Homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f

   Casual homoseksuaali dating

Kävelin bussipysäkille, nousin bussiin varttia vaille seitsemän. Olin vartin yli seitsemän työpaikalla, ja vietin siellä päivääni vartin yli kolmeen. Tsekkasin välillä Sinkut-palstaa ja heitin pari viestiä. Lähdin vartin yli kolme kotiin. Olin melko tasan neljältä kotona. Normaalisti kävisin kaupassa hakemassa ruisleipää ja lisukkeita ja ehkä yhden siis tosiaan 1 oluen, jos sattuu tekemään mieli.

Tänään en tehnyt näin, koska jääkaapissa on jo leipää. Kun olen kirjoittanut tämän viestin, lähden ehkä kävelylle yksin, ja sen jälkeen varmaankin pelailen loppuillan Dark Soulsia. Jos en jaksa pelata koko loppuiltaa, niin luen ehkä kirjaa työkaverilta lainassa yksi , tai katsollisen jakson jotain TV-sarjaa Six Feet Under varmaankin , ja silitän yksi ilta pesemiäni paitoja. Sitten kello on ehkä jotain kymmenen, menen sänkyyn, luen siellä ja nukahdan.

Jos päättäisin huomisesta alkaen elää kuten normaali ikäiseni sinkkumies, niin mitä minä tekisin toisin? Alkuvuodesta kyselin palstalla ideoita sisällökkäämpään elämään, mutta kielikursseja ei voi aloittaa ihan tyhjästä, messuja ei järjestetä ihan noin vain. Keksin ainoastaan että voisin mennä elokuviin ja ehkä sen jälkeen käydä ulkona kaljalla ehkä jopa kahdella, koska on kiirastorstai.

Lisään nyt vielä sen, että tarkoitukseni ei ole varsinaisesti kritisoida ehdotusta, mutta normaalin sinkkumiehen elämä on vähän epämääräinen käsite. Ei se tietenkään mitään "Salkkari-Ossin" elämää ole, hän on fiktiohahmo ja sitäpaitsi kymmenen vuoden takaisten muistikuvieni perusteella hulivili-YTM.

Sellaiseksi minä trdendikkään nykyaikaisen suurkaupungissa asuvan sinkkumiehen käsitän, millainen esim. Myös monia muita hyviä fiktiivisiä sinkkumiehen malleja löytyy. James Bond on sinkku ja Clooney teho-osastossa taisi olla myös.

Yhteistä näille on se. Se on se asia, mikä erottaa sinkkumiehen syrjäytyneestä miehestä. James Bond on sinusta "normaali sinkkumies"? Suhteellisuudentaju hoi, älä jätä. Sitä paitsi, Bondkin on super-YTM. Clooneyn hahmosta en tiedä tuon taivaallista, joten siihen en osaa ottaa kantaa. Väitän kuitenkin, että Elektroniikkamyyjä on monilta mutta ei kaikilta osin paljon, paljon lähempänä tavallista sinkkumiestä kuin Salkkari-Ossi, saati sitten James Bond.

Muutokset päivääsi, jotta se näyttäisi oikean sinkkumiehen, eikä AT-miehen päivältä. Kun olen kirjoittanut tämän viestin, lähden ehkä kävelylle yksin lähdin vakipanon luokse panemaan , ja sen jälkeen varmaankin pelailen loppuillan Dark Soulsia. Jos en jaksa pelata koko loppuiltaa, niin luen ehkä kirjaa työkaverilta lainassa yksi , sotin aamulla tavatulle naiselle ja lähdin treffeille tai katsollisen jakson jotain TV-sarjaa Six Feet Under varmaankin , ja silitän yksi ilta pesemiäni paitoja.

Sitten kello on ehkä jotain kymmenen treffit naisen kanssa johtivat seksiin hänen luonaan , menen sänkyyn, luen siellä ja nukahdan. Sellaista on oikean kaupunkilaissinkkumiehen elämä. Ei se vielä tee miehestä mitään syrjäytynyttä ATM-miestä jos hän ei harrasta seksiä joka viikko eri naisten kanssa sinkkuna ollessaan. Niin ja miksi sä et itse koskaan pane naisia, kun aina siitä niin kovasti jaksat tällä palstalla puhua? Eli en voi tehdä mitään toisin?

