Kypsää naista homoseksuaaliseen suomi24h treffit

   Casual homoseksuaali dating

Kenenkä syytä ne ovat, ettet kykene käyttäytymään itseäsi arvostavasti? Aivan samoin voi melkein kuka tahansa nainenkin sanoa, että he pettävät miehiään vain siksi että kun miehet pyytävät. Ehkä sinunkin vaimosi tekee niin…. Niin se vain on 5. En tietenkään mene kaikkien naisten kanssa, miksi menisin kun voin valita! Miehen seksikäyttäytyminen on aika tavalla erilaista kuin naisten. Luulisi mummomuorin tämän tietävän. Seksi ei ole miehille niin iso juttu kuin naisille, johtuu ihan biologiasta.

Mies on aikojen alusta voinut huoletta heittää siemenensä ja jatkaa matkaansa iloisesti laulellen. Naiselle seksissä on ollut kyse elämästä ja kuolemasta, jos mies lähteekin kun nainen on raskaana on vitsit vähissä. Nälkäkuolema, ei sosilaaliviraston apu on perin uusi keksintö. Siksi naiset ovat olleet ja ovat yhä huomattavasti nirsompia kenet sänkyynsä päästävät.

Tätä ei ole juuri muuksi muuttanut se että tehokkaita ehkäisyvälineitä ja vapaa abortti on muutama vuosikymmen ollut saatavilla. On syntynyt vähän tuntuma että naisissakin tämä käytösmalli on yhä enenemään päin. Selityksesi on siis että olet biologiauskovainen. Eli olet luonut itsellesi sellaisen arvomaailman että olet jotakuinkin apinan asteella etkä kykene ohjaamaan omaa käytöstäsi ja siksi sinä saat pettää.

Toisin sanoen geenit käskevät ja määräilevät sinua. No, onhan sekin yksi tapa vierittää vastuu jollekulle muulle… Se vain ihmetyttää että pitää sitten olla kaapissa. Ilmeisesti siinä on jotain hävettävää kun et voi olla uskossasi ihan julkisesti?

Asiaa pitää salailla lähimmiltään, niin puolisolta kuin sukulaisilta. Kuvittelisin että jos tuollainen ylipääsemätön geenipakko olisi, ei kenenkään tarvitsisi salilla ja peitellä mokomaa ominaisuutta — ja etenkään vielä huijata puolisoakin ikään kuin kulissiksi muille. Juu, oikeasti ei tuo siemenlinko ominaisuus ole tainnut olla oikein koskaan mikään in juttu.

Huomaahan sen sinustakin kun tarvitsee valehdella vaimollesi. Mutta heitäkin tietysti tarvitaan jonkun verran, sillä muuntelu on se avainsana evoluution kannalta. Toisaalta ihmisen aivot mahdollistavat myös oppimisen ja kyvyn ohjata ja arvioida omaa käytöstään. Niin se vain on 6. Toki voisin ohjata käytöstäni mutta miksi, siihen ei ole mitään syytä.

Ei minulla ole pakko käydä vieraissa, ei ole pakko syödä lihaakaan mutta pidän pihvistä ja naisista. Elämässä pitää olla nautintoja, kerran täällä vain ollaan ja se on sitten ohi.

Kuolemanjälkeinen elämä on satua. Jos "siemenlinkoojat" olisivat lajille haitallisia olisivat he pitkän evoluution aikana karsiutunut ja ihmiset olisivat aviollisesti uskollisia.

Lajina ihminen ei sitä ole ikinä ollut eikä tule olemaankaan paitsi ehkä naisten romanttisissa lukemistoissa. Ei ole mitään syytä… Mielenkiintoista on se, että et löydä mitään syytä. Minusta se kertoo vain siitä, että et osaa nähdä itseäsi osana yhteisöä ja perhettä vaan olet ikään kuin irrallinen olio.

Etkä ehkä taida ymmärtää sitäkään, kuinka itse vaikutat omilla valinnoillasi muiden elämään ja mitä seurauksia niistä koituu.

Näin kolme lapsen äitinä ymmärrän tuollaisen käytöksen kyllä 3 — 4 vuotiaalta mutta aikuisuus on tuosta kaukana. Tiedätkö että minuakin ohjaa tuo käsitys, että me olemme täällä vain kerran. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus joka ei toistu. Olen vain päätynyt toisenlaiseen lopputulokseen. Ei siis kannata hukata aikaansa peliin ja leikkeihin tai hetkellisiin nautintoihin koska silloin jää niin paljosta paitsi. Elämä kiitää hurjaa vauhtia eteenpäin ja pelkkää nautintoa hakeva joka minun mielestäni on juuri sitä romantisointia!

Edessä on voi olla katkera vanhuus. Vapaus on toinen suuri arvoni. Vapaus on silloin osattava antaa myös muille, muutoin se on pelkkää ahneutta ja mielivaltaa. Vapaus on myös sitä että jos teet virheitä niin myös itse kannat niiden seuraukset ja pyrit hyvittämään ne. Ilman vastuuta ei ole todellista vapautta. Olet siis itse se pahin kaksinaismoraalin ylläpitäjä.

Turhaan moitit tiukkoja moralisteja, sillä sinä olet se joka niitä enemmän tarvitsee. He toimivat nyt sinun vanhempinasi ja kantavat sen vastuun sekä seuraukset, jotka kuuluisivat sinulle itsellesi. Ilman heitä et siis voisi heittäytyä noin naiivin huolettomuuden olotilaan. Ei siis ihme että tekee mieli kapinoida Tuohon viimeiseen, niin myös mm. Heilläkin on oma tehtävänsä evoluutiossa. Silloin tavallaan on varaa evoluutionkokeilla eri muotoja ja muunnoksia.

Et taida ymmärtää rakkaudesta mitään? Jos todella kunnioittaisit ja arvostaisit vaimoasi ihmisenä, ymmärtäisit että hänellä on oikeus valita onko petturin kanssa, ja että hän ansaitsee parempaa kuin tahdottoman huoripukin.

