Pano seuraa seksi ei homoseksuaaliseen kiinnosta

   Casual homoseksuaali dating

pano seuraa seksi ei homoseksuaaliseen kiinnosta

Ainakun harrastan seksiä niin tulee voimakas pissahätä. Jo pelkkä kiihottuminen saa aikaan pissahädän. En voi tyydyttää himojani jotka ovat hirveät tämä ongelma minulla on ollut jo v asti ja olen 19 vuotta ollut ilman orgasmia. Vaikka kaupungillakin kun näen miehen jolla on hyvä perse niin tulee hätä ja pitää juosta vessaan lorottamaan mikä tää on ja mitä mä voin tehä auttakaa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Seksi Mies ei innostu seksistä, mikä avuksi? Mies ei innostu seksistä, mikä avuksi? Arvostaisin niin naisten kuin miesten näkökulmaa ongelmaani. Mieheni ei ole enää kovin aktiivinen sekin suhteen. Minä teen yleensä aloitteet ja usein hän ei edes innostu asiasta. Mikään seksuaalinen vihjailu ja leikkimielinen tuhmien juttelu ei saa vastakaikua. Olen hankkinut paljon erilaisia asuja ja leluja suteen piristykseski, ei tuota tulosta. Toki mies ryhtyy välillä leikkiin ja ehkä hepenet ovat jotenkin häntä innostaneet, mutta hän ei ole mitään erityistä innostusta, iloa tai WOW!

Nyt, kun suhde on jo pitkään ollut tällainen, huomaan, että hän ei itse asiassa koskaan sano mitään positiivista ulkonäöstäni tai anna minulle mitään palautetta naiseudestani, seksikyydestä. Olemme olleet yli 10 vuotta yhdessä ja olemme nelikymppisiä. Tasapuolisuuden nimissä täytyy sanoa, että itselläni oli lasten jälkeen ja työpaineiden lisäksi vaihe, jolloin libidoni ei ollut kovin kummoinen.

Olen yrittänyt puhua asiasta miehelleni, mutta hän vain sanoo, että nyt just vähän väsyttää jne. Mutta, kun tämä toistuu lähes aina, alkaa ihmetyttämään. Olen ihan ok näköinen nainen, sporttinen ja naisellinen kroppa ja saan kyllä muilta miehiltä huomiota ja palautetta, mutta haluaisin sitä mieheltäni.

Minusta tuntuu, että nainen ja naiseus minussa menee hukkaan. Lisäksi hän hakeutuu iltaisin aina jollakin pikkujutulla käymään ulkosalla. Alan olla varmaan jo vainoharhainen. Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Onko mies ollut aina samanlainen, vai ovatko halut vähentyneet vuosien myötä?

Ovatko halut vähentyneet pikku hiljaa, vai älillisesti? Mikäli kyseessä on äkillinen väheneminen, silloin voi olla aihetta huoleen, muuten ei. Nelikymppisen halut eivät keskimäärin ole enää samat kuin esim. En oikein osaa sanoa, mutta käytös on kuitenkin jossain määrin jo hieman loukkavaa. Olen nähnyt vaivaa ja panostanut seksiin ajallisesti ja järjestänyt silmän ruokaa, Ehdotin jopa toista naista, mistä itse pitäisin myös, mutta ei innostunut mies.

En ole vielä itse muuttanut käytöstäni hänen suhteen, mutta hiukan alkaa käydä ylpeydelle Aiheestahan on täällä monta ketjua, on jo tullut todettua, että hyvin monella 40v miehellä halut vähenevät, kun taas monilla 40v naisilla haluja on entistä enemmän, tästä lienee kyse teilläkin -ei toisesta naisesta tms. Todennäköisesti miehellä on toinen nainen, ja näin "kunnioittaa" molempia naisia ja harrastaa seksiä vain salarakkaan kanssa.

Itse olen 55 v juuri täyttänyt ja treenannut koko ikäni eli kunto melko ok. Aiempi avioliittoni loppui siihen, kun vaimo ei halunnut kuin ,jussina ja uutena vuotena. Rakkauteen kuuluu seksi, muuten se kuolee Mutta koittakaa pärjäillä, seksi ei ihan oikeasti ole se kaikkein tärkein asia parisuhteessa, väittää kuka mitä tahansa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vaikuttaa oikein tyypilliseltä mieheltä. Ehkä siihen ei ole vain yhtä syytä vaan useampi syy? Se ei todennäköisesti itsekään osaa sanoa, mikä sitä vaivaa. Aika harva osaa tuossa tilanteessa. Pitääkö se huolta omasta kunnostaan, käykö lenkillä tai salilla? Jos ei, olisi syytä, muuten ei ole ihme jos se on väsähtänyt. Syökö se D-vitamiinia ja muuten terveellisesti? Jos sillä on potenssiongemia ja se on nolona siksi?

Jos sillä on burnout, se usein vaikuttaa potensiin. Jos se pelkää ettei seiso, se ei uskalla haluta ja alkaa pelätä sitäkin, että sinä yrität lähestyä.

Monet miehet uskottelevat itselleenkin, että pienet potenssiongelmat kuuluu siinä iässä jo jotenkin asiaan. Mutta ei nelilymppisellä todellakaan vielä kuulu.

Onko se joskus ennen kehunut sinua ja huomioinut sinut? Sinä et ole sen äiti. Se on aikuinen mies jonka pitäisi olla itse vastuussa ja huolehtia itsestään. Älä anna sen pilata elämääsi. Kysy ukoltasi, haluaako se ajaa sinut tuollaisella olemisellaan jonkun muun syliin. Jos se ei säikähdä siitäkään, sillä on selvästi toinen tai sitten nuo kaikki muut vaihtoehdot yhteensä. Jos niin, oikea osoite sille on lääkäri. Vaikka harva asia on niin vaikea kuin saada sellaista ukkoa lääkäriin, joka sitä todella tarvitsisi.

Mokomat pelkäävät lääkäriä ja hammaslääkäriä ja potenssilääkäriä. Monet naiset tekevät sen virheen, että ei ole omaa elämää, vaan elämä kulkee jotenkin ukkojensa kautta. Jos ukkosi alkaa huolehtia kunnostaan ja kunto kohenee, muutkin ongelmat poistuvat tai vähenevät. Voi olla, ettei sen senkään jälkeen kehu tai huomioi sinua.

Mutta se on sitten seuraava ongelma. Onko lapsia, kannattaako seksin takia vetää kaikki viemäristä alas, mies saattaa rakastaa kovastikkin, mutta pelkää että jokainen hellyyden osoitus on vain pelkästään seksiin johtava asia, ei hellyyttä ilman seksiä, niin mies tyytyy silloin pelkkään olemiseen, varmaan joissain tapauksissa, ja sitte se menee juurikin siihen , että nainen luulee että mies pitää häntä vain "äitinään", kun ei uskalla halailla tai pussailla, kun kerran nainen on ajanut miehen tilaan, ettei mies enään uskalla osoittaa hellyyttä, jos siinä ei ole himoa, ja lopulta seksiä mukana.

Taikka sitten miehellä on vaa huono kunto, menettänyt työnsä, ja yrittää pyristellä elämässään kiinni, taikka sitten hän käyttää nettipornoo niin maanperkuleesti, mutta yhtä kaikki, seksi ei ole ihan oikeasti kaikista tärkein asia elämässä.

Mutta oikeesti seksi on todella kivaa jos siinä ei ole, paineita, älä syyllistä miestäs vaikka se ei aina saiskaan, tai haluaiskaan, hellikää toisianne , älkää missään nimessä painostako, jos mies saa hoidettua sulle orgasmin, vaikka ei itse saakkaan, niin älä ihmeessä syytä siitä miestä, ettei hän saa , koska mies voi saada siitäkin nautinnon, että nainen saa, niinkuin jotku naisetkin olelette tehneet, asettukaa toisen asemaan, ja olkaa hyviä toisillenne, älkää ottako mallia jostain lehdistä, tai elokuvista, koska ne eivät oe totta, ne ovat kuviteltuja tilanteita.

Pääasia on siina että, älkää painostako toisianne. No okei, en osaa pilkkusääntöä. Meillä olen juuri tämä kuin sanomasi mies. Kysymys ei ole siitä että vaimo ei ulkonäöllisesti kiinnostaisi. Pitsejä ja leluja ollut vuosien aikana, mutta ei niitä ole minun silmän iloksi ostettu, hän itse tykkää niistä.

Sillä ei ole ollut väliä mistä minä olen pitänyt. Koskaan hän ei ole pitänyt lupauksiaan, turhaan ollaan riidelty satoja kertoja ja seuraavana päivänä asiat on taas ennallaan. Vaimoni on tunnekylmä oman edun tavoittelija ja valitettavasti ei sitä itse edes ymmärrä.

Romantiikasta ei hänen puoleltaan ole voinut odottaa mitään jos siinä ei ole ollut hänellä oma lehmä ojassa. Vuosia vuosia yritin saada vaimoani tekemään töitä yhteisen parisuhteen eteen ja edes kerran miettimään minun kautta mitä minä haluaisin. En jaksanut enään ruikuttaa. Nyt hän haluaa seksiä KYLLÄ koska se tuntuu hänestä hyvältä ei siksi että me yhdessä lähennyttäisiin.

Olisi edes vuosien varrella haaveillut yhden kerran jostain meitä yhdistävästä asiasta, jota voisin nyt muistella, niin voisin taas tehdä jotain hänen puolestaan.

Minä olen tänä päivänä varakas mies ja minulla on mahdollisuus vaikka ostaa tämä GFE palveluna mistä minä olen jänyt paitsi. Nyt ei enään kannata erota, olkoot mikä on ja minä elän tässä omaa elämääni. Vaimoni on maksaa nyt tekemistään virheistä hintansa, olen kasvanut hänestä yli. Niin makaa kuin petaa. En minä hänen eteen halua nähdä enään vaivaa. Onko sinulta jäänyt ottamatta miehesi huomioon ja hän on luovuttanut sinun suhteen.

Mieti mitä miehesi haluaa henkiseltä puolelta ja täytä yksi hänen toive juuri niinkuin hän sen on toivonut ja kysy häneltä kuinka hän sen haluaa ja toteuta se ilman ketunhäntää kainalossa. Ei mene noin 4. Pukudu mahdollisiman paljon naapurin nuoren opiskelijatytön näköiseksi, toimii! Monet miehet saa nautinnon siitä tai se parantaa heidän nautintoaan, kun he näkevät että nainen nauttii. Yllättävän epäitsekäs juttu usein niin täydellisen itsekkäiltä miehiltä. Miten nainen, joka pitää miehiä täydellisen itsekkäinä olentoina, voi ikinä kasvattaa täysipäisiä poikalapsia.

No eivät voikaan, sen olen nähnyt. Toivottavasti sua on siunattu pelkillä tyttölapsilla. Halut on yhtä kovat kun oravalla, mutta pirskatti kun ei seiso, ei sitten millään. Mutta sehän ei estä kirjottelemasta keskustelupalstoille, että on viriili ja tosi nuorekkaan näköinen.

Nyt katkerana kakkosena huutelee. Kyllä se vaan menee juurikin noin, SINÄ olet poikkeus, ei enemmistö: Kyllä nelikymppisille miehille seksi maistuu, mutta ei nelikymppisten naisten kanssa. No tuo ei valitettavasti kerro paljoakaan.

Ottaisin fyysisesti kauniin miehen joka olisi seksuaalisesti aktiivinen, mutta älykääpiötä, "tavan insinöörimiestä"en kelpuuta elämääni.. Kunhan on laadukasta ja hyvää lihaa..

