Seksinovellit suomi24 eroottinen foorumi gay

   Gay-klubi

seksinovellit suomi24 eroottinen foorumi gay

Jos alan virittämään keskustelua, Hannu jää varmasti juttelemaan ja saan unohtaa haaveet runkkaamisesta. Vilkaisin sivulle, ja pääni kääntyessä Hannu siirsi katseensa seinään, kuin väistääkseen katsettani. Huomasin että Hannu hengitti raskaasti. Katseeni siirtyi alemmas ja näin Hannun istuvan jalat ristissä. Siinä ei sinänsä ollut mitään outoa, istuinhan itsekin kulliani piilotellen, mutta katseeni jäi Hannun jalkojen väliin.

En tiennyt mitä tehdä. En edes tiennyt olinko päätellyt oikein, ehkä pelkkä sauna saa ihmisen puuskuttamaan. Tiesin kuitenkin mitä näin, ja se mitä näin, vihjasi että joku muukin oli suunnitellut samaa kuin minä. Ensin ajattelin vain poistua paikalta ja näytellä etten olisi huomannut mitään, mutta ymmärsin että kymmenen sekunnin saunapyrähdys olisi vaikuttanut oudolta. Käänsin katseeni taas oveen ja mietin.

Huomasin yllättäen että kaluni aikoi tilanteen herraksi. Tunsin miten se alkoi pikkuhiljaa kovettua ja tunsin itseni yhtä aikaa jännittyneeksi ja kiihottuneeksi. En voinut lähteä saunasta ilman että Hannu huomaisi seisovan kaluni. Ymmärsin myös että jommankumman oli rikottava hiljaisuus. Tällaisissa tilanteissa on vaikea sanoa mitään järkevää ja kiihottunut mieleni pakotti kieleni muodostamaan typerältä kuulostavat, mutta ratkaisevat sanat.

Hannu näytti miettivän hetken ja nosti reitensä nopeasti ja jäi istumaan asentoon, joka paljasti kokonaan hänen kalunsa. Esinahka oli vetäytynyt taakse niin että puolet isosta terskasta oli näkyvissä. Se ei ollut edes täydessä seisokissa, mutta pystyin helposti arvioimaan että se oli ainakin yhtä iso kuin omani.

Oman kullini olin mitannut useita kertoja viimeisen parin vuoden aikana, ja tiesin sen olevan pituudeltaan noin 15 senttimetriä. Katsoin Hannua silmiin ja avasin haarani. Siirsin katseeni alaspäin ja katselin kaluani, joka lepäsi vasenta reittä vasten puoliksi erektiossa. Enempää miettimättä otin kalun käteeni ja tunsin väristyksen, joka kulki kiveksistä aina terskan päähän. Tiesin, että lasti lentäisi nopeasti jos runkkaamaan pääsen. Käänsin pääni Hannua kohti, joka katseli paisuvaa terskaani ja alkoi mitään sanomatta hitaasti vedellä esinahkaa edestakaisin.

Sykkivä kaluni kaipasi kipeästi runkkausta ja nähdessäni Hannun runkkaavan aloitin itsekin hitaalla tahdilla. Nojauduimme molemmat seinää vasten ja runkkasimme, vilkuilimme toisiamme ja kuuntelimme litinöitä toistemme kulleista. Hetken päästä rikoin hiljaisuuden. En uskaltanut kiihdyttää tahtia niin nopeaksi kuin normaalisti, sillä tunsin jatkuvasti sykähdyksiä palleissa ja sain pelätä lastin lentävän liian nopeasti. Halusin että laukeamme samaan aikaan ja en tiennyt miten nopeasti Hannu on laukeamassa.

Hannun hengitys kävi kuitenkin pian nopeaksi ja näin hänen kiihdyttävän tahtia. Lopetin itse runkkaamisen ja katselin Hannua, joka oli sulkenut silmänsä ja veti yhä kiihtyvään tahtiin. Hannun yläruumis notkahteli samaan tahtiin roiskaisujen kanssa, kunnes loput spermat pursuivat ympäri karvoitusta ja kullin vartta.

Katsellessa tätä näytöstä tartuin itsekin kulliini ja aloin vedellä yhä nopeammin. Halusin kuitenkin itsekin lennättää spermat mukavammassa asennossa. Työnsin Hannun jalkoja syrjään viereltäni ja yritin näin päästä makuulle. Jännitin pakaralihakseni ja raju ravistus kävi läpi ylävartalon.

Ensimmäinen roiskaisu tuntui lähes kipuna kullin varressa ja sperma lensi paineella omalle käsivarrelle ja Hannun rinnalle. Seuraavat roiskaisut lähtivät hallitsemattomasti pitkin lauteita, meidän molempien reisiä ja vatsoja.

