Karvat pois alapäästä homo posliini kalu

   Gay dating

Seksiaddiktit - Naiset, mitä mieltä jos mies on sheivattu? Keskustelut » Seksi » Vapaa sana. Se on ihan sama, mutta kunhan on sheivattu: Naiselta toivon myös samaa, ettei tartte tosiaan kaivella niitä karvoja suusta ja ettei karvat myöskään sörrötä silmässä: Kyl se on aika kiva juttu.

Eipähä tarttee kaks tuntii kaivella suusta pois karvoja. Karvainen mies näyttää aika huvittavalle poslarina.. D ei oo omastakaan mielestä kiva jos tuol ala päässä rehottaa: Posliini tai sitten ainakin siistitty. Suikkiin on niin paljon kivampi ottaa, jos ei karvoja tartte syljeskellä suusta pois koko aikaa.

Tapahan tuosta on tullut? Mikä mies se semmoinen on Ei niitä karvoja suuhun tule, kunhan osaa asiansa ;D. DDD pieni sänki täytyy jättää, kuulemma "kutittaa" kivasti cowgirl-asennossa. Ajaisin jos muija ei keiltäis. Onko kukaan muija kukaan muija ajanu , toiselta muijata tussun karvoja? Erotiikan tappamista jos miehellä ei ole karvoja! Kyllä ne pittää miehellä olla!

Tietenki siistiminen kuuluu asiaan mut en mä nyt kokonaan vetäis veks. Mut se nyt on maku asia, ehk toiset tykkää ja toiset ei, mulle se o loppujelopuks yks vitu hailee. Se on kohteliasta naista kohtaan ajella kaikki haittaavat ja inhottavasti pistelevät karvat pois: Toki myös naisen on kohteliasta ajella kaikki haittaavat karvat pois mutta erään tutkimuksen mukaan ainakin naisen pitäisi jättää terveytensä kannalta hieman karvoja Seksikin on miellyttävämpää kun on posliini.

Miten sinua Melissa tulisi lähestyä, jos haluaisi päästä maistamaan sileää pimppaasi? Mainiota, suosittelen karvojenpoistoa tällä tavalla He ovat menettäneet häpykarvansa sairauden vuoksi usein syöpä tai ikääntymisen myötä. Nämä naiset tuntevat itsensä paljaaksi, raihnaiseksi, vanhaksi ja epäseksuaaliseksi, koska heillä eivät enää karvatkaan kasva niin kuin terveen naisen vartaloon kuuluu. Häpykarvoitus on luonnollinen ja kaunis asia.

Se myös saa naisen tuntemaan itsensä seksikkääksi. Aikuisella naisella on tuuhea tussu mutta kymmenvuotiaalla tytöllä vain pikkuinen pimppi. Ei kukaan aikuinen halua tuntea itseään lapseksi silloin kun on kyse omasta seksielämästä.

Myös miehet arvostavat sitä, että naisella häpykarvoitus. Eräs mies sanoi, että vanhan naiset pillu ilman karvoja on kuin ikkuna ilman verhoja. Naisen pitää näyttää naiselta.

Jos joku lääkäri joskus keksii tavan, millä sairaille ja ikääntyville naisille voidaan kasvattaa häpykarvat takaisin, niin se keksintö tulee olemaan satojen miljoonien eurojen arvoinen bisnes. Sama asia ilman valinnan mahdollisuutta on ikävä. Kun tarpeeksi pitkään jatkat tuota vahaamista, niin sinulle käy todella juuri niin kuin hoitotäti mainostaa. Karvojen kasvu loppuu kokonaan. Ei sitten kannata myöhemmin viisi-kuusikymppisenä kadehtia niitä ystävättäriä jotka ovat älynneet jättää alapäänsä rauhaan ja joilla karvankasvu vielä jatkuu normaalisti.

Naiset tekevät lyhytnäköisiä päätöksiä. Nyppivät kulmakarvojaan jo parikymppisenä niin rajusti, että kulmakarvojen kasvu tyrehtyy kokonaan. Mukavan näköinen pimatsu höpöttää lempeällä äänellä sokerin koostumuksesta Tyhjäpäinen reportteri unohtaa oleelliset asiat ja keskittyy epäolennaiseen. Siihen, että hoitajatyttö on nätti. Siihen, että hoitajan ainoa todellinen lahjakkuus on joutavanpäiväinen tyhjänpuhuminen.

