Seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia

   Aikuinen gay

seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia

Muuten niihin mätipalloihin normaalit ihmiset liukastuvat ja lyövät päänsä. Itsekin olen muutaman kerran kokenut saman. Kerran itse osallistuin viiden hengen saunaporukassa ja parina muuna kertana katsonut kun pari jätkää saunaporukasta on vedellyt. Huomenna mennään jätkäporukassa, yhelle mökille ja saunotaan, kaljotellaan ja otetaan uusiks porukkarunkut Tuollaiset on täysin homoja vaan ette voi itte sitä tietää Ei nyt kukaan omia kulliaan ala esitellä toisille muuten.

Vittuakos se sulle kuluu mitä ne on. Sinä ainakin olet ahdasmielinen torvi. Älä opeta muita kun et osaa. Kyllähän tuo ihan selvältä homoilulta kuulostaa. Siis miten voi olla noin iso määrä homoseksuaalisia ihmisiä samassa harrastusseurassa.

Itselläni ei ole koskaan edes yrittänyt käydä mielessä äijäporukalla saunoessa minkäänsortin mulkunvatkaus. Eri asia ois jos pääsis joskus naisporukkaan, edes pieneen Aina sanotaan että heteromiestä kiinnostaa homoiluhommat jonkinverran.

Voin sanoa että vitut! Yököttää oikein toisten ajatus toisten munien tuijottelusta Sinä puhut tietenkin vain omasta puolestasi. Ei sinua kukaan noihin sessioihin pakota mutta ei se sinulle kuulu, mitä toiset tekee tai on tekemättä. Kyllä se on kautta aikojen ollut murrosiässä ainakin poikien harrastus. Mutta uskovaisten pelottelemathan eivät uskalla edes aikuisena edes naida ja taidat olla sellainen tiukkapipo just sinä.

Vai on sinulla ollut homofantasioita teinipoikana. No se ei todellakaan tarkoita että näin olisi kaikilla! Homot on erikseen ja heterot on heteroja. Ei se kuule ole ihan mustavalkoista tuo seksuaalisuus. Jotkut piilottelevat bi-puoltaan tuollaisten teikäläisten vuoksi. Eivät viitsi ahdasmielisiä kiusata nääs. Lopeta toisten homouden pohtiminen. Itsestään varma hetero ei pohdi toisten suuntautumista.

Saunoissa tietenkin ollaan ihmisiksi ja en todellakaan usko noita tarinoita todeksi, ainakaan noin isossa mittakaavassa. Aivan kyllä kieroon kasvaneita nuoria mihiä, jos toisten kullia vaan tujotetaan ja yhdessä runkataan. Tosi homoja, eivät tietenkkäään sairaita. Et sitten bi-seksuaaleista ole koskaan kuullut. Niitä on paljon, mutta iso osa ei uskalla toteuttaa sitä toista puolta.

Jos kerta tekee homoksi niin tekeekö se myös heteroksi, jos homo on naisen kanssa kerran? Ei sitten vastattavaa vai. No vaikeminenhan on myöntymisen merkki. Meillä oli kerran mökillä yksi nainen mukana. Siinä oli vain sauna ja iso tupa. Joten panemiset oli siinä kaikkien nähtävillä. Ei pahemmin puhuttu mutta jotenkin se teki yhhengen ihan uskomattomaksi.

Se nainen oli ihan omasta halusta Kerran kauppahotelli Grandin saunassa Lahdessa. Tulin reissusta ja heti saunaan. Ajettelin vähän virkistyä ennen illan tansseja. Pukuhuoneen puolella oli jo muutama kaveri, jotka ehtivät ennen minua löylypuolelle. Kohteliaana miehenä vastailin kavereiden kysymyksiin Läylyä lyötiin silleen sopivasti. Saunassa pitää nauttia, eikä kärsiä. Yks kaveri he olivat kaikki samaa työporukkaa , alkoi juttelemaan, että jhänellä on vaikeeta saunassa, kun lämpimässä alkaa aina seisottamaan.

Toinen vastasi ja sano, että anna sen vaan seista rauhassa ja kun mies levitti hiukan jalkojaan, niiden välistä ponnahti aika ison kokoinen kalu. Katselin muitakin miehia ja huomasin että heilläkin alko vehje nytkähtelemään.

Pian joka ukolla oli kalu pystyssä ja sitä katsellessa niin kävi minullekin. Yks kavereista sano ihan suoraan, että 'eiköhön äijät anneta spermalle kyytiä, kun jo muutenkin tuntuu siltä' alkaen ihan avoimesti runkkaamaan.

Me muut emme olleet paljon hitaampia, vaan pian oli ähkettä ilmassa ja aikamme runkattua alkoi spermaryöpyt lentämään. Sain vielä, kai tarkoituksella vieruskaverin mällit reidelleni, mitä häpeämättömästi levittelin isommalle alalle.

Se oli aika kokemus. Toivoin, että muijani olisi voinut nähdä sen. Sitten suihkuun ja porealtaaseen. Altaassa tunsin, kuinka se viereinen kaveri jalallaan hieroi muniani. Sovimme että mennään sakilla syömään ennen tansseja ja tanssien jälkeen oli uusi runkkuhetki ja vähän muutakin huoneessani. Tässä tyyppiesimerkki täydellisesti läpeensä homoista. Toki jutun on pakko olla keksitty, koska en ihan usko että samaan saunaan sattuu kerralla kaikki ihan täyshomoja.

Oletteko arvon homomunanvatkaajat koskaan miettineet kun niiden mällienne kanssa sotkette, ettei heteromiehiä kiinnosta mällisen saunan käyttö tippaakaan teidän jälkeenne. Ampukaa ne vaikka toistenne anneliin ennenkuin sotkette tavallisten ihmisten käyttämää saunaa. Yllättävän paljon sua kiinnostaa kuitenkin lueskella noita homostooreja. Tarinahan tuokin oli ja varmaan vaan tehty ärsyttämään räsäsläisiä tosikkoja. Kerron sinulle nyt salaisuuden. Siitä voit päätellä heteroutesi asteen: Mulle on ihan yksi lysti homosteleeko joku vai ei.

Kunhan ei sotke terveiden heteroiden käyttämiä saunanlauteita. Itse en homoiluun sekaannu koska minua odottaa vaimoni lämpöiset reidet levällään. Saunapäivä - ja nyt kunnon Kiihotti kovasti ajatus porukasta saunassa munat kovina ja runkkaamassa. Oma kyrpä koveni ja runkkasin lastit ulos. Rippileirillä tuli runkkailtua, erään pojan kanssa kimpassa. Jäimme saunaan, toisten poikien poistuttua.

Odottelimme hetken, ettei saunaan tullut enää muita ja menimme lauteille jälkilöylyihin. Lauteilla runkkasimme ja katselimme myös toistemme runkkausta.

Rippileiristä on jo tosi pitkä aika, mutta muistelen vieläkin kaiholla noita aikoja. Kouluaikaan kämppiksen kanssa päästeltiin toisiltamme paineet, jos ei piirakkaa sanut. Teki kyl eetua, kun katseli pornoa ja kaveri hiero ruokaöljyllä mällit vehkeistä. Kyl se oman käden voitti. Kavereitten kanssa saunailta eilen. Mukavaa oli ja siistittiin porukalla vähän toistemme karvoituksia. Oli mahtavaa - kuka halus paljaa kokonaan, kelle jäi tupsu ja osa halusi lyhyen.

Pallien putsaamisessa kaveri apu on tosi tarpeen. Nyt on syysmallisto ja seuraavaksi sitten otetaan käyttöön "talvimallisto". Yllättävän kiihottavaa tuo karvojen poisto, kun kaveri sen tekee Mä ja mun frendi mentiin kerran mun vanhempien mökille viikonlopuks kalasteleen ja silleen. No sit saunottiin ja otettiin parit kaljat ja tuli jotenkin kiima siellä metsän keskellä. Otin kaverilta suihin, ku jotenkin molemmat ymmärrettiin toisiamme, katsein tai jotain.

Frendi kävi vielä salilla ja oli ihan ok näköine. Ei me mitään panemista haluttu, vaan se suihinotto. Meni jotain 10 minsaa ja kaveri runkkas ja tuli. Sit se teki samat mulle. Ystävyys säily ja ollaan vieläki kavereita. Runkkuja en ole vielä kokenut, mutta kerran mökillä käytiin kuuden v jätkän porukalla, kesken noin kahden tunnin saunomista juoksemassa pieni lenkki yön pimeydessä pelkissä lenkkareissa. Oltiin juuri puhuttu lauteilla kuntoilusta ja juoksemisesta ja siinä muun vitsinkerronnan ja hulluttelun keskellä päätettiin toteuttaa tuollainen päähänpisto.

Naapurimökeissä ei ollut ketään paikalla, tai jos oli niin siihen aikaan yötä ei ollut kukaan enää valveilla. Heitettiin sellainen metriä suuntaansa edestakainen lenkki ja palattiin takaisin saunan lauteille. Nuorena poikana, tuli tutkittua ja vertailtua kikkeleitä kaverin kanssa kun kylvimme.