Paitsi ehkä jossain vaiheessa hakeutua jollekin työväenopiston kurssille, käydä kesälomalla ehkä jollain ulkomaanmatkalla Budapest on käynyt mielessäni , jossain vaiheessa tehdä taas nettideittiprofiili ja toivoa, että pääsisi edes treffeille. No, on sanottava, että se vastaa käsitystäni normaalista elämästä, vaikka toivoinkin että normaalin sinkkumiehen elämässä olisi vielä jokin juttu, joka olisi se ratkaiseva ero minun ja tyttöystävän löytävän miehen välillä.

Samalla se vahvistaa käsitystäni siitä, että tyttöystävä olisi pitänyt etsiä jo opiskeluaikoina. Nyt kun on jotenkin vakiintunut, niin se homma on käynyt entistäkin vaikeammaksi, oli kolmekymppisiä sinkkunaisia olemassa tai ei. Naisasialooseri on katsos loveshy, siksi ei. Vaikka itsetuntoa, uskallusta, ja salkkariossimaista lihaksikkuutta ei puheiden perusteella tunnu muuten puuttuvan. Elektroniikkamyyjä ei ole sinkku vaan seksuaalisesti syrjäytynyt. Normisinkkumies ei ehkä pane yhtä paljon kuin James Bond, mutta ei todellakaan elä ikipuutteessa vaan saa joskus ja pääsee silloin tällöin treffeille.

Niin ja ollakseen sinkku pitää olla ollut joskus suhteessa, tai useammassa. Jos sinusta sinkku tarkoittaa jatkuvasti panevaa satu-YTM: Kuinkahan paljon Suomessa ja yleensäkin maailmassa on näitä ns. Tietäisit naisasialuuseri tämän itsekin jos olisit edes joskus saanut naisia, päässyt treffeille ja elänyt ns. Tuossa mainitsemasi "normi" sinkkumiehen elämä on just tuollaista elämää jota eletään noissa sinkkuelämää-sarjoissa ja jonkun James Bondin maailmoissa.

Olen kaupunkilaissinkkumies ja saan seksiä max. Kyllä se aika pitkälti oma vika miehellä on, jos on itse itsensä tollaiseen tilanteeseen ajanut, eikä ole edes halua siitä pois pääsemiseen. Niin kun sulla ei näytä olevan, kun aina vaan jaksat niin ylpeänä sitä omaa ATM-statustasi täällä mainostaa.

ATM ei saa seksiä koskaan. Olen muuten viettänyt elämäni aikana paljon aikaa bussipysäkeillä. En ole vielä kertaakaan nähnyt, että joku supermies siellä saisi tuosta noin vikiteltyä naiselta puhelinnumeron. Siellä seistään tumput suorina ja kaikki välttelevät kontaktia vieraiden kanssa, ellei sitten joskus joku yhtäkkiä kommentoi toiselle siitä miten bussi on taas myöhässä aikataulusta tai että taas ne tulevat sumpussa, johon toinen vastaa yleensä "joo" tai ihan vain " ".

Tasan yhden kerran olen nähnyt, kuinka teinityttö meni tutustumaan teinipoikaan. Olisko sulla heittä yht röökii". Sillä kertaa en ollut kateellinen nuorelle lippalakkipäiselle pojalle. Jos toisen aloitusrepliikki on tupakanpummaaminen, tiedän ettei ole minulta pois, jos heidän välilleen syntyisi suhde edes siinä tapauksessa, että tyttö olisi ollut oikeaa ikäluokkaa.

