Seksi shat ass and kalu homoseksuaaliseen

   Casual homoseksuaali dating

Siksi on vain järkevää talousajattelua lobata näitä uusia lastensuojelulakeja vastaan. Näin katolinen kirkko välttyy maksamasta kymmenien miljoonien dollarien korvauksia. Projektia johtaa kardinaali Timothy Dolan. Fiksuina miehinä hiippakuntien jehut sijoittivat yli kaksi miljoonaa dollaria mm. Wilson Elser lobbausfirman palkkaamiseen. Se on yksi parista muusta lobbausfirmasta, jotka taistelevat näitä rikoksen vanhentumisien poistamisia vastaan. Olisipa katolisella kirkolla ollut yhtä suuri huoli lasten hyvinvoinnin turvaamisesta.

Silloin heillä ei olisi näitä nykyisiä huolia lakien muutoksista. Eikä julkisuudessa meluta kauheasti edes siitä miten katolisen kirkon höpinät kondomeista tappavat ihmisiä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Kävin viettämässä kesälomaa muistuttavaa päivää Helsingissä.

Kun käyn siellä asti täältä Toijalasta poistuessani, niin pyrin käymään myös Vihreä Planeetta -antikvariaatissa. Kyseissä paikassa on omistettu minua kiinnostaville kirjoille ihan oma pahvilaatikko.

Löydät kyllä sen kun käyt liikkeessä. Luonnontieteen kirjat löytyvät kun menet rappuset ylös. Sain epävirallisena lahjontakorruptiona Erja Tammisen Sähkö ilmassa - tietoa sähkömagneettisen säteilyn terveysvaikutuksista ja sähkösaneerauksesta kirjan. Sekä Matkapuhelinteknologia - Mitkä ovat terveysriskit? Ostin mukaani myös Keski- ja uudenajan marttyyrien historiaa kirjan vuodelta Näiden parissa meneekin koko kesä. Jos vain löydän jostain aikaa lukea niitä. Suuri kiitos lahjoittajalle Otto Niemiselle, joka aina valppaasti palvelee asiakkaitaan liikkeessä.

Pulse klubin joukkosurmasta on kulunut pari päivää. Tilannetietoja on annettu toimittajille. Uutisointia on tehty urakalla sunnuntaista lähtien. Videokuvaa ja valokuvia on kerääntynyt internettiin kaiken kansan katseltavaksi. Samaa materiaalia selaavat myös salaliittoteoreetikot, jotka ovat aina valmiita julistamaan tragedioita näytelmiksi. Mietin päivällä jaksaako tästä edes blogata, sillä kaikki näyttää tapahtuvan tismalleen samalla tavalla kuin aikaisempien salaliittoteorisointien kanssa.

Aloitan sieltä vihjailun heikommasta päästä. NoDisInfo sivustolla esitetään useita väitteitä. Ensimmäinen liittyy Irish Times -lehden valokuvaan, jossa kaksi miestä näyttäisi käsittelevän mustia housuja. Mitä se tarkoittaa foliomaassa? In the above photo the two men appear to be holding up a poorly dressed dummy.

There are pants, there, but no legs! That does appear to be a pair of pants with no human inside. There is nothing to see, here. Kuvassa todellakin miesten käsissä on vain vaatekappale, mutta miten helvetissä se tarkoittaa miesten lavastavan yhtään mitään?

No ei tietenkään mitenkään. Ja näin tanssi jatkuu. Telegraph -lehden valokuvassa on nainen, jonka mekossa näyttäisi olevan veritahroja. Mitä se oikeasti tarkoittaa? There is no doubt about it this is mere tempura paint. There are no injuries that could account for the red matter. Moreover, there is no way a person with gunshot woulds would be standing about upright, and there would be a pattern to such wounds: There are no such lesions on this paid-for fake blood actress.

She has no worries, though. Mitään perustelua sille miksi kuvassa olisi maalia eikä verta ei anneta. Jos olet perustelujen olevan tarpeellisia, niin et ole tarpeeksi tutustunut salaliittoteorisointiin. Kirjoittaja ei näytä edes harkitsevan, että tahrat eivät ole naisen omista verisuonista, vaan jonkun muun klubissa loukkaantuneen verta.

