Kuinka saada kalua satakunnan kansa homoseksuaaliseen mobiili

   Homoseksuaalit miehet

Lähdetään kuvista liikkeelle Tupsukan Kesämiehen arvoituksen ratkaisemiseksi. First thing first, eli fundamentit kohdilleen. Vain hänenkaltaisensa Father Figure -mallit kelpuutetaan, kukkakepit pois heivataan, sorry boys: Martina ei ole empaattinen ja itsevarma Katsoin hänen tubevideon ja ihmettelin.

Mielipide Jasminista Varmastikin jonkun juntin mielestä kouluttautumaton Jasmin on viisas, kaunis sisältä ja ulkoa sekä taitava kokki. Tässä Tupsukka ja hänen nallekarhumainen ex-kihlattunsa kymmenkunta vuotta sitten Thaimaassa: Fyysistä yhteensopivuutta ei tule aliarvioida.

Ainakaan väkisin ei pidä vääntäytyä yhteen, jos fyysiset geenit ovat liian kaukana toisistaan. Mika Kehä ja Tuksu Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Aikaisemmin, vuonna , Tupsukka seurusteli Tony Halmeen kanssa. Tässä Nallekarhu-Tony ja Tupsukka saunan lauteilla Varkaudessa kesällä Päihteet sekoittivat mieltä yhä enemmän, kunnes oli lopullisen ratkaisun paikka. Jos Johanna liittyy pian Halmeen seuraan nimenomaan keskikesän tai keskitalven ympärillä, voitta epäillä kys.

Ja Tuksu on vastikään poseerannut Marilyninä! Miltä näyttää nallekarhurintamalla tänä keväänä, värinöiden ja kutinan yltyessä? Varsin lupaavalta, sillä hyvä tuttu - loppuvuoden ja alkuvuoden leikkikaveri - on palannut pörräämään Tupsukan ympärille; siis Niko Porvoosta. Hän on kunnostautunut erityisesti lestinheittäjänä, koska on pakannut moottoripyöränsä sivulaukut täyteen punaviiniä ja karauttanut kasseineen ja lasteineen Jollakseen yöksi.

Viinit on maksettu Karva-Amexilla. Sitten aamun jo sarastaessa hän on palannut tyhjät kassit mukanaan Porvooseen.

Tästä hyvästä näätäperhe nimennyt hänet Punaviinilähetiksi, kuva: Mutta kelpaako Tupsukalle Nallekarhu-Punaviinilähetti, kun on jo ennestään se Olkalaukku? Tuksu, Onnekas fani ja Punaviinilähetti: Enemmän kai sattumapano kuin suunniteltu, mutta tosi kiva. Niko Lääperin fb-kirjoitus 5. Herranen aika, tuota, tuo "Onnekas fani" Olkalaukku Immoska on Tupsukan luottohomoseksuaalihovikampaaja-stylisti-toyboy-kermavaahdonnuolija-kemiallinen assistentti: Pariskunta Kanarialla marraskuussa Glamour-prinsessa suutelee sammakon nallekarhuksi, eheyttää homon heteroksi?

Tuksu poseeraa cup-caken kanssa ja Olkalaukku on sammunut taustalle nurkkaan: Entäs Tupsukka Kutiainen itse; millaisella syötillä Kesämiestä oikein pyydystellään? Tällä, tässä hän on unelmiensa rannalla, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan valkoista jahtia myöten kuva on ajanjaksolta ennen nykyistä Jurassic Whale -kampakeraamista periodia: Nättihän Johanna on noissa edellisten linkkien kuvissa vielä ollut.

Ikä, alkoholi, lääkkeet ja huonot elämäntavat vaan ovat tehneet tehtävänsä, joka uusimmissa kuvissa näkyy. Rikkaita herrasmiehiä ja luksusjahteja ympäri maailman. Tomi Ihander, nalle Tuksun kavitaatiohoitaja muistuttaa myös nallekarhua; varmaan sopiva markkinointimies nro 1 helmikuussa edesmenneelle firmalleen Kuvassa vasemmanpuoleinen omenavatsainen mies on Tomi Juhani Ihander, syntynyt vuonna , sairaanhoitaja amk vuodelta Kuka on toi toinen, "vaaralliset kasvot" -tyyppi?