Kyllä tuo on ihan pötypuhetta etteikö muka vanhemmalla iällä voisi myös aloittaa seurustelusuhdetta tai päästä vaikka ihan naimisiin asti, sillä eihän se mitään ikää katso. Tänä päivänä kun monet menevät naimisiin ekaa kertaa vaikka joskus neljä-viisikymppisenäkin, niin miksei muka sun ikäinen alle kolmekymppinen nuori mies voisi aloittaa yhtä vaivaista seurustelusuhdetta. Kyllä kolmekymppisiä sinkkunaisia on vaikka kuinka paljon, joten ei sulla ole tässä mitään estettä sille ettetkö sä voisi alkaa vielä seurustelemaan.

Eräs puolituttu sairaanhoitajaopiskelija iskettiin nimenomaan bussireissulla. Tavallisen näköinen, suoraan sanottuna vähän ihme hiihtäjän näköinen mies oli kysynyt numeron ja mennyt myöhemmin käymään naisen luona ja he alkoivat siltä istumalta seurustelemaan. Suhde kesti useamman kuukauden. Teidän tämän koska YTM kaverini kertoi, hän oli nimittäin myös iskenyt silmänsä tuohon naiseen, mutta tämä bussi-iskijä ehti ensin. Niin, mutta vaikea se vain on nähdä, missä välissä sitä ehtii.

Arkisin ei tunnu olevan aikaa. Viikonloppuisin voisi käydä baareissa, mutta niistä tiedän etten pärjää, koska baarielämässä pelataan vahvasti ulkonäöllä ja supliikilla, joista kumpikaan ei ole varsinaisesti vahvuuksiani.

Kavereiden ja tuttavien naispuoliset kaverit ovat varattuja, tai ainakaan en yleensä tapaa näitä kavereita samaan aikaan kuin he tapaavat näitä naispuolisia kavereitaan. Niihinkin suhtaudun hieman epäilevästi. Yleensä minulle käy niin, että annan kirjoittamalla helposti en sataprosenttisen varmasti hyvän kuvan itsestäni, ja sitten kun kasvokkain tavataan niin toinen - useimmiten kumpikin - pettyy, ja sen seurauksena jutusta ei taas oikein tule mitään, vaikka todellisuudessa kumpikaan ei olisi kehnoimmasta päästä.

Kyllä nämä nykyiset nuoret ATM-miehet ovat ihan oman aikansa tuotteita, ja monessa suhteessa kaukana jostain perinteisestä vanhapoika-tyypistä. He ovat nimenomaan tämän nykyisen hyvin seksikeskeisen kulttuurimme tuotteita. Naisasioita ajatellen vanhanpojan ongelma on se, kun on silloin joskus nuorena jäänyt se nainen tai siis ainakin itselleen sopiva nainen löytymättä tai saamatta. Ja mitä vanhemmaksi tulet niin sitä epätodennäköisemmäksi se käy, että mistään enää löytäisit vähänkään itsellesi sopivaa naista tai sellaista jota voisit edes siedettävänä pitää.

Ja kun tulet tarpeeksi vanhaksi niin ongelmasi onkin enemmän vain esim. Päinvastoin mieluummin olisit silloin jo lopun ikäsi ilaman naisia kuin mitä lähtisit enää jonkun iankaikksen moneen kertaan jätettyn ja petetyn, kyyniseksi muuttuneen, joka tavalla toisten miesten loppuun hyväksi käytettämän naisen sosiaalihuoltajaksi. Asiaan kuuluvat vakipanot, bilepanot ja treffit jotka usein päättyvät panemiseen. Sellaista se nykyään on.

Entäs jos mies ei käy baareissa tai ei muuten välitä tollaisesta baarikeskeisestä kulttuurista? Itsellä on jotakuinkin samanlaista, paitsi että mua kiinnostaa milloin mikäkin ja koska työt ovat projekti-luontoisia, voi sattua arkeen useitakin vapaapäiviä peräkkäin.