Kaverin isoveli, näytteli ylpeänä omaa isoa kikkeliään, hän myös ilkkui meidän pienempiä kikkeleitämme. Hän myös näytti, kuinka runkataan ja kertoi sen tuntuvan kivalta. Runkkailimme saunassa kun siellä ei ollut muita, saimme toisinaan kosketella kaverin veljen isoa kikkeliä. Jokaisessa "homo" foorumissa on yks paska päå joka vihaa homoja en voi sanoa että olisin joku täys hetero mutta en kyllä miehelle mitään ihmeellistä tekisi. Helvetin hitler tua "suora" hetero kunnon heteroa ei kiinnosta homot olen täällä etsimässä muuten vaan kivaa keskustelua ja löydãn jatkuvasti noita homovihaajia ei se sinusta homoa tee jos runkkaat toista miestä vähintää bi;n olen 18 vuotta tåyttänyt ja minulla on tyttö ystävä jonka kanssa harrastamme sexiä jonkunverran.

Oletko kirjoittanut tuon jossain aineissa vai? Teksti oli kyllä niin sekavaa, ettei siihen kyllä voi oikein vastata mitenkään. Seison edelleen sanojeni takana. Miesten mulkut on tarkoitettu naisille ja naisten käsiteltäväksi. Jos antaa toisen miehen käsitellä omaa mulkkuaan, niin se on vastenmielistä homostelua ja piste. Ja mitä tulee tähän foorumilla roikkumiseen, niin käsittääkseni tämä osio käsittelee miesten itsetyydytystä.

Itsetyydytystä harrastaakseen ei tarvinne olla homo? Joten minulle on turha tulla lässyttämään että mitäs luet näitä homoketjuja! Homorunkkarit meinaavat vallata tämän alueen omaksi fantasiapaikakseen. Mutta eihän maailma pelkästään sinun ympärillä pyöri ja ihmettelen, kuinka voimakkaasti sieluusi ottaa lukea miestenvälisestä runkkaamisesta. Eihän sen sinua pitäisi liikuttaa ollenkaan, koska et sitä ainakaan sanojesi mukaan halua harrastaa.

Relaa sitä pipoa pikkuisen. Itsetyydytystä osaavat myös homot harrastaa ja varmaan harrastavatkin Monet käyvät täällä lukemassa noita fantasioita. Laita sinäkin omasi, niin kyllä me porukalla niitäkin luetaan. Olen samaa mieltä, ei nuorena tehdyt kokeilut ja runkkailut homoa tee. Mielestäni ensimmäiset seksi kokeilut, tapahtuvat juuri kavereiden kesken.

Minäkin koin ensimmäiset, hyvän olon tunteet kaverini kanssa, kun tutkiskelimme toistemme kikkeleitä. Aivan, tuolla seksinovelleissa, kaverien kesken osiossa, tämä on tullut moneen kertaan todistettua. Ensimmäiset seksikokemukset ja seksuaalisuuten heräämiset tapahtuvat tuossa murrosiän molemmin puolin.

Eikä kysymys ole homoudesta vaan poikien uteliaisuudesta ja normaalista kehitysvaiheesta. Olisin niin valmis antamaan oman elimeni vieraan käsittelyyn jossakin höyrysaunassa Jotenkin niin kiihottava ajatus No mene ja kokeile. Sittempä sen tiedät, miltä vieraan käsi vehkeissä tuntuu.

Elo on kyhyt, joten aikanaan kannattaa kokeilla kaikki mikä kiinnostaa. Totta tuo, kokeillen tietää. Itse olen pitänyt itseäni umpiheterona aikani, kunnes tunnustin itselleni haluni myös omaan sukupuoleeni. Olen siis bi ja tyytymätön ainoastaan siihen ettei ole sopivaa mieskaveria.

Yksin ollessani tyydytän itseäni myös dildolla kuvitellen saavani aitoa penistä anukseeni. Tässäpä taas totta ns. Seksuaalisuus vaihtelee iän, elämäntilanteen, kokemusten jne. Joten kulunutta sananpartta käyttäen - antaa niiden kaikkien kukkien kukkia.. Happamat ne on jotka täällä valittaa. Pelkäävät että ovat jääneet jostakin kivasta paitsi. Poika porukasa tänään mökille saunomaan ja katsotaan pyöritäänkö hangessa vai uskalletaanko vielä järveen.

Kylmä kutistaa paikkoja kummasti, täytyhän ne viritellä sitten vielä juhlakuntoon Viime talvena oltiin kuuden v jätkän kanssa mökillä saunomassa kovien pakkasten aikaan.

Maahan oli juuri satanut paksu kerros sellaista puuterimaista pakkaslunta joka pöllyää helposti. Siinä saunomisen aika päätettiin sitten kaikki mennään ulos ja otetaan lumikylvyt, niin että jokainen kävi vuorollaan siihen hankeen käsien ja polvien varaan kontalleen ja kolme jätkää sitten pöllytti sitä pakkaslunta niin että kaksi pöllytti sivuilta ja yksi takaapäin suoraan palleille.

Kolme pystyttiin kylvettämään kerrallaan, jonka jälkeen piti mennä takaisin saunaan lämmittelemään noin 20min ajaksi jonka jälkeen oli seuraavien kolmen vuoro saada lumikylpy. Joka jätkä huusi siellä pimeässä yössä kuin susi saadessaan sitä pakkaslunta päällensä! Tulevana talvena otetaan varmasti uusiksi samalla porukalla. Ehkä saadan houkuteltua muutama uusikin saunoja mukaan.

Timmivartaloisia nuoria miehiä iho höyryten nakuna hangessa kontallaan ja pallit jalkojen välissä vapaasti roikkuen! Olisinpa saanut olla mukana On itsekin tullut koettua kaveriporukalla lumessa kieriskely, mutta tuolla tavalla ei olla vielä toisillemme lumikylpyjä annettu.

Eilen tuli kokeiltua tuota hangessa kierimistä kun tuli nämä tämän talven ensilumet. Viiden hengen porukalla oltiin saunomassa ja tuli siinä vähän kokeiltua lumisotaakin nakuna. Parin kaverin kanssa on tullut joskus runkattua. Isokaluinen kaverini aiheuttaa joskus, varsinkin krapulassa porukassa monenlaista juttua. Mö oon hänen kanssaan kyl runkkaillu useinkin, mut nyt se oli kerran onnistunut jotenkin entisen duunikaverin kans joskus hommasta myös.

Jäivät jutuissaan kiinni ja sit mä halusin kans kimppaan ja se toteutuikin: Kimpparunkut hyvän yhteishengen omaavan nuorten miesten ja teinipoikien porukoissa on ihan tavallinen ilmiö.

Itse olin teininä sellaisella kesäleirillä jossa poikien tuvassa meillä oli tapana joka ilta ennen nukkumaanmenoa runkata kimpassa ja ottaa spermat talteen sellaiseen kirkkaaseen kertakäyttöiseen muovimukiin. Lyötiin vetoa siitä että saadaanko muki täyteen viikon aikana.

Muki piilotettiin vaatekaappiin aina käytön jälkeen ja laitettiin taas illalla tuvassa kiertämään nukkumaanmenon aikaan. Illalla jokainen istui oman sänkynsä laidalla ja otti vehkeensä esille boksereiden lahkeesta tai sepaluksesta ja hitaasti veteli samalla kun kerrottiin härskejä juttuja ja muita pikkutuhmia vitsejä.

Kuppi laitettiin kiertämään aina sinne päin tupaa jossa joku ilmoitti tulevansa pian. Jo ensimmäisen yön jälkeen siihen purkkiin piti keksiä kansi koska aamulla tuvassa oli vähän turhankin voimakas sperman haju. Varmasti ollut kiihottava tuoksu kun useiden nuorten miesten miehiset liemet ovat sekoittuneet purkissa keskenään ja tuoksu levinnyt huoneeseen. Kumosiko joku liemen kurkkuunsa. Tuli taas käytyä eilen illalla kuuden parikymppisen kundin kanssa saunassa ja käytiin kierimässä hangessakin kahteen kertaan saunomisen aikana.

Koko saunomissessio päätettiin kivaan kimpparunkkuun. Olivat monet muuten lukeneet nämä sivut ja päätettiin ihan mielenkiinnosta kokeilla. Kaikki olivat lopuksi samaa mieltä että kannatti kokeilla.

Tänään menossa kaveriporukalla saunaa! Katsotaan miten käy kun ollaan jo vähän puhuttu asiasta. Lumikylpypaikka myös katsottu valmiiksi. Snow swimming championship in Finland http: Onhan ne olleet mielenkiintoisia saunailtoja kolmen heterokaverin kans.

Kaksi on halunnut krapulassa runkkailua. Jo nuorempana yksi oli mun kans kesäduunissa maalla ja silloin jo tuli yhdessä vedettyä käteen. Minäkin olen umpiheettero mutta poikien kanssa tulee jatkuvasti nussittua, runkattua, kullia imettyä ja persettä kielenkärjellä hipelöityä.

Olen siis täysi hetero! Ainoastaan sinä näytät uneksivan noista asioista! Ketjun aiheena ei ole toisten nussiminen, imuttelu tai kielellä hipelöiminen. Vähän kuin meidän urheiluseuran sainaillasta mutta ilman tuota vanhaa äijänkörilästä takalauteilla. Mutta huomaatteko, ei kenelläkään ole kullia kourassa. Ei omaa eikä vieruskaverin. Se erottaa tuon porukan näistä saunafantasioista.