Todellista ammattitaitoa, kokemusta ja asiakaspalvelutaitoja ei tarvitse olla. Riittää, kun hoitaja näyttää nätiltä ja osaa höpöttää tasaisella äänellä. Useimpia asiakkaita tuollainen käytös vain häiritsee.

Asiakas maksaa kauneushoidosta tässä tapauksessa vahaus eikä siitä, että joutuu kuuntelemaan tyhjäpäisen hoitajan löpinöitä. Minulle on kauneushoitolassa tärkeintä hiljaisuus ja ammattitaitoinen, vähäeleinen ja kohtelias palvelu. En voisi sietää ajattelemattomia hoitajia, jotka luulevat että asiakasta kiinnostaa kuunnella heidän jaarittelujaan. Joillekin hoitajille on pakko sanoa "Viitsisitkö olla hiljaa" koska he eivät itse tajua kuinka epäammattimaista, turhaa ja häiritsevää heidän höpinänsä on.

Jos minun kohdalleni sattuu tällainen ns. Moottoriturpa-hoitaja joka ei keskity työhönsä ja suu käy jatkuvasti, minä lähetän kauneushoitolalle palautetta. Jos asiakaspalvelun taso ei kohene ja seuraavalla vierailulla tulee taas vastaan sama tai uusi moottoriturpa, minä lopetan kyseisessä kauneushoitolassa käymisen kokonaan. Naisten ylenmääräistä karvojen poistoa vastustan mutta puhtaita huulia pussaan mieluummin! Karvat saivat aikaan mielenkiintoista keskustelua.

Itse huomaan kiihottuvani sängellä olevista kainalokarvoista. Se viestii siitä että nainen on enemmän eloisa kuin itsensä nyhtäjä.

Kainaloiden tuoksua ei kannata väheksyä. Ja maku vasta huumaakin! Kannattaa koittaa kielellä, makuja on monenlaisia ja niiden vaikutus omaan tunnetilaan. Olisipa mahtavaa, jos kirjoittaisin jossain vaiheessa päivityksen miten karvat kasvavat takaisin. Ei todellakaan kärsi tehdä ihonkuorintoja alapäälle, mutta jos karvat todella kasvavat jostain syystä vähemmän tuskallisesti takaisin tuon jälkeen kuin normaalin vahauksen ja nyppimisen, olisi kyllä kiva kokeilla.

Suuseksi on mielyttävää kun saa antaa sitä posliinille. Poslari näyttää myös siistimmälle. Kaksi kertaa eläissäni olen yllättynyt käteni hivuttautuessa pöksyihin ja vastassa olikin jotain pehmeää eikä missään karvoja. Tunnustelin ällistyneenä niin pitkään että sormet rupesivat jo lipsumaan pois raiteilta.

Kyllä siistitty alapää on paljon seksikkäämpi, kuin luomu. Itse olen käynyt muutaman kerran brasilialaisessa sokeroinnissa ja on kyllä kähee olo sen jälkeen. Adre nousee kyllä ennen toimenpidettä ja tuo vertaus joogaan ei ollut ollenkaan huono. Iso käsi vain kaikille kosmetologeillem jotka näitä teette: Kauneushoitola Fresh Up Hoidon jälkeen karvapoistettua ihoaluetta pitää muistaa rasvata hyvin, muuten se kuivuu.

..

Karvat pois alapäästä homo posliini kalu

Karvat pois alapäästä homo posliini kalu

tanglewood kitarat jallu netissä homo seuraa piiskaa miehelle hieronta sex sex areena center morsian jenni seksikeskustelut karvat pois alapäästä ilmaisia tori deittipalstat iso kulli pillussa pyllyn piiskaus komedia elokuvia suomalaista Best hairy pussy seuranhaku seksi - Kiruna Flickor Miss posliini pillu ilmaisia. lokakuu Tiedän, että posliinilla on vankkumattomat kannattajansa ja olkoon niin. AP on kuitenkin vannoutunut karvojen kannattaja ja harmistunut siitä, että nykyisin ei enää ajelemattomia paljon näe. lyhyemmiksi, ettei suuhoidon aikana saa koko ajan olla nyppimässä pois suusta. .. sellanen kaappihomo siellä. 2. kesäkuu Heteromiehillä olen tavannut alapään ajelua, varsinkin juuren Onko homoilta lähtöisin sitte levinnyt heteroiden keskuuteen, Mutta totta se kyllä on ettei " posliini" alapäästä ole kyse mistään muusta kuin ulkonäön kohentamisesta. On myös sanottu että ajelemalla häpykarvoituksen pois miehen kalu.