Ja mulla on kavereita ja vähintäänkin hyvänpäiväntuttuja kaupunki täynnä. Sisällökkään elämän tarkoitus on heijastaa persoonaa. Ja jos seksin hankkiminen ei ole tarkoitus itsessään, elämä kin saattaa näyttää sisällökkäämmältä yksin. Jos tuo olisi koko totuus, mä en voisi pitää itseäni ollenkaan ATM: Senkin uhalla, että joku surkeampi tapaus tahtoo rypeä itsesäälissä koska lapsuudessa tai nuoruudessa oli vaikeaa, mä sanon että ATM on muutakin kuin friikkeyttä.

Friikitkin nimittäin panee keskenään helpostikin. Verkoston luominen tuli mulle ekana mieleen vinkeistä. Sulla siis on kavereita ja tuttavia Tietämättä sen tarkemmin, mä oletan että sulla on kavereiden ja kavereiden-kavereiden kanssa samanlainen tilanne kuin mulla.

Näin sinkkuna ei hirveästi kiinnosta odotella aina vain kutsua pariskunta-iltoihin tai siihen, että joku kaveri lähtisi työpäivän jälkeen käymään parilla jos se "pirttihirmu" siitä ottaa itseensä. Siispä ratkaisu on yksinkertainen: Äläkä hyvä mies mene viikonloppuisin vain ja ainoastaan niihin baareihin joissa pelataan noilla sun mainitsemilla säännöillä.

Onhan sitä niin sanotusti vähemmän tasokkaampia paikkoja, joissa porukka ei ole niin takakireää. Se on tietty oma ongelmansa, jos ei viihdy muissa kuin pintaliitobaareissa. Ja jos et välitä musiikista, niin nyt on korkea aika opetella ;. Niin yksinkertaista se on. Olisi hyvä jos ATM: Jos ei muuten, niin kiukulla, koska naiset eivät arvosta liian innokasta vonkaajaa.

Kyllä sitä vaan näkee ja tapaa sellaisia pariskuntia jotka ovat tutustuneet jossain muualla kun baareissa, kuten vaikka nettitreffien kautta tms. Eli turha alkaa luokittelemaan baareissa käymättömiä miehiä joksikin atm-luusereiksi. Näin se kuule menee 4. Enpä usko että sulla on tuota arvostus ongelmaa. Edellinen kirjottaja on sinkkumies ei ATM. Normaali sinkkumies saa seksiä kerran kuussa tai harvemmin.

AT-miehelle pillua kerran kuussa on yhtä kuin lottovoitto kerran viikossa. YTM tottakai pitää kerran kuussa saamista liian vähänä ihan samalla tavalla kuin Wahlrooskaan ei olisi tyytyväinen jos vuositulot jäisivät alle kymmenen miljoonan. Kaikki on suhteellista niin pillun saamisen kuin rahankin saamisen suhteen. Nuo mainitsemasi asiat kuuluvat sinkkumiehen elämään tänäpäivänä.

Jos niitä ei ole niin kyseessä on seksuaalisesti syrjäytynyt ATM. Ventovieraisiin tutustuminenkaan ei kovin helppoa ole - ellei toiset sitten ole aloitteellisia. Tosin voi olla, etten ole koittanut ylittää itseäni oikeissa paikoissa. En ole varma, tarkoitatko viittauksella pintaliitobaareihin minun mieltymyksiäni, koska en itsekään piittaa pintaliitobaareista tosin ne tulevat ensimmäisenä mieleen, jos lähden "radalle" tai edes katsomaan, millaista siellä radalla on.

Eniten viihdyn hiljaisissa "olutkellareissa", joissa tarjoillaan laadukasta olutta monipuolisesta valikoimasta, mutta niissäkään en ole yleensä saanut kontaktia kenenkään. Paljon voi tietysti johtua siitä, että olen niissä yleensä iltapäiväneljän aikaan kaverin ja hänen "pirttihirmunsa" kanssa. Periaatteessa minulla ei kyllä ole kalliolaisia halvan oluiden paikkoja vastaan mitään, vaikka se olut niissä onkin vähän laadutonta. Sen kerran kun eATMen kanssa sellaisessa kävin, sain kuulla heti Sinkut-palstalla olevani "vitun ruma jätkä", mikä vähän laski intoa käydä sillä puolella kaupunkia muissa asioissa kuin kaverin luona käymässä tai Pienessä leffakaupassa tai kirjadivarissa.