Myös molemminpuolinen luottamus on rakkauden kumakiviä. Jos se puuttuu ei rakkaus voi olla aitoa, vaan korkeintaan välittämistä. Omistaminen ja kiltteyden, kunnolisuuden tai äitiyden ihaileminen ei ole rakkautta. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä, mahdollisuus sanoa kaikille niille naisille "Ei kiitos, minulla on vaimo ja rakastan häntä.

Mutta jos et rakasta, vaan pidät vaimoasi vain käytännön syistä turvallisena kotitalouskoneena, voisit katsoa peiliin ja päästää hänet elämään rehellistä elämää. Sanoit että et ole satuja ja tarinoita näille naisille kertonut, entäpä omalle vaimollesi?

Olisiko sinulla ongelmia itsetunnon kanssa, tai kenties teini-iän traumoja, joita sinun täytyy nyt paikkailla haalimalla ihailua naisilta? Suoraselkäinen mies kun ei sellaista tarvitse. Sanon toisille naisille että minulla on vaimo jota rakasta, hän on lapsieni äiti enkä koskaan häntä jätä.

Voi-voi, ei ole lapsuuden traumoja, minä vaan satun pitämään kauniista naisista. Jos se tekee minusta epänormaalin, sairaan yksilön niin ollaan sitten.

Ei varmaankaan ole lapsuuden traumoja mutta kovin huonolta miesidentiteetiltä kuullostaa kuitenkin. Ei oikea mies tarvitse jatkuvaa todistelua miehuudestaan varsinkaan pettämisen kautta. Yleensä jossakin vaiheessa käry käy mutta tunteettomana miehenä tuskin olet moksiskaan. Opettele arvostamaan itseäsi, voi olla että jonakin päivänä osaat arvostaa myös ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Tympeittein moralistien lempiväite on että vieraissa käyvät miehet ovat a ihmiskunnan pohjasakkaa b henkisesti häiriintyneitä, miehuudestaan epävarmoja. Mikään ei tue näitä väitteitä! Jos sinulla on jotain faktaa niin kerro toki tutkimuksista jotka yksiselitteisesti näin kertovat.

Väännetään nyt rautalangasta, minä en tarvitse mitään todisteluja miehuudestani. Käyn vieraissa koska vaihtelu virkistää, minä pidän kauniista naisista ja seksistä heidän kanssaan. Jos tämä on heteromieheltä epänormaalia käyttäytymistä niin jo on aikoihin eletty! Et kykene rakastamaan muita kuin itseäsi, siksi selittelet täällä höpö-höpöjuttujasi. Naisten huomio on sinulle kuin huumetta, aina pitää katsoa, löytyykö seuraavan mutkan takaa vielä kiihoittavampi pakkaus Et ehkä nyt oikein oivalla mistä lopulta on kysymys.

Joillekin on miehistä että on rehellinen, luotettava ja suoraselkäinen mies, joka pitää sen minkä lupaa. Entä miten on, tietääkö ja ennen kaikkea hyväksyykö vaimosi tuon vaihtelun ja virkistäytymisen halusi?

Ellei niin miksi olet hänen kanssaan vaikka hän on tympeä moralisti? Etkö siis voi perustaa perhettä ilman tuollaista tympeää otusta? Tarvitset siis kuitenkin tuohon elämääsi ihmisen, joka pitää toimintaasi henkisesti häiriintyneenä ja sinua miehisyydestäsi epävarmana. Joten onko sittenkin tuo toimintasi vain kapinaa vaimosi arvomaailmaa vastaan?

Näin saat hänet vähän itseäsi alemmaksi ja takuuvarmasti nöyryytetyksi, jos tarve sitä vaati. Jos et muuten uskalla niin ainakin selän takana. Eli oletko tyypillinen mies joka haluaa häkkiin vaimon, kodin ja perheen ja sitten potkii raivoisaan häkin pienoja tunteakseen olevansa vahva ja voitokas.

Mutta jos häkin ovi avataan, juostaan vikisten takaisin koska se todellinen vapaus onkin aivan liian pelottavaa. Eli onko normaalia heteromieheltä, että hän ei kykene olemanaan rehellinen, reilu, luotettava ja vastuunsa kantava ihminen?

Niin sitä vain tehdään diagnooseja muutaman nettikirjoituksen mukaan, millähän koulutuksella ja kokemuksella?! Vaimoni ja lapseni suorastaan palvovat minua, en siis voine olla kovin paha ihminen heidän mielestään. Voi-voi, kun ikää tulee niin huomaat ettei asiat ole mustavalkoisia. Eivät ripustaudu, voidaan keskittyä olennaiseen. Eipä monille naisillekaan parisuhde ole niin pyhä kuin täällä annataan ymmärtää. Oikea mies kun tulee niin housut pois ja sänkyyn vaikka muuta kuinka vannotaan! Vedätät vaimoasi ja lapsiasi.

En usko että vaimosi rakastaisi sinua jos todella tuntisi sinut. Jos olet niin ihana ihminen mielestäsi, voisit toki pelata avoimin kortein. Jo sekin että sinulla on tarve retostella täällä, kertoo tarpeestasi kohottaa itsetuntoasi. Toiset käyttävät älykkyyttään hyviin tekoihin, toiset pahoihin ja itsekkäisiin. Toivon että joku päivä näet itsesi todella peilistä ja ymmärrät katua tekojasi. Ihmiskunnan pohjasakasta en tiedä, kukin määrittelee sen varmasti itse; sinulla tuli nuo asiat mieleesi.

Yleensä pettäjällä, olipa hän mies tai nainen, on keskimääräistä heikompi minäkäsitys tai ongelmia seksuaali-identiteettinsä kanssa jne. En voi viitata tutkimuksiin mutta alalla työskentelevänä tunnen usean mm.

