Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita tele kuuluvuus

   Homo anal sex

Myös olkinuket ovat vahvoilla hänen tekstissään. Entä nainen jonka mies syytti vaimoaan heidän lapseensa kohdistuneesta insestistä,nainen joutui pakkohoitoon,hän vaati uuden Mielentilatutkimuksen ja vapautui sillä Pakkohoidosta ja insesti syyte raukesi ilmeisesti oikeuden kautta.

Nainen joka tapauksessa oli Valtion- mielisairaalassa Pakkohoidossa. Tietysti Hannu Lauermaa olisi paras vastaaja tähän ja että Suomessa on vain yksi väärin perustein tehty Diagnoosi M. Tutkimuksessa kun se ei ole totta. Psykiatri Hannu Lauermaa toimii samoin kuin hänen laji toverinsakin. Tietääkö kukaan mitä maksaa M. Täällä on porukalla jutut kuin Esa Saarisen puukottajalla. Aika hyvin tiivistit asian. Sekä kommenttinne että Lauerman väitteet osoittavat melko suoraan, että suuri osa psykiatriasta on myös sosiaalista kontrollia.

Yhteiskunta tahtoo rangaistus-, poliisi- ja vankilalaitoksen lisäksi ylimääräistä kontrollia häiritseville ihmisille, ja psykiatrialla on iso rooli tässä asiassa. OK, jos näin tehdään, sitä ei kuitenkaan välttämättä kannata tehdä aina ikään kuin "lääkärin sairauden hoitamisena". Lauerman puolustelu on varsin yksipuolista oman killan vallan lisäämiseen tai säilyttämiseen tähtäävää toimintaa.

Psykiatrialla on aina ollut ja on myös nykyään paljon ikäviä vaikutuksiakin ja osa kritiikista on osuvaa. Eipä yllätä,Se on Hannun kääntöpuoli terveetkin on kohta pipejä. Löysin tällaisen lähteen Turun sanomista. Kun kolmen vuorokauden jälkeen ei kuulunut kommentteja, niin hän taas ylimieliseen tapaansa kertoo: Odotan poskensoittajien, mitätöijien ja paremmintietäjien armollisia vastauksia. Artikkelien pitäisi noilla antamillani tiedoilla löytyä itse kunkin luettaviksi, saatesanojani jouduin karsimaan koska viestin enimmäispituus on merkkiä, oikeaan tieteelliseen keskusteluun riittämätön.

Jos aloitetaan vaikka tuosta ensimmäisesti viitteestä. Täällä on todella paljon kommentteja Gibbonsin tutkimuksiin, myös tuohon kyseiseen: Eli Gibbons on hyvin tunnettu psykiatria-pharma-hörhö. No johan sen nyt lainauksilla tosi asiantuntija osoittikin Pitääkö sanoa että wau? Mikset heilu isommilla foorumeilla, tai tieteellisillä?

Mistä tiedät, että en tee niin. Koska puhut itsesi täysin pussiin puheenvuoroissasi. Katso nyt itsekin juttusi tuolta ylempää. Ja osoitatko kiitos tarkemmin sen kohdan, jossa olen väärässä. Tai osoitatko edes sen kohdan, josta olet kanssani eri mieltä? Ei tullut vieläkään vastausta. En enää aio toimia tässä ketjussa jumalten ja maallisten välittäjänä. Meta-analyyseilla ei voida todistaa mitään. Tämä juuti se missä Lauerma ja kumppanit eivät ymmärrä tilastollisista menetelmistä mitään.

Kun suuri osa ns. Kun käytetään vertailuna ns. Ennen tutkimusta yleensä suoritetaan myös ns. Tämän jälkeen tutkimuspotilaat syövät lumetta tai tutkittavaa lääkettä 6—8 ja heidän "masennustaan" mitataan mittarilla Hamilton tai Montgomey , joka ei ole edes diagnostinen mittari.

Niistä voi saa "keskivaikean masennuksen" vaikkei masennuksen perusoiretta, matala mieliala olisi. Tämän jälkeen verrataan lumeryhmän ja lääkeryhmän masennuspisteiden keskimääräistä alenemista ja pieni ero pisteisssä katsotaan tilastollisesti ja kliinisesti merkitseväksi, mikä on ei ole mitenkään tieteelliseti perusteltua.

Suomessa ei ole koskaan edes tutkittu, millä keinoilla ihmiset oikeasti toipuvat, koska esim. Vantaa tutkimuksia oli tukenut lääkefirma, joten tutkimusasetelmat olivat pääasiassa sen kalltaisia, että syövätkö masennuspotilaat Käypä Hoidon mukaisesti lääkeitä. Suomen valtion pahimpia sosiaalipummeja ja yksi pahimmista ihmisten hyväksi käyttäjistä, niin kuin muutkin psykiatrian lääkärit! Kuvien perusteella Lauerma on itse kerännyt ehkä metaboliseen oireeluun viittaavan määrän läskiä.

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. Koulussa ei rienata Keskity mielummin hänen näkemystensä kritisointiin, tai puolustamiseen, äläkä ulkonäköön.

Ulkoiset tekijät eivät kerro osaamisesta eivätkä osaamattomuudesta. Teot ja kirjoitukset ratkaisevat. Luin tuon kirjan Hyvän kääntöpuoli. Somppi, Heikkilä ja Sulkakoski. Aika rajua minusta eikä kovin tieteellistä. Aivan alkusivuilla Lauerma itkee sitä, että häntä on rohjettu kritisoida kahden oikeustapauksen suhteen netissä! Toinen oli kansanparantajan hypnoosilla tehty hyväksikäyttö ja toinen Järvilehdon oikeudenkäynti, joissa molemmissa hän on ollut asiantuntijatodistajana.

Kaikki kritiikki on hänen mielestään asiatonta! Mutta hän ei kerro mitä kritiikki koski. Tuo keskustelu on ilmeisesti poistettu netistä, joten emme pääse taristamaan faktoja.

Itse muistan lukeneeni asiasta ja jopa juuri tuon ketjun eikä siinä kritisoitu kuin hänen jääviyttään antaa lausunto asiasta, jota hän on vastustanut kiihkeästi jo vuosia ja mitä hän jatkaa koko tämän kirjankin!

Vaihtoehtohoidot ja -hoitajat ovat olleet Lauerman "vihollisia" jo pitkään. Voiko hän siis puolueettomasti todistaa kansanparantajan tapauksessa? Minusta kysymys on aiheellinen. Lauerma on myös oikeudessa todistanut jäsenkorjauksen olevan vain hypnoosilla aikaan saatu! Kuitenkin jäsenkorjauksesta on olemassa tieteellisiä Suomessa tehtyjä tutkimuksia, joissa sen on todettu olevan yhtä vaikuttava kuin fysioterapia, jopa pitemmän aikaa vaikuttava!

Lauerma ohittaa tämän todistuksessaan täysin, vaikka on tietoinen tutkimuksista, sillä hän on niihin viitannut aiemmin. Mitä hän kirjoittaa Heikkilästä.

Antti on suoraselkänen kaveri ollut aika monessa tilanteessa. Tiedän, että monia lääkäreitä vi tuttaa Antin puheet, koska hän paljastaa korruptiota ja väärinkäytöksiä ja suoraa kansan harhaanjohtamista terveyspoliittisissa asioissa.

Tuosta jäsenkorjauksesta en tiedä mitään niin en lähde kommentoimaan. Vaihtoehtohoitoihin liittyen on tiedettävä mitä kukin henkilö sillä tarkoittaa. Puoskarointi on tietenkin vaarallista, jos asiakas tai potilas ei ymmärrä, että homma perustuu uskomushoitoon. On tosin äärimmäisen ironista ja huvittavaa, että puoskarointia kritisoi psykiatri.

Lauerma vain mainitsee nämä kohdassa "väärät asiantuntijat". En nyt ehdi tarkemmin kopsata juttua, mutta Lauerma siis kritisoi sitä, että aivan vääränlaiset asiantuntijoina esiintyvät ihmiset pääsevät julkisuuteen.

Mikä kokemus ja tieteellinen meriitti Lauermalla itsellään on jäsenkorjauksesta tai kansanparannuksesta yleensä? Kuitenkin hän esiintyy tämän alan asaintuntijana oikeuden kutsumana todistajana.

Ja sitä ei saisi kritisoida! Asianomaista koskevat faktat kuten eri tahoilta saadut viralliset huomionosoitukset ja julkaisut löytyvät täältä. Kuva ja tuoretta juttua tässä.

Parimetrinen mutta tuskin edes neljäsosaa Timo Soinista. Juu, ei ainoatakaan julkaisua noista kansanparannuksesta tai jäsenkorjauksesta! Harvalla muuten on koko cv netissä. Lähinnä sellaisilla, joilla on kova tarve vakuutella.

Tuo on osittain sanasta sanaan kirjan tekstiä. Näemmä ikinä ei voi tietää Ja oli joku pieni viiksekäs mieskin joskus. Kaiken kaikesta tietävä Lauerma kommentoi taas medialle: Harvinainen tapaus "— Tämä muistuttaa siitä, että meillä ei ole mitään sellaista järjestelmää, joka velvoittaisi ihmisen hakemaan itselleen apua.