Olenko kertonut täällä musiikkimaustani? Siinä kun on se vika, että keikkakäynnit tuntuisi vaativan samaistumista ja sulautumista siihen alakulttuuriin, josta en oikeastaan piittaa.

Pitäisi olla nahkatakki, johon olisi ommeltu vaikeaselkoisia bändilogoja ja vuohenpäitä, ja pitäisi olla mustat pitkät hiukset ja iso parta. Lihavuusasteeni tosin voisi olla ihan optimaalinen siinä seurassa, tai siis ainakaan se ei haittaisi niin.

Ilmeisesti kuitenkin olen käymässä edes Tuska-festivaaleilla tänä kesänä, vaikka yleensä olen karttanut sitä jo sen vuoksi, että siellä käy kai nykyään paljon muotihevareita, sellaisia ärsyttäviä teinejä ja teeskentelijöitä siis. Ei mene ihan niin. Tunnen yhdenkin miehen, joka löysi tyttönsä netistä, mutta joka tuskin menestyisi baarimiljöössä.

Toiset treffit siis oli hänen luona, mietin että no niin, pitäskö mulla olla valmiina että tapahtuu jotain fyysistä. Olisin ehkä tavallaan halunut , mutta tulos oli ettei tapahtunut mitään. Me nukutiin samassa sängyssä ja ei se edes yrittänyt mitään, ei siis ihan mitään: D Mikä on mulle tosi kummalista koska en oo tottunut että mies ei yrittäis jotain.

Mutta tiedenkin otin sitä positiivisesti. Ok siis sen "yön" jälkeen seuravana päivänä lähetti mies mulle taas kivan viestin että oli niin mukava kun tulin ja oot ihana. Mutta teki mulle pari oharia sen jälkeen eli mä jätin tämän jutun koska loppujen lopuks tuntui että sillä miehellä ei ollut kaikki kunnossa.

Henkilökohtainen elämä sekä työelämä olivat vissi aika sekaisin hänellä. En mä paljon siitä välittänyt mutta tosi outo siis. Ei ollut seksin perässä, halusi tutustua, mutta silti ei halunutkaan tutustua ja samalla kehusi mua tosi paljon.

Ja naiset on vaikeita? I dont think so: Mistä herrasmies tietää missä vaiheessa iltaa on lupa ryhtyä luolamieheksi ellei nainen anna selvää signaalia? Kyllä kai aikuinen nainen jo tuossa iässä tietää miten saa miehen kiinnostumaan JOS haluaa? Olisi varmaan pitänyt nostaa panoksia mutta rohkeus petti? Luulen vähän että tämä on trolli aloitus. Jos olen miehen kanssa samassa huoneessa yötä ja ellei olla vain kavereita tai sovittu, että eka yö vaan nukutaan yhdessä, niin kyllä naisena teen selväksi, että haluan seksiä, ellei se miehen taholta jo tule ilmi.

Ja yleensä se on tullut. Eikä ole jäänyt yhteen kertaan. Eikös asiasta voi jutella suoraan tämän miehen kanssa, eikä arvailla. Mies ei voi tietää, mitä nainen ajattelee. Toiset naiset julistavat, ettei missään tapauksessa pidä antaa vittua ensimmäisellä kerralla, vaikka kuinka tekisi mieli. Pitää ensin "tutustua" toiseen riittävästi. Toiset naiset julistavat, että tietysti pitää olla seksiä, jos miellyttää, ettei mies kyllästyisi ja karkaisi.