Kirjoitusasustasi päätellen ei ainakaan sinulla ole vielä aika koittanut. Huomasitko k18 merkinnän 'seksi' osiolle siirryttäessä?

Kyllä minusta noiden tekstien perusteella vaikuttaa että kaikki täällä palstalla on jo tavalla tai toisella menettäneet neitsyytensä. Yhtenä aikasena arkiaamuna käytiin neljän vuotiaan kaverin kanssa uimahallilla uimasa ja kun suihkun jälkeen mentiin saunaan, alko vanhimalla kaverilla stondaamaan, ja vähitellen alko kaikilla nouseen pystyyn ja välillä vilkuiltiin lasi ovesta että näkyykö muita ja kavereiden kädet kävi omallakin munalla ja lopuksi vedettiin mällit yhden tietyn kaverin rinnalle ja häivyttiin kaikki paitsi hän jäi pyyhkimään pois ja kun altaan valvoja tuli saunaa niin huomasi mällit rinnalla ja lähettiin kaikki nopiaa nauraen kun valvoja näki valkosen peitteen teinipojan rinnalla.

Pari vuotta siitä on Bi-seksuaalinen olen. Piru että rupes seisomaan ja sydän hakkaamaan kun luki näitä tarinoita.. Lähin on ehkä kun känni-illan saunassa kaveri runkkaili huvikseen, itsellä ei seisonu mutta kokeilin runkata vähän aikaa kädellä kaverin munaa, tuntu kyllä jännältä vedellä jonkun toisen nahkaa edestakaisin kovettunutta pullottavaa vartta.. Isobroidi opetti mulle aikoinaan runkkauksen ja sen jälkeen ollaan joskus yhdessä runkkailtu kun samalla ollaan katseltu netistä pornoa.

Meikä on myös runkkaillut broidin kanssa teininä. Katseltiin isobroidin huoneessa nettipornoa iltaisin pelkissä boksereissa jalat tietokonepöydälle nostettuna ja runkattiin kumpikin omia kalujamme. Broidilla oli vessapaperirulla pöytälaatikossa josta jakoi aina aluksi pätkän kummallekin. Runkkujen jälkeen sain usein viedä molempien spermapaperit vessaan samalla kun menin omaan huoneeseeni.

Ne oli mukavia yhteisiä hetkiä. Tällaisessa kimpparunkussa olen ollut mukana. Aloitettiin saunan lauteilla ja jatkettiin saunan kuistilla kunnes kaikki olivat päässeet purkautumaan. Vielä seuraavana päivänä ennen mökiltä lähtöä käytiin porukalla saunassa ja otettiin sama uusiksi.

Juuri perjantaina olin tällaisessa kimpparunkussa kavereiden kanssa! Aivan mahtava kokemus hyvässä porukassa. Kevään ekat kimpparunkut jo olleet, kaksiviillo sitten, hyvän porukan kanssa, mökki reissulla. Ja teki namia yhdesän kundin kanssa Kyllähän sen tietää aina, mitä tapahtuu kun krapulassa saunotaan.

Kyllä siellä suihkussa on runkattu, mut ihan jokainen "omassa rauhassa". Tottakai se näkyy kalusta ja kuuluu puheissa: Kesämökillä se tavallista onkin, jos ei ole naisia mukana Pari kertaa oon mäkin päässyt tuollaista kimpparunkkua kaveriporukan saunaillassa kokemaan.

Kyllä kavereiden silmien edessä seisova kulli on komea! Sen jälkeen ei oo kenenkään tarvinnu arvailla mlnkä kokoiset kalut kavereilla on, kun vieri vieressä pistetään menemään. Kyllä sitä on kavereitten kans vietetty kesällä saunailtaa ja pitkin iltaa katottu pornoa ja runkkailtu kuka milloinkin. Ihan hyvä sessio, vaikka joku ei halua muuta kuin laueta, että pahin panetus helpottaa. Taas juhannussaunassa tätä kokeillaan.

Tullut jo perinteeksi samalla porukalla. Hauskaa tiedossa joka tapauksessa: Öljytty vekotin ja siihen sitten käsi niin.. Aikanaan paljon u-hallissa käyneenä kerran sattui paikallisen urheiluseuran tuttuja serkkujensa kanssa saunassa. Olivat jotai vuotiaita,heitä oli 5 kaveria kaikilla aikamoinen erektio päällä.

Kiireesti lähtivät pois,tuli mieleen että voivat harrastaa kimppa juttuja. Viikko sitten olin viiden v kundin kanssa viettämässä mökkiviikonloppua yhden kaverin mökillä. Bodaaminen ja runkkaaminen tuli saunassa ollessamme muun seksiaiheisen keskustelun kanssa puheeksi ja jossakin vaiheessa huomattiin että kaikilla olikin jo seisokki jalkojen välissä ja osa hieroikin sitä ikään kuin huomaamatta kädellään.

Oli aika mahtava näky kun U-muotoisilla lauteilla noin metrin päässä vastapäätäni vierekkäin istuneet kolme kundia istuivat sillai selkä suorassa lauteiden reunalla kul'li napaa kohti sojottaen ja siinä samalla vertaillen ja pullistellen hauislihaksiaan. Siis tarkoitin sanoa että "viettää laatuaikaa".

Huomenna taas menossa kavereiden kanssa mökille viikonlopuksi yökylään ja saunomaan. Juomaa ja hyvää seuraa kivassa porukassa ja paljon saunomista ja kylpypaljussa istumista. Saattaa siinä tulla taas lihasten pullistelua ja vertailua. Ja ehkä paineiden purkuakin. Tosi hienoja juttuja ryhmä runkkailuista.

Tyhmii noi,jotka leimaa runkkailijat homoiksi. Enemmän siin o kyseessä bi uteliaisuus tai bi suuntautuneisuus. Homot naivat toisiaan, eikä siinäkään ole mitään pahaa toisilla sanottavaksi. Yleensäkään näihin kirjoituksiin ei kannattaisi kommentoida, jos ei hyväky toisia ihmisiä ja heidän seksuaalisia taipumuksiaan ja erilaisuuutta..

Onneks o muitaki ku ahdasmelisiä kaappiheteroja. Mieheni kertoi telakoituneensa saunaillassa Mieheni tuli juuri kotiin saunaillasta. Hän kertoi minulle, että on "telakoitunut" siellä kaverinsa kanssa.

Eli olivat asettaneet kalunsa vastakkain ja sitten vuorotellen vetäneet esarit toisten päälle. Mitä tästä pitäisi ajatella? Lisäksi olen todella pikkuvanha - koska minun oli pakko kasvaa aikuiseksi nopeasti. En osannut aina samaistua ikätovereihini. Osa tekstistä kuulostaa niin tutulta. Kuulin samaa "ruma huora" huutelua kouluni "cool girleiltä" joka päivä koko yläasteen.

Välillä kouluun vaan ei olisi halunnut mennä millään. Yritän ajatella että jos asiasta seurasi jotain hyvää, niin se on ainakin se että en ikinä tuijota pelkkää ulkokuorta, ja yritän tehdä oman osani jotta koulukiusaaminen loppuisi. Mua alettiin kiusaamaan, koska olen sisaruskatraan nuorin ja vanhempia sisaruksiani myös kiusattu. Se siis myös jatkui minuun ihan automaationa. Kiusaaminen alkoi heti, kun pääsin kouluun. Onnistuin luomaan kaverisuhteita sen jälkeenkin, olin se yksinäisten pelastaja.

Sitten nämäkin alkoivat aikanaan kiusaamaan minua. Eräässä ammattikoulussa oli myös kiusaamista, mutta paljon lievempää kuin peruskoulussa. Se tuntui pahalta, mutta osasin asennoitua siihen jo eritavalla. Silloin minua kiusattiin, koska en sopinut joukkoon. En tykännyt rellestää, en ollut hakijana alaikäisille ja halusin oikeasti opiskella. Hei, kiitos ihanasta blogista. Monesti tehnyt kirjoittaa sinulle kommentti tai jopa kirje, ja ehkä sen jäkimmäisenkin saan aikaiseksi.

Oletko miettinyt onko kiusaamisella yhteyttä seikkailutaipumuksiisi? Itse koen, että entisinä koulukiusattuna etsin edelleen hyväksyntää jollain tavalla, ennen ihastumalla ja nyttemmin sitten seksikumppaneiden kautta olen myös avoimessa suhteessa. Minua kyllä ajaa muutkin seikat seikkailuihini, mutta tiedostan että hyväksynnän saaminen on yksi asia.

Saattaahan sillä tietysti ollakin. Toisaalta taas, täytyy muistaa, että nämä "seikkailutaipumukset" hih saivat alkunsa siitä, että kotona ei enää "seikkailtu" ollenkaan.

Jos kotona oltaisiin seikkailtu tarpeeksi, en olisi koskaan lähtenyt seikkailemaan kodin ulkopuolelle. Mutta kyllä tietysti mieluummin vastaanotan hyväksyntää kuin torjuntaa, kukapa ei Eli en tuota ihan poiskaan lähtisi sulkemaan.