Siksi hänessä ei ole ampumahaavoja. Siksi hän pystyy seisomaan. Selkeimmät omat verijäljet valuvat naisten paljailta polvilta. Klubin seinässä näkyvät vahingot jotka poliisin SWAT-ryhmä räjäytty seinään ampujan linnoittautuessa vessaan panttivankien kanssa eivät ole oikean väkivallan aiheuttamia jälkiä, koska syyt: It is an obvious fabrication; anyone can see that this is staged, Hollywood-style fabricated damage.

Ei tarvitse perustella miksi tapahtuma oli lavastattu, koska se oli niin selkeästi lavastettu! Ja tuota artikkelia jaetaan tosissaan sosiaalisessa mediassa. Sitten matkustamme ekonomisti ja toimittaja Paul Craig Robertsin kirjoituksen pariin. Hän ihmettelee terrori-iskun uutisoinnissa näkemiään ja näkemättä jääneitä asioita.

Before there can be a murder declared, there must be a body. Has anyone seen on TV or in newspapers pictures of dead bodies? Bodies should be readily available if the reports are correct that fifty people were killed and 50 or more were wounded and in the hospital. Minä löysin alle minuutissa Associated Press uutistoimiston kuvia ruumista, joita oli siirretty tutkittavaksi. Ehkä Roberts ei vain sattunut löytämään niitä ennen tuon kirjoittamista. Kuvahakuna kannattaa käyttää sanoja Orlando Pulse Medical examiner bodies.

I cannot bear the presstitute TV and print media. These are full-time propaganda organizations. Hopefully, some of you hold your nose and watch the news and can fill in the spaces.

Has anything we have been told been confirmed by any real evidence? Roberts ei jaksa katsella ja lukea uutisia. Siksi hänellä oli vaikeuksia nähdä niitä asioita joita hän halusi nähdä. Samalla kaikki muut Robertsin kommentit ja kysymykset muuttuvat hieman oudoiksi.

Se vähä mitä hän vaivautui katsomaan liittyy kannettuihin ihmisiin, joilla ei ollut selkeitä veritahroja. The reports were heavy with the verbiage of blood being all over the place, but the only visual evidence offered were three people, supposedly injured, being helped, not by medics or first responders, but by ordinary folks.

A couple of people were helping a guy with tattoos in place of a shirt, but there was no sign of blood. Several people were helping people in police uniforms to carry a person who they dumped in the back of a pickup truck, not in the cab. About 6 people were carrying a person stretched out prone no stretcher down a street. Kuvaukset verisistä paikoista liittyivätkin klubin sisätiloihin, jonne kuvaajia ei heti päästetty. Klubista pihalle juosseet ihmiset eivät tietenkään olleet niitä pahiten loukkaantuneita.

Mutta heidänkin joukostaan löytyy uutisoinnissa valokuvia veritahroista. Koska Roberts avoimesti kertoi, ettei ole aktiivisesti seurannut uutisointia, niins skippaan hänen seuraavaan pointtiinsa. Allegedly, people inside the massacre location made cell phone calls and texted. But no one took photos or videos? Are there no security cameras? No doormen to notice a heavily armed person enter? Klubilla oli turvamiehet ovella, mutta Omar Mateen ampui heidän ensimmäisenä.

Näin hän pääsi sisälle aseidensa kanssa. Jotkut kertoivat, että kuulivat ensimmäiset laukaukset, mutta eivät heti tunnistaneet niitä oikeiksi laukauksiksi vaan osaksi musiikkia. Kun poliisit olivat saapuneet paikalle, niin laukaukset taltioituivat usean ihmisen kännykällä klubin ulkopuolella. Sisällä olleiden prioriteettina ei tainnut olla Instagrammin päivittäminen, vaan selviytyminen. Videoita otettiin kyllä kesken bilettämisen ennen ampumisen alkamista.