Ja usein käytäntökin on osoittanut tiettyjä yhteneväisyyksiä jatkuvasti vieraissa kulkevilla. Normaali heteromies pitää kauniista naisista ja varmasti seksistäkin heidän kanssaan mutta normaali heteromies, joka on naimissa rakastamansa naisen kanssa, ei petä eikä käyttäydy tai kommentoi niin kuin sinä. Normaalihetero mies on mies ja huolehtii omalta osaltaan parisuhteen tilasta,perheestään ja mitä ikinä kenelläkin on kontollaan. Sinun elämääsi ohjaa omat seksuaaliset halusi ja koska oletettavasti ole jo aikuisen iässä, se on epänormaalia; pikku lapset elävät mielihyväperiaatteella, eivät oikeat miehet, ainakaan se ei ole punainen lanka käyttäytymisessä.

Mutta kuten tyypillistä on, ei sinulla ole haluakaan eikä hajuakaan omasta käyttäytymisestä saati sen motiiveista. En koe itseäni moralistiksi. Mutta jos moralisti on ihminen, joka ei hyväksy tietoista pettämistä parisuhteessa ja toisen jatkuvaa loukkaamiseta, olen ylpeä moralistikommenteistasi.

Niin se vain on 8. Mielestäsi on muka epänormaalia pettää, minä taas väitän että suurin osa miehistä pettää mikäli kaunis nainen on saatavilla ja kiinnijäämisriski on olematon! Eikä naisetkaan sen kummoisempia ole, jos rikas ja komea mies olisi saatavilla niin merkonomi-Matti jätettäisiin armotta. Entä jos kyse onkin vain osasta nuoria miehiä, jotka uskovat että niin tekee muutkin ja kokeilevat onneaan muutaman kerran.

Kun jäävät kiinni, eivät enää tee niin? Tai jatkavat toimintaansa kunnes alkavat kypsyä henkisesti, takanaan monta rikkoutunutta suhdetta. On miehiä, joilla on addiktio ja he saavat kiksiä vain siitä, että aina on uusi nainen.

On myös miehiä, jotka todellakin ihastuvat, ja pettävät tämän yhden naisen kanssa vaikka vuosia. Siiten on niitä, jotka ovat olleet vaikka 20 vuotta uskollisia, mutta syntyy halu seikkailla. Vaihe kestää aikansa, ja he rauhoittuvat iän myötä. On paljon miehiä, jotka ovat joko sinkkuja, tai elävät avoimessa parisuhteessa siksi, että ovat hyväksyneet omaisuutensa. Heidän ei tarvitse elää kaapissa ja näytellä muille muuta kuin ovat.

Enkä missään nimessä yleistä. On olemassa todella upeita kypsiä miehiä ehkä pikkuisen iäkkäämpiä tosin , jotka keskustelevat yhtä hyvin naisten kuin miestenkin kanssa, ja osaavat muutenkin 'käyttäytyä'. Miksi en saisi haluta äidillistä naista? Jos hoidan hommani ja tuon leipää pöytään, painan duunia, niin eikö se ole vaan reilua, että lopun käytettävän ajan saan ottaa rennosti ja vaikka sekoilla, ja vaimo huolehtii ruokkimisesta ja kunnossapidosta. Sekä antaa vähän viihdykettä.

D Miksi en saisi? Kyllä, terveet miehet säilyvät henkisesti aina vähän pikkupoikina. Jos se ominaisuus miehestä puuttuu, on kyseessä yleensä vähän suuntaan tai toiseen vinksahtanut tapaus. Kypsyneet miehet ovat joko testosteroninsa menettäneitä vanhuksia näitä voi olla ikään katsomatta tai muuten elämäänsä kyllästyneitä. Mikä ihmeen kommentti tuo on? Etkö tiedä, kumpaa sukupuolta itse olet? Tuossa oli kaikki päin honkia. Yleensä jos omassa elämässä saanti on ollut heikkoa niinkuin minullakin viimeaikoina, myönnetään ihminen tulee hieman huonotuuliseksi tai sitten jollain lailla apeaksikin välillä.

Näkeehän sen toki naamasta, kun lakkaa saamasta. Mutta se ei ole mikään ivan asia. Minä soisin että kaikki saisivat mukaan lukien myös minä ja saisivatkin usein. Mutta piikikkääksi ei tartte ruveta. Surettaa mutta ehkä se tästä iloksi muuttuu. Ainakaan toivoa ei kannata heittää. En haaveile mistään perätuupparihommista. Fetissini ovat jotakin muuta. Et nyt lainkaan ymmärrä miesten ja naisten eroja. Jo pikkutytöillä on yksi bestis ja lomas tyttö tähän joukkoon aiheuttaa jommassa kummassa muussa mustasukkaisuutta.

Samaa käyttäytymismallia naiset jatkavat seurustelusuhteissaan. Miehet taas ovat usein pienestä pitäen laumasieluja. Ei ole miespuolista bestistä vaan ystäväpiiri. Nainen tuntee nämä miehet uhkaksi, eikä ymmärrä, että miehelle nainen ja kaveripiiri eivät ole kilpailevia vaan toisiaan täydentäviä elementtejä hänen elämässään. Tästä erosta kumpuaa sinunkin mustasukkaisuutesi, jota lievität homottelemalla miehiä. Hulluinta on mielipiteesi miesten homoseksuaalisuuden yleisyydestä. Naisten kokemukset ovat paljon yleisempiä johtuen tästä bestis-asetelmasta sekä yhteiskunnan suvaitsevuudesta.

Miehistäkin nainen naisen kanssa peuhaamassa on oivallinen fantasia, mutta harva nainen fantasioi homoseksistä. Ehkäpä kaveripiiriisi on päätynyt tavallista useampi joko bi-seksuaali tai sitten joku homofobioinen, joka haluaa pelleillä homoseksuaalisuudella peittääkseen omat piilevät taipumuksensa.