Hanki ehdottomasti salasuhde jos miestäs ei seksi kiinnosta. Netti on täynnä hyviä deittipalstoja kuten www. Tai sitten miehellä on toinen mies. On nimittäin paljon yleisempää kun voisi arvellaakaan nämä naimisissa olevien miesten "salarakasmies" -tuttavuudet.

Otapa joku kerta suihin häneltä sen verran, että kalu on kunnolla pystyssä, jättääkö naimatta? Älä tee suoria aloitteita, ne antaa hänelle ylilyöntiaseman ja vie haasteen seksin saannin suhteen.

Pukeutuminen seksihepeniin on myös suora aloite, olet silloin hänelle liian helppo. Mieluummin vihjaavia pieniä juttuja. Suihkun jälkeen pelkkä niukka paita päällä menet vaikka keittiön työtasoa vasten nojalleen, "keittokirjaa lukemaan" paitaa juuri sen verran ylös ja selkää hieman notkolle, että vakosi näkyy. Tai no itse tiedät mikä vaatetus hänet saa innostumaan.

Jotkuthan voi innostua naisestaan vaikka verkkareissa tai pitkässä villapaidassa. Kieltäydyttyään seksistä sängyssä makoillessanne, ota hetken päästä pokkana sauva esille ja laita surisemaan, katso miten reagoi, harva jää vain kuuntelemaan surinaa ja voihkettasi.

Nukkumaan mennessä rasvaa valmiiksi alapääsi peppuvakoon asti, paljaana nukkumaan hankkiudu lusikkaan niin, että hänellä kalu osuu liukastettuun peppuvakoosi.

Osaat varmasti liikuttaa peppuasi kiusoittelevasti niin että kalu nousee. Ei voi kukaan jättää naista ottamatta siinä vaiheessa kun on meisseli jo juhlakunnossa. Jospa hänellä vain on seksi tylsää kanssasi, aina löytyy uutta kokeiltavaa kun vain rohkealla mielellä olette. Suuseksi, kokeilu peppuusi, uudessa tilanteessa tai paikassa, sitominen, piiskaus, alistus, saunassa, kylpylässä, autossa, riittäähän näitä. Itse olen yli nelikymppinen mies ja seksuaalista energiaa edelleen enemmän kuin vaimo jaksaa vastaanottaa.

On hieman lähempänä tarpeet kuin aiemmin, mutta silti meillä vaimo päättää milloin seksiä on ja millaista se on. Lähinnä omien seksihalujen hyytyminen johtuu siitä että aina pitäisi olla niitä samoja muutamia juttuja, lusikassa, lähetyssaarnaaja ja takaapäin, aina peiton alla sängyssä.

Onneksi sentään joskus suostuu mielikseni johonkin muuhunkin, muuten voisi olla jo exä. Kuten aiemmin sanoin, pariskunnilla aina seksin suhteen passiivisempi hallitsee tilannetta.

Aktiivisemman on aina vain hankalampi saada toinen innostumaan. Meillä vaimon on saanut tekemään aloitteita vain pihtaamalla ja olemalla välinpitämätön häntä kohtaan, vaan tahtoo alkaa jo viikossa oma pinna kiristymään liikaa ja kun lopulta häneltä pienikin ele seksiin tulee, olen heti myyty mies. Pitäis välillä pystyä pidempään vastustamaan, mut minkäs teet, kun seksi vain on niin ihanaa.. Jaa'a, minkäs teet, pitäisköhän meidän alkaa sivusuhdetta keskenämme virittelemään?

On meinaan sen verran samantyyppinen tilanne Tai no, mulla kyllä on jo profiili, että miksei vaikka niinkin.. Meillä kyllä jää naimatta jos suihin otan ja mitkään vetkuttelut ei auta. Miehen seksuaalisuudessa ei kuitenkaan vikaa. Nai minua ja ystäväämme sujuvasti tilaisuuden tullen sekä käy panemassa naapuria ja tuttujamme ja ja Tiedän kuinka turhauttava tilanne. Kiitos perusteellisesta ja ajatuksia herättävästä vastauksesta. Vastaan sinulle uudelleen, kun on paremmin aikaa. Kokeiltu on lähestymistavat hienovaraisemmasta päällekäyvämpää.

Pidän peppuseksistä, leluista ja muutenkin on ollut mahdollisuuksia seksiin kotoistempien vaihtoehtojen lisäksi uudenlaista jännitettä luovissa paikoissa. Aikaisemmissa suhteissa olen kyllä saanut positiivista palautetta seksuaalisesta aktiivisuudesta ja kokeiluhalustani. Aktiivisempi osapuoli lopulta päätyy tuohon tilanteeseen. Olet jo tarjonnut hänelle kaiken mitä voi keksiä.

Nyt joudut jo suostuttelemaan ja sekin huonolla menestyksellä. Mitä tahansa yritätkin, aina tuntuu että hän vain suostuu mieliksesi, ei siksi että Hän haluaisi. Tuossa tilanteessa en keksi paljon muuta kuin selibaatti, joka päättyy vasta kun hän osoittaa haluja. Juu, tiedän, vaikea rasti. Itsekin ajauduin lopulta vieraaseen petiin, kun odotus toisen halujen heräämisestä kasvoi liiaksi ja alkoi tuntua että noinkohan tuo välittää enää muutenkaan.

Ehkä tulin rinnakkaissuhteen aikana kotona välinpitämättömämmäksi, kun vaimo yllättikin alkamalla haluta koko ajan useammin, ehkä vaistosi jotain tai sit ei?

Se suhde jäi, mutta nyt on taas alkanut tuntua että on hankalampi houkutella, siksi jonkinasteinen haku siis päällä, kuitenkin tyyliin, pitäisi sattua nymfo napakymppi kohdalle jotta enää alkaisi riskiä kiinnijäännistä ottaa.

Tiedän että näin alhainen touhu pitäisi lopettaa, mutta minkäs tunteilleen mahtaa, ei ne muutu vaikka kieltäisi ja aina se torjutuksi tuleminen satuttaa yhtä paljon. Se omasta avautumisestani tältä erää, nytkin tulee moralistisia nuhteita kommentiksi tästä. Mutta kerrohan mitkä kohdat tekstissäni herätti ajatuksia erityisesti ja miksi?

Tai mistä itse ajattelet voivan olla apua tilanteessasi? Joskus voi keksiä vahingossa ratkaisun omiin pulmiin, kun yrittää ratkoa toisen ongelmia.. Siksi kysyn näin päin. Eli asennoidutkin vastapelurin saappaisiin, mikä saisi sinut haluamaan seksiä enemmän mielestäsi yliaktiivisen kumppanin kanssa? Suoraan sanottuna kyllä tuntuu että sun kaltainen nainen saisi mut houkuteltua leikkiin liiankin helposti, kaikki tuo mitä ed.

Mut palataan asiaan, ehkä omaan ongelmaasi löytyy edes osaratkaisu tässä viestissä olevia asioita pohtimalla.

Ei tää "yliaktiivisen" osapuolenkaan osa helppoa ole, jos ei se jatkuvaan houkutteluunkaan joutuva passiivisempikaan tilanteesta välttämättä nauti? Tsemii ja toivottavasti keksit mikä jeesais teidän kahden suhdetta. Aina ei apua löydy ja silloin pitäisi kai vakavasti miettiä onko yhdessä sen oikean kanssa? Olis vaan sitä tahdonvoimaa ja selkärankaa. Pelkään että ne "helpot" ratkaisut on yhtä vähissä sulla ku mullakin. Huh, taitaa olla melko horjuvaista tekstiä: D, toivottavasti vie ajatuksias eteenpäin enempi ku jumittaa..

Minua vähän nolottaa kertoa vaimolleni, että minua kiihottaa eniten sellaiset entisajan alushousut, puntit polviin,vähän raappahousumalliset. Ja jos vielä vähän ruskeankeltaisia läikkiä on , niin olen ihan YESS. Mie olisin seksuaalinen mies mutta ei ole tyttöystävää. Panettaa koko ajan ja haluasin läheisyyttä ja seksiä ja kaikkea.

Eipä sinun auta muu kuin alkaa minun kanssa olemaan koska et kai nyt ilman seksiä ja läheisyyttä ala koko elämää olemaan.

Ne housut ,sellaiset väljät vaaleanpunaiset ja melkein polviin asti. Lahkeissa oli vielä vähän kuminauhaa. Koin valtavan eroottisen latauksen kun nainen otti ne pois jaloistaan minua varten. Vieläkö niitä valmistetaan ostaisin heti monet jos niitä vielä olisi ja veisin niitä naisille jotka haluavat minua.

Minulle on jäänyt mysteeriksi tämä naimisissa olemisen seksuaalinen ihanuus samalla tavalla kuin ilmeisesti niin monelle muullekin.

Miten kummassa yhteen löytävät aina ne parit joiden seksuaalinen elämä ei käy yksiin? Onko sitten ihme, että aktiivinen osapuoli alkaa hakea nautintoa muualta kun kotona ei saa, paitsi lauantaina tasan samasta asennosta Emmanuellen jälkeen kerran kuukaudessa. Ymmärtäähän tuon jos aina ei maistu, mutta jotakin rajaa pihtaamiseen!

Itse olen niin ikään Alan käsittää, miksi miehet siirtyvät tekemään ahkerasti töitä tämän ikäisenä. Mies olen myös siinä suhteessa että kävin maistamassa toista naista. Tekisin saman tempun uudelleen, mutta rohkeasti asian kerrottuani oma naiseni sanoi lähtevänsä jos hairahdun.

Miettikääpä sitä ristiriitaista signaalia, kun näiden painavien sanojen jälkeen kaunis vaimoni kävi luvattoman kuumana kimppuni peräti kahteen kertaan!? Ei koskaan aikaisemmin, eikä koskaan sen jälkeen.

Muutaman kerran on käynyt mielessä kokeilla samaa temppua toistamiseen ihan vain saadakseni omalta naiseltani yhtä paljon lämpöä kuin tuolloin. En vain ole ihan varma onnistuisiko. Eivätkö saman kohtalon omaavat miehet ja naiset voisi lyöttäytyä yhteen, kertoa faktat kumppanille ja ilmoittaa että seuraava otto- tai antotoimenpide tapahtuu joko oman tallikaverin kanssa tai samassa aktiivisen osapuolen tilanteessa olevan kaverin keittiön pöydällä.

Eihän sitä tiedä, jos vaikka alkaisi innostumaan kummassakin tapauksessa. Samankaltainen tilanne kuin ap. Minulla on sama tilanne. Kyllä paineita pitää purkaa suksien päälle Ei riitä. Olen mies ja olen kahden naisen kanssa jaksa mennä taas eteenpäin. Tää on niin totta ja ilokseni olen huomannut monen naisen olevan vailla upeaa seksiä ja todellakin ilman tunnontuskia tekevät sen.

Kotona voi perhe pysyä yhdessä ja hekumat voi kokea siellä missä siitä ollaan iloisia. En edes tiennyt kykeneväni niin moneen kertaan yhdessä yössä, mutta sitä vaan innostuu kun riittävän kiihkeä nainen sattuu kohdalle! Hyi helvetti, en laittaisi jalkaani mitään mummo kalsareita! Minua oksettaa vaikka monesti miehet naitattaa..

Max lusikka asento, josta en pidä ja sekin nopeasti muutaman kerran vuodessa. Mr Nautinto puhuu asiaa. Miestä voi kiusoitella monella tavalla. Itse olen myyty jos vaimo vahingossa kävelee valkoisissa alusvaatteissa niin että rinnat tärähtelee. Tai jos tosiaan pitkähelmaisessa aluspaidassa kumertelee. Minulle puhtaus on puoli ruokaa. Eli, nainen on minusta seksikkäimmillään kun se juuri on tullut suihkusta, iholla on vielä vesipisaroita ja hiukset ovat märät ja tuoksuvat.