Ainakin yhden Snapchat lähetyksen aikana kuullaan miten ampuminen alkaa. Roberts jatkaa kaipaamansa kuvamateriaalin ruinaamista. Miksi media ei levittele valokuvia ruumista? But by now the unanswered questions from the various shootings have created so much skepticism that a person would think the media would provide corroborative evidence for the official claims.

Hieman tuota ennen hän kirjoitti, ettei huomannut yhtäkään kuvaa ruumista esim. Brysselissä tapahtuneiden terrori-iskujen uutisoinnissa. Taas onnistuin löytämään tällä kertaa otin aikaa 10 sekunnissa kuvan lentokentällä romun alle jääneestä miehestä, joka makaa kasvat lattiaa kohti veren levitessä yläruumiista pitkin lattiaa. Toisissa kuvissa on ruumis, joka hautautuin räjähtäneen metrovaunun romuihin.

Jos Roberts ei osaa tai vaivaudu etsimään sitä mitä kaipaa, niin tuskin voimme auttaa häntä sen enempää. Miehen periaate on kuitenkin hyvin esillä. Asiassa on jotakin epäilyttävää, mutta siihen ei perehdytä selvittämään epäilyksiä pois.

Täytyykö meidän oikeasti nähdä ammuttuja raatoja verisinä lattialla, jotta tiedämme klubissa kuolleen ihmisiä? Entäpä julkaistujen uhrien tiedot? Kuinka monta tekaistua henkilöllisyyttä ja valehistoriaa jouduttiin laatimaan heistä, jos kaikki on muka näytelmää?

Sekä tietenkin heidän sukulaisensa ja ystävänsä, jotka muka vain näyttelevät surullisia kameroiden edessä. People -lehden kansi on täynnä kasvokuvia uhreista, joten ovatko he nyt oikeasti kuolleita vai löytyvätkö he jostain näyttelemässä jotain muuta roolia? Jotkut huomasivat uutisvirran videoissa oudon näyn.

Jostain syystä useampi loukkaantunut kannetaan takaisin Pulse klubia kohti niin poliisien kuin siviilien kantamana! Eihän siinä ole mitään järkeä, koska niin ei pitäisi tapahtua. Paitsi ellei sitten kyseessä ole ne ihmiset jotka juoksivat paniikissa karkuun klubista, eri suuntiin. Tilanteen ollessa ohi he palasivat klubia kohti, koska sinne hälytysajoneuvot kokoontuivat. Heitä vietiin ambulansseja kohti. Vilkkuvat valot ovat näkyvissä taustalla niissä samoissa videoissa, joissa esitetään vihjailuja false flagista.

Samaa samaan suuntaan pohjoista kohti pitkin tuota South Orange Avenueta löytyy viiden korttelin päästä myös lähin sairaala Orlando Regional Medical Center.

Sitten selaustaipaleeni aikana tuli eteeni sanoja "false fags" ja muuta mukavaa, joten lopetan tähän. Jos joukkosurma oli mielestäsi lavastettu tapahtuma, niin laitathan todisteet siitä tuonne kommentteihin. Orlandolaisessa moskeijassa puhunut Sekaleshfar puhui hempeällä äänellä siitä miten islam suhtautuu mm. Televisioon poimittiin kohtia, joissa homoseksuaalien tappamiselle löytyy selkeä tuomio: Sekaleshfar sanoaa suoraan, ettei tuomiossa ole mitään hävettävää.

Puhe aiheutti kohua, sillä sen nähtiin lietsovan väkivaltaa seksuaalisia vähemmistöjä kohtaan. Sitten tapahtui Pulse klubissa tapahtunut terrori-isku, jossa 49 ihmistä surmattiin ja yli 50 joutui sairaalaan. Illan aikana selvisi, että Omar on Yhdysvalloissa syntynyt muslimi. Siitä alkoi syyllisten hakeminen sekä terrori-iskun perustelujen etsiminen. Tämä karmea tapaus yhdistettiin myös tohtori Sekaleshfarin aikaisempiin puheisiin.