Näyttää joltain salaattia syövältä viherpiiperöltä! Edellä kerrotun perusteella mahdollisuuksiani päästä Tupsukan suosikiksi näyttäisivät parantavan nämä: Taidan sitten jäädä kakkoseksi tässä kisassa. Ulkoiset puitteet kyllä kohdallaan, mutta minulla ei ole kuin keltainen kumiankka, jota uitan kylpyammeessa.

Ei kirvestä kaivoon Älä hyvä mies vielä luovuta. Jos satut omistamaan mustan Amexin niin pian on sulla Jollaksen kumiankka kylpyameessa. Pahus, ei ole kuin sinertävä Visa Electron. Täytynee tyytyä telttailemaan Jollaksen pusikoissa glamourkuningattarien näkemisen toivossa. Mulla on kaikki nuo ominaispiirteet kaljuus, pyöreä ja turpea babyface, hieman ylimääräistä massaa, nallekarhumainen, ym. Olet meistä se todellinen alfanallekarhu, jota Jollaksessa kaivataan. Autotyttö tarvitsee glamour-auton Kesämiehen metsästykseen ja logistisiin juttuihin.

Tässä kovasti isäänsä muistuttava Tupsukka poseeraa Sitikan vieressä Jollashovin edustalla keväällä Papalla vielä ehta Zumba-hattu päässään. Nähdäänkö isä Tukiainen pian tyttäriensä mukana keikoilla, sitä tiimalasivartaloiden paljoutta. Kasvaisiko Kesämiesehdokkaan markkina-arvo Tupsukan silmissä, jos ostaisin Borsalino-hatun ja käyttäisin sitä kesällä mahdollisimman paljon?

Tässä pari samanlaista hattua kuin mitä on Pappamuratilla Rättäri-kuvassa: Naiskatsojat tihkuisivat hunajaa ja pyörtyilisivät onnesta, kun Jollaksen alfauros esittäisi eroottisen tanssin poliisipuvussaan. En uskalla edes kuvitella miten tyttäret osallistuisivat esitykseen. Pappamuratti poliisina ja kaksi tytärtä? Police Show Tukiaiset logo-aihio: Et sitten muista sitä menoa rapujuhlilla. Pappamuratilla oli siis koppalakki pamppu Jollaksen rapujuhlilla elokuun lopulla Hän myös lopetti juhlat klo 2, kuten oli sovittu.

Pitäisi olle enempi glamourinen ja pinkki. Metrotuotannon julkaiseman Koko kansan Johanna - Paljastuksia kulissien takaa -kirjan valossa on selvää, että Tukiaisten siskosten isä - Markku Tukiainen - on tehnyt resepti- ja kolmiolääkkeiden kaupasta bisneksen itselleen.

Hän käy siis "nappikauppaa" sekä myös myy ja välittää niitä nappeja omille tyttärilleen. Perheenjäsenten kesken on ns. Kuva Markku Tukiaisesta Jollashovin edustalla keväällä Vielä, sitä tässä itsekseni hämmästelen että hirvee hinku on tuolla porukalla luukuunottamatta äitiä, niin kokoajan valokuvauttaa itseään?

Sitten ei kuitenkaan jakseta panostaa siihen kuvaan vaan mennään kuvaan komea auto jonkun hirveen romuluukun eteen. Jos halauais tuollai komean kuvan autostaan niin eikö kannattais hiukan miettiä sitä taustaakin? Kuvauttais itsensä ja autonsa vaikka puiston edessä tai merenrannalla tai vaikka kuninkaanlinnan edessä? Se on sitten tietysti eriasia jos tuo autoalli ja auto olikin vaikka naapurin, sitä ei parane menneä siirtään komeampiin kuvakulmiin? Hyvä esimerkki tämä ketju siitä,kuinka joukossa tyhmyys tiivistyy.

Joillakin ei ole elämää vaan stalkataan jonkun muun perheen elämää ja tekemisiä. Eihän tuo Markku Tukiainen mikään kuuluisuus ole!

Mitä hänestä tänne kirjoitttaa!!! Jasmine ja Markku T. Jasmine ja Markku Tukiainen: Mitäs itse kuviaan jakelee. Jos näkyy kuvia niin tottakai niitä saa kommentoida. Tukiaisten perheen kuvat on myyty seiskaan ja julkisuuteen ajat sitten. He ovat omin aktiivisin toimin näin tehneet. Siitä heille on maksettu korvaus. No niin silloin he on julkisuudenhenkilöitä ja saavat kestää myös enemmän arvostelua kuin tavikset.