Mistä mies tietäisi, kumpaa nainen haluaa, jos ei nainen jollakin tavoin, sanoin tai teoin ilmaise, kumpaa hän pitää oikeana. Mies joutuu tällöin arvailemaan ja varmuuden vuoksi pidättymään, koska hän saattaa arvella olevansa tekemisissä naisen kanssa, joka leikkii vaikeasti tavoiteltavaa. Mies siis toimii, ettei pilaisi alkavaa suhdetta liialla kiireellä. Kyllä näinkin molemminpuolisella nynnimisellä yleensä seurustelu alkaa, mutta on se surkeata, että molemmat haluavat, eivätkä uskalla.

Työtoverini oli impotentti mies. Silti hän yritti seurustelua toivoen että hyvä tyttö herättäisi seksuaalisen kyvyn. Löysi aivan ihanan laatutytön. Kun sitten tytölle parin viikon jälkeen selvisi miehen impotenssi, romanssi loppui siihen.

Tämäkin on ikävä kyllä mahdollista. Vallitsevan tapakulttuurin mukaan, jos tyttö kutsuu omalle kämpälleen, vieläpä yöksi, kutsu sisältää myös luvan seksiin, ellei havaita visiitin aikana, että kemiat eivät sovi yhteen.

Mies näyttää olevan vahvasti kiinnostunut sinusta. Seuraavan kerran, kun tapaatte, tee jotain selvää, että hän ymmärtäisi halusi. Voit aivan hyvin ilmaista sen myös sanoin. Tosi ihanaa käytöstä mieheltä ja vaikuttaa fiksulta. Itse pidän hitaammasta tavasta edetä. Aika nuorillakin miehillä on impotenssia tai muuten haluttomuutta.

Yksi minua nuorempi mies kertoi jo alkuvaiheessa, että on testovaje sairauden takia ja edellinen liitto oli loppunut seksin puutteeseen naisen kyllästyttyä. En alkanut itsekään suhteeseen, koska seksi on minulle tärkeä osa suhdetta. Kiitos kuitenkin miehelle rehellisyydestä. Toki tiedän, että iän myötä ja pitkässä suhteessa tulee lerpahtamisia, mutta suhdetta alkaessa ja vaivan ollessa pysyvä, en halua suhdetta, jossa seksi ontuu jo kättelyssä.

Toinen mies oli herrasmies ja ilmoitti myös alussa, ettei hae pelkkää seksiseuraa. Tapaamisilla puhuttiin ja halattiin tavatessa ja lähtiessä, ei mitään muuta. Oli myös ajatuksiltaan estynyt. Aloittaja, toivotaan jatkoa suhteelle. Arvostan tuollaista hidasta etenemistä, sillä mies ei ole ainakaan pelkän seksin haussa. Toivon onnistumisia, mutta varovainenkin hyvä olla. Rakkaus tekee sokeaksi, joten kannattaa kuunnella toista, rivien välistä monesti kuulee totuuden.

Pelureita on paljon, mitkä asiat toinen kokee tärkeäksi ja mitkä vähemmän tärkeäksi, onko ajatuksenne miten yhteneväisiä. Tolkun miehet ovat arvokkaita, toivottavasti sinulla on sellainen osunut kohdalle?

Eiköhän toi toisen kainalossa viihtyminen ole jo riittävän selkeä viesti toiselle, että toinen on kiinnostunut toisesta? Voi toki olla monta rautaa tulessakin? Joku heistä mielitietty, jonka ehdoilla etenee, muut korvikkeita?

Siksi hakee muilla vain läheisyyttä ja seuraa? Eli voi olla pelurikin? Se oli varmaan jo tyhjentänyt pussit päivällä tai viagrat oli loppu.

Ei me miehet olla mitään ajatustenlukijoita tai yleensä huomata naisten "selkeitä" vihjeitä, paras naiselle on olla suhtkoht suora tai ainakin aktiivinen. Tosin kuten naisetkin käyttävät kemian puutetta syynä niin yhtä lailla meillä miehillä on niin että joku ei vain paneta.

Niin sitä minäkin mietin, että tässä on varmaan kaksi vaihtoehtoa eli joko mies on todella kiinnostunut, eikä halua pilata juttua tai toinen vaihtoehto on myös tuo, ettei mies viehättynyt minusta tarpeeksi siinä mielessä.