Missään nimessä se ei ole niin yleistä kun haluat itsellesi uskotella. Ehkä sinä ihastut homomaisesti käyttäytyviin miehiin. Homothan ovat nykyisin suorastaan trendikkäitä naisten shoppailuystävinä. Ensinnäkin mä halun heti korjata pari asiaa, jotka liittyy siihen, et sä oot ottanu sen asenteen, et täs on nyt joku 'mies-nais-ongelma'. Ensinnäkään mä en edes puhu naisista nyt, en tee vertauksia. Vastaavan ketjun naisista saa alottaa joku muu, vaikka sinä?

Toiseksi, en oo koskaan ollu mustasukkanen yhdestäkään miehestä, pikemminkin päinvastoin. Oon enemmän tarkkailijatyyppiä, joka näkee asioita, joita muut ei ehkä nää Niin ja vielä se, että en 'homottele miehiä', vaan haluan herättää keskustelua. Sun viestis ehkä paljastaa sen, et kyseessä ei oo ihan neutraali aihe Mitä olen yrittänyt seurata eri kaveripiireissäni olevia miehiä, huom! Halitaan ja painitaan, ja kuten aloittajakin sanoi, ollaan mustasukkaisia miesten naisille.

Ja entäs sellaiset, jotka kaverin kanssa hoitelevat jotain naista? Kyllä siinäkin on biseksuaalisuutta mukana, vaikka nämä tyypit ovat juuri sellaisia, jotka esittävät jotain superkovia heteroäijiä Tiedätkö mutta olen huomannut omissa piireissäni ihan samaa. Erityisesti tuota ollaan mustasukkaisia miesten naisille. Minäkin uskon, että bi-seksuaalisuus ja homoseksuaalisuus on paljon yleisempää miesten keskuudessa kuin luullaan Entäs kun tieto homoudesta tulee kuin salama kirkkalta taivaalta!

Sitten ne hätkähtää jotkut itsekkin kun porukka tietää homoudesta. Ihmeen paljon näitä homoja nykyisin on. Onkohan E-pillereillä jotai tekemistä tän asian kanssa. Sitten mua taas ärsyttää sekin että joku tulee väittämään että sun poikakaveris on muuten homo,etkö tienny. No ei tässä nyt kaikkia miehiä olla luokittelemassa homoiksi. Kyse oli vain siitä, että bi- ja homoseksuaalisuus on varmaankin yleisempää kuin luullaan Asiaa ei voisi osuvammin esittää! Juuri samaa olen havainnut omassa tuttavapiirissäni.

Tämä onkin jännä juttu, miten nämä niin heteroksi itseään kutsuvat miehet erityisesti nauttivat saadessaan selvästi homotaipumuksia omaavalta mieheltä huomiota. Ja totta totisesti, tässä kuviossa nainen on aina kolmas pyörä!

Todellakin, tämä on valaisevaa! Tyttöystäväni saattaa joskus puhua naispuolisen ystävänsä kanssa puhelimessa jopa tunnin verran. Usein hän nauraa yhdessä toisessa päässä olevan naisen kanssa ja välillä siirtyy jopa puhumaan toiseen huoneeseen, että saa kuulemma puhua rauhassa jotain 'tyttöjen juttuja'.

Joskus tyttöystäväni lähtee myös 'harrastamaan' tai 'ulos' naispuolisten ystäviensä kanssa. Nyt tajuan sen kaiken, naiseni on lesbo. Hän on vain teeskennellyt kaikki nämä vuodet. Mutta miksi tämä petos?

Mistä petoksesta sä puhut? Ei kai kyse oo petoksesta, jos jollain on taipumuksia Jos jonkun kumppani lähtee kauppaan, niin sehän voi tietysti lähteä naimaan jotain miestä tai naista Tää keskustelu ei ole pettämisestä, ootko huomannu.

Kyllä se nyt on automaattisesti lesboutta, jos on samaa sukupuolta olevia ystäviä ja jos niiden kanssa tykkää viettää aikaa. Mistä muusta se voisi kertoa? Tämä ketju todella avasi silmäni ja aionkin pistää välittömästi suhteen poikki. Mitäs jos mentäis suoraan itse asiaan. Mä kysyn sulta suoran kysymyksen ja odotan siihen suoraa vastausta: Mitä sä tykkäisit esim. Miltä toisen kundin katsominen susta tuntus? Entäpä jos sun silmät sidottais ja sanottas vaan, et nyt joku tekee sulle jotain, mut et tiedä onks se mies vai nainen?

Sorry, näit kysymyksii tuli nyt vähän enmmän ku yks. Kiellän jyrkästi olevani millään tavoin homofobinen tai piilotajuisesti epäröiväni omaa ylikorostettua maskuliinisuuttani, mutta Siinä maali on kuin orgasmi ja sen jälkeen maalintekijä joutuu kymmenen miehen kasan alle, joka sikin sokin syleilee toisiaan.

Eikö tälläisen katsomiselle pitäisi asettaa ikäraja K Itse suosin lentopallonaisten saunailtoja, joissa allekirjoittaneen on varsin helppo säilyttää oma patriarkaalinen, heteroseksuaalinen ja traditionaalinen herruusasemani. On myös paitsi virkistävää myös tasa-arvoa suosivaa olla monen urheilijatteren himokkaan ja suloisen katseen esineellistämänä Entäpä sitten formulavoittajat, kun avaavat magnumpullonsa ja ruikkivat sinne tänne

.. marraskuu Hevonen nainen runkkaa xxx seksiä alasti seksi videot HD Tube is on nopea ja. . seksiseuraa suomi lahti seksi suomi24 chat oulu escort nainen ejakulaatio eläin .. sain pillua kypsät seksikamera porno filmit kuvaton haku toiset treffit. . monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. kesäkuu Xxx karvainen pillua kuvia Vaippa Fetissi, kypsä, naista, Ilmaisia gay videoita marraskuu Seksi treffit. ilmaista vanhaa naista pilluun 12vtyttö panee bb suihku homoa kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube ylöjärvi ratsupiiska kuopio suomi24 murrosikä pissaaminen novelli. marraskuu Piukat perseet sexy mustat kyrvät ilmainen kypsä nainen seksi . koulu atrain osao kypsää seksiä raumon koulu matonpesu suomi24 treffit fi.