Kurkista housuusi, soomen mies, sieltä löytyy yleensä seuraavia karvoituksia, tuo esille tästä listasta puuttuva omasikin: Lyhyt ja tummaksi värjätty, öljyllä alaspäin kammattu trimmi, 2 Valderrama-.

Siinäpä muutama nuoruudessani vastaantullut karvoitusmalli ja koska naiset ovat saaneet oman hienon p-karvapalstansa niin absoluuttisen tasa-arvon nimissä avasin siis tämän meidän miesten oman topikin, antaa heittää miehisiä malleja ja ratkaisuja , bon sour! Savon Detroit , Mies, joka ajaa munakarvansa, ei ole mies.

Omaa pöheikköä voi tarvittaessa hieman harventaa, mutta sitä ei pidä koskaan ajaa kokonaan pois. Voinhan sen kertoakin, että itse suosin huomattavasti siistittyä ja lyhennettyä mallia, mutta ihan sliksiksi en lähde parturoimaan. Miellyttävämmän tuntuiset vehkeet kalsareissa, kun on väljempää eikä kutisekkaan sillä tavalla.

Sitä paitsi mulkkukin näyttää suuremmalta, eiköhän sekin meillä miehillä joku alitajuinen juttu ole noita ajella tuon vuoksi. Pitikin mainita, että oma pöheikkö on rakon toiminnan tässäiässä takia joskus kosteikko, jota kunnallistekniikka ei korjaa eikä korvaa ja saippuaa tuhraantuu silmittömästi oman vaimon hurmaamiseksi joka oikeuttaa kuitenkin vain nukkumaan jalkopäässä.

Siinä saa sitten miettiä onko se saippua vaiko vaimon jalkahiki parempi, eli oma pöhheikkömallini on mallia jätevesipumpun pressu: Leelian Lepotuoli Jäsen Suosikkijoukkue: Leelian Lepotuoli , Captain Slow Jäsen Suosikkijoukkue: Pakko hattua nostaa vielä tuolle munakarvamallistolle. Irokeesi ei ollut listalla?

Joskus saa kyllä harventaa, mutta jättiläistammen joka jatkislainenhan omistaa moisen ympäristöön ei saa koskea, se on luonnonsuojelualueeseen kuuluva. Captain Slow , En jaksanut lukea kaikkia vaihtoehtoja, mutta kyllähän miehellä kuuluu olla karvoja alapäässä. Varsi on hyvä siistiä ja tarvittaessa muutenkin hieman lyhennellä, mutta kokonaan ajeltu ei miellytä silmää. Tyttöystävä kehoitti minua sheivaamaan kivekseni koska hän tykkää niistä muttei karvoista suussaan.

Voisihan ne joskus sheivata mutta kun ei partaakaan viitsi ikinä ajaa eikä parturissakaan käydä niin varmaan niitäkään karvoja ei tulisi ajettua. Omistan niin saakelin ison kanuunan, ettei ole väliä millainen pöheikkö sitä ympäröi.

Isolta se kulli näyttää silti. Pisin Kääpiö cm Jäsen Suosikkijoukkue: Harventaminen ja lyhentäminen on ihan ok. Täysi sheivaus on taas outoa, enkä ymmärrä miksi naistenkaan pitäisi sellaiseen ryhtyä. Sitä paitsi ajeltu karvoitus pyrkii takaisin kasvaessaan aiheuttamaan ikävästi kutinaa, ei ole mukava juttu sekään. Kohtuulliseksi parturoitu karvoitus on kyllä miellyttävämpi kuin Brezhnevin karvalakkia muistuttava rehopusikko, samoin se on hygieenisempi ja helpompi pitää siivona.

Lisätään vielä, että perskarvojen ajelu on varmaan ihan asiallista toimintaa jos on homo, paitsi karhuhomoja tuollainen hinttailu ei kai kosketa. Pisin Kääpiö cm , Ted Raikas Jäsen Suosikkijoukkue: Palstapoliisin ominaisuudessa haluan huomauttaa, että tälläinen ketju löytyy jo kunnianarvoisan vladin aloittamana: Olen toki lyhentämistä sieltä alapäästä karvojen lyhentämistä toim.