Täällä kans koulukiusattu joskus aikoinaan taisinkin kirjoittaa aikasemman blogin puolelle asiasta mitä ei kyllä ole.

Minulla se keskittyi enemmn vain syrjintään ei haluttu olla tekemisissä kanssani , jätettiin ulkopuolle jne joskus alaasteella enemmn sanottiin anokrektikoksi  eli kyllä hoikkiakin voi kiusata ja pari kertaa jotain rilleistä sanottiin. Pahin kaikista oli erään kaverin kaveri poika joka sanoi minua niin rumaksi etten saisi tehdä lapsia ja jos adoptoin niin mun pitää ehdottomasti kertoa etten ole heidän oikea äiti koska muuten katsoo kuinka ruma hänen äitinsä on.

Silloin tein jäähyväiskirjeenki sen hetkinen uskkon maikka onneksi sai minut toisiin aatoksiin siitä etten tee mitään tyhmää. Olin silloin vain varma etten tule koskaan saamaan poikaystävää koska olen niin ruma.

No miten kävi olin 10v suhteessa ja aika moni mies nykyisin haluaisi ainakin seksiä kanssani. Kaksi poikaa luokaltamme ottivat asiakseen ryhtyä nimittelemään minua rumasti silloin, kun ympärillä ei ollut koko luokkaa tai parhaita ystäviäni kuulemassa. Olin varmasti helppo kohde, hiljainen ja kiltti. Huutelua tapahtui esimerkiksi koulumatkoilla ja suunnistustunneilla, kun satuimme eksymään samoille rasteille.

Se oli ihan kauheaa ja nolotti minua hirveästi. En missään vaiheessa pelännyt kouluun menemistä, mutta mietin jatkuvasti, miten voisin vältellä poikia ja kiersin usein pidemmän reitin kautta kouluun koettaen välttää kohtaamasta heitä.

Mieleni oli koulussa jatkuvasti hermostunut. Kaverini eivät luullakseni tienneet koko asiasta, koska heidän ollessaan lähettyvillä sain olla rauhassa. Ikävä kyllä se, ettei juuri kukaan minun lisäkseni tiennyt asiasta, teki kiusaamisesta entistäkin nolompaa. Kerran onnistuin keräämään rohkeuteni ja mainitsin eräänä iltana haukkumisesta äidilleni.

Sain vastaukseksi hyväntahtoista hymyilyä ja kommentin tyyliin "rakkaudesta ne hevosetkin potkii". Sen jälkeen en enää ottanut asiaa puheeksi kenenkään kanssa. Näin jälkikäteen ajateltuna olen miettinyt, miksei äitini ottanut minua tosissaan. Eikö hän tosiaan ymmärtänyt tilannetta ja nähnyt, kuinka häpeissäni olin asiasta kertoessani?

Miksei hän edes kysynyt, miltä nimitteleminen minusta tuntui? Loppu hyvin kaikki hyvin. Kiusaaminen loppui pikkuhiljaa, kun toinen pojista siirrettiin erityisluokalle. Yksin ei vissiin ollutkaan enää niin hauskaa kiusata muita. Olen ylpeä siitä, miten jaksoin nuo ajat, vaikka ne istuttivatkin mieleeni epävarmuuden. En ole kovinkaan katkera pojille toinen heistä pyysi epäsuorasti muutamia vuosia myöhemmin anteeksi kehumalla minua "ihan hyväksi tyypiksi" ja toinen heistä on kuulemani mukaan narkkari , mutta jos koskaan pääsen heidän kanssaan uudestaan juttusille, kiusaus mainita nimittelemisestä ja heidän jättämistään ikävistä muistoista olisi todella, todella suuri.

Onpa kamalaa lukea näinkin monta kokemusta kiusaamisesta. Ja itsekin liityn jonon jatkeeksi. Mulla rohkeus loppui kesken ja olin kahdeksannen luokan "kotikoulussa". Eli luin kirjat himassa ja kävin tekemässä kokeet koulussa.

Kukaan ei tehnyt tälle asialle mitään, vaikka vuoden koulusta poissaolo oli jo selkeä avunhuuto. Yhdeksännelle palasin, koska minulla oli muutama ystävä koulussa. Yksi opettaja tuli tuona aikana sanomaan minulle, että tietää, mitä koen ja on yrittänyt puuttua ja tehdä parhaansa.

Hän ei kuitenkaan osannut sanoa muuta kuin, että kestä vielä tämä vuosi ja sitten helpottaa. Peruskoulun jälkeisellä kesälomalla päätin, että lukiossa en enää kuuntele kiusaamista ja mietin myös etukäteen, miten vastaan. Ensimmäisellä viikolla kiusaaminen jatkui, mutta loppui saman tien kun nousin verbaalisesti kiusaamista vastaan. Tämän jälkeen musta tuli itse asiassa melko suosittu lukiossa.

No, tulipahan koettua sellainenkin vaihe nuoruudessa. Aikuisiällä olen ollut tunnettu siitä, että osaan olla paha suustani, suora ja puolustaa itseäni ja muita. Olen kuitenkin alkanut tekemään työtä sen eteen, etten olisi tarpeettoman teräväkielinen. En halua taantua entisten kiusaajieni tasolle. Välillä on asiallista ja aiheellista sanoakin takaisin, mutta en kuitenkaan halua olla se, joka ensimmäisenä on sanallisesti jonkun kimpussa.

Puolustautuminen on tietty eri juttu. Nyt päälle kolmekymppisenä tuntuu, ettei minulta puutu rohkeutta tehdä mitään, mitä haluan. Se on tietysti ihan kiva asia, mutta on vaatinut suuren työn koulukiusaamisen jälkeen. Haukku tekee haavan ja haavan hoito voi olla aikaa vievää ja työlästä.

Työni puolesta olen sitä kohdannut 13 vuoden ajan. Jos jokus koulussa työskentelevä väittää, ettei meidän koulussa, niin valehtelee tai ei näe totuutta. En tiedä onko pelottavampaa yhtälöä kuin kiusaaminen ja sen kieltävä koulu. Opena olen tämän asian äärellä, valehtelematta, lähes joka päivä.

Seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia

SEKSILIIKE GAY AJONEUVOREKISTERIKYSELY

Pollas lesbianas pornstars tube mujeres las mejores tetas xx secretarias tetonas tori black videos potno gratis chupa coños peludos sexo viejos gordas gratis lesbico xxx tetas perfectas chicas buenas xxx en casa cachonda porno gey español maduras follando con camara oculta xxx porno videos sexo lesbiana maduras viejas haciendo pajas transexuales gratis duro porno en español videos porno maduros sado porno modelos porno mujeres gordas follando video porno peliculas pornos español negros melani rios juegos porno americanas porno folladas xxx videos follando rubia xxx videos tias guarras amateur porno transesual gold sexo duro maduras porn videos sexo entre lesbianas penes gigantes videos cumloader videos porno negros xxx trio videos porno amas de mujeres lesvianas videos putas lesbianas chicas corriendose follando dos chicas porno nekane xxx free hd porno porn tube videos caseros maduras follar porno maduras con videos pornos en la playa chicas porno gratis sexo peludo es.

con maduras follando gratis viejos xxx ver pornos lesbicos peliculas porno erotico cumlauder videos porno español gratuito videos gratis follando de maduras con travestis follando cumloader xxx videos pornograficos gratis pilladas desnudas sexo xxx bideos de mujeres maduras españolas xxx negro chicas muy zorras asiaticas porno anal porno chicas gratis videos de viejas folladas hentaies porno zorras lesbianas putas squirt video lesbianas pelis porno gratis porbo sexo porn pov xxx masaje xxx gold sexo anal travestis porno abuelas videos porno español gratuito porno sexy xxx follar en castellano porno de dibujos adriana deluxe tu porn bbw video de sexo mujeres fallando videos lesvianas videos porno sado xxx grati milf vids sexo hentsi vídeos de solteras videos porno amaters follando videos gratis porno de videos porno modelos porno videos porno gratis porno de lesvianas transexual porno pornogratis ver videos porno gratis porno lesbianas maduras gratis videos follando es.

con chicas negros desnudos porno con bdsm follar culos de gratis buscar porno castellano follar gordas follando mamas cachondas gratis tetas jovenes porno gratis video porno gratis maduras porn videos porno peludos xxx porno con jovenes follando gratis mujer follando hentai online porno amateur videos pornos de solteras follando porno de putas porno tetonas porno de lesvianas calientes jynx maze porno casero maduras haciendo el culo xxx hentai video de sexo gratis peluda follando transexual tube guarras maduritas sex tube porno gratis videos x españoles gratis trios bisexuales ruvias videos de porno lesbianas maduras porno hd español coños peludos videos porno bi videos videoa porno de lesbianas asiaticas porno lesbianas follandose videos hombres peludos videos porno duro gratis sexo por no gratis en la folla a su madre spanish porn maduras bbw porno gratis porno pelirrojas maduras desnudas videos bdsm vidios porno de maduras xxx japonesas videos hd videos peludas ancianas los mejores videos gratis videos hd videos chocho mojado porno sado videos de eyaculaciones femeninas sex peliculas porno barbosa hardporn xvideos sandra milka videos calientes videos porno español gratis fotos porno gratis en el culo videos porno gratis vídeos gratis fotos porno gratis descargar videos porno madre hija porno orgias señoras mayores follando tetonas morenas maduras follando videos porno gratis videos porno gratis masturbacion rusa follando porno lesbianas tetas muy zorrras sexo anal maduritas xxx gratis follada romantica enanas porno on line videos de casa xxx porno lesvianas jovenes masajes orgias erotico cumlauder en tangas viejosfollando maduras porno orgias amater corridas de putas negras desnudas paja española las mas putas modelos video porno orgias con gordas vídeos porno hd porn xvideos porno pollas grandes gordasxx videos porno con porno de folladas torbe maduritas videos mugeres desnudas poprno sexo gratis nikita bellucci xxx videos porno de trios tetonas videoporn casting sexo hentai porno gratis porno corrida anal extremo corrida anal duro chocho mojado porno follando gorda follando ribias 19 sofia rose xxx tetas pequeñas xxx franceska jaime videos eroticos de gordas videos ñorno jasmine webb hentai gratis videos cumloader español porno.