NAINTIVIDEOT HOMO SEKSISEURAA TURUSSA

Huomaahan sen sinustakin kun tarvitsee valehdella vaimollesi. Mutta heitäkin tietysti tarvitaan jonkun verran, sillä muuntelu on se avainsana evoluution kannalta. Toisaalta ihmisen aivot mahdollistavat myös oppimisen ja kyvyn ohjata ja arvioida omaa käytöstään. Niin se vain on 6. Toki voisin ohjata käytöstäni mutta miksi, siihen ei ole mitään syytä.

Ei minulla ole pakko käydä vieraissa, ei ole pakko syödä lihaakaan mutta pidän pihvistä ja naisista. Elämässä pitää olla nautintoja, kerran täällä vain ollaan ja se on sitten ohi. Kuolemanjälkeinen elämä on satua. Jos "siemenlinkoojat" olisivat lajille haitallisia olisivat he pitkän evoluution aikana karsiutunut ja ihmiset olisivat aviollisesti uskollisia.

Lajina ihminen ei sitä ole ikinä ollut eikä tule olemaankaan paitsi ehkä naisten romanttisissa lukemistoissa. Ei ole mitään syytä… Mielenkiintoista on se, että et löydä mitään syytä. Minusta se kertoo vain siitä, että et osaa nähdä itseäsi osana yhteisöä ja perhettä vaan olet ikään kuin irrallinen olio. Etkä ehkä taida ymmärtää sitäkään, kuinka itse vaikutat omilla valinnoillasi muiden elämään ja mitä seurauksia niistä koituu. Näin kolme lapsen äitinä ymmärrän tuollaisen käytöksen kyllä 3 — 4 vuotiaalta mutta aikuisuus on tuosta kaukana.

Tiedätkö että minuakin ohjaa tuo käsitys, että me olemme täällä vain kerran. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus joka ei toistu. Olen vain päätynyt toisenlaiseen lopputulokseen. Ei siis kannata hukata aikaansa peliin ja leikkeihin tai hetkellisiin nautintoihin koska silloin jää niin paljosta paitsi.

Elämä kiitää hurjaa vauhtia eteenpäin ja pelkkää nautintoa hakeva joka minun mielestäni on juuri sitä romantisointia! Edessä on voi olla katkera vanhuus. Vapaus on toinen suuri arvoni. Vapaus on silloin osattava antaa myös muille, muutoin se on pelkkää ahneutta ja mielivaltaa. Vapaus on myös sitä että jos teet virheitä niin myös itse kannat niiden seuraukset ja pyrit hyvittämään ne. Ilman vastuuta ei ole todellista vapautta.

Olet siis itse se pahin kaksinaismoraalin ylläpitäjä. Turhaan moitit tiukkoja moralisteja, sillä sinä olet se joka niitä enemmän tarvitsee. He toimivat nyt sinun vanhempinasi ja kantavat sen vastuun sekä seuraukset, jotka kuuluisivat sinulle itsellesi. Ilman heitä et siis voisi heittäytyä noin naiivin huolettomuuden olotilaan.

Ei siis ihme että tekee mieli kapinoida Tuohon viimeiseen, niin myös mm. Heilläkin on oma tehtävänsä evoluutiossa. Silloin tavallaan on varaa evoluutionkokeilla eri muotoja ja muunnoksia. Et taida ymmärtää rakkaudesta mitään? Jos todella kunnioittaisit ja arvostaisit vaimoasi ihmisenä, ymmärtäisit että hänellä on oikeus valita onko petturin kanssa, ja että hän ansaitsee parempaa kuin tahdottoman huoripukin.

Myös molemminpuolinen luottamus on rakkauden kumakiviä. Jos se puuttuu ei rakkaus voi olla aitoa, vaan korkeintaan välittämistä.

Omistaminen ja kiltteyden, kunnolisuuden tai äitiyden ihaileminen ei ole rakkautta. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä, mahdollisuus sanoa kaikille niille naisille "Ei kiitos, minulla on vaimo ja rakastan häntä. Mutta jos et rakasta, vaan pidät vaimoasi vain käytännön syistä turvallisena kotitalouskoneena, voisit katsoa peiliin ja päästää hänet elämään rehellistä elämää.

Sanoit että et ole satuja ja tarinoita näille naisille kertonut, entäpä omalle vaimollesi? Olisiko sinulla ongelmia itsetunnon kanssa, tai kenties teini-iän traumoja, joita sinun täytyy nyt paikkailla haalimalla ihailua naisilta? Suoraselkäinen mies kun ei sellaista tarvitse. Sanon toisille naisille että minulla on vaimo jota rakasta, hän on lapsieni äiti enkä koskaan häntä jätä. Voi-voi, ei ole lapsuuden traumoja, minä vaan satun pitämään kauniista naisista. Jos se tekee minusta epänormaalin, sairaan yksilön niin ollaan sitten.

Ei varmaankaan ole lapsuuden traumoja mutta kovin huonolta miesidentiteetiltä kuullostaa kuitenkin. Ei oikea mies tarvitse jatkuvaa todistelua miehuudestaan varsinkaan pettämisen kautta. Yleensä jossakin vaiheessa käry käy mutta tunteettomana miehenä tuskin olet moksiskaan. Opettele arvostamaan itseäsi, voi olla että jonakin päivänä osaat arvostaa myös ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Tympeittein moralistien lempiväite on että vieraissa käyvät miehet ovat a ihmiskunnan pohjasakkaa b henkisesti häiriintyneitä, miehuudestaan epävarmoja. Mikään ei tue näitä väitteitä! Jos sinulla on jotain faktaa niin kerro toki tutkimuksista jotka yksiselitteisesti näin kertovat. Väännetään nyt rautalangasta, minä en tarvitse mitään todisteluja miehuudestani.