Se taitaa olla minun fetissini se. Jos tuntuu että mikään ei auta niin kysy mieheltäsi että missä mennään. Loppu elämä on aika pitkä elää epätyydyttävässä suhteessa. Sovitte sitten vaikka avoimesti että teillä on avoin liitto. Mutta että kotiin ei tuoda sivullisia. Voi olla, että miehes on jossain määrin jopa loukkaantunut jos olet pitkään jättänyt hänen tarpeensa huomioimatta ja nyt sitten maksaa potut pottuina..

Ei se miehen innostus napista herää jos asenne on muuttunut ajan kanssa.. Varsin osuva kommentii, ainakin omalla kohdalleni!

Puolisoni halut olivat melko pitkän ajan viitisen vuotta aivan nolla. Siinä ajassa, kun en pettäjän tielle lähtenyt, opin tukahduttamaan omat haluni. Eikä nyt, kun hänen halunsa ovat heränneet, ole niin helppoa muuttua takaisin! En kuitenkaan koe maksavani takaisin mitään, mutta yksinkertaisesti halut häntä kohtaan ovat hukassa! Toi on täysin normaalitilanne -vuotiailla pitkään yhdessä olleilla pareilla: Siihen ei välttämättä liity mitään toista osapuolta tai parisuhdekriisiä, se vain menee niin.

Tällä palstalla saa hieman väärän kuvan 40v miesten halukkuudesta, kun tänne postailevat lähinnä keskimääräistä selvästi seksuaalisemmat miehet- ja usein samat tyypit useilla niceillä.

Keskivertojampan halukkuus vain pukkaa laskemaan siinä 4: Kehutko sinä hänen ulkonäköään? Sanotko hänelle, kuinka seksikäs hän on?

Annatko positiivista palautetta hänen mieheydestään? Otatko hänet huomioon erityisesti miehenä, mitä teet saadaksesi hänet tuntemaan itsensä Mieheksi? Ällistyttävän usein naiset eivät itse tee mitään edellä mainituista, vaikka itse sitten valittavat huomion puutetta.

En sano tilannetta tuntematta, että tuo pätee aloittajan tapaukseen. Kuitenkin hyvin yleinen asetelma on, että miehen odotetaan erityisesti saavan naisensa tuntemaan itsensä naiseksi, mutta mieheen suhtaudutaan kuin jonkinlaiseen sukupuolettomaan olentoon, joka ei kaipaa vastaavaa huomiota kumppaniltaan. Elän itse valitettavasti suhteessa, jossa nainen kyllä kaipaa kehuja, kuinka kaunis ja seksikäs hän minusta on mutta koskaan hän ei ole sanonut minulle samoja asioita vaikka olen suoraan pyytänyt, että tuntuisi sellainen kehu joskus minustakin hyvältä.

Ei sitä loputtomiin jaksa vain toisen ehdoilla elää, ja kun vuosia kehuu toista saamatta vastahuomiota, alkaa kiinnostus seksiin ja kumppanin kehumiseen hiipua. Miksi antaa toiselle loputtomiin sitä, mitä itse ei koskaan saa häneltä?

Tuo on niin totta! Itse elin vastaavassa avioliitossa vaikka kaikesta huolimatta jaksoin rakastaa ja himoita vaimoani niin kyllähän se välillä vtutti rankasti. No ei se rakkauteni lopulta sitten riittänyt kuitenkaan Tilanne on kyllä meillä täysin päinvastoin.

Mieheni on todella komea, viehättävä ja minulla ei juuri ole hänen suhteen muuta valitettavaa, kuin tämä seksiin liittyvä haluttomuus. Huomioin häntä kyllä niin sanallisesti kuin muutenkin. Minulle ei ole vaikeaa sanoa toiselle hyviä asioita. Koko suhteemme ajan minä olen se, joka on saanut tässä suhteessa tulla toimeen vähemmällä ja nyt sitten vielä seksuaalisen mielenkiinnon suhteen. Ehkä et ole hänen mielestään hyvännäköinen?

Ei kai valehdella pidä vain toisen mieliksi?? Miestä pitää kehua, maanitella ja olla mieliksi joka v-itun asiassa, mutta hänenhän ei tarvitse naistaan edes yrittää pitää tyytyväisenä elämän millään osa-alueella.

Hyvä Suomi, hienoa "miehet". No sanopa, miksi se täydellinen adonis ei sitten ota ja häivy? Roikkuu niin rumassa naisessa mukamas? Taitaa olla vain tuhkamuna kivoissa kuorissa. Himoitseminen ei ole mikään teko toista kohtaan, vaan itsekäs tarve. Yleensä sen, jolla on kovemmat seksihalut pitääkin tehdä enemmän viettelemisen suhteen ja se on ihan normaalia. Mutta toista ei pidä tukahduttaa seksiin painostamisella tai jatkuvasti toisen kimpussa olemisella.

Sellainen on kuluttavaa "huomioimista". Ikä tekee kepposia miehelle. Aika usein miehet kehuskelee taidoillaan ja kyvyillään. Lie jotain haavetta tai sitä ettei hyväksy asiaa että penis velttonee ja halukkuus vähenee. Naisilla tätä ilmiötä ei ole. Nuorempaa kehiin niin loppuu seksittömyys jos mielii vielä aktiivista seksielämää. Huvittavaa vaan tuo miesten uhoominen omasta seksuaalisuudestaan ,tosiasia on että ei keskiänylittäneistä kovin kummoisiin hommiin enää ole.

Seurustelen nyt 41v miehen kanssa ja hohhoijaa, miestä ei kiinnosta seksi kuin pari-kolme kertaa viikossa. Minä haluaisin vaikka joskus kahdestikkin päivässä, mutta mies ei kykene sellaiseen. Mies on kertonut että nuorempana pystyi paljon tiheämpään aktiin, mutta lähempänä 40v rupesi sitten muuttumaan ,kiinnostus vaan väheni ja ettei kiihotu enää niin kuin ennenvanhaan. Että ei vika minussa olen, en sitä epäilekkään koska olen hyvännäköinen nainen.

Tämmöstä tämä valitettavasti on. Loput ongelmaiset on stressanneet itsensä huonoon happeen. Tai sitten mä olen vaan outo poikkeus massasta, mut ku se on niin kivaa ja aina tekee mieli. Tokan yhdynnän samana yönä vaimo vielä yleensä jaksaa, mut huumorintaju alkaa loppua jos vielä olen vailla.

Ehkä mulle on vaan sattunut niin himottava vaimo, ettei hänestä vaan saa tarpeekseen? Mutta voihan sitä lääkäristä toisaalta hakea testosteronikorvaushoita. Se kyllä sammuttaa lopunkin oman testotuotannon, mutta jos se ei haittaa, voi sen avulla libidon kelloa saada vedettyä vähän taaksepäin. On hienoa kuulla erilaisia näkemyksiä tilanteestani. Lol, oisko toi ehkä provo: Tähän voinee kopsata ugin ylempänä olevan tekstin vastaukseksi: Olen 42v mies ja fyysisesti ja henkisesti luultavasti tällä hetkellä kokonaisuus huomioon ottaen paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Aerobinen kunto ei ole samalla tasolla kuin 20v sitten, mutta on parempi kuin 10v sitten. Voin ihan rehellisesti sanoa,että halut eivät ole enää lähellekään samaa luokkaa kuin lukiokollina, eivätkä edes samaa tasoa kuin 3-kymppisenä.

Oletkin selvästi keskivertoa seksuaalisempi, siinä selitys. Kyllä suurin osa 40 ikäisistä miehistä on omilla elintavoillaan itsensä huonoon mieskuntoon saaneet. Se on kuule kun mies syö verenpainelääkkeitä jne. Kuka jaksaisi höylätä samaa pervoa päivästä toiseen.

Taidat olla melko tyhmä. No eihan tama nyt tammoista valitettavasti ole, eika tuollaiseen mielentilaan kannata juuttua Ongelma on siina etta usein rakastelu on lahes ainoa yhteinen toiminta mita osapuolet harrastavat.

Ei se ole nainen joka miesta tuolloin "kyllastaa" vaan ne tylsat koti-illat jotka puuduttavat mielen. Usko tai et mutta viimeisien vuosien aikana en ole takamuksia sohvalle istuuttanut kymmenta kertaa useammin, silla sohva ja televisio ovat minulle puuduttavaa unilaaketta eika asiaa muuta yhtaan vaikka naiseni on viehattava ja kaunistuu paiva paivalta.

Keittiossa, hyvan taustamusiikin soidessa ja himmean valon varjossa tilanne onkin aivan toinen mutta en siita sen enempaa ala juoruja muiden "kuullen" levittamaan. Tyontakaa sohva nurkkaan, tai heittakaa se varastoon tai autotalliin ja TV kanssa niin tulee tilaa tanssia, painia, pelata tai ihan kuinka vaan.

Muuttamalla koti-illat mielekkaiksi seksi asenteetkin muuttuvat. Kulta, jos opettelisit laittamaan ruokaa niin meidan ei tarvitsisi maksaa kokille ja voisimme saastaa rahaa. Kulta, jos rakastelisit minua useammin emme tarvitsi auton-kuljettajaa ja voisimme saastaa rahaa Mutta samanikäiset ja vanhemmat miehet eivät ole monikaan olleet samoilla linjoilla enää Eivät halua yhtä aktiivisesti , tai ei seiso tai mikä syy onkin Oon joutunut kokemaan sen että parisuhteessa olen aktiivisempi osapuoli ja ollut jatkuvassa puutteessa.

Se suhde loppui, molemmille parempi niin. Toki seksi ei ollut ainoa syy loppumiseen Se "rakas" alkoholi ja mustasukkaisuus lisänä siihen Oon saanut palautetta että oon upea ja kiihkeä nainen ja moni haluais olla mun kans mut mistäpä löytää mies joka haluaa samoja asioita ja myös muutakin yhteistä elämässä Jos seksi sujuu loistavasti, niin lähes aina joku muu tökkii Hei kerro jotain miten saisin tuon toisen innostumaan , olen mies ja lämmintä tulee vain Fortumilta. Etsi hieman nuorempi mies, esim.

Itse olet addikti, yrität viestittää ns. Sinulla on huono itsetunto! Parisuhde on paljon muutakin kuin panemista ja ääh, puuh ja lääh? Nuorena mies haluaa kertaa päivässä. Vanhempana pari kertaa viikossa. Naisen aktiivisuus ei vähene, useasti se jopa lisääntyy. Johtuu mm että vanhempana nainen on yleensä jo sinut ulkonäkönsä kanssa ja sitäkautta varmempi ja se näkyy mm. Kyl toi kaksi kertaa viikossa meikäläiselle tällä iällä on aika paljon, ehkä parikymppisenä se määrä ois ollut ideaali.

Kerta-pari kuukaudessa on nyt sellainen. Ei ole vielä ollut yhtäkään miestä joka ei olisi innostunut afrikkalaisen naisen takapuolesta ja sen panemisesta: Laita mailia niin keskustellaan: Hah hah noita parisuhteen ongelmia..

Mahtaa vituttaa ja kyllästyttää tuommonen pakkopulla. Tiijäkkö miten mukava se on näin sinkkuna olla köllötellä, kun ei tartte tuommosella paskalla päätään vaivata. Ukkos on jo niin lopen paatunut noihin sunkin leikkeihis ja tuheroos, että ei vain nappaa, niin ei nappaa. Ja tunteitahan teidän liitossa ei ole. Sen voi päätellä siitä, että ehdotit toista naista.. Ei kukaan täysipäinen tee sellaista. Vittu teitä reppanoita sanon vieläkin. Tähän ei voi todeta kuin, että happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista.

Sinkuksi alkaminen ei liene paljoa vaadi. Ja jos niitä tunteita ei olisi, niin varmaan tässä olisi jo moisen liikun tehnyt.