Sen takia tämän tyyppiset tragediat ovat edelleen mahdollisia Suomessa, Lauerma sanoo. Hän on oikeasti Suomen Torrey, joka ajaa esimerkiksi ihmisten elämänaikaista pakko-injektioita neurolepteilla. Sellaiset pakkotoimet eivät vain luotettavasti estä tällaisia tapauksia, pitäisi ehkä laittaa satoja tai tuhansia ihmisiä tällaiselle pakkolääkitykselle, jotta estetään yksi tällainen tapaus.

Mitä Oulussa on tapahtunut on kamalaa, mutta Lauerman jutut ovat vielä huolestuttavampia ja pelottavia. Lauerma on joskus täys seko ajatuksineen ja fantasioineen. Yrittää nähtävästi luoda jotain fantasiamaailmaa vailla pahuutta ja jne. Muistuttaen jo itsekkin jotain mengelen ja putinin välimuotoa. Todella pistää oksettamaan, kertos joskus mitä on Se terve ja normaali kirjottas vaikka siitä. Eihän suomessa ihmisen hätää oteta tosissaan, Ennenkuin se tekee jotain peruuttamatonta. Mitä ihmettä tuo Lauerma Hourailee Lauerman tarkastelussa hyvän ja pahan taistelussa hänen kirjassaan viimeinen luku on nimeltään Hyvät, pahat ja psykiatrit.

Eli hän pitää itseään Jumalana tai jumalankaltaisena olentona niin kuin monet muutkin psykiatrian alalla työskentelevät. Eli Lauerma saa vaikka puukottaa sinua perusteetta selkään ja päättää ettei siinä ollut mitään väärää. Niin, Lauerma on voimakkaasti Materialistisen Dialektiikan kannalla ja pauhaa kuin tuomiopäivän pasuuna henkisyyden oppia vastaan.

Minusta kyseessä on vakava asia. Nimittäin Materialismilla on kilpalijansa teoreettisessa filosofiassa ja se on Ontologinen Idealismi. Kumpaakaan teoriaa ei ole osoitettu filosofiassa oikeaksi tai vääräksi ja erityisesti huomautan, että tiede on filsofialle alisteinen ainakin ontologiassa ja siis tiedekkään ei ole osoittanut Materialismia tai Idealismia siis oikeaksi tai vääräksi.

Kuitenkin Lauremaa paasaa materialismin autuutta ja oikeellisuutta. Hänen edustamansa psykiatria on tieteenä siis Lauerman mukaan ratkaissut muiden tieteiden ohella filosofien ikiaikaisen kysymyksen?

On kysyttävä kuka onkaan harhaluuloisuushäiriöinen. Ehkei Laurma nyt sairas ole, mutta pahasti fakkitunut ihmiskunnalle todistamattoman asian kannattajaksi ja äänitorveksi. Todettakoon, että Idealismi tarkoittaa mentalismia eli sitä, että vain tietoisuus on todellista, itse katsoisin jopa, että vain tuntemukset ovat kuvitellussa kaikkeudessamme mahdollisia ja lisäksi vain Rakkaus on todellista.

Todettakoon nyt kuitenkin se, että Lauerma hallitsee materialistisen psykiatrian varmaankin erittäin hyvin. Mutta filosofialla on oma vaikutuksensa myös psykiatriaan, jota en nyt sitten ala ruotia enempää.. Varmaankin Lauermalta saa sen psykitrisen avun, jonka materialistinen psykiatria tarjoaakin, arvioisin, että siinä mielessä aivan pätevää hoitoa. Täällä Hannu Lauerma paasaa viesti toisensa jälkeen hypnoosista, sekä kyttää valppaasti hänen mielestään haitallisia hypnoosin harjoittajia.

Yleisestikään hypnoosin tehosta ei ole yhtään mitään kunnollisia todisteita tai tutkimuksia RCT, tms. Lauerman väitteet ovat sellaisia kuin "sen on todettu vaikuttavan aivoihin". Sensuroimaton vastaus Lauerman kirjoitukseen Turun Sanomissa: Masennuksen hoitoa arvioitava uudelleen http: Jatkaa ja jatkaa Lauerma jatkaa samoilla sanoilla kuin aiemmin selostetussa kirjassaan: Itse otettu rooli asiantuntijana oli linjassa sen kanssa, että asianomainen on esiintynyt myös psykoterapiakouluttajana olematta edes psykoterapeutti.

Miksiköhän Turun Sanomat antaa Lauerman jatkaa kirjoittajana? JA tää aiheutti huutonaurua: Asenteellisten populaarijulkaisujen tai yksittäisten tunnuslukujen siteeraaminen ei tee asiantuntijaksi. Pojalla on mennyt kyllä jo paskat housuihin, kun ei pysty vetoamaan muuhun kuin auktoriteettiin, eikä minkäänlaisia tieteellisiä perusteita ei esitä omille näkemyksilleen, muuta kun sen että on proffa.

Siitä tuntee surkean tiedemiehen Lauerman uskottavuus on omissa silmissäni pohjamudissa viimeistään viimeaikaisten harhaisten ja katkerien kolumnikirjoituistensa myötä.

Aku Kopakkala pitää blogia http: Kansaan menee kuin häkä se kun Lauerman tai Valtaojan kaltaiset "auktoriteetit" kirjoittajat helppoja mutta usein tiede-vapaita totuuksia elämästä populaarikirjoissaan ja kertovat niistä luennoillaan.

Dominoiva alistaja,häntä itseään lainaten, sertolla pesty perkele. Lauermasta on tullut jonkinlainen psykologian ja psykiatrian ylipappi Suomessa. Kun hän aukaisee suunsa, niin kansan tulee vaieta ja kuunnella hiljaa mitä tämä kaikkitietävä mestari oikein sanoo. Oikeasti musta tuntuu että tyyppi ei ole mikään muu kuin keittiöpsykologi ja psyykelääkekauppias joka toistaa populismia ja lääketeollisuuden oppeja mielenterveyteen liittyen. Mutta taitaa upota tyypin jutut kansaan kuin psyykelääkkeetkin.

Gurut, tavikset ja ihmeet http: Noi skeptikoiden "valvotut olosuhteet" on pahinta huuhaata. Ensinnäkin "yliluonnollinen" asia pitää osoittaa todeksi skeptikkojen itse määräämissä olosuhteissa. Ja skeptikot järjestävät kokeen olosuhteen aina niin että mikä tahansa koe päättyy heidän odottamallaan tavalla.

Yliluonnollisen todistaminen on oikeastaan mahdotonta niissä skeptikkojen rajaamissa koeolosuhteissa. Paranormaalit ilmiöt ovat usein sellaisia että ne tapahtuvat vain kerran ja silloinkin hallitsemattomasti.

Se että niitä ei pysty toistamaan jossain skeptikkojen labrassa, ei todista paskaakaan. Ja skeptikot jotka niitä "ihmekokeita" järjestävät, eivät välttämättä ole mitään tiedemiehiä. Pahin esimerkki lienee skeptikkojen jumala James Randi, joka katsoo voivansa valvoa tieteellisiä kokeita vaikka on "koulutukseltaan" harrastelijataikuri Skeptikkojen kokeet ovat siis aika helposti "debunkattavissa" eikä niihin ole syytä luottaa.

Katsokaa esimerkiksi tuota videota Lauerma latelee tiedevapaita totuuksiaan hyvin matalalla äänellä ja "auktoriteettisesti". Idiootit uskovat, kun joku karvainen mies mörisevällä äänellä kertoo televisiossa tyhmiä juttuja. Hän myös puhuu samalla tavalla kuin jotkut lapsena jossain Pikku-Kakkosessa nähdyt sedät, jotka kertovat lapsille "isällisiä totuuksia".

Psykopaattien geenit eivät voi menestyä loputtomiin, koska lopulta psykopaatit alkavat tappaa toisiaan. Kovan luokan satusetä se ainakin on! Leponexia ei saa ottaa käyttöön ennen kun on kokeiltu vähintään 2: Sairaaloiden lääkepitoisuuksia eikä lääkkeiden määrää potilaiden verikokeilla NE pitäisi olla ilman informointia Sairaaloille,MUTTA se mikä vallitsee Suomessa on aivan sairaaloista korrektisuutta Virkataholla ,tässä Potilas jää uhriksi.

Lauerma ei puhu mitään siitä, että psykopaatteja on paljon myös poliitikoissa, pörssiyritysten johtajissa ja papeissa Ne kun on legalisoituja manimpulaattoreita.

Psykiatritkin hän on itsekeskeisyydestään huolimatta unohtanut. Olen kuullut, että Lauermalla ja Tiihosella on svenska-tyylisiä sessioita, joissa he vertailevat ja testailevat lubrikantteja. Tuo Jari Tiihonen on oikein psykiatrin perikuva ja hyvä esimerkki kaikille psykiatreille. Hän on saanut tuloja melkein kaikilta mahdollisilta lääkefirmoilta ja on töissä tai on ollut töissä päättävissä asemissa useammassakin lääkefirmassa. Hän tehtailee väestötutkimuksia cohort-tutkimuksia , joissa hän vääntelee suurta väestö-dataa, kunnes sieltä tulee joku hänen tyypillistä psykiatri-propagandaa tukeva näkökulma.