Käyn vieraissa koska vaihtelu virkistää, minä pidän kauniista naisista ja seksistä heidän kanssaan. Jos tämä on heteromieheltä epänormaalia käyttäytymistä niin jo on aikoihin eletty! Et kykene rakastamaan muita kuin itseäsi, siksi selittelet täällä höpö-höpöjuttujasi. Naisten huomio on sinulle kuin huumetta, aina pitää katsoa, löytyykö seuraavan mutkan takaa vielä kiihoittavampi pakkaus Et ehkä nyt oikein oivalla mistä lopulta on kysymys.

Joillekin on miehistä että on rehellinen, luotettava ja suoraselkäinen mies, joka pitää sen minkä lupaa. Entä miten on, tietääkö ja ennen kaikkea hyväksyykö vaimosi tuon vaihtelun ja virkistäytymisen halusi?

Ellei niin miksi olet hänen kanssaan vaikka hän on tympeä moralisti? Etkö siis voi perustaa perhettä ilman tuollaista tympeää otusta?

Tarvitset siis kuitenkin tuohon elämääsi ihmisen, joka pitää toimintaasi henkisesti häiriintyneenä ja sinua miehisyydestäsi epävarmana. Joten onko sittenkin tuo toimintasi vain kapinaa vaimosi arvomaailmaa vastaan? Näin saat hänet vähän itseäsi alemmaksi ja takuuvarmasti nöyryytetyksi, jos tarve sitä vaati.

Jos et muuten uskalla niin ainakin selän takana. Eli oletko tyypillinen mies joka haluaa häkkiin vaimon, kodin ja perheen ja sitten potkii raivoisaan häkin pienoja tunteakseen olevansa vahva ja voitokas. Mutta jos häkin ovi avataan, juostaan vikisten takaisin koska se todellinen vapaus onkin aivan liian pelottavaa. Eli onko normaalia heteromieheltä, että hän ei kykene olemanaan rehellinen, reilu, luotettava ja vastuunsa kantava ihminen?

Niin sitä vain tehdään diagnooseja muutaman nettikirjoituksen mukaan, millähän koulutuksella ja kokemuksella?! Vaimoni ja lapseni suorastaan palvovat minua, en siis voine olla kovin paha ihminen heidän mielestään. Voi-voi, kun ikää tulee niin huomaat ettei asiat ole mustavalkoisia. Eivät ripustaudu, voidaan keskittyä olennaiseen. Eipä monille naisillekaan parisuhde ole niin pyhä kuin täällä annataan ymmärtää. Oikea mies kun tulee niin housut pois ja sänkyyn vaikka muuta kuinka vannotaan!

Vedätät vaimoasi ja lapsiasi. En usko että vaimosi rakastaisi sinua jos todella tuntisi sinut. Jos olet niin ihana ihminen mielestäsi, voisit toki pelata avoimin kortein. Jo sekin että sinulla on tarve retostella täällä, kertoo tarpeestasi kohottaa itsetuntoasi. Toiset käyttävät älykkyyttään hyviin tekoihin, toiset pahoihin ja itsekkäisiin. Toivon että joku päivä näet itsesi todella peilistä ja ymmärrät katua tekojasi. Ihmiskunnan pohjasakasta en tiedä, kukin määrittelee sen varmasti itse; sinulla tuli nuo asiat mieleesi.

Yleensä pettäjällä, olipa hän mies tai nainen, on keskimääräistä heikompi minäkäsitys tai ongelmia seksuaali-identiteettinsä kanssa jne. En voi viitata tutkimuksiin mutta alalla työskentelevänä tunnen usean mm. Ja usein käytäntökin on osoittanut tiettyjä yhteneväisyyksiä jatkuvasti vieraissa kulkevilla.

Normaali heteromies pitää kauniista naisista ja varmasti seksistäkin heidän kanssaan mutta normaali heteromies, joka on naimissa rakastamansa naisen kanssa, ei petä eikä käyttäydy tai kommentoi niin kuin sinä. Normaalihetero mies on mies ja huolehtii omalta osaltaan parisuhteen tilasta,perheestään ja mitä ikinä kenelläkin on kontollaan. Sinun elämääsi ohjaa omat seksuaaliset halusi ja koska oletettavasti ole jo aikuisen iässä, se on epänormaalia; pikku lapset elävät mielihyväperiaatteella, eivät oikeat miehet, ainakaan se ei ole punainen lanka käyttäytymisessä.

Mutta kuten tyypillistä on, ei sinulla ole haluakaan eikä hajuakaan omasta käyttäytymisestä saati sen motiiveista. En koe itseäni moralistiksi. Mutta jos moralisti on ihminen, joka ei hyväksy tietoista pettämistä parisuhteessa ja toisen jatkuvaa loukkaamiseta, olen ylpeä moralistikommenteistasi.

Niin se vain on 8. Mielestäsi on muka epänormaalia pettää, minä taas väitän että suurin osa miehistä pettää mikäli kaunis nainen on saatavilla ja kiinnijäämisriski on olematon! Eikä naisetkaan sen kummoisempia ole, jos rikas ja komea mies olisi saatavilla niin merkonomi-Matti jätettäisiin armotta.

Entä jos kyse onkin vain osasta nuoria miehiä, jotka uskovat että niin tekee muutkin ja kokeilevat onneaan muutaman kerran. Kun jäävät kiinni, eivät enää tee niin?

Tai jatkavat toimintaansa kunnes alkavat kypsyä henkisesti, takanaan monta rikkoutunutta suhdetta. On miehiä, joilla on addiktio ja he saavat kiksiä vain siitä, että aina on uusi nainen. On myös miehiä, jotka todellakin ihastuvat, ja pettävät tämän yhden naisen kanssa vaikka vuosia. Siiten on niitä, jotka ovat olleet vaikka 20 vuotta uskollisia, mutta syntyy halu seikkailla. Vaihe kestää aikansa, ja he rauhoittuvat iän myötä. On paljon miehiä, jotka ovat joko sinkkuja, tai elävät avoimessa parisuhteessa siksi, että ovat hyväksyneet omaisuutensa.