Tai kun mies istuu toisen miehen kullille ja nainen imee ja runkkaa hänen seisovaa elintään. Vanhan ja nuoren naisen lesboilu. Kypsien aikuisten miesten keskinäiset sessiot. Karvaisia reisiä, uskottavan kokoisia kulleja, karvarintoja, partoja, lähikuvaa imuista, selällään makaavan ja naitavana olevan miehen kovan kullin ja kivesten päälle nainnin lopuksi laukaistavat spermat Chaturbaten amatööriesiintyjissä on paljon kiinnostavaa kaikista suuntauksista pitäville. Sen sijaan en pidä kliinisistä panovideoista, joissa karvattomat bodarit nylkyttävät silikonirintaisten tehdastekoiselta vaikuttavien pokenäyttelijöiden ajeltuja vakoja ja huokailevat teennäisesti.

Jotenkin pitää olla sellaista, mihin voi samastua. Olen myös löytänyt pikadeittisivula kaltaisiani kypisiä miehiä, joiden kanssa on runkattu puhelimessa samaa nettipornoa katsellen. Vaimoa pääsen naimaan noin kerran kuussa kun hän sille päälle sattuu, eli aivan liian harvoin Onko normaalia runkata joka päivä?

Onko normaalia, että teini-ikäinen poika runkkaa joka päivä? Kertoisiko joku vähän omista ajatuksistaan, kun minua kiinnostaa naisena heteromiesten kiinnostus homopornoon ja toisten peniksiin. Suomimies on niin olevinaan heteroa ka kuitenkin moni tykkää katsoa toisten kulleja ja runkata homopornolle. Mikä siinä peniksessä heteromiehelle on niin kuumottavaa? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Kimpparunkkut saunassa Kimpparunkkut saunassa relaxet atmosphere 2. Itselläni on kokemus vuoden takaa kun oltiin erään porukan harrastusseura kanssa vuokrattu kelosauna saunaillan viettämistä varten. Kuva ei liity tapaukseen http: Saunominen kesti ehkä vajaat 2 tuntia, jona aikana käytiin saunassa ja paljussa noin 20min väliajoin. Viimeisen saunakäynnin yhteydessä ja seksiaiheisten vitsien kerronnan yhteydessä, koko porukka alkoi yksi toisensa jälkeen runkkailemaan ilman että kukaan olisi sitä ehdottanut.

Välillä aina koko porukka naureskeli yhdessä kun joku läimäytti vehkeellään kämmentä vaasten saaden aikaan kovaäänisen läpsähdyksen.

En ole ennen enkä sen jälkeen vastaavaa kokenut, mutta yhteenkuuluvuuden tunne siinä porukassa ja siellä hämärässä saunassa oli aivan uskomaton jollaista en ole ennen kokenut.

Heterot ja homoporno Kertoisiko joku vähän omista ajatuksistaan, kun minua kiinnostaa naisena heteromiesten kiinnostus homopornoon ja toisten peniksiin. Mulla on samanlaisia kokemuksia erään urheiluseuran porukassa. Ensimmäisellä kerralla tapahtui harkkojen jälkeen suihkussa ihan spontaani kimpparunkku ja toinen kerta oli saunassa.

Se oli vain sellainen yhtä aikainen sanaton sopimus kaikkien kesken kun kaikilla oli tarvetta purkaa paineita. Me ollaan runkattu toisiamme kans, se se vasta onkin kokemus kun saa kaverin mällit lentämään.. Pääsisinpä joskus katsomaan tuollaista! Tai ehkä en kuitenkaan uskaltaisi Siivoonaja olen nuorta ja vanhaa. Hotellissa kun siivoo niin nuoret on kulli pystyssä kun pyytää luvan vaihtaa lakanoita ym. Kyllä jäänyt joskus juttelemaan kun hieroo seisovaa munaa kunnolla.

Kyllä joskus työajan jälkeen tullut käytyä trinksulla kun on komeen kokoinen nuori muna kiinostanut. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Itse olen kokenut pari kertaa vastaavanlaisen tilanteen, kun ollaan viimeisen puolen vuoden aikana useasti kokoonnuttu koulupäivän päätteeksi jätkän kanssa noin kerran viikossa saunomaan. Pari kertaa ollaan päädytty vetelemään porukassa ja se on tuntunut ihan luonnolliselta asialta jota jokainen kuitenkin päivittäin tekisi.

Tuntuu siltä että tilanteet ovat vain lähentäneet jo ennestäänkin hyvää kaveriporukkaa. No oottepas te homoja. Pienen kaveriporukan kanssa ollaan käyty usein kesäviikonloppuisin mökillä saunomassa ja muutamia kertoja saunonnan yhteydessä ja hyviä juomia nauttiessa ollaan päädytty kimpparunkkuihin.

Kerran jopa saunan kuistilla vilvoittelun yhteydessä. Tänään juhannuksena menossa kaverin mökille koko viikonlopuksi 8 jätkän porukalla. Katsotaan syntyyko jossakin vaiheessa iltaa saunassa kimpparunkut!

Taas kiinnostuksen kohteensa äärellä. Reippaasti anustanne kaverin käyttöön. Tätähän te siellä saunasessioissanne kuitenkin haluatte. Muistakaa karjua kunnolla kun siemen lentää. Viikonloppuna myös yhden kaverin vanhempien mökillä, hauskaa pitämässä mm. Pari kertaa oon itekkin ollut osallisena spontaanissa kimpparunkkailussa, saunan yhteydessä nämäkin.

Taisi olla n 18 vuotiaana. Jokainen veteli omaansa, ei todellakaan mitään kaverin avittamista ole tullut mieleenkään. Aika kiihottavaa, ja samalla näki kerrankin millaisia varustuksia muilla on "tositilanteessa".

Muistakaahan siivota liisterit pois saunasta, helevetin mällimunat! Muuten niihin mätipalloihin normaalit ihmiset liukastuvat ja lyövät päänsä.

Itsekin olen muutaman kerran kokenut saman. Kerran itse osallistuin viiden hengen saunaporukassa ja parina muuna kertana katsonut kun pari jätkää saunaporukasta on vedellyt. Huomenna mennään jätkäporukassa, yhelle mökille ja saunotaan, kaljotellaan ja otetaan uusiks porukkarunkut Tuollaiset on täysin homoja vaan ette voi itte sitä tietää Ei nyt kukaan omia kulliaan ala esitellä toisille muuten. Vittuakos se sulle kuluu mitä ne on. Sinä ainakin olet ahdasmielinen torvi.

Älä opeta muita kun et osaa. Kyllähän tuo ihan selvältä homoilulta kuulostaa. Siis miten voi olla noin iso määrä homoseksuaalisia ihmisiä samassa harrastusseurassa. Itselläni ei ole koskaan edes yrittänyt käydä mielessä äijäporukalla saunoessa minkäänsortin mulkunvatkaus. Eri asia ois jos pääsis joskus naisporukkaan, edes pieneen Aina sanotaan että heteromiestä kiinnostaa homoiluhommat jonkinverran.

Voin sanoa että vitut! Yököttää oikein toisten ajatus toisten munien tuijottelusta Sinä puhut tietenkin vain omasta puolestasi. Ei sinua kukaan noihin sessioihin pakota mutta ei se sinulle kuulu, mitä toiset tekee tai on tekemättä. Kyllä se on kautta aikojen ollut murrosiässä ainakin poikien harrastus. Mutta uskovaisten pelottelemathan eivät uskalla edes aikuisena edes naida ja taidat olla sellainen tiukkapipo just sinä. Vai on sinulla ollut homofantasioita teinipoikana. No se ei todellakaan tarkoita että näin olisi kaikilla!

Homot on erikseen ja heterot on heteroja. Ei se kuule ole ihan mustavalkoista tuo seksuaalisuus. Jotkut piilottelevat bi-puoltaan tuollaisten teikäläisten vuoksi. Eivät viitsi ahdasmielisiä kiusata nääs. Lopeta toisten homouden pohtiminen. Itsestään varma hetero ei pohdi toisten suuntautumista. Saunoissa tietenkin ollaan ihmisiksi ja en todellakaan usko noita tarinoita todeksi, ainakaan noin isossa mittakaavassa.