Koko puhe on katseltavissa YouTubessa. Tunti ja 21 minuuttia kestävä video ei ole sieltä viihdyttävimmästä päästä. Käytin eilisen illan sen katselemiseen.

Videolla tohtori Sekaleshfar kertoo tarkemmin missä olosuhteissa ja millä perusteilla homoseksuaalin tappaminen on hyväksyttävää. Se oli pelottavaa katseltavaa, sillä tohtorin äänensävy ihmisen tappamisesta puhuessaan on niin rauhallinen. Asiaan hän pääsee siinä 56 minuutin kohdalla. Homoseksuaalien tappamiseen on tarkat ohjeet. Teloittaminen on sallittavaa vain ja ainoastaan, jos akti suoritetaan julkisesti ja vähintään neljä ihmistä näkevät sen tapahtuvan. Vasta päästyään tähän pisteeseen asti tuo on teko muuttuu kuoleman arvoiseksi.

Sitä ennen rangaistukseksi tulevat vain raipan iskut. Tohtori toteaa, että islamin on suojeltava ihmisten sieluja. Teloittaminen olisi myötätunnossa tehty teloittaminen, sillä sielun kuolema on pahempi kuin kehon kuolema. Ja julkinen homoseksuaalisuus tappaa ympärillä olevien ihmisten sieluja. Siksi on vain moraalisesti hyvä asia tappaa homot pois, jotta muslimien sielut säästyvät. Tohtori kertoo, ettei muslimien uskonelämää sovi uhata tällaisella julkisella ei-heteroudella.

Tämän takia islamilaisen lain hyväksynyt yhteiskunta tavallaan pelastaa homoseksuaalinkin sielun, sillä kuolemanjälkeisessä elämässä hänellä on mahdollisuus katua syntejään. Teloitettu homoseksuaali saa anteeksiannon tuomiollaan. Toisaalla hän perustelee miksi lesbous on väärin. Siinä menee hukkaan kaksi kohtua, sillä naisten tehtävä on synnyttää. Eikö tohtori tiedä miten lesbotkin synnyttävät?

Asiaa ei oteta esillä yleisön kysymyksissä, joten ehkä tohtorilla on tähänkin joku parempi perustelu. Ehkä hänen kannattaa kysyä Pasi Turuselta rakennesuunnitelmista. Koko puhe oli sanomaltaan siis erittäin kieroutunutta ja moraalisesti kaikkea muuta kuin hyväksyttävää ihmisoikeuksia kunnioittavissa valtioissa. Yhdistettynä Orlandon tuoreeseen joukkosurmaan tohtori Sekaleshfar alkoi hikoilla.

Facebook-sivullaan hän vaatii WFTV channel 9 uutiskanavaa tilille vääryksistä. Tohtorin sanoja on vääristelty! This is wholly false in every sense. Furthermore, the edit and misattribution of my words represents one of the most blatant and reprehensible breaches of ethics in journalism.

It is never acceptable to misrepresent sources. Sekaleshfar valittaa miten tuollaisella vääristelyllä haitataan akateemista keskustelua. Valitusta löytyy myös siitä miten hänen kantaansa kuvailtiin uutisklipissä. Islam states they must repent before God like any other sinner. As mentioned in the original 1 hour lecture, a school of jurists have ruled that the sentencing is solely under specific circumstances which rarely arises in the real world.

Eli kertoiko Sekaleshfar puheessaan vain eräästä islamilaisesta oikeusoppiin perustuvasta tulkinnasta? Kuvailiko hän sitä miten sharian mukaan pitäisi teloittaa homoja, mutta henkilökohtaisesti uskovaisena ja aikuisena ihmisenä tietenkin ymmärtää sellaisen olevan väärin? Tähän ei löydy selkeää tuomitsevaa vastausta tohtorin suusta tai kirjoituksista. Hän näyttäisi oikeasti olevan sitä mieltä, että tietyissä tilanteissa on moraalinen velvollisuus teloittaa homoja. Tohtori selitti lisää antamassaan lausunnossa Pulse -klubin joukkosurman jälkeen.