Spermaa valui vielä pitkään käsille ja reisille, ennen kuin olin valmis puhumaan. Kun olin valmis puhumaan, en tiennytkään mitä sanoa.

Katselin Hannua, joka oli yltäpäältä spermassa ja istui vieressä hikisenä. Hän avasi suunsa ensin. Emme nimittäin olleet juuri tarkkailleet ikkunasta tai kuunnelleet ääniä pesu- tai pukuhuoneesta. Katsoimme saunan pienestä tuuletusräppänästä, mutta emme nähneet pihalla ihmisiä. Ilmeisesti kaikki olivat jo siirtyneet sisään viettämään iltahartautta.

Nousimme ja menimme pesuhuoneen puolelle. Pesimme tunnetusti hankalasti pestävät spermaroiskeet itsestämme ja lopuksi saunan lauteilta. Emme juurikaan puhuneet keskenämme ja tunnelma oli melkoisen vaivautunut. Puettuamme menimme tavalliseen tapaan muiden joukkoon ja uskottelimme muille kilpailleemme saunomisessa.

Ystävyyssuhteemme ei lopulta kärsinyt yhteisestä masturbaatiohetkestämme. Emme kuitenkaan ole keskustelleet tapahtuneesta jälkeenpäin. Nuorempana muistellessani tapausta tunsin jopa jonkinlaista häpeää, mutta nyt kahdeksan vuotta myöhemmin kiihotun muistellessani yhteistä saunomistamme. En tiedä mitä Jumala ajattelee masturbaatiosta, mutta yhteinen runkkuhetkemme saa minut hyvälle mielelle aina kun muistelen rippileiriäni.

Kiva tarina, mutta miksi se on niin monella palstalla? Naisua, sääli ettette tehnyt muutakin kivaa tosin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Pojan lisäksi hänellä oli myös tuolloin n. Äidin kanssa olimme keskustelleet kahvikupin ja lasillisten ääressä muutamia kertoja, ja pikku siidereissään hän oli tilittänyt mennyttä elämäänsä, niin kuin joskus on tapana synkän päivän päätteeksi, kunhan sopiva kuuntelija vain osuu kohdalle.

Vaimollani oli vieläkin läheisemmät välit Janin äidin kanssa. Olivat chattailleet somessa ja soitelleet kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti vielä Tampereelle muuttomme jälkeenkin. En ollut päivittäin tekemisissä Janin kanssa asuessamme Helsingissä, mutta toki hyvät huomenet ja muut sen sellaiset olin vaihtanut hänen kanssaan tuolloisen taloyhtiömme porraskäytävässä ja piha-alueella. Muutamia kertoja olimme Janin kanssa tavanneet myös taloyhtiömme lenkkisaunavuorolla, jolloin yleensä keskustelimme niitä näitä löylyjen lomassa.

Joskus tarinointia jatkui saunan lauteilla jopa tunnin tai pari. Minulle oli jäänyt hänestä mielikuva fiksusta ja sporttisesta teinistä, jolla oli ns. Olin kuulemma luvannut tarjota kyseiset bisset hänelle heti, kun hän olisi täysi-ikäinen. Tuo päivä koittaisi Janin kertoman mukaan tulevana keskiviikkona. Naurahtaen totesin hänelle pitäväni lupaukseni.

Kerroin asian sopivan oikein hyvin ja samalla kysäisin koska hän olisi tulossa. Jani vastasi vastakysymyksellä kysyen, mitä tekisimme vaimoni kanssa tulevana viikonloppuna? Kerroin Janille kysyväni asiaa vaimoltani, heti kun hän palaisi lähikaupasta — suunnilleen puolen tunnin kuluttua, ja lupasin soittaa takaisin hänen kännykkäänsä.

Koska meillä ei ollut mitään ennalta suunniteltua, vierailu sopi mainiosti, joten soitin runsaan tunnin jälkeen Janille ja toivotin hänet alustavasti tervetulleeksi perjantai-iltana. Hän tulisi kuulemma junalla, ja lupasi ilmoitella tarkemmin, heti liput ostettuaan.

Vaimoni oli kuulemma tiennyt, että Jani saattaisi soittaa minulle täysi-ikäiseksi tultuaan. Hän oli hehkuttanut äidilleen ja siskolleen jo kaksi vuotta, kuinka hänelle on jo luvattu tarjota ensimmäiset kaljat heti vuotissyntymäpäiviensä jälkeen. Toisena- , ehkä jopa painavampana syynä oli Janin tarve saada koko kesän mittainen kesätyöpaikka, jonka suhteen hän arveli minun voivan auttaa häntä kyseisessä asiassa.