Aivan kyllä kieroon kasvaneita nuoria mihiä, jos toisten kullia vaan tujotetaan ja yhdessä runkataan. Tosi homoja, eivät tietenkkäään sairaita. Et sitten bi-seksuaaleista ole koskaan kuullut.

Niitä on paljon, mutta iso osa ei uskalla toteuttaa sitä toista puolta. Jos kerta tekee homoksi niin tekeekö se myös heteroksi, jos homo on naisen kanssa kerran?

Ei sitten vastattavaa vai. No vaikeminenhan on myöntymisen merkki. Meillä oli kerran mökillä yksi nainen mukana. Siinä oli vain sauna ja iso tupa. Joten panemiset oli siinä kaikkien nähtävillä. Ei pahemmin puhuttu mutta jotenkin se teki yhhengen ihan uskomattomaksi. Se nainen oli ihan omasta halusta Kerran kauppahotelli Grandin saunassa Lahdessa.

Tulin reissusta ja heti saunaan. Ajettelin vähän virkistyä ennen illan tansseja. Pukuhuoneen puolella oli jo muutama kaveri, jotka ehtivät ennen minua löylypuolelle. Kohteliaana miehenä vastailin kavereiden kysymyksiin Läylyä lyötiin silleen sopivasti. Saunassa pitää nauttia, eikä kärsiä. Yks kaveri he olivat kaikki samaa työporukkaa , alkoi juttelemaan, että jhänellä on vaikeeta saunassa, kun lämpimässä alkaa aina seisottamaan.

Toinen vastasi ja sano, että anna sen vaan seista rauhassa ja kun mies levitti hiukan jalkojaan, niiden välistä ponnahti aika ison kokoinen kalu. Katselin muitakin miehia ja huomasin että heilläkin alko vehje nytkähtelemään.

Pian joka ukolla oli kalu pystyssä ja sitä katsellessa niin kävi minullekin. Yks kavereista sano ihan suoraan, että 'eiköhön äijät anneta spermalle kyytiä, kun jo muutenkin tuntuu siltä' alkaen ihan avoimesti runkkaamaan.

Me muut emme olleet paljon hitaampia, vaan pian oli ähkettä ilmassa ja aikamme runkattua alkoi spermaryöpyt lentämään. Sain vielä, kai tarkoituksella vieruskaverin mällit reidelleni, mitä häpeämättömästi levittelin isommalle alalle. Se oli aika kokemus. Toivoin, että muijani olisi voinut nähdä sen.

Sitten suihkuun ja porealtaaseen. Altaassa tunsin, kuinka se viereinen kaveri jalallaan hieroi muniani. Sovimme että mennään sakilla syömään ennen tansseja ja tanssien jälkeen oli uusi runkkuhetki ja vähän muutakin huoneessani. Tässä tyyppiesimerkki täydellisesti läpeensä homoista. Toki jutun on pakko olla keksitty, koska en ihan usko että samaan saunaan sattuu kerralla kaikki ihan täyshomoja. Oletteko arvon homomunanvatkaajat koskaan miettineet kun niiden mällienne kanssa sotkette, ettei heteromiehiä kiinnosta mällisen saunan käyttö tippaakaan teidän jälkeenne.

Ampukaa ne vaikka toistenne anneliin ennenkuin sotkette tavallisten ihmisten käyttämää saunaa. Yllättävän paljon sua kiinnostaa kuitenkin lueskella noita homostooreja. Tarinahan tuokin oli ja varmaan vaan tehty ärsyttämään räsäsläisiä tosikkoja. Kerron sinulle nyt salaisuuden. Siitä voit päätellä heteroutesi asteen: Mulle on ihan yksi lysti homosteleeko joku vai ei. Kunhan ei sotke terveiden heteroiden käyttämiä saunanlauteita.

Itse en homoiluun sekaannu koska minua odottaa vaimoni lämpöiset reidet levällään. Saunapäivä - ja nyt kunnon Kiihotti kovasti ajatus porukasta saunassa munat kovina ja runkkaamassa. Oma kyrpä koveni ja runkkasin lastit ulos. Rippileirillä tuli runkkailtua, erään pojan kanssa kimpassa.

Jäimme saunaan, toisten poikien poistuttua. Odottelimme hetken, ettei saunaan tullut enää muita ja menimme lauteille jälkilöylyihin. Lauteilla runkkasimme ja katselimme myös toistemme runkkausta. Rippileiristä on jo tosi pitkä aika, mutta muistelen vieläkin kaiholla noita aikoja. Kouluaikaan kämppiksen kanssa päästeltiin toisiltamme paineet, jos ei piirakkaa sanut.

Teki kyl eetua, kun katseli pornoa ja kaveri hiero ruokaöljyllä mällit vehkeistä. Kyl se oman käden voitti. Kavereitten kanssa saunailta eilen. Mukavaa oli ja siistittiin porukalla vähän toistemme karvoituksia.

Oli mahtavaa - kuka halus paljaa kokonaan, kelle jäi tupsu ja osa halusi lyhyen. Pallien putsaamisessa kaveri apu on tosi tarpeen. Nyt on syysmallisto ja seuraavaksi sitten otetaan käyttöön "talvimallisto". Yllättävän kiihottavaa tuo karvojen poisto, kun kaveri sen tekee Mä ja mun frendi mentiin kerran mun vanhempien mökille viikonlopuks kalasteleen ja silleen.

No sit saunottiin ja otettiin parit kaljat ja tuli jotenkin kiima siellä metsän keskellä. Otin kaverilta suihin, ku jotenkin molemmat ymmärrettiin toisiamme, katsein tai jotain. Frendi kävi vielä salilla ja oli ihan ok näköine. Ei me mitään panemista haluttu, vaan se suihinotto. Meni jotain 10 minsaa ja kaveri runkkas ja tuli. Sit se teki samat mulle. Ystävyys säily ja ollaan vieläki kavereita. Runkkuja en ole vielä kokenut, mutta kerran mökillä käytiin kuuden v jätkän porukalla, kesken noin kahden tunnin saunomista juoksemassa pieni lenkki yön pimeydessä pelkissä lenkkareissa.

Oltiin juuri puhuttu lauteilla kuntoilusta ja juoksemisesta ja siinä muun vitsinkerronnan ja hulluttelun keskellä päätettiin toteuttaa tuollainen päähänpisto.

Naapurimökeissä ei ollut ketään paikalla, tai jos oli niin siihen aikaan yötä ei ollut kukaan enää valveilla. Heitettiin sellainen metriä suuntaansa edestakainen lenkki ja palattiin takaisin saunan lauteille. Nuorena poikana, tuli tutkittua ja vertailtua kikkeleitä kaverin kanssa kun kylvimme. Kaverin isoveli, näytteli ylpeänä omaa isoa kikkeliään, hän myös ilkkui meidän pienempiä kikkeleitämme.

Hän myös näytti, kuinka runkataan ja kertoi sen tuntuvan kivalta. Runkkailimme saunassa kun siellä ei ollut muita, saimme toisinaan kosketella kaverin veljen isoa kikkeliä.

Jokaisessa "homo" foorumissa on yks paska päå joka vihaa homoja en voi sanoa että olisin joku täys hetero mutta en kyllä miehelle mitään ihmeellistä tekisi. Helvetin hitler tua "suora" hetero kunnon heteroa ei kiinnosta homot olen täällä etsimässä muuten vaan kivaa keskustelua ja löydãn jatkuvasti noita homovihaajia ei se sinusta homoa tee jos runkkaat toista miestä vähintää bi;n olen 18 vuotta tåyttänyt ja minulla on tyttö ystävä jonka kanssa harrastamme sexiä jonkunverran.

Oletko kirjoittanut tuon jossain aineissa vai? Teksti oli kyllä niin sekavaa, ettei siihen kyllä voi oikein vastata mitenkään. Seison edelleen sanojeni takana. Miesten mulkut on tarkoitettu naisille ja naisten käsiteltäväksi.

Jos antaa toisen miehen käsitellä omaa mulkkuaan, niin se on vastenmielistä homostelua ja piste. Ja mitä tulee tähän foorumilla roikkumiseen, niin käsittääkseni tämä osio käsittelee miesten itsetyydytystä. Itsetyydytystä harrastaakseen ei tarvinne olla homo? Joten minulle on turha tulla lässyttämään että mitäs luet näitä homoketjuja! Homorunkkarit meinaavat vallata tämän alueen omaksi fantasiapaikakseen. Mutta eihän maailma pelkästään sinun ympärillä pyöri ja ihmettelen, kuinka voimakkaasti sieluusi ottaa lukea miestenvälisestä runkkaamisesta.

Eihän sen sinua pitäisi liikuttaa ollenkaan, koska et sitä ainakaan sanojesi mukaan halua harrastaa. Relaa sitä pipoa pikkuisen. Itsetyydytystä osaavat myös homot harrastaa ja varmaan harrastavatkin Monet käyvät täällä lukemassa noita fantasioita. Laita sinäkin omasi, niin kyllä me porukalla niitäkin luetaan. Olen samaa mieltä, ei nuorena tehdyt kokeilut ja runkkailut homoa tee.