Toivon, että sinkkuelo on sinun oma aktiivinen valinta, eikä ainut elämän tarjoama vaihtoehto. Että säästä sinä nuo reppana-jutut vain itsellesi. Muutoin hyvää jatkoa vainvalitsemallasi tiellä ;-D. Moni nainen on niin reppana, ettei jätä miestään, vaikka saisi viikoittain turpaansa. Sinä olet mielestäni sitä pettävää tyyppiä. Varmasti vieras patonki kelpaa ja miehesikin käy varmasti vieraissa. Ei vain halua sinua samaan sänkyyn, vaikka halusit, mutta onko sillä sitten väliä paneeko se niitä vieraita naisia yksinään, vai sinun katsellessa?

Tavallaan annoit hänelle luvan käydä vieraissa! Kiitos vain, minulla menee hyvin, mutta sinä olet tässä se turhautunut, eikä se ainakaan helpota jatkossa. Turhautumisesi määrää kuvaa hyvin, kun tullaan kyselemään neuvoja suomi Että sullahan se perin mahtava tie kuuluu olevan;-D Minusta paras neuvo sulle on, että hellitä vähän ja osta vaikka dildo ja leiki sillä aikasikuluksi Ei mene hyvin sinullakaan.

Puheet on isot, hedelmät puuttuu. No missäs sitä tälläisistä asioista olisi helpompi puhua kuin anonyymisti keskustelupalstoilla? Tuskin naapurin tädin kanssa? Tosin seksiä viime keväänä viimeksi, että siitä on kauan. Ajauduin vieraaseen petiin virolaisen nuoren komean miehen kanssa ja voin kertoa: En osaa olla edes pahoillani tapahtuneesta, koska miestä ei moiset puuhat kiinnosta. Makaa vaikka kadulla 4. Eipä kiinnosta sekään ketään, missä itseäsi panetat.

Täytyskö yrittää vähän tehdä jotain sen naiseuden ja seksikkyyden eteen? Luuletko oikeasti, että nelikymppisiä miehiä kiinnostaa ikäisensä naiset? Luonto on ohjelmoitu niin, että miehiä kiinnostaa omasta iästään riippumatta AINA vuotiaat naiset, ja jos ulkoinen säilyvyys on kunnossa, myös alle 35 vuotiaat. Nelikymppinen nainen alkaa olla jo niin ruma poislukien poikkeustapaukset tyyliin Janina Fry yms ettei ihme jos ei seiso.

Kun seuraavan kerran harrastatte seksiä, niin voit olla varma että mies fantasioi mielessään jotain kivannäköistä parikymppistä kissaa. Menit sitten sanomaan sen suoraan. Tietäisit vaan mitä naisten päässä pyörii. Paras tietysti jos fantasiat voi jakaa. Nii ja puuma naiset on sit kysyttyjä nuorten miesten keskuudessa.

Ei se kyllä noin mene. Joko on seksuaalinen ihminen tai sit ei, ite oon aina ollu seksuaalinen ja libido erittäin korkea, ei oo ikinä tullu semmosia hetkiä ettenkö ois halunnu. Paitsi jo oon joskus ollu nii päissäini ettei oo seisonu, onneks sattuu ehkä kerran kaks vuoteen. Mulla oli jo 30 vuotiaana naisten ikä haarukka vuotta se ei oo iästä kiinni vaan seksuaalisuudesta ja itseluottamuksesta. No tietenkin ulkonäkö jonkin verran merkkaa, mut en mitään missiä haluiskaan.

Miehet rupsahtavat itsekin noin 40 v, joten eivät voi vaatia naiselta enempää. Ja allöttävä ajatus että vanhat ukot muka tarvitsevat nuoria naisia. Vanhat ukkelit ovat itsekin vastenmielisiä seksuaalisessa mielessä. Joten saavat tyytyä ikäisiinsä niin joutuvat naisetkin.

Eikä olisi oikein nuorta kohtaan vanhan kanssa sekstailu. Vai haluaisitteko itse puolta vanhempaa noin vuotiasta. Ei åid' paikkaansa ja itse olen 53v mies ja naiseni muutaman vuoden vanhempi mutta kroppa hyvässä kunnossa ja pitänyt itsestään huolta ja ei minua ainakaan parikymppiset naiset kiinosta ja voi johtua siitä että tytär on 19v ja sehän olisi lapsiin sekaantumsita jos yli 50v mies jotain parikymppisi naisen lakuja vikittelisi.

Tuo että nainen ei ole haluttava kun ikää tulee on ihan miehen pääkopasta kiinni ja se siitä. Asia on täysin eri. Naisista tulee rumia vanhetessaan ja miehet vain paranee. Onko se paranemista, kun miehet rupsahtaa.. Kyllä se taitaa kyllä olla niin, että naisten seksuaalisuus paranee ja miesten lopahtaa eli naisten pitää alkaa puumiksi ja ottaa itselleen nuori mies. Puumat on kuumia Älä puhu liian yksikertaista paskaa, please! Kumma juttu, että nykyään nuoret miehet käy aivan kuumana itseään iäkkäämmistä naisista Tuo on vain vanhojen pappojen selittelyä: Turvallinen tapa välttyä siltä totuudelta, ettei enää niin himota ja vaikka himottaisikin, niin ei vaan pysty.

Onko miehesi nimi Lasse? Lasse ei käy vieraissa naisissa, miehistä en tiedä. Oletko kysynyt onko miehesi masentunut, tai onko muuta mikä mieltä painaa, syy voi olla henkinen ja depis kyllä vie halut. Been there Done that 3. Itse olin kolmekymmentä, niinkuin morsiamenikin. Oltiin oltu 10 vuotta yhdessä ja sitten vaan rakastuin työkaveriini, 40 vuotiaaseen naiseen. Hän oli vaan niin estoton ja rehellinen. Hänen lapsensa pitivät minua ystävänään. Ei vaan kiinnostanut enää seksi kotona, koska olin rakastunut toiseen, mutta uskoin tietysti perhearvoihin.

Siksi en jättänyt vaimoani. Mies harrastaa seksiä jos on terve. Joko vaimon tai rakastajattaren kanssa tai sitten yksinään. Itseäni ei masturbointi kiinnosta joten valitsin sen rakastajattaren. Nostakaa kissa pöydälle ja puhukaa molemmat rehellisesti. Ehkä te vielä löydätte toisenne ja jos ette, niin ainakin saat rehellisen elämän.

Toivon sydämestäni, että miehesi unohtaa toisen naisensa ja kiinnostuu sinusta uudestaan. Minulla kävi niin, että uusi rakkaani jätti minut ja jäin täysin yksin. Nyt kaipaan eksääni joka päivä. Sillä on toinen 3. Meneekö soittamaan jollekin toiselle naiselle? Oma isäni jäi kiinni kun teki tuota. Yhdellä ulkoreissulla äitini lähti perään, kun ihmetteli näitä "katoamisia" ja näki isäni puhuvan puhelimessa ja myöhemmin selvisikin, kenelle oli puhunut… Toinen nainenhan siellä oli. Vielä kestetään toivois useammin.

Arvostakaa toisia olkaa Rehellisiä. Olisko miehellä testosteroni vähissä? Testosteronin vähyyshän syö merkittävästi halukkuutta: Hänellä on varmaan joku toinen nuori nainen jonka luona käy? Ota selvää minne menee aina. Eri asia taas tämä: Olet liian innokas, ei sillä innostu, päinvastoin puoliväkisin tyrkyttäminen pahentaa tilannetta. Hän on lopettanut suhteenne, ei vaan ole uskaltanut sanoa sulle, ettei halua panostaa enää teihin?

Jos miehellä olisi motivaatio ja rakkaus, hän yrittäisi korjata? Jos olet joskus kieltäytynyt liikaa itse, se on voinut viedä miehen innon - pariterapia voi auttaa siihen. Nelikymppinen nainen ei välttämättä kiinnosta niitä miehiä jotka pitävät nuoremmista naisista, kaksikymppisistä? Rakkaus tai kiinnostus loppu? Toivottavasti löydät sen mikä on vialla suhteessa tai miksi seksi toimi. Ei kannata lähetä kuulustelemaan miestä tai syyttämään, vaan eri kautta selvittää.

Rakkaus ei tule väkisin takaisin tai kiinnostus. Katso palautuuko tilanne jos mies ei petä, ehkä pariterapeutti auttaa. Myös ajoitus saattaa olla ongelma, vääränä aikana yritetty jolloin miehellä on muuta. Ehkä aikanne eivät kohtaa. Vai onko hän ollutkaan kiinnostunut kunnolla koskaan? Tai sitten rakastaa, muttei halua seksiä paitsi muualta?

Minä en edes katso naista saati puhuttele koska nainen saattaa tuntea tulleensa seksuaalisesti ahdistelluksi. Ainakin Ylen toimittajien mukaan nainen on onnellinen saadessaan olla aivan rauhassa. Oltko ottanut huomioon jos vaikka miehesi on liittynyt vihreisiin siellähän taitaa olla,että samaa sukupuolta olevat ovat jokseenkin kiinnostuneita toisistaan. Ikä on todella kanssa se joka alentaa haluja,mutta lääkäri setä kirjoittaa tautiin sellaista betonia,että taas homma käy ja haluttaa aina.

Toisaalat sinä voit olla yliaktiivinen jos aina tekee mieli. Minulla rakastajattaria ja niistä yhdellä on ainaiset halut ja on komea rouva jolla hyvä,mutta laiska mies. Miksette mene yksin tai yhdessä lääkärin vastaanotolle?

Nykyään näihin on apua saatavilla ja syyt voivat olla henkisiä tai fyysisiä. Tilaatte terveyskeskukseen ajan, siitä lähtee asia purkautumaan pikkuhiljaa. Vuosia sitten minulla ei seksi kiinnostanut enää juuri ollenkaan. Silloinen naisystäväni "pakotti" lääkäriin ja siitä alkoi pitkäkestoiset tutkimukset, joskin lopputuloksen kannalta kannattavat.

Itsellä oli hormoonituotanto hiipunut. Sain lääkityksen ja sen jälkeen seksiä teki mieli enemmän kuin naisellani. Parempi sekin kuin ettei ollenkaan. Miten tuollaista voi olla? Tuollaisellehan olisi miehiä jonoksi asti!

Suomalaiset miehet tuppaavat olemaan tuollaisia, ennen aikojaan väsähtävät. Vaihda jonkun muun maalaiseen! Testosteronin määrä on 40 vuotiaalla jo selvästi tipahtanut. Kyllä sen huomaa itekkin etttä ei sellainen kiima ole enää kuin nuorena. Se on vaan faktaa. Jos joku 45v sanoo että kaikki pelaa kuin nuorella miehellä niin se valehtelee!

Testo on nuoruuden hormooni ja se just tekee sen että tekee naista mieli koko ajan. Kahden minuutin pano ja se siinä kerran kahdessa kuussa. Voi hyvät hyssykät kun minä olen 65v nainen ja seksihalut on kyllä kovat..

Jaksaa vaikka joka toinen päivä tai 2 kert. Mitä te nuoret naiset hommaatte kun ette seksiä jaksa harrastaa??? Sinäkin olet parhaassa iässä sitä harrastamaan, oletko vain kyllästynyt kumppaniisi?

Lopeta provojen keksiminen ja hanki elämä Sitten selvisi että ex-mieheni olikin ollut tuon ajan uskollinen salarakkaalleen eikä minulle. Sitten sinkkuilun aikana olenkin viettänyt villin aikoinaan elämättä jääneen nuoruuteni. Nainen kyllä saa jos haluaa Tää on ihan tuttua. Olimme naimisissa yli 30 vuotta. Viimeiset vuotta en saanut edes vastausta "hyvää huomenta" toivotukseen.