The killing of innocent life is never justified by religion. I reflect on the following verse in relation to those who kill innocent life, 5: Ja Since the shooting in Orlando, I have been receiving death threats and disturbing messages in relation to a slanderous news story about me that that completely misrepresents my statements and beliefs.

Such a connection is impossible, because had the shooter listened to my lecture, he would have clearly heard me condemn hate and violence multiple times and endorse compassion towards all humankind. Jos Mateen olisi noudattanut Sekaleshfarin oppeja, niin hän olisi jättänyt julkisesti anaaliyhdyntää suorittaneiden miesten teloittamisen islamilaisten oikeusoppineiden julistamaksi. Teloittamista ei tehtäisi vihan nimessä. Se tehtäisiin myötätunnon nimessä. Uskonnon nimessä ei koskaan saa tappaa viattomia, kuten Sekaleshfar totesi.

Hän sanoikin puheessaan, ettei yhteisö saisi syrjiä homoseksuaaleja jos he elävät sitä ei-hetero elämäänsä poissa yhteisön silmistä. Sen sijaan ihminen täytyy ensin todeta uskonnon nimessä syyllistyneen johonkin tarpeeksi vakavaan syntiin. Sitten ihmisen tappaminen on sallittua. Sekaleshfar sanoo tuollaisten ehtojen täyttymisen olevan niin harvinaista, että käytännössä homoseksuaaleja ei teloitettaisi.

Se miten islamilaisen lain käyttöönsä ottaneet valtiot sitten teloittavat seksuaalisten vähimmistöjen edustajia onkin eri asia. Periaate on erittäin tuttu minulle siitä miten vaikkapa kristityt saavat käännettyä Vanhan testamentin tapahtumissa naisten ja lasten teloittamisen moraalisesti hyväksi tapahtumaksi. Emme tiedä kuunteliko Omar Mateen tällaisen tohtorin puheita ja ymmärsi ne nväärin. Tai kenenkään muun islamistin saarnoja homojen tappamisen hyveellisyydestä.

Joudumme odottamaan lisää tietoa surmaajan elämän vaiheista, uskomuksista ja asenteista. Moni taho niin presidenttivaaleissa, politiikassa,aselakikiistoissa kuin maahanmuuttokysymyksissä pyrki tietenkin tulkitsemaan tapahtumia itselleen edullisella kannalla jo eilisen aikana.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 6: On se aika vuodesta kun Patmos -lähetyssäätiön Pasi Turunen kirjoittelee luonnollisuudesta, luonnottomuudesta ja rakennesuunnitelmista. Edellisestä kerrasta on kerinnyt vierähtämään pari vuotta. Turusen tuorein tuotos on reaktio Tuomas Enbusken kolumniin Iltalehdessä. Enbusken teksti on hauskaa luettavaa, mutta Turunen näkee punaista parissakin kohtaa. Enbuske kirjoitti homoseksuaalisuuden luonnottomuudesta ja luonnollisuudesta. Siinä Turunen näkee tilaisuuden pyrkiä kohti relevanttiutta yhteiskunnassamme.

Keskityn siihen miten hän taas esittelee rakennesuunnitelmia. Aivan oikein Turunen huomauttaa naturalistisesta virhepäätelmästä. Puhuessamme luonnollisuudesta voimme helposti sortua siihen. Luonnollista on siten kaikki se mitä esiintyy luonnossa. Tätä tarkastelutapaa pidetään usein ongelmallisena moraalifilosofisessa keskustelussa, koska katsotaan, että tosiasioista luonnossa ei voida päätellä moraalilausekkeita. Moraalisten velvoitteiden johtamista luonnossa esiintyvistä ilmiöistä kutsutaan filosofisessa kirjallisuudessa naturalistiseksi virhepäätelmäksi naturalistic fallacy , tai "is—ought" —virhepäätelmäksi.

Siitä miten asiat ovat, ei voida päätellä sitä miten asioiden pitäisi olla. Tuon kohdan suhteen minä nyökkäilen yläpäätäni. Itse olen nostanut luonnon esiin näissä kiistoissa vain silloin, kun joku puhuu homoseksuaalisuudesta luonnottomana ilmiönä. Meidän pitää olla tarkkoja siitä mitä oikein tarkoitamme, kun vetoamme luonnollisuuteen tai luonnottomuuteen.