Mielestäni ensimmäiset seksi kokeilut, tapahtuvat juuri kavereiden kesken. Minäkin koin ensimmäiset, hyvän olon tunteet kaverini kanssa, kun tutkiskelimme toistemme kikkeleitä. Aivan, tuolla seksinovelleissa, kaverien kesken osiossa, tämä on tullut moneen kertaan todistettua. Ensimmäiset seksikokemukset ja seksuaalisuuten heräämiset tapahtuvat tuossa murrosiän molemmin puolin. Eikä kysymys ole homoudesta vaan poikien uteliaisuudesta ja normaalista kehitysvaiheesta. Olisin niin valmis antamaan oman elimeni vieraan käsittelyyn jossakin höyrysaunassa Jotenkin niin kiihottava ajatus No mene ja kokeile.

Sittempä sen tiedät, miltä vieraan käsi vehkeissä tuntuu. Elo on kyhyt, joten aikanaan kannattaa kokeilla kaikki mikä kiinnostaa. Totta tuo, kokeillen tietää. Itse olen pitänyt itseäni umpiheterona aikani, kunnes tunnustin itselleni haluni myös omaan sukupuoleeni. Olen siis bi ja tyytymätön ainoastaan siihen ettei ole sopivaa mieskaveria. Yksin ollessani tyydytän itseäni myös dildolla kuvitellen saavani aitoa penistä anukseeni. Tässäpä taas totta ns. Seksuaalisuus vaihtelee iän, elämäntilanteen, kokemusten jne.

Joten kulunutta sananpartta käyttäen - antaa niiden kaikkien kukkien kukkia.. Happamat ne on jotka täällä valittaa. Pelkäävät että ovat jääneet jostakin kivasta paitsi.

Poika porukasa tänään mökille saunomaan ja katsotaan pyöritäänkö hangessa vai uskalletaanko vielä järveen. Kylmä kutistaa paikkoja kummasti, täytyhän ne viritellä sitten vielä juhlakuntoon Viime talvena oltiin kuuden v jätkän kanssa mökillä saunomassa kovien pakkasten aikaan. Maahan oli juuri satanut paksu kerros sellaista puuterimaista pakkaslunta joka pöllyää helposti. Siinä saunomisen aika päätettiin sitten kaikki mennään ulos ja otetaan lumikylvyt, niin että jokainen kävi vuorollaan siihen hankeen käsien ja polvien varaan kontalleen ja kolme jätkää sitten pöllytti sitä pakkaslunta niin että kaksi pöllytti sivuilta ja yksi takaapäin suoraan palleille.

Kolme pystyttiin kylvettämään kerrallaan, jonka jälkeen piti mennä takaisin saunaan lämmittelemään noin 20min ajaksi jonka jälkeen oli seuraavien kolmen vuoro saada lumikylpy. Joka jätkä huusi siellä pimeässä yössä kuin susi saadessaan sitä pakkaslunta päällensä! Tulevana talvena otetaan varmasti uusiksi samalla porukalla. Ehkä saadan houkuteltua muutama uusikin saunoja mukaan. Timmivartaloisia nuoria miehiä iho höyryten nakuna hangessa kontallaan ja pallit jalkojen välissä vapaasti roikkuen! Olisinpa saanut olla mukana On itsekin tullut koettua kaveriporukalla lumessa kieriskely, mutta tuolla tavalla ei olla vielä toisillemme lumikylpyjä annettu.

Eilen tuli kokeiltua tuota hangessa kierimistä kun tuli nämä tämän talven ensilumet. Viiden hengen porukalla oltiin saunomassa ja tuli siinä vähän kokeiltua lumisotaakin nakuna. Parin kaverin kanssa on tullut joskus runkattua. Isokaluinen kaverini aiheuttaa joskus, varsinkin krapulassa porukassa monenlaista juttua.

Mö oon hänen kanssaan kyl runkkaillu useinkin, mut nyt se oli kerran onnistunut jotenkin entisen duunikaverin kans joskus hommasta myös. Jäivät jutuissaan kiinni ja sit mä halusin kans kimppaan ja se toteutuikin: Kimpparunkut hyvän yhteishengen omaavan nuorten miesten ja teinipoikien porukoissa on ihan tavallinen ilmiö.

Itse olin teininä sellaisella kesäleirillä jossa poikien tuvassa meillä oli tapana joka ilta ennen nukkumaanmenoa runkata kimpassa ja ottaa spermat talteen sellaiseen kirkkaaseen kertakäyttöiseen muovimukiin.

Lyötiin vetoa siitä että saadaanko muki täyteen viikon aikana. Muki piilotettiin vaatekaappiin aina käytön jälkeen ja laitettiin taas illalla tuvassa kiertämään nukkumaanmenon aikaan. Illalla jokainen istui oman sänkynsä laidalla ja otti vehkeensä esille boksereiden lahkeesta tai sepaluksesta ja hitaasti veteli samalla kun kerrottiin härskejä juttuja ja muita pikkutuhmia vitsejä.

Kuppi laitettiin kiertämään aina sinne päin tupaa jossa joku ilmoitti tulevansa pian. Jo ensimmäisen yön jälkeen siihen purkkiin piti keksiä kansi koska aamulla tuvassa oli vähän turhankin voimakas sperman haju. Varmasti ollut kiihottava tuoksu kun useiden nuorten miesten miehiset liemet ovat sekoittuneet purkissa keskenään ja tuoksu levinnyt huoneeseen. Kumosiko joku liemen kurkkuunsa. Tuli taas käytyä eilen illalla kuuden parikymppisen kundin kanssa saunassa ja käytiin kierimässä hangessakin kahteen kertaan saunomisen aikana.

Koko saunomissessio päätettiin kivaan kimpparunkkuun. Olivat monet muuten lukeneet nämä sivut ja päätettiin ihan mielenkiinnosta kokeilla. Kaikki olivat lopuksi samaa mieltä että kannatti kokeilla. Tänään menossa kaveriporukalla saunaa! Katsotaan miten käy kun ollaan jo vähän puhuttu asiasta. Lumikylpypaikka myös katsottu valmiiksi. Snow swimming championship in Finland http: Onhan ne olleet mielenkiintoisia saunailtoja kolmen heterokaverin kans.

Kaksi on halunnut krapulassa runkkailua. Jo nuorempana yksi oli mun kans kesäduunissa maalla ja silloin jo tuli yhdessä vedettyä käteen. Minäkin olen umpiheettero mutta poikien kanssa tulee jatkuvasti nussittua, runkattua, kullia imettyä ja persettä kielenkärjellä hipelöityä.

Olen siis täysi hetero! Ainoastaan sinä näytät uneksivan noista asioista! Ketjun aiheena ei ole toisten nussiminen, imuttelu tai kielellä hipelöiminen. Vähän kuin meidän urheiluseuran sainaillasta mutta ilman tuota vanhaa äijänkörilästä takalauteilla.

Mutta huomaatteko, ei kenelläkään ole kullia kourassa. Ei omaa eikä vieruskaverin. Se erottaa tuon porukan näistä saunafantasioista. Kirjoitusasustasi päätellen ei ainakaan sinulla ole vielä aika koittanut. Onnistuin luomaan kaverisuhteita sen jälkeenkin, olin se yksinäisten pelastaja.

Sitten nämäkin alkoivat aikanaan kiusaamaan minua. Eräässä ammattikoulussa oli myös kiusaamista, mutta paljon lievempää kuin peruskoulussa. Se tuntui pahalta, mutta osasin asennoitua siihen jo eritavalla. Silloin minua kiusattiin, koska en sopinut joukkoon.

En tykännyt rellestää, en ollut hakijana alaikäisille ja halusin oikeasti opiskella. Hei, kiitos ihanasta blogista. Monesti tehnyt kirjoittaa sinulle kommentti tai jopa kirje, ja ehkä sen jäkimmäisenkin saan aikaiseksi.

Oletko miettinyt onko kiusaamisella yhteyttä seikkailutaipumuksiisi? Itse koen, että entisinä koulukiusattuna etsin edelleen hyväksyntää jollain tavalla, ennen ihastumalla ja nyttemmin sitten seksikumppaneiden kautta olen myös avoimessa suhteessa.

Minua kyllä ajaa muutkin seikat seikkailuihini, mutta tiedostan että hyväksynnän saaminen on yksi asia. Saattaahan sillä tietysti ollakin.

Toisaalta taas, täytyy muistaa, että nämä "seikkailutaipumukset" hih saivat alkunsa siitä, että kotona ei enää "seikkailtu" ollenkaan. Jos kotona oltaisiin seikkailtu tarpeeksi, en olisi koskaan lähtenyt seikkailemaan kodin ulkopuolelle. Mutta kyllä tietysti mieluummin vastaanotan hyväksyntää kuin torjuntaa, kukapa ei Eli en tuota ihan poiskaan lähtisi sulkemaan.

Täällä kans koulukiusattu joskus aikoinaan taisinkin kirjoittaa aikasemman blogin puolelle asiasta mitä ei kyllä ole. Minulla se keskittyi enemmn vain syrjintään ei haluttu olla tekemisissä kanssani , jätettiin ulkopuolle jne joskus alaasteella enemmn sanottiin anokrektikoksi  eli kyllä hoikkiakin voi kiusata ja pari kertaa jotain rilleistä sanottiin.