Eikä tänä aikana viikossa montaa sanaa vaihdettu. Olin kait ja varmasti loukannut häntä syvästi. Uljas prinssi olikin luuta ja nahkaa. Tarkoitus oli varmaan musertaa minut ihmisenä! Hain viimein avioeron, johon paperiin hän ei suostunut edes laittamaan nimeään. Ellette keskenään puhumalla saa sovittua asioita, ei ole muuta tehtävissä kuin ero. Se on valitettavasti minun kokemukseni. Nyt minulla ja hänellä on mahdollisuus katsoa, jos maailma tarjoaa jotain, kun ikääkin jo on. Keskenään puhuminen ja sopiminen on ainut mahdollisuus.

Perheterapia kävimme yhdessä kerran oli naurettavaa höpinää. Iloista Uutta Vuotta kuitenkin molemmille. Kyllä mulla kanssa tilanne, että vuosikausia odotin, että vaimo joskus tulisi mun tarpeisiin vastaan kauniita alusasuja jne.. Vähitellen sitten vaan kylmenin ja nyt mun ei tee häntä tippaakaan enää mieli, ja nyt hän taas puutteessa. En minä pahuuttani, ei vaan tee mieli. Noh, olen toki hakenut puuttuvat asiat elämääni matkan varrella sitten muualta.. Sitä ei nyt vaan kinosta.

Ei kannata tehdä tuosta suurempaa ongelmaa kyselemällä että mikä vaivaa, ei se siihen osaa vastata. Jonkin ajan päästä kaikki on taas ennallaan. En tiedä mitä tuohon oikein sanoisi, onko miehelläsi toinen nainen?

On se kumma mies jos ei seksi kelpaa, ehkä ongelmia saada ryhti kuntoon? Keskustelemalla saa selvyyttä asioihin Jos et heti saa vastausta, niin anna hänelle pari päivää aikaa miettiä sitä. Ikä voi tehdä omat juttunsa, mutta sekin selviää keskustelemalla. Ja voihan se olla se kuuluisa 40 kympin kriisi, jolloin hän käy miettimään jo loppupuolen elämäänsä.

Vikoja siis voi olla vaikka kuinka monia, ja koita eliminoida niitä yksi kerrallaan. Kyllä se loppujen lopuksi tuppaa selviämään, ja aina sen kuuleminen ei oli miellyttävää. Vastaan, lukematta muiden vastauksia. Suhteenne on loppunut jo aikaa sitten, mutta miehesi ei sitä uskalla sanoa ääneen.

Poislähtö omasta kodista on vaikea paikka ja sen vuoksi tällaisia "ihmissuhteita" ylläpidetään väkisin. Joko lopetatte suhteen ja haet muuta miesseuraa, tai sitten sovit miehesi kanssa että suhteestanne tulee avoin, ja saat tavata muita miehiä, vaikka olette suhteessa. Asialle pitää tehdä NYT jotakin, emme elä ikuisesti. Tätä vastausta ei varmastikaan pidetä asiallisena, mutta kerronpa miten itse ratkaisin samanaisen tilanteen. Tiedä sitten oliko paras ratkaisu, mutta seksitön liitto ei ole mua varten.

Menihän siinä toki sitten paras kaveri ja tukija, mutta parisuhde ei mielestäni ole mikään kaverisuhde. Itellä on aina ollu korkea libido ja vielä 35v se on samanlainen kuin 16 vuotiaana teini poikana, monet nuoremmat naisetkaan ei pysy vauhdissa mukana.

Mutta kyllä sekin hiipuu pitemmässä parisuhteessa jos ite aina kehut toista ja teet aloitteen, mut toinen ei ikinä kehu sinua tai tee aloitetta, myös miehet kaipaa välillä kehuja vaikka kuinka äijä oisit. Mutta aina löytyy myös niitä naisia joilla on yhtä korkea libido oli sit 20 tai 40 vuotias ja varmasti myös aloittelijalle semmoisia miehiä. Mutta asiat on siinnä vaiheessa helpompia kun oot sinut ittes ja seksuaalisuutes kanssa, silloin myös tiedät mitä haluat toiselta ja että myös sinun kaltaisia ihmisiä löytyy.

Ite en enää tyydy siihen et on ihan ok paisuhde tai seksiä silloin tällöin. Vaan oon mieluummin semmosessa parisuhteessa missä molemmat on seksuaalisia ja on aina ollu elämän tilanteesta riippuen, ei se seksuaalisuus katoa. Kyllä siihen samaan tottuu valitettavasti. Jos yli 10v jyystäny samaa, niin vaihtelu tekee hyvää. Siinä mielessä kannattaa vähän piristää itseään. Pieni muodonmuutos, eli uusi hiustyyli ja uusi hiusväri, ehkä miedompi meikkaus, erilaiset kuteet push upit jne kysy minkälaiset alusasut herättää miehen pikkuveljen jne, valkaise hampaat jos keltaset jne..

Jos seksissä aina samat jutut niin ei kauheasti innosta. Mieli halajaa jotain uutta ja erilaista. Siinä mielessä pieni muuttumisleikki voi olla hyvästä, miehen alitajunta ajattelee että nyt ollaan vieraissa.

Ehkä jotain muutoksia mitä et normaalisti tekisi, eli suuseksiä ja ajelet posliiniksi alakerran tms. Jospa mies on huomannut, ettei hyväkään seksi poista turhautumista tai tarkoituksettomuuden tunnetta, jota hän kokee? Voi olla, että itsekin koet samoin, jos pysähdyt ja rehellisesti tutkit mitä tunnet.

Sen ei siis tarvitse johtua suhteesta lainkaan, vaan ihan siitä, ettei opittu elämänmalli salli mitään oman tahdon mukaista, ja tilanteen voi korjata, kunhan ongelman ymmärtää. Googlaa ja käy tutustumassa Alkuajatukseen, siitä löytyy toimivaa tietoa oman tahdon ja elämänongelmien selkeyttämiseen. Lopeta tuo alkuajatuksen piilo markkinointi. Mitä yhteistä on Joulupukilla, Teräsmiehellä ja seksiä haluavilla naisilla? Aivan oikein, ovat kaikki taruolentoja.

Tämä liittyi tilanteeseen, jossa olin rento, enkä jännittänyt ja ollut ahdistunut niinkuin muuten ja koin olevani ihmistä henkisesti läsnä. Näin ei ole kenenkään kanssa käynyt aikaisemmin. Samoin kävi kerran kun eksä halasi yllättäen niin, etten ollut yhtään varautunut. En tiedä, onko minussa sittenkin jotain "normaalia" seksuaalisuutta olemassa. Olen todella epätoivoinen asian suhteen, koska ongelma on ollut aina. Onko asialle mitään tehtävissä vai joudunko tyytymään ikuiseen sinkkuuteen?

Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Säästät itseäsi ja lähiympäristöä menemällä rohkeasti terapeutille. Noi menneisyyden väkivaltakokemukset on vaan pakko käsitellä tai muuten näissä intiimiasioissa ei pääse eteenpäin. Valitan, mutta näin se nyt vaan menee.

Ei välttämättä ole siitä kyse, ap voi olla aseksuaali, johon ei ole "hoitoa". Kannattaa tarkkailla tämäkin vaihtoehto! Miksi koet ahdistavana sinkkuuden? Onko asiassa ahdistavaa vain se,ettet koe olevasi niinkuin muut? Mutta silti pelkäät yksinjäämistä? Jotenkin kirjoituksestasi kävisi ilmi että sinun pitäisi ehkä todellakin kääntyö terapian puoleen. Ilmeisesti sinussa on myös läheisyydestä riemuitseva puoli koska olet sellaista myös kokenut, mutta yleensä et pysty olemaan riittävän jännittämättä.

Mutta seksuaalisilta kokemuksilta laimeita ihmisiä on ja ilmeisen normaalisti, vain nykyinen elämänmeno korostaa seksuaalisuutta ja tekee siitä normin. Olen kuullut tapauksesta, kun lapsi ei saanut vauvana itkeä. Vanhempia opastettiin "hoitamaan" vauvaa näin. Vasta yli vuotiaana se onnistui. Olen kuullut tapauksesta, kun lasta lyötiin remmillä pienenä. Yli vuotiaana hän vihaa vieläkin äitiään.

Vaikka yleensä isä löi, mutta hän on jo kuollut. Olen kuullut myös tapauksesta, missä nainen asui niin mustasukkaisen miehen kanssa, ettei voinut kuvitellakaan menevänsä lounaalle miehen kanssa. Mies olisi hakannut hänet kotona. Jokaisella meistä on tarinamme. Jokaisen meistä on opittava. Olet vielä nuori, vuotias. Aina ei voi tietää etukäteen, onko jokin ratkaisu oikea. Se kyllä selviää sitten myöhemmin. Aseksuaali ei koe ahdistavana omaa seksuaalisuutta, eikä muiden seksuaalisuutta, ei pornoa, ei kauppojen alusvaatemainoksia tai television seksikohtauksia.

Aseksuaalia ei häiritse seksuaalisuus lainkaan. Aseksuaalilla on täysin objektiivinen suhtautuminen seksuaalisuuteen ja monet aseksuaalit ovatkin seksologeja. Monet seksuaalisesti estyneet väittävät olevansa aseksuaaleja, koska heidän on helppo olla sellaisten joukossa jotka eivät ymmärrä seksuaalisuutta, mutta heissä on selkeä ero.

Toinen joukko ei ymmärrä koska ei koe siitä mitään, ja toinen vihaa ja inhoaa, ja sen vuoksi ahdistuu. Seksuaalisesti estynyt persoonallisuushäiriö vaatii terapiaa, aseksuaalisuus ei vaadi. Seksuaalisesti estynyt persoonallisuus kokee seksuaalisuuden ahdistavana. Joskus harvoin voi tällaisen persoonallisuushäiriön omaavan ainoa "sallittu" kiihottavuus kohdistua omaan sukupuoleen. Ei siksi että olisi homo tai lesbo, tai biseksuaali, vaan siksi että oma sukupuoli tunnetaan turvallisemaksi ja vähemmän yllättäväksi kuin vastakkainen sukupuoli.

Vähempi yllättävyys ei aiheuta niin suurta ahdistusta Aloittaja ei ole kirjoituksensa perusteella aseksuaali, vaan hänellä on melko varmasti traumoja väkivaltaisesta elämästä. Hän ei ole myöskään seksuaalisesti estynyt persoonallisuus mutta näitä on tietenkin mahdotonta arvioida vain yhden viestin perusteella.

Me kaikki ihmiset olemme erilaisia. Jos ei ole kiinnostunut seksistä ei se ole välttämätöntä ja jos taas on toimikoon jokainen, kuten parhaaksi omalle kohdalleen katsoo. Vapaus kaikille tässäkin asiassa. Luepa herraasiallinen uudelleen aloittajan teksti ajatuksen kanssa ja katso sen jälkeen, mitä sanotaan aseksuaaleista. Ensinnäkin sellainen on erittäin harvinaista, mutta mahdollista kylläkin, mutta aseksuaali ei todellakaan kiihotu vastakkaisen tai saman sukupuolen suutelusta, saati katselisi samaa sukupuolen alistavaa lesbopornoa.

Etkö ymmärrä, että aloittaja on tunne puolelta kuten itsekin sanoi aivan tuhannen pillun päreinä ja täten kieltää niiden olemassaolon torjumalla koko asian. Hän on nii kiustattu joka tasolla ja täynnä pelkoja hylätyksi ja jätetyksi tulemisesta. Arvoisa aloittaja, en syyllistä tai halveksi sinua millään tapaa, varmaan itsellänikin äärimmäisen herkkänä ihmisenä kaikkien kokemiesi jälkeen voisi sisimmäinen särkyä ja seksuaalisuus mennä samaan rahaan.