Jos väitetään, ettei tätä kyseistä samaa sukupuolta olevien parien muodostumista tapahdu muilla eläimillä, niin väittäjä on väärässä. Ja sitten kiista kääntyykin Turusen raiteille, eli toteamme, ettei luonnosta kannata päätellä mikä on moraalisesti oikein tai väärin.

Tämän takia näissä kiistoissa puhutaan helposti ristiin rastiin toisten ohi. Turunen kertoo hyvin siitä miksi luonnosta ei kannata ottaa mallia moraaliin. On helppo ymmärtää miksi esiintyvyyttä luonnossa—esimerkiksi eläinten käyttäytymistä—ei sellaisenaan voi käyttää moraalisen päättelyn lähtökohtana. Luonnossa esiintyy esimerkiksi kannibalismia, joidenkin eliölajien emot syövät poikasiaan, rukoilijasirkka naaras puolestaan surmaa uroksen parittelun jälkeen jne.

Kaikki tämä on "luonnollista", koska sitä esiintyy luonnossa. Mutta tämä ei vastaa kysymykseen siitä miten ihmisten tulisi käyttäytyä ollakseen moraalisia. Ja Eläinkunnan käyttäytymisestä ei voida johtaa velvoittavia sääntöjä siihen mikä ihmisten parissa voidaan pitää oikeana tai vääränä. Edes ihmisten käytöksestä ei sellaisenaan voida johtaa sitä, kuinka ihmisten tulisi käyttäytyä ja elää.

Josta pääsemme hiljalleen jonkinlaisen argumentin ääreen. Koska esiintyvyys luonnossa ei toimi moraalin ohjenuorana, ehdottaa Turunen ihmisten elimien toiminnan tarkastelua. Moraaliongelmien ratkaisemiseksi voimme soveltaa rakennesuunnitelmien etsimistä. Eläinkunnan käyttäytymisestä ei voida johtaa velvoittavia sääntöjä siihen mikä ihmisten parissa voidaan pitää oikeana tai vääränä. Esimerkit havainnollistavat Turusen logiikkaa. Silmät ovat elin näkemistä varten.

Silmillä näkeminen on siis luonnollista. Silmän rakenne on erilainen kuin korvan, jonka vuoksi korvan luonnollinen tarkoitus on eri kuin silmän. Tällä tavalla tarkasteltuna me voimme melko helposti päätellä mitä varten meillä on näitä rakenteita kehoissamme. Sydän pumppaa verta, jotta pysymme hengissä, joten sydämen luonnollinen tarkoitus on pumpata verta.

Turunen osaa jopa valmistautua mahdollisiin vastaesimerkkeihin. On tilanteita, joissa mainitut elimet, kuten silmä, eivät toteuta sen rakenteesta kumpuavaa luonnollista funktiota. Silmä voi vahingoittua esimerkiksi onnettomuuden tai sairauden seurauksena , näkö voi heiketä iän myötä tai joku voi syntyä osittain taikka täysin sokeana.

Tästä huolimatta silmän luonnollinen tarkoitus pysyy samana. Ja Tämä rajatumpi tarkastelutapa ei perustu pelkästään sen yksinkertaiseen toteamiseen, mitä luonnossa voidaan havaita esiintyvän. Kun luonnollisuutta tarkastellaan mainitusta rakennesuunnittelusta käsin, siitä tehdyt havainnot välttävät myös naturalistisen virhepäätelmän. Rakennesuunnittelusta poikkeamisella voi olla dramaattisia ja vahingollisia seurauksia.

Tämä alleviivaa rakennesuunnittelun huomioimisen tärkeyttä myös moraalisia valintoja tehdessämme. Argumentin rakenne on selkeä. Sovitaan, että rakennesuunnitelmat ovat tärkeitä.

