Herkku net tarina homo anaalipano

   Gay-chat-rivi

Vai lähdetkö mukaan leikkiin? Aivoni pohtivat tilannetta kuumeisesti. Moinen tapa ratkaista seuraavan yön sänkyseura tuntui minusta oudolla tavalla hyvin kiihottavalta. Se, että hommassa oli myös riskinsä, toi peliin lisää jännitystä.

Loppujen lopuksi olisi melko pieni todennäköisyys, että joutuisin seurueen ainoan homon saaliiksi. Paljon todennäköisemmin sänkykumppanikseni päätyisi joku naisista, ja parhaassa tapauksessa saattaisin vielä selviytyä voittajaksi, ja saisin määrätä, mitä tehdään. Mutta en panisi pahakseni, vaikka häviäisinkin, varsinkin jos voittaja olisi Johanna, joka minusta oli seurueen haluttavin nainen. Myös Kaisa oli seksikäs, ja kyllä Anitakin juuri ja juuri kelpasi, jos oli pakko. Ensimmäisessä jaossa menin pahasti yli, mutta sydämeni alkoi hakata kiivaasti, kun illan emäntä, kaunis Johanna-rouva, sai tasan Ja kun kukaan muu ei lukuun päässyt, sai Johanna riisua ensimmäisen vaatteen.

Riisuisiko hän vaatteen minulta; vai seurueen toiselta nuorelta mieheltä Timolta, joka oli mielestäni turhan komean oloinen; vai valitsisiko hän Jaakon, aviomiehensä; ei kai nyt sentään Anitan iäkästä miestä tai Ristoa, joka oli homo. Johanna tuli luokseni ja nosti minut seisomaan.

Tunsin hänen hajuvetensä huumaavan tuoksun, kun hän painautui minua vastaan ja kurottautui suutelemaan minua. Se ei ollut mikään hipaisu huulille, vaan kunnon suudelma, tosin se oli ohi liian nopeasti. Tunsin hänen kätensä kouraisevan takamustani pari kertaa, sitten hän riisui pikkutakin päältäni ja samassa hän jo palasi omalle paikalleen.

Hänen huumaava läheisyytensä jäi kuitenkin lämpimänä polttelemaan ihollani ja haaroissani. Seuraava jako meni ilman sen suurempia sydämentykytyksiä. Sen voitti Anitan mies, joka halusi riisua Kaisaa. Sitten voiton vei Timo, ja hänkin valitsi Kaisan.

Timo pääsi jo naisen rintaliivien kimppuun, ja me kolme muuta heteromiestä tuijotimme kyllä hyvin tarkkaavaisena, miten Timo Kaisan rintoja hyväillen paljasti nuoren naisen uhkeat etuvarustukset. Seuraavassa jaossa sain ventin, ja luulin jo pääseväni Johannan kimppuun, mutta sitten Kaisa pääsi myös venttiin, ja niin jaon voitto meni hänelle. Kaisa halusi riisua minulta paidan, ja minua tietysti imarteli, että hänkin valitsi minut. Hänen rohkeat suudelmansa ja hänen paljaiden rintojensa painautuminen ylävartaloani vasten nostivat kiihkeää tunnelmaani entisestään.

Ja sitten koitti tähtihetkeni. Voitin kaksi seuraavaa jakoa peräkkäin! Pääsin ensin riisumaan Johannalta puseron ja sitten vielä rintaliivit. Suutelin ja hyväilin kaunista rouvaa, ja kun vapisevin käsin paljastin hänen kauniit rintansa ja varovasti hyväilin niitä, en voinut mitään sille, että haaroissani alkoi pullottaa, minkä toiset pelaajat varmasti huomasivat.

Seuraavassa jaossa sain pohjalle kasin ja seuraavalla kierroksella akan. Se teki kaksikymmentä, ja kun kilpailija toisensa jälkeen päätyi kahdeksaan- tai yhdeksääntoista, tai meni yli, en ollut uskoa onneani. Voittaisinko kolmannen kerran peräkkäin? Hetken aikaa jo näytti siltä, ja kaluni pullisteli housuissani sietämättömän kärsimättömänä odottaen, että pääsisin painamaan sen taas uudelleen Johannaa vasten. Mutta sitten Risto, se homo, nosti yhdeksäntoista lisäksi ässän, eli pääsi samaan kuin minä.

Ja sääntöjen mukaan viimeksi tuloksen saanut voitti tasatilanteessa. Niinpä jaon voitti Risto, ja riemuissaan hän käänsi himokkaat silmänsä minuun, ja ilmoitti haluavansa riisua minulta farkut. Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, eikä minun auttanut muuta kuin päästää Risto kietomaan kädet ympärilleni.

Se homo suuteli minua kiihkeästi ja samalla kouri haarojani, joissa seisokki ei ollut vielä ehtinyt laskea tippaakaan. Hän huohotti raskaasti, eikä pitänyt mitään kiirettä aukoessaan farkkujeni vyötä ja vetoketjua, eikä myöskään saanut käsiään irti haaroistani, kunnes toiset pelaajat jo huomauttivat, että peliä pitäisi päästä jatkamaan.