Sinulla on niin syviä ongelmia ja varmasti paha ja syyllinen olo, mutta sinä et ole syyllinen kiusaajillesi sanoin tai teoin. Asiasi ovat niin juurta jaksaen solmussa traumojesi takia, että sinun on pakko itsesi ja läheistesi vuoksi hakea apua ja purkaa elämääsi ja kokemaasi.

Se on ainut keino, sillä tarvitset ammattilaisen, psykologin tai psykiatrin, näitä ei setvi psykologiaa lukeneet kaverit aamutunneilla punaviinissä tai täällä suoli Voimme vain sanoa oman mielipiteemme ja mitä kannattaisi kokeilla jne. Siinä ei ole mitään pahaa, että miehet tai miesten vartalo ei kiihota erektiossakaan, vaikka sekin voi olla äärimmäisen kaunista ja kiihottavaa katseltavaa jopa näin heteromiehen silmin.

Naisen vartalo on toki kaunis sille, joka hakee jotain herkkää, pehmeää ja pyöreyttä tms. Itsekin olisin naisena vähintään bi ellen lesbo, niin olen naisten perään. Edellisessä elämässä ollut kuulemma mm. Ranskan hovissa kylvettäjänä, joten tiedän, mistä puhun, kun otin selvää, mikä ihme saa minut kiihoittumaan naisten jaloista, varpaista takapuoleen.

Jos jotain hyvää hakee, niin et ole aseksuaali, vaikka onkin sen tapaisia oireita. Todella hieno kuulla, että suudellessa lämpenet koko kehollasi ja niin kuuluu, jos kaikki toimii. Pornokin kiihottaa eli visuaalisuus, mutta valitettavasti vain silloin, kun siinä on koukkuja heh, ehkä kirjaimellisesti lihakoukuissa ja siinä alistetaan ja tunteita ei ole olemassakaan. Et kertonut, oletko raiskattu tai hyväksikäytetty, mutta kuulostaa siltä ja siksi laitat tavallaan vahingon kiertämään omalla tavallasi.

Nautitko millään tapaa, että voisit lyödä tai alistaa toista ilman tunten häivää, vaikka pyytäisi armoa, kipu on palkinto, niinkö? Kertoisitko hiukan lisää, niin voisin antaa hiukan osviittaa, miten jatkaa, kiitos. Joka tapauksessa kaikkea hyvää tai pahaa ihan miten vaan, mutta toivottavasti saat apua. Minullekin tuli heti mieleen aseksuaalisuus kun luin aloittajan viestin! Sori nyt vaan te "aseksuaalit", mutta te ette ymmärrä lainkaan mistä aseksualismissa on kyse ja miten se ilmenee.

Valitettavasti aito aseksuaalisuus saa ikävän leiman kun kaikenmaailman ahdistuneet ja seksuaalisesta estyneisyydestä persoonallisuushäiriönä kärsivät tunkevat mukaan joukkoon ja väittävät itseään aseksuaaleiksi. Miten aloittaja voi olla aseksuaali kun hän kiihottuu ja haluaa harrastaa tietynlaista seksiä? Se ei yksinkertaisesti käy mitenkään yksiin aseksuaalisuuden kanssa. Lähes jokainen viesti jonka olen tässä lukenut ja joka yrittää perustellusti väittää aloittajan olevan aseksuaali, väittää että seksi ja seksuaalisuus on inhottavaa.

Juuri tuo käytös erottaa sen ettei viestin kirjoittaja voi olla aseksuaali ja näinollen ei ymmärrä siitä mitään. Aseksualismi on harvinaista nimenomaan siksi että se on eräs terve seksuaalisuuden muoto, yhdessä homo, bi ja lesboseksuaalisuuden kanssa. Terveet homoseksuaalit eivät tuomitse, inhoa tai arvostele heteroiden seksiä, eikä terveet heterotkaan niin tee.

Mikään terve vailla kieroutumia tai traumoja oleva henkilö ei arvostele mitään seksuaalisuutta. Sitä tekevät vain traumatisoituneet, tai jostain syystä seksuaalisesti estyneet henkilöt, jossa seksuaalisesti estynyt persoonallisuus on eräs persoonallisuuden häiriö. Estynyt persoonallisuus voi tulla esiin monella tapaa, esimerkiksi välttelemällä sosiaalisia tilanteita siinä määrin että jää kotiinsa neljän seinän sisälle. Estynyt persoona haluaisi kuitenkin olla sosiaalinen, ja tämä luo ristiriitaisen tilanteen jossa erakoituminen tuntuu turvalliselta ei hyvältä , mutta samaan aikaan elämässä jää puuttumaan jotakin.

Sellainen henkilö ei ole kuitenkaan erakko vaikka hän mielenterveyttä suojellakseen jää mielellään pois sosiaalisista tilanteista. Aloittajalla on ihan sama ilmiö, mutta vain seksuaalisuuden puolella. Hän haluaisi olla vapaa ja rakastella vapaasti, oli rakastelu millaista tahansa vaikka sitä alistavaa tyyppiä.

Juuri se HALU estää häntä olemasta aseksuaali, mutta samaan aikaan pelko estää normaalin vapaasti toteutetun seksuaalisuuden. Aseksuaalit eivät kärsi tilanteestaan, kuten eivät erakotkaan kärsi siitä että haluavat olla yksin. Aloittaja kärsii ja siksi hän ei yksinkertaisesti voi olla aseksuaali. Kiihottuisit alistumisesta todennäköisesti ilman ikäviä kokemuksiasikin. Jotkut vain ovat sellaisia, vaikka he olisivat eläneet täysin tasapainoista elämää syntymästä lähtien.

Et pysty kiihottua hellemmästä pornosta, koska se ei ole sinun juttusi, taritset siihen valta-asetelman. Mikään edellä mainitusta ei ole vielä epänormaalia tai kerro tunnekylmyydestä. Mutta sinulla vaikuttaisi olevan jonkinlaisia tunnelukkoja, kun on kyse seurustelusta. Kuten sanoit, et osaa päästää ihmisiä lähellesi, koska pelkäät että tulet satutetuksi. Oletko varma, että eksäsi oli oikea henkilö sinulle?

Ahdistus saattoi johtua siitäkin, ainakin osittain. Et pystynyt olemaan rento hänen seurassaan pelkojesi takia. Et pysty yhdistää tunteita ja kiihottumista, et pysty rakastella, tahdot seksiä ilman tunnesiteitä, näin tunteitasi ei voida loukata. Pelkosi estää sinua kiihottumasta ja ihastumasta, tulet vain ahdistuneeksi.

Suuri ongelma minulla on nimenomaan se, etten uskalla päästää ketään lähelleni, mikä on osittain syynä siihen, miksei seksi onnistu. Mutta en ymmärrä, miksi seksuaalisuuteni on niin ristiriitainen. Jos kerran ihastun naisiin, miksen kiihotu niistä? Ja päinvastoin miesten kanssa. Olenko mieleltäni ihan sairas? Tuntuu, ettei vastaavia tapauksia juuli ole netin palstoilla tullut vastaan. Joko olet hetero, bi tai homo. Enkai voi bi olla, jossei miehiin ihastu enkä tosielämässä pysty seksiinkään?

Sinun tapauksesi ja kokemuksesi todistaa sen että seksi ja rakkaus ovat kaksi eri asiaa. Vielä tällä hetkellä yrität niputtaa niitä yhteen. Ihastuminen on rakkauteen kuuluva tunne. Ihastumisella ei ole mitään tekemistä seksin kanssa. Huomioi myös se että seksuaalisuudella ja halulla ei ole mitään tekemistä seksimäärän kanssa. Esimerkiksi aseksuaali, joka et ole, voi ihastua ja rakastua palavasti ihmiseen, mutta hän ei kaipaa seksiä. Sinun tapauksessasi voit siis vielä hyvin helposti kiihottua miehistä, vaikka et rakastuisikaan koskaan heihin.

Se ei kuitenkaan tee sinusta biseksuaalia tai lesboa koska varmasti suurin syyllinen sinun tunnelukkoosi on mainitsemasi ongelmallinen menneisyys Tämän todistaa se että yllättävä hellyys on saanut sinut tuntemaan olosi rakastetuksi ja kiihottuneeksi miehen seurassa.

Heteromiehet joille homoseksuaalisuus ei ollut inhon aihe eivät tunteneet mielellään kiihottuvansa, mutta silti heidän fyysiset reaktionsa, jotka mitattiin, todistivat sen että hekin kiihottuivat siitä. Tämä selittyy nimenomaan sillä että heteromiehet eivät tunteneet minkäänlaista ihastumista tai rakkaudentunnetta joka hyvin yleisesti ihmiset yhdistävät seksiin , vaikka kiihottuivatkin homojen rakastelusta.

Homoseksuaalisuuden inhoajat eivät voineet hyväksyä sitä että he kiihottuivat homoseksistä. Siksi he inhosivat itseään, mutta kohdistivat sen inhon ja vihan homoseksuaaleihin. Sinä taas tunnet yhteenkuuluvuuden tunnetta samaan sukupuoleen, vaikka et kiihotukaan seksistä naisten kanssa. Se johtuu nimenomaan niistä traumoistasi joita olet saanut lapsena. Juuri tuo todistaa sen ettet voi olla lesbo tai biseksuaali. Myös kiihottumisesi todistaa sen ettet voi olla aseksuaalikaan.

Et luota miehiin ja suhtaudut heihin varautuneesti, et vapautuneesti. Jos olisit vapautuneesti miehen kanssa, se vaatisi sitä että "avaat itsesi", eli tuntisit pyyteetöntä rakkautta ja sallisit jonkun rakastaa sinua.

Mutta sinä pelkäät sitä. Sen vuoksi sinä suostuisit tunteettomaan seksiin joka alkaa ja loppuu kun sinä niin haluat, ilman mitään tunnesiteitä. Miehen kanssa et kuitenkaan voi olla, koska tiedät sillä hetkellä kun keskustelet miehen kanssa että hänenkin toiveet seksistä on otettava huomioon ja seksi ei välttämättä päätykään silloin kun sinä sitä haluat. Siksi et suostu niin helposti seksiin, ja siksi kiihotut ja katsot alistuspornoa koska sen voit lopettaa painamalla stop nappia ja sulkemalla sivuston.

Naisen seurassa taas ihastut naiseen koska tiedät ettet ala seksiin ja saat olla siltä osin täysin vapautuneesti hetero.

Tarvitset rakastettavuuden tunnetta, joten sopeutuaksesi kohdistat ne tarpeet naiseen. Heterona et kuitenkaan kiihotu lesboseksistä koska, kuten ylläolevassa tutkimuksessa todettiin, parisuhteessa ja seksuaalisuudessa on kyse nimenomaan kahden asian yhdistymisestä, eli rakkaudesta ja seksistä. Sinä et oikeasti rakasta noita naisia, mutta ihastut heihin koska se on helpompaa ja hyväksytympää ja saa sinut tuntemaan jollakin tavalla kokonaiseksi vaikkakin se on traumojesi vuoksi vääristynyt.

Sinun on tällä hetkellä turvallisempi olla naisseurassa. Väittäisin näin että sinä sekoitat kaverillisen ihastumisen rakkaudelliseen ihastumiseen, koska saat ehdotonta "rakkautta", eli hyväksyntää takaisin turvalliselta kohteelta. Tämä on hyvin yleinen ilmiö ja tarkoittaa samaa kuin esimerkiksi silloin kun psykologin asiakas ihastuu psykologiinsa. Se johtuu vain siitä että vihdoinkin ongelmista kärsivä on kohdannut ihmisen joka kuuntelee häntä pyyteettömästi ja hyväksyvästi.