Heidän ei tarvitse elää kaapissa ja näytellä muille muuta kuin ovat. Eli on naisia, jotka kykenevät elämään tällaisen miehen kanssa vaikka läpi elämänsä. Samoin on miehiä, jotka hyväksyvät senkin että nainen elää samojen arvojen mukaan, eli käy välillä piristämässä itseään.

On myös miehiä, jotka eroavat ja ovat ns. Silloin kun ovat yhden kanssa, eivät he harrasta muita naisia.

Tämä lienee kuitenkin naisille tyypillisempää. Niin, naiset pettävät kyllä yhtälailla. Taitavat kuitenkin jättää mieluummin miehensä kuin pitää rinnakkaissuhdetta yllä, kun tapaavat SEN. Entä jos osa naisista pettää, mikäli komea mies on saatavilla ja kiinnijäämisriski on olematon? Vinkkinä että se duunari Pertti on usein parempi rakastaja kuin merkonomi Matti? No, kun mies ei koe saavansa muilta miehiltä arvostusta joko yhteiskunnallisen arvostuksen kautta tai taloudellisen aseman kautta hän paikkaa puutteen kehittämällä rakastajan taitojaan.

Se taas on tyhmyyttä että kuvitellaan kiinnijäämisen riskiä pieneksi. Kyllähän se, kun antaa vallan himoilleen, seisauttaa rationaalisen ajattelun tyyten. Siksi miehet tuppaavat jäädä kiinni, koska arvostelukyky on pettänyt monessa vaiheessa.

No, onko se sinusta hieno juttu, etteivät ihmiset kykene luomaan hyvää ja rehellistä suhdetta keskenään? Sinä petät tietoisesti jne. Työni puolesta liikun melko paljon ns miehisessä maailmassa, joudun toisinaan työmatkoille esimieheni kanssa ym. Työni edellyttää huoliteltua ulkonäköä enkä ole muutenkaan mikään susi-ruma akka. Tuon tuostakin saan kuulla niin epäsuoria kuin suoriakin vihjauksia, että minut haluttaisiin seuraksi sänkyynkin saakka, mutta mitä teen - en mitään. Sormukset ovat minullakin tiukasti sormessa ja olen sen suoraan sanonut, ettei kiinnosta - silti ehdottelijoita riittää.

Kuitenkaan noilla miehillä ei ole tarjota minulle mitään, mitä minulla ei jo olisi: Myöskään egoni ei kaipaa mitään pönkitystä: Ankanpäällä, paitsi että minä olen kyllä varsin hyvin toimeen tuleva ja taidanpa olla vielä komeakin.

Onko pelkkää sattumaa vai oonko edes vähän oikeilla jäljillä miehet? Haaveiletteko te kaikki jostain tällasesta. Entä naiset, onks teillä miehistänne samoja kokemuksia?

Kun mies hakee baarista seuraa Olen miettinyt, että kun miehet haluavat saada baarista seuraa yhden yön juttuja niin onko se täysin turn-off jos nainen onkin selvinpäin vai hakeeko miehet vain seuraa naisista, jotka itsekin on humalassa? Mistäonkyse Miksi äijä käy yli 20 vuotta vanhemman "ystävänsä" luona? Ilmeisesti olemme eri planeetoilta kun miesten täytyy olla miesten seurassa identiteettiään ylläpitääkseen. D Se suvaitsemattomuus, se suvaitsemattomuus Naisen kanssa oleminen on pohjimmiltaan sanojensa ja ajatustestansa esiintuomisen varomista, miesten kanssa voi sanoa suoraan millaisen lutkan kanssa seurustelee tarvitsematta pelätä tiedon lähtevän eteenpäin.

Naista pitää tietyssä määrin myötäillä, esim. Naiselle vastaan, että en voisi, en todellakaan Miehelle kerron kuinka nussin viime viikolla chatissa tapaamaani 16 pimperoo. On selkeästi miehiä, jotka eivät kykene kommunikoimaan naisen kanssa.

Nämä ovat juuri niitä miehiä, joita saa viikonlopun jälkeen käydä etsimässä kapakoista tai muualta - aivan kuin äiti etsisi pahankurista pikkupoikaa. Tästä suuresta tarpeestaan viettää kaikki vapaa-aika miesporukoissa, miehet haluvat ehdottomasti naimisiin, eli ts.

En ole koskaan ymmärtänyt miehissä tätä ristiriitaa - halua elää kuin pellossa ja olla samalla naimisissa. Onneksi me naiset olemme itsenäisempiä. Enkä missään nimessä yleistä.

On olemassa todella upeita kypsiä miehiä ehkä pikkuisen iäkkäämpiä tosin , jotka keskustelevat yhtä hyvin naisten kuin miestenkin kanssa, ja osaavat muutenkin 'käyttäytyä'. Miksi en saisi haluta äidillistä naista? Jos hoidan hommani ja tuon leipää pöytään, painan duunia, niin eikö se ole vaan reilua, että lopun käytettävän ajan saan ottaa rennosti ja vaikka sekoilla, ja vaimo huolehtii ruokkimisesta ja kunnossapidosta.

Sekä antaa vähän viihdykettä. D Miksi en saisi? Kyllä, terveet miehet säilyvät henkisesti aina vähän pikkupoikina. Jos se ominaisuus miehestä puuttuu, on kyseessä yleensä vähän suuntaan tai toiseen vinksahtanut tapaus. Kypsyneet miehet ovat joko testosteroninsa menettäneitä vanhuksia näitä voi olla ikään katsomatta tai muuten elämäänsä kyllästyneitä. Mikä ihmeen kommentti tuo on? Etkö tiedä, kumpaa sukupuolta itse olet? Tuossa oli kaikki päin honkia. Yleensä jos omassa elämässä saanti on ollut heikkoa niinkuin minullakin viimeaikoina, myönnetään ihminen tulee hieman huonotuuliseksi tai sitten jollain lailla apeaksikin välillä.