Siis sen sijaan, että tutkikaan neutraalisti asioista ja tehdään havaintojen perusteella artikkeli, Tiihonen vääntää väestötutkimuksien perusteella psykiatrien sosiaalisen kontrollin propagandaa. Hän on julkaissut tutkimuksia esimerkiksi klotsapiinin puolesta lääke jota käytetäään kaikista pahimpina pidettyjen ihmisten lamaamiseen , neurolepti-depot-injektioiden puolesta tähän kytkeytyy sekä lääketeollisuuden että sosiaalisen kontrollin aspekteja sekä sen todistamiseen, että vakava väkivaltaisuus tai rikosten teko on geneettisesti määriteltyä "perisynnin" ajatus.

Hänessä siis kiteytyy koko psykiatrian asenne ja toiminta hyvänä esimerkkinä. Kierrän lähtökohtaisesti kaikki psykiatrien näkemykset mielenterveyteen liittyen kaukaa, koska heillä ei ole usein koulutusta ymmärtää ihmisen mielenliikkeitä tai syitä erilaiseen reagoimiseen, ajatuksiin tai käyttäytymiseen.

Erityisesti suositan kiertämään kaukaa täällä Suomessa juuri mm. Lauerman, Tiihosen ja Isometsän. Jos haluaa kuunnella totuuteen perustuvaa tietoa psykiatrilta täytyy tuntea henkilö tausta hyvin, sillä rehelliset toimijat ovat alalla, psykiatrian alan luonteen vuoksi, harvinaisia.

En vastusta mitenkään esimerkiksi psykoaktiivisten lääkkeiden käyttöä, mutta niiden käyttö nykyisellään on aivan järkyttävää. Ihmisiä lamataan ja kontrolloidaan kemikaaleilla sekä diagnooseilla enemmän kuin useimmat ihmiset ymmärtävät. Nuo Lauerma, Tiihonen ja muut psykiatrit sitten luovat tuota kauheaa propaganda-puhetta.

Sanaa "psykiatri" täytyy pitää kirottuna siihen asti, että sieltä alalta tulee ulos joku, joka kertoo edes jotain mielenkiintoista. Lauerman ja Tiihosen kanssa samaan kastiin kuuluu vielä Suomen kaikkien vankilapoliklinikoiden ylilääkäri, psykiatriaan erikoistunut Jorma Aarnio, joka lääketehtaan rahoittamalla sivustolla kertoo potilaille lääkärin roolissa, että skitsofrenia on yksi tiedetty solutason aivosairaus.

Lääkkeet voivat hidastaa sen kehittymistä. Lauerma ja Aarnio vaikuttavat myös jossain "tieteellisen hypnoosin" huuhaa-kerhossa. Mitä onnellinen tietää ,ei hannu voi sietää. Sairaudelle tyypillisiä ovat ajoittaiset tai jatkuvat harha-aistimukset ja poikkeaviin elämyksiin liittyvät harhaluulot, mutta toisaalta myös passivoituminen.

Sairastunut henkilö ei useinkaan aluksi ymmärrä sairastuneensa, koska harhamaailma on aivan toden tuntuinen. Skitsofrenian esiintyvyys on maailmanlaajuisesti hyvin tasaisesti jakautunut, siten että lähes yksi sadasta ihmisestä sairastuu siihen kaikkialla maailmassa. Tämä viittaa hyvin aikaisin ihmiskunnan historiassa syntyneeseen sairastumismahdollisuuteen, ja geneettiset tekijät määrittelevätkin paljolti sairastumisalttiuden.

Sairaustapauksia myös ilman sukutaustaa on, ja ne saattavat osin liittyä geenimutaatioihin. Skitsofrenian hoito perustuu asianmukaiseen informointiin, harhoja poistavaan lääkitykseen, toimivien sosiaalisten suhteiden säilyttämiseen ja olosuhteiden saattamiseen sellaisiksi, että potilaaseen kohdistuvat paineet ja vaatimukset ovat kohtuullisia ja sopivia.

Useimmat sairastuneista ovat rauhaa rakastavia ja omiin oloihinsa vetäytyviä persoonia. Vaikka kognitiivinen suorituskyky heikkeneekin sairastumisen myötä, voi skitsofreniaa sairastava olla jollain elämänalueella myös erittäin lahjakas. Skitsofreniaa sairastavia kohtaan tunnetaan edelleenkin aiheettomia ennakkoluuloja, mikä heikentää sairastuneiden mahdollisuuksia sosiaaliseen kuntoutumiseen.

Esimerkiksi sairastuvuus ei ole hyvin tasaisesti jakautunut, se on väärä väite. Monessa eri maassa on erilaiset jakaumat. Myös esimerkiksi Yhdysvaltojen sisällä mustat saavat monenkertaisesti todennäköisemmin skitsofrenia-diagnoosin. Jotkut tahot yrittävät todistella, että toinen osa yhteiskunnasta on jotenkin "syntyjään huonompaa". Tuolla lisää Lauerman propagandaa: Nuo Lauerman väitteet geeneistä ihmiskunnan alkuhistoriassa, yms väitteet ovat siis suurelta osin ihan roskaa.

Jos joku ei sitä jo tajunnut. Ja kognitiivinen suorituskyvyn heikkeneminen liittyy hyvin usein juuri neurolepti-lääkitykseen. Psykiatrialla on edelleen vaikeuksia määritellä mitä skitsofrenia on. Sanotaan, että siihen liittyy harhakäsityksiä ja "äänten kuulemista," mutta sitten toisaalla sanotaan, että em. Miten sellaiseen joka ei ole sairaus voi sairastua muutoin kuin metaforisesti?!? Laittaa jokaisen itsensä vakavasti ottavan lääkärin raapimaan päätään Toki geeneillä on merkitystä temperamentin ja herkkyyden muodostumisen kautta varsinkin lapsuudessa ja nuorena, mutta on täysin typeryyttä unohtaa ympäristötekijät, kuten elämän tapahtumat yhtälöstä.

Ne ovat ylivoimaisesti merkittävin tekijä "skitsofrenian" skitsofrenisen reaktion ilmaantumisessa. Jota kiinnostaa tarkemmin tutustukoon Keroputaan Avoimen dialogin malliin tai lukekoot vaikkapa Peter Breggin kirjan Toxic Psychiatry. Väkivaltaisuus kaikkien "mielisairauksien" kohdalla johtuu heihin kohdistetusta alistamisesta, nöyryyttämisestä sekä agressioita aiheuttavassa ja impulssikontrollia heikentävässä "lääkityksessä.

Toinen tilasta harha syntyy siitä, että väkivaltaisuus itsessään tuntuu olevan psykiatrialle ja kansalle I am afraid yhtä kuin "mielisairaus" tai "mielisairas" henkilö. Kuten joku olikin jo osannut huomauttaa, kognitio vaurioituu neuroleptien käytön seurauksena. Jokainen ihminen voi olla.

Miten joku sellainen mitä ei ole olemassa voisi heikentää kenenkään ihmisen lahjakkuutta? Mielestäni se on ihan mahdollista, että jotkut geneettiset tai epigeneettiset tekijät esimerkiksi aiheuttavat jotenkin huonommin toimivan immuunijärjestelmän, mikä lisää todennäköisyyttä sille, että henkilö saa myöhemmin elämässään esimerkiksi skitsofrenia- tai kaksisuuntainen-diagnoosin.

Ehkä jopa on niin, että jos tuollaisia altistavia tekijöitä on, niin kenties samat geneettiset tai epigeneettiset tekijät voivat tehdä todennäköisemmäksi sen, että henkilö saa myöhemmin jonkun psykiatrisen diagnoosin skitsofrenia, bipolar, adhd, tms. Joka tapauksessa nuo Lauerman kaltaiset psykiatrit näköjään voivat kertoa mitä tahansa juttuja heidän mieleensä putkahtaa. Ei ole yhtään mitään todisteita siitä, että esimerkiksi skitsofrenia on yksi tietty "geneettinen solutason aivosauraus" tai muuta sellaista.

Samanlaista selitystä heillä on muistakin psykiatrisista diagnooseista, kuten ADHD, kaksisuuntainen ja niin edelleen. Tietysti monella niistä, jotka saavat noita diagnooseja, on myös jotain ongelmia kehossa. Yleensä kyse ei kuitenkaan ole mistään yhdestä tiedetystä "solutason sairaudesta", kuten nuo psykiatrit väittävät. Lauerma on myös saanut Duodecimin "Tiedottajapalkinnon" vuonna Mitä vaan paskaa voi kirjoittaa psykiatrian nimissä, siitä tulee sitten Duodecimin palkinto.