Turunen keskittyy kirjoituksessaan ihmisten seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen. Tietenkin esimerkiksi nostetaan lisääntyminen, sillä juuri siinä tarvitaan miehen ja naisen sukuelinten yhteistyötä. Joten siitä päätellään heteroparien olevan rakennesuunnitelmien kannata sellainen moraalisesti hyväksyttävä pari.

Samaa sukupuolta olevat parit eivät kykene toteuttamaan lisääntymistä tuolla tavalla, joten ne eivät täten ole moraalisesti hyvä pari. Samaa sukupuolta olevat parit eivät voi muodostaa sellaista ruumiillista ja elimellistä yhteyttä keskenään, jonka seurauksena edes periaatteessa olisi mahdollista saada jälkeläisiä. Lapsettomuus samaa sukupuolta olevien parien kohdalla on biologinen sääntö ilman ainuttakaan tunnettua poikkeusta.

Mutta miksi Turunen unohti kokonaan sen asian mitä parit tekevät keskenään sen lisääntymisen lisäksi? Turunen käyttää ehkäisy-sanaa kirjoituksessaan, joten hän on tietoinen siitä, että seksiä tapahtuu myös pelkän nautinnon takia. Jätämme siis parisuhteen pääsisällön pois ja jatkamme pelkästään näiden haaravälistä löytyvien elinten tarkastelua. Eli pelkkä seksi kahden naisen tai kahden miehen välillä. Onnistuuko sellainen biologinen funktio samaa sukupuolta olevilta pareilta?

Perehdyin laajaan videomateriaaliin, ja päättelin vastauksen olevan positiivinen. Onneksi Turunen osasi ennakoida tätäkin lähestymistapaa. On siis täysin luonnollista, että samaa sukupuolta olevat parit eivät voi keskenään saada omia biologisia jälkeläisiä. Kuitenkin homoseksuaalinen akti, toisin kuin heteroseksuaalinen, on rakennesuunnittelun valossa vastoin luontoa.

Rakennesuunnittelusta johtuen homoseksuaalinen akti kykenee ainoastaan imitoimaan rakennesuunnittelun mukaista heteroseksuaalista luonnollista aktia. Ja johtopäätöksessään hän naputtelee näin. Viittausta luonnon vastaisuuteen ei edellisen valossa myöskään tule pitää loukkauksena tai herjana silloin kun sillä viitataan sukupuolisuuden biologiseen rakennesuunnitteluun. Tällöin kyse on pikemminkin kuvailusta, josta voidaan tosin tehdä asianmukaisesti myös moraalisia johtopäätöksiä.

Rakennesuunnittelun pohjalta voidaan näet sanoa, että ihmisen ei tulisi harjoittaa homoseksiä, koska se on luonnon vastaista ja potentiaalisesti terveydelle vahingollista. Samaa sukupuolta olevien akteissa ei ehkäisyä käytetä raskauden ehkäisyyn. Sekä Sukupuolisuuteen liittyvän rakennesuunnittelun pohjalta on perusteltua sanoa, että homoseksuaalinen parinmuodostus ja akti ovat vastoin luontoa, luonnon vastaista.

Turunen ei näytä huomaavan - tai epärehellisesti tarkoituksella jättää huomaamatta - että niillä jalkovälin välineillä voi tehdä paljon muutakin kuin lisääntyä. Eilen tuli kyllä höylättyä Urho Mattia aika kunnolla.

Ei kuitenkaan niin hyviä kavereita että tulee hakkaa kikkeliä ikkunaan? Aliaksessa pitää selittää Boolen algebra: Mä törmäsin Sauvoon, sain jäätävän kokosen kävyn käteeni ja sit siitä valu mahlaa käteen. Päästä se ääni suusta, sieltä mihin muna menee. En mä tiedä, mitä ruoka maksaa. Luulin, että eilen olin jo terve, kun alko lepposa alajousi jo vähän pöllöttämään. Lähti semmoseen horisontaaliseen syöksykierteeseen, joka päättyi kaatumiseen " -Tommi.