Risto suuteli minua vielä kerran varsin kiihkeästi, ja melkoisen pöllähtäneenä istuin takaisin pelipöytään pelkät pikkuhousut jalassani. Sitä paitsi tilanteeni oli todella kriittinen. Jos nyt joku naisista voittaisi jaon tai – pahin vaihtoehto – Risto uusisi voittonsa, se olisi meikäläisen menoa. Voi hyvä jumala, anna sen olla Johanna, rukoilin mielessäni.

Sydän rinnassa hakkasi todella lujaa. Oma käsi meni metsään jo toisella kortilla. Ensin johdossa oli Kaisa, sitten Johanna pääsi kahteenkymmeneen, mutta monta pelaajaa oli vielä mukana, enkä uskaltanut luottaa onneeni. Homo-Ristolla oli pohjalla 14, hän käänsi esiin kympin ja huokasin helpotuksesta. Anitan aviomiehellä oli puolestaan 16 ja hän käänsi esille … vitosen. Kirosin karkeasti mielessäni, sillä Johanna ei voittanutkaan.

Sen sijaan, että olisin päätynyt Johannan voittosaaliiksi, jouduin katselemaan, miten jaon vienyt vanha äijä himoissaan kähmi nuorta ja kaunista Kaisaa, ja riisui tämän pikkuhoususilleen. Mietin kuumeisesti mitä tekisin, jos nyt voittaisin itse.

Vieläkö tähtäisin Johannaan vai valitsinko Kaisan, jolta saisin riisua pikkuhousut ja samalla saisin hänet itselleni koko yöksi. Sain pohjalle seiskan ja sen päälle nelosen, eli olin vielä hyvin mukana pelissä. Johanna meni mieliharmikseni yli, joten hän ei tälläkään kierroksella voittaisi minua omakseen. Homo-Risto pääsi kahteenkymmeneen, ja hän alkoi luoda minuun riettaita katseita. Nyt näytti todella pahalta, että joutuisin sille homolle orjaksi. Vapisevin käsin käänsin omaa korttia esiin.

Minulla oli 11, tarvistin siis ysin tai kympin ohittaakseni Riston. Sydän melkein pakahtui rinnassani. Johanna vai Kaisa, Johanna vai Kaisa, takoi ajatuksissani. Valitsisinko varman nakin Kaisan, vai jatkaisinko jännitystä ja Johannan metsästystä riisumalla häneltä hameen? Tuskin enää seurasin mitä pelipöydässä tapahtui, kunnes Anitan, sen ylikypsän ja liian lihavan rouvan suusta pääsi riemunkiljahdus.

En ollut tajuta, mitä oli tapahtunut, mutta Anitan edessä olevissa korteissa oli numerot 4, 8, 7 ja 2. Ja koska Anita sai venttinsä minun jälkeen, jouduin jo toisen kerran pelin aikana pettymään voitontoiveissani. Ja tällä kertaa todella kohtalokkaasti. Minua sapetti, mutta yritin kohteliaasti olla näyttämättä sitä. Ainoa lohtu tilanteessa oli, kun huomasin Riston pettyneen ilmeen.

Hän kävi vessassa paskalla. Kun hän tuli takaisin hän naurahti, että vessapaperiakaan ei tarvitse käyttää, kun minä olen täällä. Hän pyllisti ja käski nuolemaan perseensä puhtaaksi. Nuolaisin varovasti, ja paskan maun tullessa suuhuni minua alkoi oksetuttaa, enkä pystynyt nuolemaan enempää. Hän raivostui, otti piiskansa ja antoi pari kunnon läimäystä. Tiesin ettei vaihtoehtoa ollut jolloin pakotin itseni nuolemaan tuota paskaista persettä.

Puolen minuutin päästä perse oli puhdas, mutta hän käski minun nuolla yhteensä viisi minuuttia. Sen jälkeen hän päästi minut ahdingostani hetkeksi. Tarvitsen varmasti huvitusta matkalla", hän sanoi. Tiesin, ettei vaihtoehtoa ollut. Hän käski kiittää rekkamatkasta Ruotsiin, piiskamisesta ja perseen nuolemisesta. Tein sen jo aika luontevasti. Hän sitoi minut patjaan kiinni ja sanoi, että nyt on aika nukkua. Perseeni oli todella hellä ja arka ja olin peloissani siitä mitä hän mahtaisi keksiä seuraavaksi.

Kaikesta päätellen sessiomme oli ollut vasta alkusoittoa tulevalle. Aikoiko hän tosiaan työntää peniksensä perseeseeni? Entä kuinka usein hän aikoo ruoskia minua? Minusta tuntui että en kestäisi enää yhtään piiskaniskua.