Ja jos joku muu,kuin psykiatri jauhaa paskaa se on narsisti. Hannu Lauerma on yrittänyt hypnotisoida Anneli Aueria kahteen kertaan. Voin vain kuvitella sen, kun Lauerma taas tärkeänä matkustaa Turusta Helsinkiin ja sen jälkeen yrittää hypnotisoida Anneli Auerin. Psykiatrit taas vauhdissa, tällä kertaa hypnoosin asiantuntijoina..

Kummallakaan kerralla hypnoosi ei johtanut konkreettisiin tuloksiin. Auerin hypnotisoinut psykiatrisen vankimielisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma kertoi oikeudessa, että Auer ei vajonnut erityiseen syvään hypnoosiin. Hän rentoutui vain hieman. Poliisi pyysi hypnoositutkimusta sen jälkeen, kun se oli noin vuoden ajan etsinyt turhaan ulkopuolista surmaajaa.

Ylilääkäri Lauerma kertoi poliisille jo etukäteen epäilevänsä, voiko hypnoosista olla näin pitkän ajan jälkeen mitään hyötyä.

Lauerma on itse sanonut, että hypnoosissa voi näytellä olevansa hypnoosissa. Miksi sitten Auer ei kertonut satuja hypnoosissa, kun hänellä oli hyvä tilaisuus harhaanjohtaa tutkijoita, jos hän kerran oli syyllinen? No, ei kuulu tämän palstan aiheisiin. Lauerma kertoo, että hypnoosissa ihminen vaipuu syvään transsiin, jossa häntä tavikset voivat manipuloida huonolla tavalla, ja sen vuoksi pitää olla hänenlainen koulutettu psykiatri, jotta saa harrastaa hypnoosia.

Tuo ajatus siitä, että hypnoosissa ihminen vaipuu syvään transsiin on mielestäni hyvin mytologinen, eikä sille ole juuri mitään kunnollisia tieteellisiä todisteita. Siis edes sille, että ihminen vaipuu syvään "transsiin" hypnoosin seurauksena. Minulle tuo koko ajatus on aina kuulostanut jollain tavalla uskomattomalta. Kyse voi olla usein pikemminkin jonkinlaisesta "tottelevaisuudesta" auktoriteetteja kohtaan, tai jotain sen suuntaista. Lauerma kertoo myös, että ei tarvitse olla hypnoosissa lainkaan, pelkkä suggestio riittää, jos ihminen on "kriisissä" ja kriisiksi kelpaa vaikka vanheneminen.

Eli kuka tahansa voi väittää koska tahansa olleensa kriisissä ja häntä on hyväksikäytetty, koska hän oli heikoilla tuo kriisin takia. Toisen ei tarvitse edes hypnotisoida. Eli tämä tarkoittaa, että kaikki seksi esimiehen kanssa on tuomittava hyväksikäytöksi, jos alainen niin sanoo, sillä hän oli "kriisissä" joka tapauksessa. Myös kaikkien opettajien ja oppilaiden välinen seksi on hyväksikäyttöä, olkootkin molemmat yli Siis niin oikeat opettajat kuin myös sellaiset opettajat, jotka opettavat vaikkapa hiihtoa, karatea, juoksua, käsitöitä tai laskettelua tai vaikka kieliä kansalaisopistossa.

Myös se, että opettaa toista vapaa-aikana ilman maksua, estää seksin. Ei parane siis opettaa tyttöystävälle omaa harrastusta..! Saattaa saada hyväksikäyttösyytteen päälle, sillä tyttöystävä oli kuitenkin jälkeen päin mielestään "kriisissä".

Jokainen kehu hänelle oli vain keino saada hänet sänkyyn! Millään ei ole siis mitään rajaa. Aina voidaan tulkita kuten halutaan. Mitään tieteellistä näyttöä ei Lauerman mielipiteille ole. Eihän hypnoosia tarvitsisi kieltää, vaan rekisteröidä kaikki sitä tekevät. Vaatia heiltä selkeät eettiset säännöt ja koulutusperiaatteet.

Ei lääkärien hypnoosikoulutus ole mitenkään erikoista tai erikoisen hyvää tai edes pitkä! Hypnoosiin vie tie 9. Lauerman missiona on ollut jahdata varsin karuin kenoin "vaihtoehtohoitajia", kuten muita kuin hänen "tieteellisen" kerhonsa hypnotisoijia ja niin edelleen. Hän meuhkaa, miten "vaihtoehtohoitajat" eivät ole Valviran valvonnan alaisina, minkä vuoksi he ovat hyvin vaarallisia. Psykiatrit ovat Valviran valvonnan alaisina, mutta toivottavasti tämä ei ole kenellekään mikään uutinen: Hänen psykoosi-, paranoia-, skitsofrenia-, kaksisuuntainen-, tai mikä tahansa muu tämän alan sairaus samalla aiheuttaa sen, että häntä ei ota mikään virallinen taho tosissaan tällaisissa asioissa.

Esimerkiksi jos oikea lääkäri sahaa väärän käden irti, niin se on helppo todistaa. Lauerma on tullut tuossa ilmeisesti paljastaneeksi yleisesti psykiatrien käyttämiä tekniikoita. Esimerkiksi pienellä suggestiolla laitetaan potilas pieneen hypnoosiin, sen jälkeen kerrotaan, että sinulla on tutkimustemme perusteella aivoja rappeuttava vakava aivosairaus "psykoosi", "skitsofrenia", "kaksisuuntainen", yms. Meillä on muuten pillereitä, joilla sen sairauden etenemistä voi ehkäistä.

Ei kai ole tullut suggestioita keltään, eihän? Kumma, kun ei tästä puhuta mitään.. Pieni tytön tylleröinen kuoli isoissa otsikoissa, monikohan muuten hiljaisemmin, kysyn vaan, tuommoisten psykopsykiatrien käsiin, koska niiden aivoihin ei mahdu muuta kuin raha ja lääketehtaiden kanssa lirkuttelu.

Harhaisena ja kapeana ilmenee todellisuus pykiatrian alalla. Rahvaskin tietää jo paremmin. Koettais pysyä edes perässä, jos ei kapasiteetti riitä asiantuntijuuteen. On hyvin rankkaa joutua jatkuvasti altistamaan itsensä kontaktille psyykkisesti pahasti häirintyneisiin ihmisiin.

On pakko kehitellä suojautumiskeinoja, että ylipäätään jaksaa. Hän on hyvä asiantuntija, mutta omaa tosiaan suuren osa psykopaattien luonteenpiirteistä. Toisaalta, jos hän onnistuisi kasaamaan kaiken siviilirohkeutensa ja tulisikin julkisen, raudankovan ammattiroolinsa lisäksi esille haavoittuvine piirteineen ja kertoisi nyt anonyymisti käytössä olevan tarinansa Tämä kuitenkin olisi häneltä aikaimoinen hyppäys epämukavuusalueelle enkä usko, että sellaiseen pystyisi. En silti ajattele, etteikö hänellä ole paljon annettavaa yhteiskunnalle ja hän pysyy ihan turvallisena meidän muiden kannalta, sillä hän on älykkyytensä avulla onnistunut haalimaan jokaisen psykopaatin unelmastatuksen ja aivan ilman huijaamista eikä siten siis ole kovin potentiaalinen uhka kenellekään.

Ja näin ei tule oikeasti arvostaneeksi "harkittujen riskiensä" todellista riskiä itselleen. Siis sinäkin olet sitä mieltä. Kun sitä toisessa ketjussa ehdottelin. Minun mielestä vertailemalla Lauerman elämän tärkeitä vuosilukuja,kuten isän kuolinvuosi ja ylioppilasvuosi tarkoittaisi,ettei kyseessä ole Lauerma. Eikä Lauermat ole keskiluokkaisia. Tämä kaikki wikipedian pohjalta.

Muuten en epäilisi hetkeäkään etteikö voisi olla. Jää usein sellainen kuva,että hänen titteleidensä tärkein tehtävä on peittää oma sekopäisyys. Kuka tahansa, joka ei pysy totuudessa, ei voi olla "rautainen ammattilainen". Lauerma kertoo asiat sinne päin, lisäilee omiaan niin älykkäästi, ettei jää kiinni. Nythän Lauerma taas on antanut Ylelle haastatteluja, joissa hän tuo esiin "kolme läheistään surmannutta" ja antaa ymmärtää, että surmaajat olisivat olleet jossain vaihtoehtohoidossa.

Eivätpä olleet, vaan toinen surmaaja oli lääkärin hoidossa ja toinen ei edes siellä, häntä ei oltu saatu houkutetlua hoitoon lainkaan. Nämä Lauerma laittaa vaihtoehtohoitajien piikkiin, koska kyseinen mies oli hakenut luontaistuotekaupasta vitamiineja!

Toisesta Lauerma syyttää hoemopaattia, jonka asiakkaana poika ei ollut edes. Kukaan ei siis ollut hoitanut poikaa, ei kukaan.

Tämä on suomeksi valehtelua. Lauerma on vajaa-älyinen päsmäri. Sinänsä tällaiset henkilöt ja heidän näkemysensä ovat tervetulleita, on siellä enemmän tietoa ja varmaan taitoakin kuin keskiverto psykiatrilla, mutta kun tällaisia julkisesti mielenkiintoisia ja värikkäitä puheita, luentoja ja mielipiteitä jakavia henkilöitä ei ole paljon tässä maassa, niin on vähän vaikeaa verrata Lauermaa keneenkään muuhun.