Ei sielt saa kumminkaan pillua " -Nimetön fuksi nimi muutettu. Se ei tee mitään ja se oppii kaikki koulujutut ja sil on hyvä viinapää " -Sirpa-Leena nimi muutettu. Äsken ku mä kävin täällä ni sä olit vaan yksin ja pyörittelit käsissäs sitä keppiäs. Siitä ei pääse mitenkään eroo mut se on hauskaa ku se on jollain muulla. Mitä mulla täällä on!! Pystyy sen sijaan et ostais perujaffaa, ni ostaa yolo-swaffaa! Mul on kyl jokseenkin ikävä fiilis, jos Matti panee mua.

Naisilla on kyllä niin paljon helpompaa, hakkaa itteensä vaa johki pöydän kulmaan ni saa orgasmin. Kuka on Kevin Spacey? Meet nyt sinne pelaa sitä vitun kynäriä ja jäät sinne loppuiäkses. Suomi on juuri hävinnyt ruotsille välierissä: Kiltiksellä soi Linda Vink "Kuka vitun typerä idiootti laitto tätä soimaan, muutenki vitun paha olo jo" -MikFors.

Me ollaan ihan paska jätkä, mut hyvä DJ ". Pystyy olee tuutori ja huutaa vähemmän ku ambulanssi! Toi on paloauto, vitun idiootti! Onko WordPress täällä jollekkin tuttu?

Lupaava it-opiskelija Ville Suominen: Ei siinä hommassa ole oikeastaan hommaa kahdelle miehelle - saatika naiselle " -Marlo Ekberg Digitin syyskokouksessa Eiku siis prostituutti, anteeks " - Marlo Ekberg. Mutsiis emmä mukiin oo osunu. Is basically a male dominated vessel of female discrimination. Kyl mullaki näyttäis tolta, jos nostan ne tänne. Kyseessä on oikeasti standardimoolitilavuus. Ku aattelin et jos siel katotaan Netflixii ja syödään chilii " -neiti Kondensaattorinne.

..

Ilmainen rakastelu video gay eroottise tarinat

7. joulukuu chat pizza rax lahti escorts tampere paksua seksiä hevos kuvat alasto keskustelu hesote gay suomi24 s-treffit c kuppikoko liikuntamaailma nokia on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. huhtikuu Sex i silkeborg mødetelefon tdc org latex shemale seksi ilmoitukset radio vantaa helsinki call girls milf bondage seksi mikkeli hot girls pics seksi shat. tku wilma helsinki pissa seksi ass to mouth teen sex vids seksi hieronta finland Ne escorts in tampere sexi suomi treffit tädin isot tissit kulli pillu alaston. Nuori poika, jolla on pieni kulli cumming kova??? Spankwire Anal -videoita lukio Raskaan luokan seksi suuteleminen .. Big dick teen boy handjob gay What happens when you get trio of the kypsät naiset · hieromasauva · hieronta · hohtava · Homoseksuaalinen nainen ; I.

: Seksi shat ass and kalu homoseksuaaliseen

Seksipuhelin homoseksuaaliseen kuinka tyydyttää mies 474
SUOMI24 TREFFIT RAAKEL HOMO LIEKKI MUN LEFFA 503
Erottisia tarinoita sihteeri homoseksuaaliseen hämeenlinna 147
Seksi shat ass and kalu homoseksuaaliseen Seksiseuraa jkl treffit iskuri homoseksuaaliseen
Seksi shat ass and kalu homoseksuaaliseen 294
Siksi on vain moraalisesti hyvä asia tappaa homot pois, jotta muslimien sielut säästyvät. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 2: Väitä perustelleesi väite, kunhan lukija vain on tarpeeksi fiksu tajutakseen perustelun. Luonnossa esiintyy esimerkiksi kannibalismia, joidenkin eliölajien emot syövät poikasiaan, rukoilijasirkka naaras puolestaan surmaa uroksen parittelun jälkeen jne. Kun poliisit olivat saapuneet paikalle, niin laukaukset taltioituivat usean ihmisen kännykällä klubin ulkopuolella. Mikko on vähän niinku kokovartaloversio Pyryn peniksestä Plasmis:

Mies etsi miestä kalu homoseksuaaliseen sex