Tuo hyväksyvä reaktio joka johtuu ammatista, sekoittuu sitten ihmisen normaalin kokemuksen mukaan siihen että toinen olisi kiinnostunut hänestä. Sinulla voi olla myös alistusfetissi, mutta sitä ei voi tässä tilanteessa vielä tietää. Olen täysin toista mieltä. Tarkasteltuani menneisyyttäni, olen ollut kiinnostunut tytöistä pikkutytöstä lähtien, mutta tiedostin asian vasta n.

Minulla on paljon enemmän miespuolisia ystäviä kuin naisia, koska miesten kanssa oleminen on rennompaa ja mukavampaa.

Naisten seurassa olen vaivaantuneempi. Silti en koe miehiin mitään vetoa. Monet heteronaiset voivat kiihottua naisista mutta eivät ihastu naisiin, se on normaalia, joten lesbotkin voivat kiihottua miehistä, mutta eivät ihastu miehiin. Ehkä oletkin pohjimmiltasi aseksuaali? Kuulostaa siltä, että jonkinlainen terapia voisi tehdä sinulle ihan hyvää niin saisit mieltäsi hieman avattua.

Joo, mulla on terapia-aika varattu jo kuukausi sitten, koska taustalla on myös muitakin ongelmia. Ahdistun ylipäänsä ihmisten seurassa, koska pelkään hylkäämistä. En ole ollut onnellinen kuin viimeksi joskus lapsena.

En kykene kiintymään ihmisiin, vaikka kaipaan ihmisten seuraa, en meinaa saada iloa ja mielihyvää asioista, en hallitse elämääni, opiskelumotivaatio on kateissa. Olen kärsinyt useamman kerran elämässäni masennuksesta.

Olen menettänyt elämässäni hyvin paljon ja luulen, että en enää kykene tyydyttäviin ihmissuhteisiin. Ystäviä kyllä riittää, mutta en osaa olla oma itseni, vaan aina pyrin olemaan iloinen ja puhelias ja pelkään, että jos olen välillä ns. Henkisesti olo on jatkuvasti tyhjä. Syksyllä asiat oli jo paljon paremmin, mutta viime suhteen jälkeen vointi ja itsetunto laskivat kuin lehmän häntä.

Miksei ihminen saisi olla "aseksuaali" sana on kyseenalainen - Ei kaikkien tarvitse pitää elämässään seksiä enssijaisen tärkeänä asiana - Meidät nykyihmiset on aivopesty ajattelemaan että seksi on ihmisen ihan primääri tarve josta joikaiikan tulee nauttia aivan valtavasti - Seksuaalisuus, siihen liittyvät tuntemusket ovat toki jokaisessa ihmisessä, ainakin mielikuvatasolla, kuten ap: Sanana "aseksuaali" on tyypillinen nykyajan keksintö, joka väittää että seksuaalisuutta on vain silloin kun molemmat on koko ajan kauhena halukkaita ja että ihmisellä ei ole oikeuttaa elää pitkiä aikoja elämässään ilman seksisuhteen tarvetta.

Tämän takia moni varsinkin nainen, ja myös miehet, kärsii ja kokee elämänsä puutteellisena vaikka omat inhimilliset resurssit vois käyttää muunlaisten asioiden pohtimiseen ja harrastamiseen, on täysin mahdollista elää fantastista elämään ilman seksisuhdetta; jos ei huvita, ei huvita ja mitä se muille kuuluu. Mitä rakkauteen tulee - niin miehen ja naisen välinen rakkaus on vain yks pieni viipale kaiken muun elämään kuuluvan inhimillisen rakkauden- ja rakkaudenosoituksen kirjossa.

Myös syvään ystävyyteen voi kuulua rakkaus jonka henkinen intohimo on kokemuksena usein fyysistä parisuhdetta antoisampi. Monet "aseksuaalit" ihmiset eli ne jotka jossain elämänsä vaiheessa ei hirveesti välitä seksistä on: Tälle viimeisen lauseen totuudelle seksiä ylikorostava, rationaalinen aikamme ei anna riittävästi arvoa.

Olen sitä mieltä että ap: Hyvä kirjoitus, meitä on varmaan paljon jotka emme pyhitä elämäämme kokajan seksiä ajatellen tai sitä harrastaen. Erosin 10 vuotta sitten kun mies löysi toisen hyvin ymmärrettävästä syystä, eli en halunnut seksiä hänen enkä kenenkään kanssa enää. Siitä asti olen ollut ilman seksiä en kuitenkaan ole aseksuaali koska olen joskus kuitenkin "omin käsin onneen" touhuillut, tosin ne kerrat on vähentyneet.

Elämä on hyvin vapauttavaa kun ei siihen liity seksi en enää ikina halua seksi suhdetta. Mulla on 1 lapsi ja silloin nuorempanan kyllä nautinkin seksistä ja orkkuja olen saanut aina niin miehen kanssa kun itseaiheuttettuja joten ei mun sukupuolielämä loppunut pettymykseen sängyssä, vaan ihan kyllästymiseen ei vaan kiinnosta. Jos ei kiihotu mutta haluaa näin tapahtuvan, niin tarvii ehkä apua. En voi elokuvateollisuuden syyksi laittaa sitä, että elämä olis nyt kyllä puolet huonompaa ilman seksiä.

Entisinä aikoina kuulemma touhuttiin sillon ku ukko vaan halus ja eukosta tai sen haluista ei piitattu, siinä mitään ystävyyttä korostettu kylläkään..

Sitäpaitsi, pitkästä kommentistasi huolimatta, teksti on selkeälukuista. Ja oikeinkirjoituskin välimerkkeineen antaa oman lisänsä, ettei kommenttia tule ohitettua. Ei ainakaan 'pikavyörytyksellä', vaikka lukijalla kiire olisikin. Aseksualismi on hyvin harvinainen seksuaalisuuden muoto. Se on yhtä harvinainen kuin objektiseksuaalisuuskin.

Valitettavasti vain useat seksuaalisesti estyneet persoonat ajattelevat kuuluvansa aseksuaaleihin mitä he eivät kuitenkaan ole Aseksuaali ei välitä lainkaan seksistä koska se ei tuota hänelle mitään. Aseksuaalin erottaa seksuaalisesta häiriöstä kärsivän nimenomaan siitä että seksuaalisuus, oma tai muiden, tai kulttuurin, ei häiritse häntä lainkaan. Valitettavasti sinä taas et ymmärrä ettet voi muita muuttaa toista henkilöä samaan muottiin kanssasi. On täysin päivänselvää että aloittaja ei ole aseksuaali.

Aseksuaalille seksuaalinen kanssakäyminen, ympäristön seksuaalisuus, porno, tms. Aseksuaalihenkilö ei tule tänne kirjoittamaan ongelmastaan ettei kiihotu.

Esimerkiksi homoseksuaalit jotka nuorena havaitsevat kiihottuvansa samasta sukupuolesta, eivät yleensä valita siitä etteivät kiihotu vastakkaisesta sukupuolesta, vaan siitä että kiihottuvat omasta sukupuolestaan. He eivät etsi ratkaisuja että voisivat kiihottua vastakkaisesta sukupuolesta, vaan he etsivät tukea muista homoseksuaaleista. Aloittaja ei tullut tänne etsimään tukea aseksualismiin, vaan siihen että hän ei kykene rakastamaan vaikka kiihottuukin.

Rakkaus on eri asia kuin seksi. Aseksuaalinen henkilö ei inhoa seksiä ja seksuaalisuutta. Seksuaalisesti estynyt henkilö inhoaa sitä ja luettelee syitä miksi maailma on seksualisoitunut, ja kuinka kaikki oli ennen muka paremmin.

Traumatisoitunut taas, aloittajan tapaan, kertoo ettei kykene rakastamaan, kiihottumaan tms. Terapeutit eivät aivopese ketään. Terapeutit eivät myöskään opeta mitään. Terapeutit ohjaavat kuntoutujaa ulkopuolelta tarjoten tukea miten hän voisi itse päästä sinne minne haluaa.

Minäkään en lukisi sinua aseksuaaliksi, koska pidät seksuaalisuutta, erityisesti muiden seksuaalisuutta, mörkönä. Hetero, homo tai biseksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä määrän kanssa. Seksuaalisuutta ei mitata yhdyntöjen määrällä vuodessa. Jotkut homoseksuaalit eivät harrasta koskaan seksiä, mutta ovat silti homoseksuaaleja.

Aseksualismi on kuitenkin seksittömyyttä. Seksuaalittomuutta, eli tilaa jossa toista kohtaan, oli sukupuoli mikä hyvänsä, ei tunneta minkäänlaista tarvetta seksille. Esimerkiksi tyypillinen heteroseksuaali joka ei inhoa homoseksiä, voitaisiin ajatella olevan aseksuaali-homoseksuaali. Kuitenkin esimerkiksi heteromiehillä on miespuolisia ystäviä ja kavereita, ja sama juttu naisilla. Aseksuaalit voivat myös haluta parisuhteen, mutta siitä puuttuu täysin seksuaalinen jännite. Seksuaalisuus on yleensä käytännössä kahden ihmisen välistä onnellisuutta ja halua olla yhdessä ja nauttia siitä seksuaalisuudesta.

Tätä voidaan osoittaa kuumilla tekstiviesteillä, rakkaudentunnustuksilla, pienillä suudelmilla, hyvänyön toivotuksilla, kainalossa pitämisellä jne jne jne. Itse yhdyntä ja petipuuhat ovat hyvin pieni osa seksuaalisuutta, sillä tuo läheisyys ja kiihottuneisuus on se joka lopulta ajaa ihmiset sänkyyn. Ja aloittajaltahan se ei puuttunut, paitsi naisten kohdalla, mikä on tyypillistä heteronaiselle.

Mulla ei ole mitään hyviä neuvoja sulle, mutta halusin vaan kertoa että oot ihan melkein kuin mä. Pelkään että ihmiset kyllästyy muhun. Voi vitsi, mä en tiennyt että joku muukin tuntee näin. Tyhjä on olo joo. Oletan nyt että väkivalta liittyi juuri kotioloihin, kuten itselläni liittyi. Jos he pystyisivät keskustelemaan asioista ja pyytämään anteeksi sinulta huonoa kohteluasi, se voisi auttaa Ja hyvä että menet terapeutille!

Toivon lämpimästi kaikkea hyvää sulle, sä et oo yksin noiden tunteides kanssa. No tässä on vähän vaikeampi juttu se, kun molemmat vanhemmat ovat kuolleet, niin eipä voi jutella.

Isän kanssa en ollut edes väleissä ja äiti oli henkisesti niin huonossa kunnossa, etten viitsinyt mitään ikäviä asioita ottaa esille, etten aiheuttaisi äidille yhtään enempää stressin aihetta. On mulla pari ystävää, keiden kanssa pystyn olemaan oma itseni ja silloin, hassua kyllä, olen paljon mukavampi ja puheliaampi kuin silloin kun väkisin yritän olla sellainen.

Turhaahan tämä on ja tiedän, etten voi olla onnellinen, jossen vapaudu näistä ajatuksista. Järki sanoo, ettei ne kaverit oo mihinkään menossa. Kaikkea hyvää kanssa sulle ja toivottavasti saat omatkin juttusi jollain tavalla ratkaistua. Jee, lisää provoilua kehiin ja viisaita kommentteja perään. Oletko kokeillut ihmisiin tutustumista jonkun yhteisön tai yhdistyksen kautta?

Voisit tuntea kuuluvasi johonkin ryhmään, mutta sinun ei silti oleteta antavan mitään itsestäsi. On ihan tavallista, että 24v ei ole tuntenut mitään seksuaalisesti.