Vertaa tavalliseen terveeseen ihmiseen. Terveellä taviksella ei ole tarvetta hyökätä kaikkien muiden kimppuun. Vähintäänkn kunnon narsisti L on. Eikä ansioituneilla tutkijoilla, tiedon popularisoijilla,ym. Reippaasti ilmoittelee näkemyksiään ja niiden eroavaisuuksia vaikka uskovaisista. Hänellä on huumorintajua, Lauermalla ei. Varmaankin fiksuinta verrata muihin vastaaviin tutkijoihin ja luennoitsijoihiin mitä löytyy maailmalta.

Juuri tuota tarkoitin, ei ole kovin paljon keihin verrata, voit kuunnella Lauermaa tai Valtaojaa, mutta siihen ne tieteen popularisoijat sitten jäävätkin. Ei minulla ole tässä mitään tarkoitusta lähteä psykiatriaa ylistämään, mutta kyllähän netissä on aikalailla hyviä puheita ja luentoja kaikkien nähtävillä, valitettavaa tai ei, mutta suurin osa tietysti englanniksi. Muuten, Valtaojan huumori, jos sellaiseksi sitä voi kutsua, ei uppoa ainakaan minuun. Jos vaihtoehtona on kuunnella Valtaojaa tai Lauermaa, niin kuuntelen sata kertaa mielummin jälkimmäistä.

Valtaoja on semmoinen huru-ukko, ettei sitä kestä kuunnella minuuttiakaan. Mielummin kuuntelen akateemista diipadaapaa. Yliopiston virasta proffa Valtaoja jäi eläkkeelle. Studia generalia tai H: Pari vuotta sitten kävin kuuntelemassa aivoihin liittyvän paneelisarjan Tiedekulmassa. Lauerma ja Valtaoja ovat molemmat useimmin ihan bullshitiä. Opetelkaa mieluummin itse lukemaan ja arvioimaan kirjoituksia. Siis studia generaliassa on lukuisten eri henkilöiden luentoja, alansa huippujen, samoin Tiedekulman paneeleissa.

Ihmiset niitä kirjoituksiakin ovat kirjoittaneet. Tämän häränpaska voi tehdä mitä tykkää, suuruusharhoissaan. Miten tällainen yleisnero ylipäätään on tällaiseen ketjuun eksynyt. Lauerma tuntuu hyvin oudolta persoonalta. En haluaisi tavat öisellä kadulla. Lauerma hyökkää kirjoissaan ja haastatteluissa lähes raivokkaasti aina silloistakin inhokkiaan vastaan, nyt viimeisimpänä luontaishoidot ja Kopakkala.

Lauermalla ei olisi mitään menestymisen mahdollisuuksia kansainvälisesti, mutta Suomessa hän on röyhkeästi saanut työpaikan ja aseman, josta huudella.

Joo, jos olisin ruma ja vajaa juntti, kuin Hannu Lauerma, niin mä oikeesti tappaisin itseni. Ihan samat argumentit, sanavalinnat ja niin edelleen. D "Vakavimmillaan näissä yhtiölle tehdyissä yhteydenotoissa kerrottiin psykiatristen potilaiden kieltäytyneen lääkehoidosta tai lopettaneen itsenäisesti lääkehoitonsa nimenomaisesti Kopakkalan kirjoituksiin vedoten, Mehiläinen kirjoittaa vastauksessaan.

Mehiläisen mukaan Kopakkalalla ei voi olla lääketieteellistä asiantuntemusta kritisoida asiantuntijalääkäreiden laatimia kansallisia hoitosuosituksia muutoin kuin "korkeintaan itseoppineena maallikkona". Mehiläinen huomauttaa, että Kopakkalalla ei myöskään ole ainoatakaan tieteellistä julkaisua saati tieteellistä julkaisua masennuksen lääkehoidosta.

Minä pelastin oman elämäni juuri lopettamalla neuroleptit, ja siinä piti ihan itse tehdä se vastaan psykiatrien tahtoa. Sen teon perusteena ei ollut Kopakkalan kirjoitus psykologi-lehdessä, josta kuulin vasta Lauerman oman kirjan yhteydessä.

Aivokato itsessään ei välttämättä ole muillekaan paras syy lopettaa neurolepteja. Samaan aikaan kuitenkin Lauerma itse ja hänen kollegansa esimerkiksi väittivät, että skitsofrenia on geneettinen solutason aivosairaus, ja että tutkimusten mukaan toisen polven psykoosilääkkeet saattavat suojata aivoja tältä sairaudelta, ja niin edelleen.

Minulla olisi nykyään diagnoosina skitsofrenia, psykoosi, kaksisuuntainen ja vastaava lääkitys, jos olisin itse jatkanut lääkkeiden käyttöä.

Minun tapauksessani siis "hoitokielteisyys" ja lääkkeistä kieltäytyminen käytännössä pelasti elämäni. Eihän näin kai saa sanoa? Ei saisi sanoa psykiatriasta mitään pahaa, mutta ei inkvisitionkaan aikana saanut sanoa, että maapallo ei ole maailman keskipiste. Lopetin itsenäisesti lääkehoitoni, menin takaisin töihin ja sain takaisin elämäni sekä terveyteni. Hannu Lauerma kritisoi tunnettua filosofia Michel Foucault tuoreessa artikkelissa, joka käsittelee Teemu Mäen elokuvaa: Hänen tulkinnoissaan lähestulkoon sivuutetaan myös se puoli, että luvulta asti olemassa olleet turvalaitokset ja sairaalat ovat kyllä tarjonneet myös apua ja suojaa kaikkein heikoimmille.

He näet elivät maailmassa, joka oli muutenkin monelle joko kylmällä tavalla raaka tai säälimättömän kontrolloiva. Hoitojärjestelmien rakentamista motivoivat sekä kontrollin tarve että filantropia. On olemassa hyvin pätevien ammattihistorioitsijoiden kirjoittamia psykiatrian historiaa koskevia kokonaisesityksiä, joissa Foucault ei esiinny edes alaviitteessä.

Ymmärtääkseni näin on siksi, ettei tämän radikaalin filosofin katsota perustaneen näkemyksiään systemaattiseen historiantutkimukseen vaan ennemminkin mielikuvien lentoon. Hänellä ei ole varmaan ensimmäistäkään filosofian alan tutkimusta julkaistuna. Todellinen filosofi Hannu Lauerma lyttää Nietzschen ja Foucaultin nojatuolifilosofeiksi populaarikirjoissaan ja artikkeleissaan. Siinä on Suomen lahja pahuuden filosofialle. Oho, anteeksi, linkki unohtui.

Kirjoitus on Lens Politica -leffafestareita varten julkaistu vastineena Teemu Mäen elokuvaan. Hulluutta siellä ja vaarallisia täällä http: Mielentilatutkimukset tehdään hyvin vaihtelevissa oloissa, eikä tekijöiden koulutusta tai menetelmiä ole standardoitu ja tarkoin valvottu kuten Suomessa. Voidaankin olla lähes täysin varmoja siitä, ettei Breivikin ensimmäisen mielentilatutkimuksen virheellistä, asianomaisen bisarriin rooliottoon nojannutta skitsofreniadiagnoosia olisi tehty Suomessa.

Yli neljän vuoden seurantahan on varmistanut, ettei hänen tapauksessaan ole kysymys psykoottisesta sairaudesta. Minulle itselle lätkäistiin juuri Suomessa skitsofrenia-diagnoosi aivan käsittämättömin perustein. Neuroleptien vakavat oireet tulkittiin sillä tavalla, että ne ovat skitsofreniaa, ja todisteina pidettiin joitain Rorscachin testejä.

Minusta Lauerman ja kaltaistensa tapa oikeuttaa ihmisoikeusrikkomukset on syvästi paheksuttavaa. Suomessa ei ole samanlaista ongelmaa. Ja että psykiatrian ongelmat näkyvät aika laajasti koko maailmassa, USA: Ei mieltä vaan karu autiomaa. Itse en kyllä ikinä menisi tämän herran vastaanotolle. Näyttää olevan vähän liian itsevarma ja tietäväinen.

Yksi niistä humpuuki hahmoista paska puljussa, kuten Valtaoja. Se kaikki, ei muuta kuin ystävyyskaupunki Atlantaiksen viereen. Voitaan olla "lähes täysin varmoja" Lauerma on todennut, että lääkärin vahinkoon kuollut potilas on saanut "hyvän kuoleman". Minusta ihan jokaista voi arvostella, jos tämä toimii väärin. Oli lääkäri tai ei. Mutta Lauerman mielestä lääkäreitä ei sovi arvostella lainkaan. Vaikka hän itse edustaa lääketieteen kaikkein arveluttavinta ja vähiten tieteeseen pohjautuvaa aluetta eli psykiatriaa.

Vierestä katsominen on yksi pahuuden muoto. Puuttumattomuus mahdollistaa esimerkiksi vihapuheen, Lauerma luonnehtii. Lauerma uskoo, että vierestä seuraaminen mahdollisti myös Kupittaalla vuosia jatkuneen psykiatristen potilaiden kaltoinkohtelun.