Mies kyllä puhui ihan selkeästi uudesta tapaamisesta, mutta ymmärsin, ettei halua pitää kuitenkaan kiirettä. En millään usko, että pelkästään lämpimikseen puhui. Mut pyörittääkö sit useampaa naista, jollei halua kiirettä pitää?

Minusta kuulostaa vähän siltäkin? Eri päiville sovittuja tapaamisia eri naisten kesken, josta lopulta valitsee sen mieluisimman? Lopuille ilmoittaa vain, et sorry? Tällaisia pelureita on olemassa. Hah, pelurit haluaa tottakai tietää myös heti miten seksi sujuu. Pelaa aikaa, seksikin maistuu paremmalle ku on odotusarvoa ja kumppani astetta tutumpi. Naiset kelaa mennyttä ja tunteilee ja kliimaksi on valmiimpi.

Kokenut aistii jo ekalla kohtaamisella, onko minkälaista potentiaalia toiseen, Variaatioita on monenlaisia, todellisilla pelimiehillä on varaa kieltäytyäkin, ei tarvetta joka tilanteesta ottaa kaikkea mitä saa toisesta irti.

Vähän niinkuin shakin peluussakin,. Shakin peluussa onkin varaa jättää tilaisuus käyttämättä, varsinkin jos haluaa hävitä. Et ymmärtänyt näköjään pointtia, mun jutusta? Ehkä on sit sitä korkeampaa matikkaa tai jotain?

Shakkinappulat tanassa eteenpäin kohti uusia pelejä Niin ja pitääkö huolestua, jos miehestä ei hetkeen kuulukaan mitään.. Ollaan toki oltu yhteyksissä, mutta ei mitenkään päivittäin.. Toisaalta itsellenikin sopisi oikein hyvin, että tämä juttu etenisi ihan rauhassa.. Ja ei kai kukaan puhu mistään jatkosta, jos ei oikeasti tarkoita sitä.. Kiinnostuneesta miehestä kuuluu kyllä, jopa "rasittavan" usein, vaikka kuinka ois ollu puhetta "rauhassa etenemisistä" tms.

Jos kuuluu vaan joskus ja jouluna kun herralle passaa eikä sillä juuri muutakaan satu just sillon olemaan, ei missään nimessä ainakaan vakavissaan kannata ottaa. Ja kyllä vaan valitettavasti miehet puhuu puuta heinää jatkoja myöten tarkottamatta tai lupaamatta sillä yhtään mitään.

No ei ole kyllä kiinnostunut, jos asia jäi jotenkin epäselväksi eikä ole ottanut itse tapaamisen jälkeen yhteyttä. Minulla oli vuosi sitten pari kuukautta kestänyt suhteen tapainen, joka alkoi deittipalstalta. Heti eka tapaamisella tuntui että meillähän synkkaa, istuimme kahvilassa yli neljä tuntia ja puhuttiin koko ajan. Seuraavaksi kutsuin hänet kotiini käymään, hän tuli ja pyysi teetä, juotiin teetä ja juteltiin. Ja siitä se alkoi se teenjuonti ja juttelu. Koko kevät, huhti- ja toukokuu meni samoin, teetä juoden ja jutellen.

Hän ei kiinnostunut mistään muusta. En edes päässyt hänen kotiinsa ennenkuin puoliksi tuppannuin, ja arvatkaapa mitä siellä tehtiin? No tietysti juotiin teetä ja juteltiin. Mies oli minua nuorempi mutta koko ajan jotenkin hirveän väsyneen oloinen, kerran hän nukahtikin hetkeksi nojatuoliini kesken teenjuonnin ja juttelun. Toukokuun lopulla kyllästyin kun juttu ei vain nitkahtanut mihinkään suuntaan ja sanoin, että tämä taisi olla tässä.