Ei voi tutea mitään, ellei ole kohdannut itselle sopivaa kumppania. Näitä ongelmiasi pitäisi pilkkoa pienempiin osiin. Ensinnäkin oletko opetellut masturbointia? Et ole aseksuaali eli totaalisen seksitön ihminen, jos pystyt tuottamaan itsellesi hyvää tunnetta. Rentoutumista, rauhassa oloa, omaan kehoon tutustumista, sellaisten mielikuvien ajattelua, jotka saavat sinut kiihottumaan.

Älä keskity orgasmiin, vaan ihan oman kehon tutkimiseen. Voi myös olla, että olet biseksuaali, jossa on kumpaankin suuntaan olevia mieltymyksiä, mutta jos sinun on vaikea tavoittaa syvintä sisintäsi, niin seksissä pitäisi kuitenkin rentoutua ja päästä "ajattelemattomuuden" tilaan, jolloin voi olla, että sinulla on vaikeuksia a tiedostaa oletko homo, hetero vai bi b luottaa keneenkään niin paljon, että voit rentoutua riittävästi nauttiaksesi.

Kuulostat ihan minulta noin vuosi sitten. Olen vuotias ja minulla oli takana hyvin rankka lapsuus. Kävin noin pari vuotta terapiassa, jonka jälkeen luulen, että olen muuttunut. En nyt pelkästään kiitä terapiaa, vaan niitä ihmisiä, joita olen kohdannut elämäni aikana. Sen enemmän yksityiskohtiin menemättä luulen, että olet kuitenkin hetero. Koin nimittäin itsekin miehet ällöttävinä, kunnes tajusin sen johtuvan isästäni.

Äitini on ollut ihan mukava ja rakastavainen, minkä takia olen halunnut olla pelkästään naisten keskuudessa. En ole uskaltanut tutustua miehiin, jotka oikeasti kiinnostavat minua. Pelkään nimittäin hylätyksi tulemista. Äidilläni on ollut vanhemmat päinvastoin, minkä takia hän on aina luottanut miehiin, mutta ei naisiin. Kannattaa siis aloittaa terapia ja itsetutkistelu.

Isäni on aina dissannut sitä, mutta tilanne meidän välillä on se, että hän on onnettomassa parisuhteessa ja minä olen onnellisesti yksin. Kun olet tasapainossa itsesi kanssa, tiedät ketä rakastat. Hei AP, Jos tahdot todella ymmärtää itseäsi, niin sinun tarvitsee tietää mitä se tarkoittaa, ja alkaa tutkimaan mieltäsi sekä ajatuksiasi.

Opimme lapsuudesta lähtien hyvin paljon ajatuksia ja mielikuvia, jotka alkavat vaikuttamaan meidän elämään tosi paljon, ja sama vaikutus heijastuu myös seksuaalisuuteen. Hyvä kirja, joka kuvailee ajatusten ja mielen toiminnot erittäin tarkalla tavalla on Alkuajatus. Kirjan avulla voit alkaa itsetutkiskelun ja saada aikaan todellisia tuloksia tämän asian, mutta myös muun suhteen. Kokeile, lainaa kirja vaikka kirjastosta ja tutustu siihen hieman, se todella toimii.

Lisää tästä sivulla www. Nuorena seksit ja parisuhteet tuottavat niin monenmoisia ongelmia ja uhrautumisia. Mutta vanhana ja vapaana. Kysy lääkäriltä respetiä testosteroniin, nostaa naisilla seksihaluja. Ehkä sun oma ala on BDSM, alistaminen, piiskaus ja muut ; Arvelesin, että sulla on pedofiliaa ja väkivaltaa menneisyydessäsi ja et ole päässyt noiden asioiden yli.

Siksi kiihotut katsella alistamista, koska voit kohdata menneisyytesi "uudelleen" turvallisessa olosuhteissa. Moni samoja asioita kokenut päätyy prostituoiduksi tai ikäviin alistamissuhteisiin. Totuus on, että et voi päästä yli noista ikävistä kokemuksista ryhtymällä alisteisiin suhteisiin. Se vain pitkittää tuskaasi.

Näin sanoo jokainen itseään kunnioittava terapeutti. Prosessi voi olla pitkä ja tuskallinen, mutta siitä on hyötyä lopunelämäsi. Syy voi olla myös täysin terveydellinen. Terveellä normaalilla ihmisellä on seksuaalisuus, halut ja tuntemukset. Kannttaisi ottaa asia puheeksi vaikkapa aluksi terveykeskuksessa, siitä ohjataan eteenpäin tutkimuksiin, jos aihetta ilmenee. Itse olen mies ja minulla ei aiemmassa elämäss kiinnostanut seksi juurikaan. Menin tutkimuksiin ja löytyi mm.

Nyt tätä korjataan lääkehoidolla ja olen mennyt toiseen ääripäähän, tekee seksiä välillä liikaakin mieli. Mutta sekin paremopi kuin ei yhtään. Ei kenenkään ole pakko olla kiinnostunut seksistä. Ihmiset on erilaisia, vaikka media koittaa heitä samanlaisiksi painostaa.

Etsi itsellesi kumppani, joka on hiukan samansuuntainen. Ei seksi ole sama asia kuin rakkaus. En tiedä, mutta luulen, että olet tyypillinen suomalaisen seksikielteisen kasvatuksen tulos.

Kirkkoväärtit, koulut ja kodit ovat aikojen alusta aivopesseet lapsesta asti terottanet, että kaikki hyvä ja ihana on syntiä. Sen takia olet suhtautunut poikiin kielteisesti ja yrittänyt suuntautua lesboutuneisuuteen. Heterolle se ei tahdo onnistua. Neuvoisin, että kuitenkin jos tiellesi osuu mieshenkilö, josta pidät ja haluat hänet seksuaalisesti tyydyttää, tee se. Nainen pystyy teeskentelemään kiihoittunutta, vaikka ei olisikaan.

Miehelle se on mahdotonta erektion takia. Toivon, että löydät luotettavan kumppanin elämääsi. Et sitten vaivautunut lukemaan Hänhän ei ole seksikielteinen vaan seksimyönteinen. Hänen seksuaalisuutensa on haavoittunut väkivallan seurauksena - vaikka väkivalta ei olisi ottanutkaan seksuaalista muotoa, sillä seksuaalisuus on todella vankasti sidottu hyväksytyksi tulemiseen, tunteiden tasapainoon ja kuvaan omista vanhemmista.

Itseasiassa ei ole yhtään mahdotonta saada erektiota kiihottumatta.. En ole koskaan itse kuullut että fetissistä voisi kokonaan "parantua" ja siirtyä täysin normaaliin seksielämään, mutta uskon kyllä että perusseksistäkin voi alkaa pitää, ellei se tunnu pelkältä suorittamiselta. En tosin tiedä mitä kaikkea seksi naisen kanssa vaatii - voi olla että miehen kanssa olisi ainakin aluksi helpompaa, siinä ei naisosapuolella ainakaan ole mitään orgasmipakkoa, kuvauksestasi päätellen luultavasti kiihottuisit ainakin sm: Minulla oli noin 8 vuotta elämässäni aika, jolloin en yksinkertaisesti innostunut seksistä laisinkaan.

Olin kyllä pitkissäkin suhteissa, mutta seksi oli melkein yksinomaan sääliseksiä "pakko kai on harrastaa seksiä, kun seurustelen". Olen vuotias nainen, en ole koskaan ollut rakastunut naiseen, mutta olen aina pitänyt naisen vartaloa hyvin kauniina ja eroottisena. Miehiä taas en ole katsonut sillä silmällä oikeastaan koskaan, tarkoitan, etten ole nauttinut miesten katsomisesta esim.

Sen sijaan kaikki ihastumisen kohteeni ovat olleet miehiä. Minulla on ollut kriisi seksuaalisesta suuntautumisestani ja pidän itseäni bi-seksuaalina. Fantasiani ovat aina liittyneet johonkin "kiellettyyn", mikä taas on aiheuttanut sen, että rakastelu ei ole ollut yhtä tai useimmiten laisinkaan kiihottavaa kuin mielikuvien "tunteeton pano".

Tämä siitä huolimatta, ettei minulla ole omien muistikuvieni mukaan mitään väkivaltaista taustaa. En kuitenkaan osaa kuvitella toteuttavani fantasioitani. Masennusta ja ahdistusta on taustalla. Nyt lähes vuoden sinkkuuden jälkeen alan pikkuhiljaa tuntea jälleen, 8 vuoden jälkeen!!

Hylkäämispelko minulla oli jo lapsena, siitä huolimatta, ettei kukaan muista, että minua olisi unohdettu minnekään koskaan. Tämä on tietysti vaikuttanut parisuhteisiinkin. Nyt olen tarkoituksella yksin. Se ei ole pelkoa sitoutua, vaan nautin elämästä itsekseni ja haluan lähelleni vain ihmisen, jonka kanssa tunnen olevani "samalla aaltopituudella" ja joka kiinnostaa minua myös seksuaalisesti. Voin kuvitella, että tilanne ahdistaa sinua hyvin paljon. Olethan kuitenkin nuori ja elämää edessä.

Helppo tie ei sinulla ole edessä, mutta muutos on mahdollinen!!

huhtikuu Sex i silkeborg mødetelefon tdc org latex shemale seksi ilmoitukset radio Peppuseksiin ei välttämättä kuulu penetraatio ollenkaan. Ne escorts in tampere sexi suomi treffit tädin isot tissit kulli pillu alaston suomi free panoseuraa helsinki kuinka ejakuloida treffit. seksiseuraa lappi tissit kiinnostaa org. 5. huhtikuu Panoseuraa netistä - Yli 25 suomalaista etsii seksiä Mikäli sinua kiinnostaa bdsm, kannattaa tutustua näihin sivustoihin. Ei ole alkanut toimia vaikka laskukin tuli ja lasku oli 24 euroa Kuten voit arvata, on joitakin asioita, kuten: Treffit verkossa, tuhansia homoseksuaalisen suuntautumisen, Treffi. marraskuu Tällaiseen auttaa se että nainen ei edellytä että seksin pitäisi joka kerta kestää pitkään tai olla rankkaa. että sinun kohdallasi sali on muokannut sinusta homoseksuaalin:) Tottakai kunnon pano on fyysisesti rankkaa huonokuntoiselle. . Ymmärrän kyllä, et työt voi viedä mehut jolloin seksi ei kiinnosta.

SEX TUBE HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI VELIN KANSSA

"En hae seksiseuraa" -ilmoituksellaan naiset haluavat pitää seksin vonkaajat Heille hellä mies ei ajattele seksiä koko ajan vaan hän ymmärtää naisen Miehillä: "Minulla on vahvoja homoseksuaalisia taipumuksia, mutta peitän ne . Salaisen seuran hakeminen on "se" korrekti ilmaisu, kun haetaan pelkkää panoseuraa. maaliskuu Heteromiehet joille homoseksuaalisuus ei ollut inhon aihe eivät tunteneet Naisen seurassa taas ihastut naiseen koska tiedät ettet ala seksiin ja saat olla siltä .. useimmiten laisinkaan) kiihottavaa kuin mielikuvien "tunteeton pano". " samalla aaltopituudella" ja joka kiinnostaa minua myös seksuaalisesti. huhtikuu Sex i silkeborg mødetelefon tdc org latex shemale seksi ilmoitukset radio Peppuseksiin ei välttämättä kuulu penetraatio ollenkaan. Ne escorts in tampere sexi suomi treffit tädin isot tissit kulli pillu alaston suomi free panoseuraa helsinki kuinka ejakuloida treffit. seksiseuraa lappi tissit kiinnostaa org.

Mies itsetyydyttää homo pumies lyhty jyväskylä

Pano seuraa seksi ei homoseksuaaliseen kiinnosta