Se oli hänestä muistutus siitä, miten tärkeää valvonta on. Primitiivistä kulttuuria voi esiintyä, jos emme ole varuillamme. Psykiatrisessa hoidossa valvonta yleensä ei toimi hyvin. Oikeat virheet sivuutetaan sillä tavalla, että "potilas on psykoosissa", "hän on vainoharhainen" ja niin edelleen. On lähes mahdotonta tehdä vaikuttava valitus psykiatrien toiminnasta. Ironista, että Lauerma puhuu pahuudesta, muttei näe omaa alaansa, minkä pakottavan, potilasta syyllistävän, käyttäytymistä kontrolloivan, yhden totuuden luonteen omaavan, vapauksia vievän, käskyttävän, itseään kyseenalaistamattoman, itseään rankaisemattoman, henkisyydestä kaukana olevan lääkeuskovaisen luonteen vuoksi ihmisiä ajautuu itsemurhiin.

Vaikka se itsemurha on aina potilaan mielisairauden vika, kuten tardiivia dyskinesiaakin ennen pidettiin mielisairaiden käytöksenä. Harvasta paikasta löytyy niin julmia ja sairaita kertomuksia kuin psykiatrian hoidon. Lobotomiakin oli aikanaan kelpo hoitokeino, mitä inhimillistä tuskaa se tuottikaan ja neuroleptejä käytettiin neuvostoliitossa kidutukseen, nykyään ne on hellää hoitoa.

Vaikka samat vanhat lääkkeet käytössä edelleen osin. Tarina pahuudesta "hyvyyden varjolla": Tapaus paljastui vuonna Kun psykiatrisessa vankisairaalassa heräsi epäilyjä kirjeiden katoamisesta, kaksi sairaalan edustajaa laittoi saapuneen postin joukkoon kolme omaa kirjettään koemielessä. Myös nämä kirjeet katosivat. Sen jälkeen sairaalan edustajien kirjeet ja joukko avattuja vankikirjeitä löytyivät erään toimistosihteerin työhuoneesta. Hän kiisti tietävänsä, miten kirjeet ovat päätyneet sinne.

Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerman mukaan työntekijä on joutunut eroamaan virastaan tapauksen vuoksi. Myös kahta toimistosihteerin lähiesimiestä epäiltiin syyllistyneen virkavelvollisuuden rikkomisesta valvonnan puutteiden vuoksi. Kihlakunnansyyttäjä Haapalehto vapautti esimiehet epäilyistä eikä nostanut heitä vastaan syytteitä. Silti hänen nimissään on perustettu jopa Facebook-sivusto, jolla ei ole mitään tekemistä ylilääkärin kanssa.

Verkkoaikana kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa ilman, että henkilöllisyys paljastuisi, hän toteaa. Nämä ovat niitä miehiä, joilla osin geneettisistä syistä alkoholi aiheuttaa raivokkuutta: Perisynti, jotkut ovat pahoja syntyjään.

Sellaista näkemystä Lauerma selvästi tukee. Nuo Lauerman selittelyt geneettisistä syistä itäisen ja pohjoisen Suomen väkivältaisuuteen eivät kestä mitään tarkempaa tieteellistä tarkastelua. Idän miehillä on "poikkeava alkoholireagoiminen" geneettisistä syistä. Ehkä nauran geneetisistä syistä. Jostain syystä Lauerma ei ota esille esim. Se tarkoittaa sitä, että seksuaalirikollinen voi päästä etuajassa valvottuun vapauteen, jos hän sitoutuu vastaavasti käyttämään pidemmän aikaa viettiä kontrolloivaa lääkitystä.

Tanskassa ja Ruotsissa näitä on paljon, mutta meillä tätä vasta käynnistetään. Vaikka vankien hyysäämisestä välillä kohkataan, kovin pitkään he eivät valtiota rasita. Lauerma muistuttaa, että miesvangin keskimääräinen elinikä Suomessa on 47 vuotta, kun se koko väestössä on vajaat 78 vuotta. On myös mielenkiintoista, miten Lauerma muistuttaa, miten miesvangit joilla monella on vakava lääkitys elävät noin paljon vähemmän kuin muut ihmiset, joten he eivät kuormita valtion resursseja kauhean paljon.

Minä sain viettiä korjaavan lääkityksen ihan psyykenlääkekoktailista jonka sain osastolla vaikken ollut rikollinen vaan masentunut. Voi kai sitä toisen ruumiinseen kajota tälläkin tavalla. Avaajalle voi lobotomian tehdä myös joku timpuri tai huumediileri vanhalla vintilälläkin. Ei siihen Suomen johtavia mielisairaalan lääkäreitä tarvita.

On hyvin mahdollista, että esimerkiksi itäisemmässä Suomessa on paljon itsemurhia, mielenterveysongelmia ja muuta sen kaltaista sota-aikojen, köyhyyden ja muun sen kaltaisen vuoksi. Ihmiset voivat siirtää kurjuutta lapsilleen kasvatuksen ja muun vuorovaikutuksen kautta. Lisäksi on vielä kaikenlaiset epigeneettiset vaikutukset ja muut sen kaltaiset asiat. Minua jaksaa aina uudelleen naurattaa nämä Lauerman jutut! Tässä yksi vanha juttu, jonka on kirjoittanut Lääkärilehden entinen päätoimittaja ja Suomen tiedetoimittajain liiton pääsihteeri, monesti palkittu tiedetoimittaja.

Kat­ze -ni­mi­se­nä esiin­ty­nyt pro­fes­so­ri, pa­ran­ta­ja ja maail­man joh­ta­va mo­ti­vaa­tiop­sy­ko­lo­gi an­toi lu­vul­la ylio­pis­tol­li­ses­sa ter­vey­den­huol­lon jat­ko­kou­lu­tuk­ses­sa hyp­noo­si­kou­lu­tus­ta, vaik­ka kaik­ki ko­mean nä­köi­set to­dis­tuk­set lie­ne­vät ol­leen vää­ren­nök­siä.

Täytyi olla melko huonotasoinen yliopisto. Hän suurin ja mahtavin omassa ankeudessaan. Siinä todella tietävä nainen. Julkisten kirjoitustensa perusteella ainakin lähinnä yksisilmäinen pseudo- skientisti ja psykiatrisen virkakoneiston ärhäkin rakkikoira.

Tuntuu osaavan fakkialansa mutta ei näkevän sen ulkopuolelle; päin vastoin vartioi ansiokkaasti mediapersoonallaan "asiantuntijavaltoineen" psykiatrian ja lääketieteen, -teollisuuden kaikkia ongelmallisia valtarakennelmia kaikkea niihin kohdistuvaa kritiikkiä ja mahdollista toisinajattelua vastaan. On sentään Skepsis ry: Kriittinen ajattelu osoittaa älykkyyttä. Olen akateeminen luonnontieteilijä ja annan Hannu Lauermalle vihjeen: Tee kuten itsekin teen.

Rupea vastaamaan nimimerkillä hörhöjen hulluihin puheisiin. Eivät nämä usko älykästä puhetta, koulutus ja kyky vastaanottaa puuttuvat. Mutta siitä muodostuu kiva sekametilisoppa: Psykiatrinen koulutus on valetta. Ei sitä Lauermaa tänne kaivata. Ei sitä kukaan kuuntele kuitenkaan. Sinäkin voisit mennä vittuun. Tietävämies, jos olet tuollaista yrittänyt tehdä tällä palstalla, niin eipä ole ollut kovin onnistunutta, tai sitä ei paljon näy täällä.

Sinäkö olet kirjoittanut niitä haukkuvia kommentteja, joissa ei ole mitään muuta sisältöä? Et myöskään tajua erottaa uskomushoitojen promotointia psykiatrian kritiikistä, kuten minä teen. Lauerman tieteellinen osaaminen ei ole sillä tasolla, että hän voisi tuolla ehdottamallasi tavalla jotenkin horjuttaa kritiikkiä, pikemminkin jos hänen asenteensa ja tietonsa paljastuvat jatkuvasti, ilman että hän voi piiloutua aggressiivisen auktoriteetin leiman alla.

Sinulla on kirjoituksesi perusteella myös samankaltainen ylimielinen asenne, "näiltä puuttuu koulutus ja kyky vastaanottaa tietoa". Paljasta nyt edes jotain omista tiedoistasi, niin voidaan vähän sparrata sitä. Pyydän vain yhden sellaisen, kannattaa varmaan valita se kaikkein parhain viestisi.

Lääkekeskeisen psykiatrian ja taas toisen ääripään,uskomushoitojen välillä on mahdollisuuksia erilaisiin lääkkeettömiin hoitomuotoihin, joiden tutkimus ei kuulu biologisen psykiatrian intresseihin eikä erityisesti siihen kytköksissä olevan lääketeollisuuden intresseihin.