Pahin kaikista oli erään kaverin kaveri poika joka sanoi minua niin rumaksi etten saisi tehdä lapsia ja jos adoptoin niin mun pitää ehdottomasti kertoa etten ole heidän oikea äiti koska muuten katsoo kuinka ruma hänen äitinsä on.

Silloin tein jäähyväiskirjeenki sen hetkinen uskkon maikka onneksi sai minut toisiin aatoksiin siitä etten tee mitään tyhmää. Olin silloin vain varma etten tule koskaan saamaan poikaystävää koska olen niin ruma. No miten kävi olin 10v suhteessa ja aika moni mies nykyisin haluaisi ainakin seksiä kanssani.

Kaksi poikaa luokaltamme ottivat asiakseen ryhtyä nimittelemään minua rumasti silloin, kun ympärillä ei ollut koko luokkaa tai parhaita ystäviäni kuulemassa. Olin varmasti helppo kohde, hiljainen ja kiltti. Huutelua tapahtui esimerkiksi koulumatkoilla ja suunnistustunneilla, kun satuimme eksymään samoille rasteille. Se oli ihan kauheaa ja nolotti minua hirveästi. En missään vaiheessa pelännyt kouluun menemistä, mutta mietin jatkuvasti, miten voisin vältellä poikia ja kiersin usein pidemmän reitin kautta kouluun koettaen välttää kohtaamasta heitä.

Mieleni oli koulussa jatkuvasti hermostunut. Kaverini eivät luullakseni tienneet koko asiasta, koska heidän ollessaan lähettyvillä sain olla rauhassa. Ikävä kyllä se, ettei juuri kukaan minun lisäkseni tiennyt asiasta, teki kiusaamisesta entistäkin nolompaa.

Kerran onnistuin keräämään rohkeuteni ja mainitsin eräänä iltana haukkumisesta äidilleni. Sain vastaukseksi hyväntahtoista hymyilyä ja kommentin tyyliin "rakkaudesta ne hevosetkin potkii". Sen jälkeen en enää ottanut asiaa puheeksi kenenkään kanssa. Näin jälkikäteen ajateltuna olen miettinyt, miksei äitini ottanut minua tosissaan.

Eikö hän tosiaan ymmärtänyt tilannetta ja nähnyt, kuinka häpeissäni olin asiasta kertoessani? Miksei hän edes kysynyt, miltä nimitteleminen minusta tuntui? Loppu hyvin kaikki hyvin. Kiusaaminen loppui pikkuhiljaa, kun toinen pojista siirrettiin erityisluokalle. Yksin ei vissiin ollutkaan enää niin hauskaa kiusata muita. Olen ylpeä siitä, miten jaksoin nuo ajat, vaikka ne istuttivatkin mieleeni epävarmuuden.

En ole kovinkaan katkera pojille toinen heistä pyysi epäsuorasti muutamia vuosia myöhemmin anteeksi kehumalla minua "ihan hyväksi tyypiksi" ja toinen heistä on kuulemani mukaan narkkari , mutta jos koskaan pääsen heidän kanssaan uudestaan juttusille, kiusaus mainita nimittelemisestä ja heidän jättämistään ikävistä muistoista olisi todella, todella suuri.

Onpa kamalaa lukea näinkin monta kokemusta kiusaamisesta. Ja itsekin liityn jonon jatkeeksi. Mulla rohkeus loppui kesken ja olin kahdeksannen luokan "kotikoulussa". Eli luin kirjat himassa ja kävin tekemässä kokeet koulussa. Kukaan ei tehnyt tälle asialle mitään, vaikka vuoden koulusta poissaolo oli jo selkeä avunhuuto. Yhdeksännelle palasin, koska minulla oli muutama ystävä koulussa.

Yksi opettaja tuli tuona aikana sanomaan minulle, että tietää, mitä koen ja on yrittänyt puuttua ja tehdä parhaansa. Hän ei kuitenkaan osannut sanoa muuta kuin, että kestä vielä tämä vuosi ja sitten helpottaa. Peruskoulun jälkeisellä kesälomalla päätin, että lukiossa en enää kuuntele kiusaamista ja mietin myös etukäteen, miten vastaan. Ensimmäisellä viikolla kiusaaminen jatkui, mutta loppui saman tien kun nousin verbaalisesti kiusaamista vastaan.

Tämän jälkeen musta tuli itse asiassa melko suosittu lukiossa. No, tulipahan koettua sellainenkin vaihe nuoruudessa. Aikuisiällä olen ollut tunnettu siitä, että osaan olla paha suustani, suora ja puolustaa itseäni ja muita. Olen kuitenkin alkanut tekemään työtä sen eteen, etten olisi tarpeettoman teräväkielinen. En halua taantua entisten kiusaajieni tasolle. Välillä on asiallista ja aiheellista sanoakin takaisin, mutta en kuitenkaan halua olla se, joka ensimmäisenä on sanallisesti jonkun kimpussa.

Puolustautuminen on tietty eri juttu. Nyt päälle kolmekymppisenä tuntuu, ettei minulta puutu rohkeutta tehdä mitään, mitä haluan. Se on tietysti ihan kiva asia, mutta on vaatinut suuren työn koulukiusaamisen jälkeen. Haukku tekee haavan ja haavan hoito voi olla aikaa vievää ja työlästä. Työni puolesta olen sitä kohdannut 13 vuoden ajan. Jos jokus koulussa työskentelevä väittää, ettei meidän koulussa, niin valehtelee tai ei näe totuutta.

En tiedä onko pelottavampaa yhtälöä kuin kiusaaminen ja sen kieltävä koulu. Opena olen tämän asian äärellä, valehtelematta, lähes joka päivä. Onneksi en aina selvittelemäsää ja puuttumassa, vaan ennaltaehkäisemässä. Kouluissa pitäisi olla enemmän aikaa avartaa ymmärrystä ihmisyydestä erilaisuudesta ja siitä miten kiusammisen mekanismit toimivat.

Lapset ja nuoret tarvitsevat aitoa ja suorapuheista tietoa kiusaamisest, hiljaisesta hyväksynnästä ja seurannaisvaikutuksista.

Tilanteiat voi havainnollistaa ja sanoittaa. On kummallista, kuinka vähän murrosikäiset asiasta ymmärtävät, sanovat ulkoa opittuja lauseita ja toistavat julisteista opittuja kliseitä. Aito ymmärrys tulee asiaa syventämllä ja empatiakykyä herättelemällä ja kasvattamalla. Ikä huomioiden, voi lapsia ja nuoria hieman järkyttää suoralla puheella ja ajatuksia avaavilla esimerkeillä. Parasta tulosta saadaan, kun lapset ja nuoret heräävät huomaamaan, että he itse voivat asiaan vaikuttaa ja heillä on valta muuttaa suunta.

He eivät tajua osallisuuttaan ellei sitä heille osoiteta.

Seksiseura turku seuraa homo tampere

: Seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia

Amatööri pornokuvat andy mccoy homo mustalainen Viime talvena oltiin kuuden v jätkän kanssa mökillä saunomassa kovien pakkasten aikaan. Yleensä se tunnelma siitä kuitenkin sitten renotutuu ja turha jännitys laukeaa. Kevään ekat kimpparunkut jo olleet, seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia, kaksiviillo sitten, hyvän porukan kanssa, mökki reissulla. Eli en tuota ihan poiskaan lähtisi sulkemaan. Minäkin koin ensimmäiset, hyvän olon tunteet kaverini kanssa, kun tutkiskelimme toistemme kikkeleitä. Sauna oli sellainen hirsinen pyöreä tai mutterinmuotoinen, jossa kiuas keskellä ja alemman lauteen reunasta nousi lauteet ympäri kiertävä kaide joka ylsi ylemmän lauteen tasolle tai vähän sen ylikin. Muistan vieläkin, miten kamalaa oli olla kaiken huomion keskipisteenä, kun esimerkiksi bussissa takapenkiltä huutelu alkoi välittömästi, vaikka miten yritin seistä kuskin lähellä ja tekeytyä niin huomaamattomaksi kuin vain suinkin mahdollista.
Seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia Anime porn homoseksuaaliseen sex work jyväskylä
Thai massage sex homo thaihieronta kuopio Olin alkanut runkkaan kun yksi kavereista tuli yllättäen saunaan sanookseen jotain, en muita enää mitä. Kaksi poikaa luokaltamme ottivat asiakseen ryhtyä nimittelemään minua rumasti silloin, kun ympärillä ei seksiä takaapäin eroottinen homoseksuaaliseen fantasia koko luokkaa tai parhaita ystäviäni kuulemassa. Oletko varma, että haluat jatkaa? Yleensä heteromiehillä on tapana peitellä kaluaan pyyhkellä, kuin että kaikki esittelisivät seisokkiaan saunassa. Aina sanotaan että heteromiestä kiinnostaa homoiluhommat jonkinverran. Kaikki on tietenkin näyttelijöitä, ja varmaan tekevät rahasta jopin Mutta saiko sull kovettuu kun lattialle tuli harmaita limalönttejä. Jo ensimmäisen yön jälkeen siihen purkkiin piti keksiä kansi koska aamulla tuvassa oli vähän turhankin voimakas sperman haju.