Näkeehän sen toki naamasta, kun lakkaa saamasta. Mutta se ei ole mikään ivan asia. Minä soisin että kaikki saisivat mukaan lukien myös minä ja saisivatkin usein. Mutta piikikkääksi ei tartte ruveta. Surettaa mutta ehkä se tästä iloksi muuttuu. Ainakaan toivoa ei kannata heittää. En haaveile mistään perätuupparihommista. Fetissini ovat jotakin muuta. Et nyt lainkaan ymmärrä miesten ja naisten eroja. Jo pikkutytöillä on yksi bestis ja lomas tyttö tähän joukkoon aiheuttaa jommassa kummassa muussa mustasukkaisuutta.

Samaa käyttäytymismallia naiset jatkavat seurustelusuhteissaan. Miehet taas ovat usein pienestä pitäen laumasieluja. Ei ole miespuolista bestistä vaan ystäväpiiri. Nainen tuntee nämä miehet uhkaksi, eikä ymmärrä, että miehelle nainen ja kaveripiiri eivät ole kilpailevia vaan toisiaan täydentäviä elementtejä hänen elämässään.

Tästä erosta kumpuaa sinunkin mustasukkaisuutesi, jota lievität homottelemalla miehiä. Hulluinta on mielipiteesi miesten homoseksuaalisuuden yleisyydestä.

Naisten kokemukset ovat paljon yleisempiä johtuen tästä bestis-asetelmasta sekä yhteiskunnan suvaitsevuudesta. Miehistäkin nainen naisen kanssa peuhaamassa on oivallinen fantasia, mutta harva nainen fantasioi homoseksistä. Ehkäpä kaveripiiriisi on päätynyt tavallista useampi joko bi-seksuaali tai sitten joku homofobioinen, joka haluaa pelleillä homoseksuaalisuudella peittääkseen omat piilevät taipumuksensa. Missään nimessä se ei ole niin yleistä kun haluat itsellesi uskotella.

Ehkä sinä ihastut homomaisesti käyttäytyviin miehiin. Homothan ovat nykyisin suorastaan trendikkäitä naisten shoppailuystävinä. Ensinnäkin mä halun heti korjata pari asiaa, jotka liittyy siihen, et sä oot ottanu sen asenteen, et täs on nyt joku 'mies-nais-ongelma'. Ensinnäkään mä en edes puhu naisista nyt, en tee vertauksia.

Vastaavan ketjun naisista saa alottaa joku muu, vaikka sinä? Toiseksi, en oo koskaan ollu mustasukkanen yhdestäkään miehestä, pikemminkin päinvastoin.

Oon enemmän tarkkailijatyyppiä, joka näkee asioita, joita muut ei ehkä nää Niin ja vielä se, että en 'homottele miehiä', vaan haluan herättää keskustelua. Sun viestis ehkä paljastaa sen, et kyseessä ei oo ihan neutraali aihe Mitä olen yrittänyt seurata eri kaveripiireissäni olevia miehiä, huom!

Halitaan ja painitaan, ja kuten aloittajakin sanoi, ollaan mustasukkaisia miesten naisille. Ja entäs sellaiset, jotka kaverin kanssa hoitelevat jotain naista? Kyllä siinäkin on biseksuaalisuutta mukana, vaikka nämä tyypit ovat juuri sellaisia, jotka esittävät jotain superkovia heteroäijiä Tiedätkö mutta olen huomannut omissa piireissäni ihan samaa.

Erityisesti tuota ollaan mustasukkaisia miesten naisille. Minäkin uskon, että bi-seksuaalisuus ja homoseksuaalisuus on paljon yleisempää miesten keskuudessa kuin luullaan Entäs kun tieto homoudesta tulee kuin salama kirkkalta taivaalta!

Sitten ne hätkähtää jotkut itsekkin kun porukka tietää homoudesta. Ihmeen paljon näitä homoja nykyisin on. Onkohan E-pillereillä jotai tekemistä tän asian kanssa. Sitten mua taas ärsyttää sekin että joku tulee väittämään että sun poikakaveris on muuten homo,etkö tienny. No ei tässä nyt kaikkia miehiä olla luokittelemassa homoiksi. Kyse oli vain siitä, että bi- ja homoseksuaalisuus on varmaankin yleisempää kuin luullaan Asiaa ei voisi osuvammin esittää!

Juuri samaa olen havainnut omassa tuttavapiirissäni. Tämä onkin jännä juttu, miten nämä niin heteroksi itseään kutsuvat miehet erityisesti nauttivat saadessaan selvästi homotaipumuksia omaavalta mieheltä huomiota.

Ja totta totisesti, tässä kuviossa nainen on aina kolmas pyörä! Todellakin, tämä on valaisevaa! Tyttöystäväni saattaa joskus puhua naispuolisen ystävänsä kanssa puhelimessa jopa tunnin verran. Usein hän nauraa yhdessä toisessa päässä olevan naisen kanssa ja välillä siirtyy jopa puhumaan toiseen huoneeseen, että saa kuulemma puhua rauhassa jotain 'tyttöjen juttuja'. Joskus tyttöystäväni lähtee myös 'harrastamaan' tai 'ulos' naispuolisten ystäviensä kanssa. Nyt tajuan sen kaiken, naiseni on lesbo.

Hän on vain teeskennellyt kaikki nämä vuodet. Mutta miksi tämä petos? Mistä petoksesta sä puhut? Ei kai kyse oo petoksesta, jos jollain on taipumuksia Jos jonkun kumppani lähtee kauppaan, niin sehän voi tietysti lähteä naimaan jotain miestä tai naista

SEXI NOVELLIT GAY HOMOSEKSUAALISEEN NOVELLIT