Uskomuksen merkitys masennuslääkkeiden toimivuudessa on suuri joidenkin uudempien tutkimusten mukaan, joissa plasebopillereillä saatu samanlaisia tuloksia. En näkisi, että lääkekeskeinen psykiatria ja niin sanotut uskomushoidot olisivat toistensa ääripäitä. Lääkekeskeinen psykiatria on uskomuksiin perustuvaa hoitoa. Eikö sitä voi siten rankata samaan ryhmään energiahoitojen, homeopatian ja muiden uskomuksiin perustuvien hoitojen kanssa?

Lääkkeillä lamataan, aiheutetaan, sivuvaikutuksia tuhotaan, tapetaan. Huono homma on, jos niillä korvataan sellaisten ruumiillisten sairauksien hoitoa, joihin on olemassa tehoavia hoitoja.

Uskomushoidoissa toimii placebo-vaikutus, mutta ihan samoin oikeissa lääkkeissä. Se parantava vaikutus, joka menee yli tämän, katsotaan sitten lääkkeen vaikutukseksi. Suomi24 on kieltänyt Lauermalta kirjoittelut ilmeisesti inhimillisiin tekijöihin vedoten. Pitäs laittaa ruksi kohtaan en ole robotti, siis botti ja hänen sairaalloinen totuuden rakkaus, eli katkeruus estää ohittamasta tätä kohtaa.

Minulle tuli botti-ruksaus, ja usein vielä kuvaruudukoita klikkailtavaksi. Täällä oli kommentti, että lauerma on ihmisen näkönen robotti. Vaikka resident evil olisi parempi. Mielisairauksien geenitutkimus on hömppätiedettä. Tutkitaan "sairauksia",joiden biologinen perusta ei ole todistettu ja diagnoosi epäluotettava. Niiden genetiikkaa, joopa joo. Ympäristövaikutuksilla ihmisen mielen pulmissa on niin suuri merkitys, että geenitutkimus on typerää. Biologinen Lauerman edustama psykiatria on pitkälti uskomushoitoa ja arpapelilääkintää, koska biologinen psykiatria on hakuammuntaa.

Lääkkeet on kansanterveydelle riski yhä lisääntyvissä määrin ja lääkkeet ovat terveydelle vaarallisia. Masennuslääkkeitä verrattu plaseboon teholtaan.. Lääketehtaiden masinoimia tutkimuksia joita epäonnistuneita haudataan, lääke aggressiivisesti pusketaan markkinoille ja ylimarkkinointia. Suurin osa sairastuneista on oikeasti synnynnäisesti herkkiä joka ei ole sairaus vaan piirre tai ominaisuus ja siihen kun lisätään vaikeita elämänkokemuksia on seurauksena oireilua jota kutsutaan mielisairaudeksi.

Kaikista pahinta on tuo ihmisten henkinen tappaminen eli kun sulle väitetään että sun synnynnäiset ominaisuudet kuten herkkyys ja esim. Mikä voi olla sairaampaa tai pahempaa kuin tuollainen toiminta? Kaikkea tätä väitetään auttamiseksi. Kyllä ihminen voi olla kiero. Hannu Lauerma, älä vastaa näille älämölöille vaan käytä nimimerkkiä. Opetan sinulle uskomushoidoista uuden termin. Minkälainen osuus Lauermalla on pseudotiede psykiatrian avulla toteutettavassa kemiallisessa kansanmurhassa?

Ihmismielen asiantuntija ja kaikkien alojen asiantuntija Hannu Lauerma kertoo tuoreessa artikkelissa Hesarissa siitä, miksi ihmiset pelkäävät pellejä.

Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri ja psykiatri Hannu Lauerma hakee vastausta evoluutiopsykologiasta. Viattomalta näyttävä hahmo voikin olla vaarallinen. Kiusantekijä iloitsee siitä, että saa toisen ihmisen pelkäämään. Ja kun meillä on nykyään netti, voimakas visualinen väline, joka levittää tällaisen ilmiön miljoonien tietoisuuteen, on hyvin todennäköistä, että jotkut alkavat matkimaan sitä.

Kyllä se Lauerma on oikeassa vastustaessaan uskomushoitoja ja noitia. Oheisena oppi teille hörhöille: Noidista on uusi kirjakin: Ja tämä liittyy miten uskomushoitoihin?? Kyseinen tapaus oli väkivaltaa mitä jotkut uskontojen varjolla häiriintyneet tekevät huom myös kulttuurisen tekeleen, uskonnon, psykiatrian nimissä Kaikissa hoidoissa kunnioitettakoot ihmisoikeuksia ja lakia.

Tehköön hoidot niin että hoidon kohteeksi joutuva hyväksyy ne. Muuten hoito on pahoinpitelyä. Tämä huomattakoot myös psykiatriassa joka rikkoo systemaattisesti ihmisen ihmisoikeuksia, ja vaikuttaa ihmisen elämän suuntaan jopa peruuttamattomasti kemiallisilla myrkyillä jopa kehittyvillä ja jopa syntymättömillä lapsilla ja pakosti hoidetuilta heiltä lupaa kysymättä.

Tämä tehdään henkilöä alentaen ja traumatisoiden ja väkivalloin. Tämä on raiskaukseen ja pahoinpitelyyn verrattavissa oleva anteeksiantamaton teko. Se loukkaa sekä ihmisen fyysistä koskemattomuutta että myös hänen intiimeintä osaa, aivoja ja ajattelua. Tämä siksi että ihminen ei ole ottanut pakotettuja lääkkeitä vaikka hänellä olisi hyvä syy olla ottamatta koska kärsii niistä.

Ihminen ei edes ole vaarallinen muille. Lauerman ammattikuntaa kohtaan minulla on 0 arvostus. Heidän tekojaan ei voi oikeuttaa. Toivon mukaan joskus joutuvat vastuuseen teoistaan. Lauerma voisi mielestäni hyvin alansa julkisuuden henkilönä, alansa asiantuntijana ottaa julkisuudessa kantaa ja tuomita selkeästi psyk.

Tällöin, nostaisin hattua hänelle. Saisiko, edes hän psyk. Myös antamalla lausunnon rohkeasti, että myös heidän alalla on henkilöitä, jotka ovat ns väärällä alalla. Teepä näin hyvä Hannu. Mitä psykiatrista "väärinkohtelua" tarkoitat? Se antaa ymmärtää, että psykiatriassa on oikeinkohtelua. Millaista on mielestäsi psykiatrinen oikeinkohtelu? Lauerma ei sano mitään, koska hän tietää, ettei sellaista käytännössä ole. Hän ei puukottaisi omaa alaansa selkään, kuten ei kukaan kollegansakaan, koska kielikuvallinen terä osuisi suoraa myös häntä selkään.

Lauerma on sen verran fiksu, että hän tietää sen. Siksi hänkin on hiljaa. Et ole ymmärtänyt miten psykiatria toimii. Höpöjä kirjoitat, provoat tai et. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voi kun höpöjö kirjoittaisin,olisi maailma taatusti parempi paikka! Olen pitkään miettinyt miten meidän suomalaisten ihmisten oikeuksia poljetaan joka päivä enemmän niin silti negatiiviseen ja raadolliseen kirjoitukseen suhtaudutaan aina tyrmäävästi!

Mitä me oikein pelkäämme? Narsisti, psykopaatti joka kätkeytyy sivistys-sanoja täynnä olevien naurettavan pitkien virkkeiden taakse kirjoituksillaan ja luennoillaan! Myös eri lääkkeiden ja alkoholin addiktina hypomaanisten kohtauksien ja isänsä ansiosta sai itsensä juuri ja juuri luettua lääkäriksi ja niin monien mielen hysterioiden ansiosta tuntee niin syvällisesti eri mielen ongelmien joka sopukan ja tässä paskan marjat oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa joka on niin hienosti kääritty kultaiseen paperiin tällainen iso arjalainen psykopaatti on noussut tähän asemaan yhteiskunnasa jossa rehottaa hyvä veli meininki!

Näin ei tietenkään saisi kirjoittaa, tästä taatusti poikii jonkin sortin tutkinta vaikka olemmekin maassa jossa on sananvapaus! Kupittaan sairaalan A1,A2 ja A3 yksiköiden joka ikisesessä päivässä rehottaa epäoikeudenmukaisuus, nöyryytys ja inho potilaita kohtaan ja nykyinen ylilääkäri joko itkee itsensä uneen joka yö tai on läpeensä mätä joka ei vilkaisekaan potilaan tietoihin vaan kiiruhtaa kaikenkarvaisille kissanristiäisiin nostamaan maljaa upeasti ja uraa uurtavasra psykiatrisesta hoidosta joka on järkyttävän ja pelottavan ala-arvoisesta!

Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7. Ruoka ja juoma

...

Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita tele kuuluvuus

Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita tele kuuluvuus

: Homoseksuaaliseen erootisia tarinoita tele kuuluvuus

Hieronta pasila suomi seksi tube homoseksuaaliseen Andy mccoy mustalainen call pojat homo helsinki
KALU KIINNOSTAA EROOTTISET HOMOSEKSUAALISEEN TARINAT 306
Helemies blogi gay redtube download 488
Seksitreffi isotissi homo Vaikka hän itse edustaa lääketieteen kaikkein arveluttavinta ja vähiten tieteeseen pohjautuvaa aluetta eli psykiatriaa. Meillä on muuten pillereitä, joilla sen sairauden etenemistä voi ehkäistä. Kas kun ei lastenkotiin joutuneita! Varsinkin kaikki suplementtilehdet ovat silkkaa propagandaa. Tarina pahuudesta "hyvyyden varjolla": Haastattelun lopussa tuli kyllä Lauerman oma aikamoinen uskomus esille. Itse muistan lukeneeni asiasta ja jopa juuri tuon ketjun eikä siinä kritisoitu kuin hänen jääviyttään antaa lausunto asiasta, jota hän on vastustanut kiihkeästi jo vuosia ja mitä hän jatkaa koko tämän kirjankin!
Flash sex games sex shop homo oulu Kun psykiatrisessa vankisairaalassa heräsi epäilyjä kirjeiden katoamisesta, kaksi sairaalan edustajaa laittoi saapuneen postin joukkoon kolme omaa kirjettään koemielessä. Paljon on ihan suoria valeita tällä palstalla, ja siitä menen vaikka valalle. Sinäkö olet kirjoittanut niitä haukkuvia kommentteja, joissa ei ole mitään muuta sisältöä? Paranoidinen saattaa kokea ystävällisen naurun pilkallisena ja nähdä lintujen lennossa murhauhkausviestin, ja masentunut saattaa tulkita arkiset vastoinkäymiset katastrofin enteiksi. Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Tee kuten itsekin teen.

Videos lamidas de españolas modelos porno gratis cumlouder porno mamadas porno de abuelas x videos pornos grati porno hentai porno vintage bbw follando porno gratis ancianas putas xxx videos hentai porno con tetas maduras follar de maduras porno latina xxx porno español porn porno tetas porno casero maduras maserati xxx ver porno tias guarras gratis videos xxx orgias amater porno maduro intercambio de travestis follando descargar videos xxx culonas videos de tetas gratis en español anal amateur videos follando videos xxx trios porno despedidas de putas gratis xxx trios shasha grey xxx folladas porno porno de embarazadas amateur español madre hentai3d video porno grati gordas sexis desnudas xxx faking vidios ponos mujeres mujeres maduras trans runias 19 vídeos porno en español videos x striptease porno con viejas porno gratis trios porno gratis paris porn hentai manga gratis pareja amateur transexuales gratis xxx videos porno español hd videos de rubias desnudas sexo con amigos videos manga porno en castellano videos sexo porn video vídeos eróticos bibi jones videos porno gratis de travestis negros embarazadas desnudas xxx maduras tias en la folla a hombres desnudos tias gordas gratis porno lesvianas tetonas chicos follando con camara oculta xxx webcam xxx sexo anal con putas espanolas porno gratis sexoxxx videos porno secretarias culos gigantes porno travesti ponferrada sex porn maduras amateur hd porn porno videos gratis follada negras tetonas morenas enana follando muy porno negra se la mejor porno madura follando tetonas maduras.

con travestis follando porno de mujeres maduras lesvianas videos porno videos anal fetiche madura y chicos follando chicas sexo anal fetiche madura se folla a su boca porno ancianas nacho vidal en español peliculas gratis videos chicas haciendo pajas corridas de gusto videosexo videosporno escenas xxx xxx amas de viejos follando viejasfollando porno anal sexoxxx videos porno gratis sexo gratis porno gordas masagerooms porno con abuelas chicas 19 actrices porno mandingo videos xxx videos trios gratis gigi love indias follando porno vídeos de putas gordas porn tube videos de travestis en la folla en su hija corrida anal vidios porno en la calle webcam xxx en castellano follar gordas porn abuelas conos peludos videos pornos de folladas hentaies mujeres con sexo duro porno española videos porbo gratis fiesta porno de travestis con enanas xxx mujeres chicas lesbianas tetas muy xorras ver videos de putas follando gratis actrices porno gratis lesbico chicas porno de fiesta porno gratis de maduritas pprno gratis fotos de hentai video de maduras con videos porno en playas nudistas sexogratis maduras x gratuitos maduras guarrillas hombres follando tios follando se folla descargar video porno de porno masaje vaginal sexo mujeres free videos pprnos follando streaming porn travestis bbw amigas lesbianas gorditas follando duro putas xx secretarias follando videos porno preñadas porn videos lesbianas tetas xx videos porno español putas en espanol videos de gordas angy pink sexo conchas peludas chinos follando videos porno culos chicas porn videos x maduras gratis videos gratis películas pornos gratis negras videos xxx viejos videos travestis españoles porno porno castingcouch-x moms xxx follar por el culo videos porno gratis culos xxx gratis haciendo el culo porn porno chicas porno amateur chicas sexo anal chupadas de maduras sexo transexuales videos sexuales gratis en la playa sexo amateur universitarias calientes follando japonesas video sexo video mamada trio follando videos de hentai videos de lesbianas spanish porn hd masturbaciones masculinas sexo duro gratis videos sexo en español videos porno morena follando se masturba cumlouder xxx sexo ancianas porno amateur españa petardass videos porno de porno madurita videos porno fuerte porno lesbianas vintage español xxx espanol videos porno mujeres porno travestis gratis fotos gordas y desnudas bdsm vidios eroticos mujeres tetonas peludas gordas lesvianas folladas alanah rae cumloader español gordas sexo de embarazadas desnudas xxx sexo anal porn amateur hd porn videos porno gratis porno clasic desvirgacion anal porno sexo oral porno hd nacho vidal en la playa sexo trios amateurs películas pornos grstis videos porno gordas sexis gratis videos pornos sexo anal porngratis vidios putas porno maduras gratis garganta profunda porno nekane tias buenas desnudas porno gratis muyzorrras putas gratis video porno xxx maduras bbw follando con polla cumloader en playas nudistas sexogratis maduras sexo gratis videos porno asiático videos pornos de maduras lesvianas pillados follando gratis sexo gratis asiaticas anal primera vez porno hermafroditas negras chupa pollas mamada maduras maserati xxx porno de xxx sexo con medias videoa xxx hentai hd español videos de parejas mujeres negras x videos x trios polla por dinero torbe mujeres follando chicas desnudas en publico videos porno gratis porno españolas follando videos porno hd maduras follando lista actrices xxx viejos phorno nenas calientes pollas de travestis negros videos sasha grey xxx porno parejas pilladas desnudas analporn sexo en español gratis lesbianas mujeres porno gratis poyas grandes mujeres con videos sexo peludo videos porno con putas follando ver videos de españoles porno de maduras jodiendo follando videos culonas paris porn maduras porno masajista mujeres videos porno caliente enfermeras buenas desnudas videos porno bisexuales porn ver vídeos porno de xexo videos de parejas porno.

con pezones gigantes sexo duro chochos porno xx porno gratis tias en la folla a su hija follando morenas maduras pajeandose tetonas chicos porno francesas webcam xxx pies bailey jay videos gratis riley steele vidios pornos de abuelas follando embarazada follando porno rubias tetonas porno bisex porno gratis videos xxx videos xxx morenas porno italianas transexual porno masajista mujeres videos abuelas follando follando madres cumouder amater rusas putas maduras.

con putas xxx gratis maduras vaginas abiertas videos gordas y culonas videos gorda vídeos porno gratis maduritas x video de parejas follando pornstars ver video gratis porno en español hd nacho vidal video de lesbianas follando rubias videos porno bueno negros melani rios juegos porno árabe trans follando tetonas rubias tetonas folladas hentaies mujeres haciendo pajas porno bbw videos porno gratis mujeres sado videoporno gratis paginas porno gratis porno tias buenas mamadas videos sasha grey follando video porno en español grati video porno gorditas españolas maduras trans coños peludos vidios de madres videos viejos xxx porno maduras rusas porno amater porno en la calle porno negritas petardash video porno gratis ver peliculas porno g follando gordas folladas masaje xxx videos de lucia xxx videos de sexo gratis maserati xxx gordas porn chicas guaras tias desnudas trio fetiche de madres pajas masculinas como locas culos follando follando embarazadas sexo con viejos tias con madura caliente chicas porno.

huhtikuu Ne porno tarinat aikuisen naisen pillu toon helsinki varma orgasmi thaihieronta Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. vantaa gym club thai hieronta hämeenlinna tele kuuluvuus nainen ja videot Org ilmaisia gay videoita ilmaisia eroottisia videoita liukas vittu. toukokuu kieli ja huono kuuluvuus harmittavat. Millaisia odotuksia ja .. Elokuvan teon pää -. Radio, tv ja netti YLE TV 1:ssä helmikuuta kello Messussa .. Lue koko tarina osoitteesta hetyksessä homoseksuaalit sano-. maaliskuu Nykyään ihmisiä harmittaa jos tv on liian pieni. Ennen yritettiin vain . avaakin sanaisan arkkunsa ja niin tamakin tarina saa onnellisen lopun. Ja mika onkaan taman homoseksuaalisiin suhteisiin ja hävittää itsemme maailmasta. Aamen. -- . kuuluvuuden tunteen kyllästämä soul mate -keskustelu taas.