Lisäksi muistelin sitä, mitä olin fantasioinut varpaiden nuolemisesta, steariinista, kusileikeistä jne Nehän olivat vain fantasioita, mutta nyt ne olivat muuttumassa ehkä todeksi. En ollut vielä valmis tähän Nyyhkytin ja valvoin myöhään yöhön jonka jälkeen nukahdin.

Seuraavana aamuna masterini herätti minut tempomalla kivuliaasti nänneistäni. Tein hänelle aamupalaa, tiskasin astiat, siivosin vessan lattian, ja toisen kerran, koska hän ei ollut tyytyväinen ensimmäiseen. Kun hän oli simputtanut neljä tuntia minua, sain luvan syödä. Mutta tapa oli hiukan erikoinen. Hän laittoi koiran kaulapannan kaulaani ja pakotti nelinkontin lattialle.

Hän laittoi koiran ruokakuppiin muroja ja maitoa. Sitten hän pakotti syömään siten että käsillä ei saanut auttaa. Mutta en välittänyt, sillä olin kuolemassa nälkään ja murot maistuivat aivan ihanilta Kun olin syönyt murot kuuliaisesti loppuun, hän sitoi minut käsistä ylös siten, että oli seinään päin polvillani ja täysin alastomana. Kumma tilanne sai minulla seisomaan. Mutta mitä hän aikoisi tehdä?

Siksi persettäsi täytyy venyttää sormilla ja tekokyrvillä". Hän rasvasi peräaukkoni todella huolellisesti. Laittoi rasvaa myös peräsuoleeni, mistä sitä valui ulos hiukan. Sitten hän rasvasi sormensa huolellisesti.

Hän aloitti työnnöt hitaasti, yhdellä sormella. Hätkähdin, ja hän alkoi kiihdyttämään tahtia. Yksi sormi ei juurikaan sattunut. Sitten oli vuorossa kahden sormen arsenaali ja se alkoi jo hiukan sattumaan. Peräaukkoni revähti hiukan, ja ajattelin että sieltä alkaa vuotaa verta. Hän runkkasi kauan, hartaasti, kovin ottein ja syvälle.

Peräaukkoni oli joutunut koville, sieltä valui hiukan verta, rasvaa ja paskaa. Master pyyhki sen kaiken pois ja sanoi: Et pysty edes kahta sormea ottamaan. Mutta sitä suuremmalla syyllä nautin, kun huudat täyttä kurkkua kun nain sinua. Hän todella aikoi naida minua.

Vaikka olihan se odotettavissa, mutta Iso penis sykki ja jäykistyi, ja hän hymyili. Hän tuli taakseni ja sovitti ison peniksensä jo raiskatun peräaukkoni suulle ja alkoi hitaasti työntää. Liikuin seinään päin muutaman sentin, jonka jälkeen en voinut enää liikkua enempää. Penis takanani painautui yhä tiukemmin vasten peräaukkoani, ja aloin huutamaan. Peräaukkoni repesi entistä pahemmin, ja haukoin henkeä. Vaikka hän tiesi, että minua sattui, niin hän silti osaa asiantuntevasti määritellä rajani.

Sen tiesin, muuten hän ei olisi tuhlannut aikaa sormileikkiin. Sitten peniksen nuppi luiskahti sisääni. Hänen iso peniksensä oli mahtunut sisälleni! Hän alkoi rytkyttää edestakaisin, ja kovenevalla vauhdilla. Vaikka minua sattui, huusin ja valitin ja itkin, se oli samalla kuitenkin jännittävä ja jopa kiihottava kokemus. Masterini rynkytti 15 minuuttia ihmetellen välillä sitä, kuinka tiukka peräaukko minulla on.

Sitten hän laukesi silminnähden tyytyväisenä. Ainakaan tällä hetkellä ei tarvinnut pelätä uutta selkäsaunaa.

Penis takanani painautui yhä tiukemmin vasten peräaukkoani, ja aloin huutamaan. Kurkistimme varovasti yhteen makuuhuoneeseen. Vilkaisin Kaisaa, nuorta kaunista runsaspovista Kaisaa, joka minut oli illanviettoon houkutellut. Sitten hän kaivoi peniksensä esille. Mutta en välittänyt, sillä olin kuolemassa nälkään ja murot maistuivat aivan ihanilta

Dildoa kaluun hiusmallit pyöreät kasvot homo

Herkku net tarina homo anaalipano

heinäkuu Kotona perseeseen poika runkaa poikaansa tarinat herkkunet tarina nussittu jouduin Erootiikka homo seuraa turusta märät pillut sex video sisko Massage Paljonko maksaa teinin anaalipanot teini venäjä nudismi. toukokuu seksitreffi wilma hyrynsalmi herkku net tarina porno lothar sexi video penis naiset hot fuck young shemale pillua anopilta homo seksi videot thai escort seuraa hämeenlinna naapurintyttöä naidaan cute asian anaalipano. helmikuu Myös tarina swingerbileistä ja kuvaus s/m-sessiosta on julkaistu. playboyplanet.net: eroottiset tarinat · playboyplanet.net: tarinat (homo/bi-tarinoita); My Secret.