Ei se nyt ole varsinaisesti mikään ongelma hieman siistiä alapäätukkaani, mutta kenenkään painostamana en siihen kyllä varmasti ryhdy. Ted Raikas , JYP 44 Jäsen Suosikkijoukkue: Jaahas, kai sitä täytyy nyt itse korkata nämä häpykarva-keskustelut. Aiempaankaan ketjuun en ole kirjoittanut vaikka mielipide asiasta kyllä löytyy, joten menkööt nyt molemmat sukupuolet kerralla, Vaikka juuri eilen ajoin aivan kaiken pois teen tätä huvikseni ehkä kerran puolessa vuodessa , niin täytyy myöntää että onhan tuo aika tyhmän näköinen tällä hetkellä.

Kustessa tulee jotenkin sellainen ala-aste fiilis ja tekisi mieli mennä katsomaan taas Pokemonia. Okei dicki on kyllä selvästi isomman näköinen, mutta en nyt tiedä onko se tuon kaiken väärti.

Toiseksi, en tiedä olenko vain paska sheivaamaan vai onko mulla jotenkin normaalia nopeampi kasvu alakerrassa, mutta jo nyt, siis seuraavana päivänä ajelujen jälkeen on alas alkanut kasvamaan vittumaista sänkeä.

Aina kun raapii muniaan niin fiilis on kun rapsuttaisi siiliä vai onko siiltä oikea termi any way. Kyllähän se ainoa oikea malli on täysi karvoitus. Normaalisti pyrin kyllä siistimään omaa alapäätäni, mutta vain sen verran että se ei näyttäisi siltä. Eli tarkoitus on vain "harventaa" alametsikköä käyttömukavemmaksi, eikä niinkään ulkonäön vuoksi. Mielestäni sheivattu alapää miehellä on aavistuksen "noloa", ei sellaisen kanssa oikein kehtaa mennä mihinkään julkiseen saunaan.

Kuitenkin lähes kaikki meistä noin parikymppisistä ja alle miehistä tuntuu nykyään sheivaavan aivan kaiken pois. Joskus olen jopa saanut kavereiltani kuittia aiheesta että pitäiskö sunkin vaan ajaa kaikki pois eikä olla tollanen karvanen juntti. Mieluummin olen kyllä karvainen juntti kuin sosiaalisen paineen alla määkivä lammas. Naisille vähän sama juttu, mutta sillä erotuksella että oikeastaan kaikki käy. Tosin vähän harmittaa tuo muoti-ilmiö että jokainen ajaa aivan kaiken pois.

Liekö naiset sitten helpommin tekevät juuri tuon sosiaalisen paineen alla kyseisen valinnan. Kuitenkin, jos emäntä minulle joskus löytyy niin saa huoletta itse päättää missä kunnossa pitää alapäänsä. Pillukarvojen kaikki olomuodot käyvät minulle, en ole siitä niin nuuka. Oikeastaan ihmettelen tätä joidenkin nuorien janarien uhoa "jos pillussa on yksikin karva niin minä en siihen koske". Mutta kun sitä on niin kyllästynyt höyläämiseen ja kaikenlaisiin karseisiin kotikäyttöisiin litkuihin.

Puhumattakaan sisäänpäin kasvaneista tulehtuneista karvantyngistä, niin vaihtoehto on tervetullut. Sokerimössö on niin luonnonmukaista, että sitä voi vaikka syödä.

Olen kuullut sokeroinnista paljon hyvää, mutta en tähän asti ole sitä uskaltanut itse kokeilla. Nyt kun tarjoutui ilmainen kokeilukäynti niin piti sitten heittää neitsyys narikkaan ja asetella sotavyö urheasti lanteille. Olin valmis pimppini lapsitilan saavuttamiseen väkivalloin. Hoidon aluksi mennään perusteelliselle pesulle lähimpään kylpyhuoneeseen. Sen jälkeen asetutaan haarat levällään selälleen hoitotuoliin pyyhe yläruumiin päällä.

Alapää on nyt vapaata riistaa. Mukavan näköinen pimatsu höpöttää lempeällä äänellä sokerin koostumuksesta ja päässäni soi Guns N Roses enkä kuule puoliakaan. Tyttö on sentään nätti ja tässä vaiheessa hän kahisuttaa talkkia pimppaani. Haluan pitää pimpsani sileänä ja uskon, että moni muukin haluaa.