Kahvi olis virkistäny miehen ku miehen. Oli puhetta, että seuraavalla tapaamisella menen miehen luokse. Mies on ottanut itse yhteyksiä, mutta tänään ei vastannut edes viestiini.. No, ehkä ei vielä kannata huolestua.. Niin ja jos seuraavalla tapaamisella ei mies tartu muhun kaksin käsin takaapäin kiinni, niin sitten saa nämä yrittämiset olla..

.

HOMO KALLE SEKSILEHTI SEKSISIVUT

: Homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f

SEKSI VELIN KANSSA ISOKALU HOMOSEKSUAALISEEN Eli turha alkaa luokittelemaan baareissa käymättömiä miehiä joksikin atm-luusereiksi. Rahaa minulla ei ole mutta olisi kiva jos sinä maksaisit. Niin yksinkertaista se on. Minäkin pidän pornosta, mutta kyllä seksi toisen ihmisen kanssa voittaa virtuaali-ihmiset ! Senkin uhalla, että joku surkeampi tapaus tahtoo rypeä itsesäälissä koska lapsuudessa tai nuoruudessa oli vaikeaa, mä sanon että ATM on muutakin kuin friikkeyttä. Jos mainitset aikaa varatessasi itsemurha-ajatuksistasi, voi ajan saada nopeammin. Haluan tutustua naiseen, joka suhtautuu minuun aluksi vähän kriittisesti arvioiden ja epäillen.
Homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f 140
Mies homo masturboi sex video ilmainen 793
Homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f En uskoe t tekee mitään vaikutusta jos nainen alkaa heti ehdottelemaan seksiä. Ei seksi ekoilla treffeillä ole pahasta kun siinä samalla selviää millain toisen kokee lähellä. Ja mitä tulee näihin pettämisasioihin: Siinä menikin monta tuntia. Tämähn on OikeIden Raavaiden Miesten juttuseura. NO tätä kidutusta en tiä miten kauan jaksan, poikien tähden kai. No huh jopa on tullut seksistä ongelma Olen samassa tilanteessa Ensi viikolla on taas treffit tiedossa enkä aio mennä sänkyyn ekoilla treffeillä en ole tehnyt niin aiemminkaan Olen hakemassa pidempää suhdetta ja siksi en mene sänkyyn ekana iltana Jos juttu tyssää siihen niin se tyssäisi joka tapauksessa Pidän seksiä erittäin tärkeänä mutta sellaisen ihmisen kanssa kenen kanssa haluan olla muutenkin Yhden illan jutut on koettu ja huonoiksi laadultaan todettu Että silleen.
Jos nainen torjuu kaikki lähestymisyritykset ja itse lähestyy vain niitä miehiä joiden kanssa voi haluta seksiä, niin millä kultarannikko bulgaria seksittreffit homo se nainen on muka " antava " osapuoli? Eikö voi päätellä että itse on jotenkin erityinen kun seksiä harrastetaan jo heti? Kiinnostuneesta miehestä kuuluu kyllä, jopa "rasittavan" usein, vaikka kuinka ois ollu puhetta "rauhassa etenemisistä" tms. Nainen on aina oman lapsensa äiti. Ihanko tosiaan luulette, että se kuva kertoo koko totuuden, vaikka olisi mistä kulmasta otettu? Jos päättäisin huomisesta alkaen elää kuten normaali ikäiseni sinkkumies, niin mitä minä tekisin homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f Kova oli itsellänikin yritys nuorempana. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Eiköhän tuo liene yli 30 vuotiaiden hupia. Koska palstalla on vähemmän rekattuja nimimerkkejä ja ehkä tämän vuoksi keskustelun taso on laskenut, mitäpä jos kaikki esittelemme itsemme? Siinä kun on se vika, että keikkakäynnit tuntuisi vaativan samaistumista ja sulautumista siihen alakulttuuriin, homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f, josta en oikeastaan piittaa. Mutta ei siinä ole sellaista aitoa kunnioitusta ja syvempää rakkauttaa vaan kun huora rupsahtaa niin sitten vaihdetaan uutta tilalle.

Homoseksuaaliseen meis meis treffit.suomi24.f