Vaimoni oli saanut kuulla tämän Janin äidiltä, heidän vaihtaessaan kuulumisia somessa. Janin äiti oli useasti kertonut vaimolleni, poikansa pitävän minua ok-kaverina. Tällaisen kuuleminen tuntui minusta luonnollisesti mukavalta. Viikko kului työn merkeissä ja perjantain koittaessa päätin töiden jälkeen käydä kuntosalilla, ennen Janin noutamista Tampereen rautatieasemalta.

Sain vielä viestin kännykkääni Janilta, jossa hän kertoi junansa saapumisajan ja kertoi tulevansa asemahalliin, pääovien lähelle. Toivoin, ettei hänen junansa olisi kovinkaan paljoa myöhässä, sillä vaimoni oli lupautunut ylitöihin yövuoroon kahdeksi peräkkäiseksi yöksi, ja hänet piti kuskata työpaikalleen, ennen puolta ilta yhdeksää.

Vihdoin Janin juna Helsingistä saapui, ja pienen tovin kuluttua tapasin Tampereen rautatieaseman pääovien vieressä tutunnäköisen ja hymyilevän nuoren miehen- kaksine laukkuineen.

Hän oli muuttunut huomattavasti edukseen sitten viime näkemämme Helsingissä. Onnittelin häntä välittömästi ja kysäisin, miltä täysi-ikäisyys hänestä nyt tuntuu. Jani vastasi naurahtaen, että hänen olonsa ja tuntemuksensa olivat huomattavasti aikuismaisempia, - kypsempiä, kuin kolme päivää taaksepäin, jolloin hän oli vielä alaikäinen.

. En nimittäin voisi viipyä saunassa koko iltaa, sillä yhteistä ohjelmaa järjestettiin vielä saunavuoron jälkeenkin. Ensin ajattelin vain poistua paikalta ja näytellä etten olisi huomannut mitään, mutta ymmärsin että kymmenen sekunnin saunapyrähdys olisi vaikuttanut oudolta. Toisena-ehkä jopa painavampana syynä oli Janin tarve saada koko kesän mittainen kesätyöpaikka, jonka suhteen hän arveli minun voivan auttaa häntä kyseisessä asiassa. Istuin ovenpuoleiseen päätyyn, Hannun istuessa lauteiden toisessa päässä kiukaan yläpuolella. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Poikuuteni oli vielä tallella, mutta olin aloittanut säännöllisen nuolla kalua homoseksuaaliseen shemal jo joitakin vuosia aiemmin. Vilkaisin sivulle, ja pääni kääntyessä Hannu siirsi katseensa seinään, kuin väistääkseen katsettani.

: Seksinovellit suomi24 eroottinen foorumi gay

THAI HIERONTA HELSINKI HOMOSEKSUAALISEEN KESKUSTA NUAT THAI SEINÄJOKI Lisätietoja merkkiä jäljellä. Olet alle 18 vuotta. Hoksasin pian että kukaan ei vahtinut kuka poistuu saunasta viimeisenä ja ajattelin että jäämällä yksin jälkilöylyihin saisin rauhassa purkaa paineeni. Viime Tammikuussa eräänä maanantai-iltana erään tuttavani poika soitti minulle hieman yllättäen. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.
Vaasa seksi parhaat seksi homo videot Live sexi kondomi nettikauppa homoseksuaaliseen
SEXWORK FINLAND HOMOSEKSUAALISEEN MIES ORKKU Seuralaispalvelu homo miehille seksin salat
SEX WORK HOMO PORI SABINA SUOMI PORNO Pukuhuoneessa ei ollut ketään, mutta näin pyyhkeen ja vaatemytyn pitkällä penkillä. Kulutin aikaa uimalla ja odotin kunnes suurin osa pojista oli jo pukenut ja lähtenyt rantasaunalta. Ex naapurinpoika ja minä Pitkän harkinnan jälkeen, päätin kertoa teille tositarninan viime Tammikuulta. Huomasin yllättäen että kaluni aikoi tilanteen herraksi. Olivat chattailleet somessa ja soitelleet kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti vielä Tampereelle muuttomme jälkeenkin.
HENTAI GAY SEX FINNISH ESCORTS tammikuu Tsekkaa nämä saitit ja sovi gay -treffit vaikka. Voit jutella anonyymisti ja seksinovellit suomi24 nuru massage luottamuksella kahdenkesken. Tytöt hoitelee toisiaan Erotiikka sivut eroottinen foorumi. On nopea ja. maaliskuu Eroottinen hieronta riga escort, Views Read View source View history. Seksinovellit suomi24 xxx webcam, Sex girl porn hd sex pretty girls girl. joulukuu suomi24 24 treffi horroskoopit söpö blogi paras rinnat videot leirintäalue hanko seuran haku etsin ystävää pub 66 virrat varatut miehet tauko.

SEKSI SEURAA HELSINKI TRANSVESTIITTI HOMOSEKSUAALISEEN SEURAA

Seksinovellit suomi24 eroottinen foorumi gay