Miehiäkin voi kuulemma sokeroida, mutta tämä riippuu hoitolasta. Oma mieltymykseni karvattomuuteen johtuu rakkaudesta suuseksiin. Mielestäni suuseksi on ällöä karvojen kera. Karvojen poisto tällä menetelmällä pitää pimpin sileänä jopa kuukauden, mikä kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Olen vähän laiska sheivailemaan. Hoito alkaa ja tunnen kuinka sokerimöntti osuu iholle ja levittyy pienelle alueelle. Onneksi hoitonainen höpöttää edelleen tasaisella äänellään ja yritän keskittyä siihen. Kuulemma kipu unohtuu pian hoidon jälkeen, aivan kuin synnytyskin unohtuu pian tapahtuman jälkeen.

Miksi ihmiset muuten haluaisi lisää lapsia. Karvamöntti jatkaa matkaansa läpi koko alapääni huulilta peräaukkoon asti pienin repäisyin. Hoitotyttö on onneksi sentään ripeä ja ketterä otteissaan. Pinppirääkin loputtua olo on euforinen ja jopa hieman tyyni. Vähän kuin joogan jälkeen, sama polte tuntuu mutta eri paikassa. Kellosta katsottuna karvojen raastaminen kesti puolisen tuntia plus sisäpesu. Näin viikon kuluttua pimppini on edelleen sileä kuin sisäranne eikä karvoista ole tietoakaan.

Hoitotädin mukaan jos uusii sokeroinnin säännöllisesti, karvojen kasvu vähentyy ja harvenee. Jos jatkan tätä, minulla ei siis kohta kasva karvat alapäässä enää ollenkaan! Mainiota, suosittelen karvojenpoistoa tällä tavalla jos kipua vaan kestää hetken aikaa. Hoidon jälkeen karvapoistettua ihoaluetta pitää muistaa rasvata hyvin, muuten se kuivuu.

Apteekista saa ostettua sellaista paikallispuudutusvoidetta, jota voi myös levittää ennen karvanpoistoa ja näin kipu voi olla hieman siedettävämpää. Minun on hyvin vaikea innostua suuseksistä, jos alapää on karvaton. Itse kyllä koen karvoituksen mukavaksi antaessani suuseksiä naiselle. Karvoitus mieltyy luonnolliselta verrattuna sileään pimppiin joka osittain vie ajatukset lapsiin ja mainstreampornoon. Häpykarvat myös mielestäni tuntuvat mukavan pehmeiltä kasvoja vasten, ja tuoksuvat hyvältä kun paikat ovat puhtaat ja himokkuus huipussaan.

Toisaalta en olekaan antanut suuseksiä posliinille, joten tuomitsen varmaankin epäreiluisti etukäteen: Mikäli alapääkarva on pehmeähköä ja pesty, se on usein paljon viehkeämpi vaihtoehto kuin puhdas posliini. En tiedä ihan miksi, mutta kerran huomasin pitäväni jotenkin erityisen kiihottavana, naista jolla oli käsivarsissaan hentoa karvaa siis ei toki mitään äijä-turkkia, mutta sen verran että huomasin. Tietääkseni minulla ei kuitenkaan mitään karva-fetissiä ole, enkä sanoisi että kiihotuin nimenomaan siitä karvoituksesta..

Sitä on jotenkin vaikea selittää, mutta se näytti jotenkin 'aidommalta'. Sen jälkeen olen toisinaan huomannut inhoavani täysin karvattomaksi ajeltuja, kauttaaltaan pakkeloituja ja muutenkin luonnottoman oloisia naisia.. Tiedä sitten vaikuttaakohan asiaan se, että semmoisen 'äijä-turkin' kantajana ei pieni hento karva naisella saa ainakaan meikäläistä epäilemään omaa miehuuttaan.

Pidän eniten siitä jos naisella on viiva tai pieni tupsu pimpsan yläpuolella. Täysin karvaton harvoin on seksikäs, ellei pimpin iho ole virheetön. Kostuva luomu-pusikko kiihottaa jostain syystä melko paljon tai sitten vähän siistitty versio. Miten sinua Melissa tulisi lähestyä, jos haluaisi päästä maistamaan sileää pimppaasi? Mainiota, suosittelen karvojenpoistoa tällä tavalla He ovat menettäneet häpykarvansa sairauden vuoksi usein syöpä tai ikääntymisen myötä.

Nämä naiset tuntevat itsensä paljaaksi, raihnaiseksi, vanhaksi ja epäseksuaaliseksi, koska heillä eivät enää karvatkaan kasva niin kuin terveen naisen vartaloon kuuluu.