Onhan se ihan selvää bisnestä joka ikisestä vappumakkaran syönnistä laittaa kuvaa kiertoon? Kuka muu laittaa perheestään yleensäkkään mitään kuvia julkiseen jakoon? Arvaan että ei kovinkaan moni? Itse en laita itsestäni enkä muistakaan. En kuvauta taloani enkä muitakaan näkymiä pihastani tai autostani tms. Siinä on aina oma riskinsä, mitäpä jos murtovaras katselis niitä kuvia ja toteis että tuonne teen keikan?

Vasemmalla näkyvät Marja-äidin kädet, pöydän päässä on Johanna, sitten koira kyttäämässä makupaloja, pöydän takana Joel ja Jasmine. Julia on rajautunut kuvan ulkopuolelle. Isä-Markku otti kuvan, ja hänen ruoka-annoksensa näkyy pöydän päässä: Taaempana, punamustan auton takana näkyy hieman, mutta tunnistettavasti punainen rättisitikka.

Ja ruokapöydässä, eikä kukaan reagoi mitenkään?!?! Iso Mies, Mr Big Tupsukalle tulee isojen miesten kanssa turvallinen olo; niin hän on itse kirjoittanut. Jos Pappaa katsoo, se isous tulee lähinnä leveydestä. Nimittäin jos olis lähelläkään niin vois joutua elättäjäksi?

Oikeudenkäynnin tauko, ja pukeutuminen kuin rannalla. Kuva Oikeustalon pihalta Tuksu poistumassa Oikeustalolta Näin heiluu hinttipussi ja hinttipussi heiluu näin. Kun Olkalaukku menee oikeussaliin, on näky irvokas. Löytyisikö sieltä vankilasta Tuksulle Kesämies? Nallekarhumainen linnakundi, sellainen perheen pää. Vai onko hän lopulta kuitenkin Olkalaukku, tuo luottohomoseksuaalihovikampaaja-stylisti-toyboy-kermanuolija—kemiallinen assistentti?

Mitä sanoo Mickey 1. Maiamin miljonäärit lumoutuvat heti. Niin kuulas iho, seesteinen olemus. Kyllä tämä kesä nyt taitaa olla hänen kohdaltaan ohi? Nyt kannattais pitää hermonsa ja mennä kiltisti istuun niin olisi sekin sitten ohi nopeasti? Komea, pitkä, kalju 1. Tupsukalla on jo Kesämies? Näin hän raportoi Facebookissa 1. Onneksi mulla on nyt edes komea, pitkä ja kalju poikaystävä joka lohduttaa mua rakkaiden ystävieni lisäksi. Onko Tuksun komea, kalju ja pitkä Kesämies sama, joka Tupsukan käskystä aamuöisin soittelee uhkaus- ja uhittelupuheluita eri ihmisille?

Muutaman tunnin kuluttua alkoi dialogi. Ilta päättyi siihen, että tuntien viestihiljaisuuden jälkeen, noin klo 4 aamuyöstä Kertoili vielä, että on saanut toimeksiannon soittaa tätä tuikitärkeää asiaa.

Koska kyse on Tunkin nallekarhumaisesta ystävästä, soitti tämä vajukki omasta numerostaan. Tätä toimeksiannon järkevyyttä tuskin himmentää sekään, että ei Tunkille ole soiteltu Siis nyt en ymmärrä, haluaisko joku selventää: Miten tuntee Tuksun ja miten on saanut Tuksun kännynumeron? Tuon kesämiehen kannattais olla hiukan varovainen kans, ettei joudun syytetyksi jostain osasyyllisyydestä ja uhkailusta?

Entä jos tapahtuukin jotain joku liukastuu saippuuaan kotonaan, jonka daami on virittänyt? Ja ilmeisesti puolet suomen kansasta jo tietää kuka hän on niin kiinni jäänti on varmaa? Suomi on täynnä kateellisia ihmisiä, muutan ulkomaille Kohujulkkis Johanna Tukiainen ei aio suunnata tänä kesänä vanhempiensa kesämökille Varkauteen.

Suunnitelmissa on aivan muu matkakohde. Sen takia lähden ulkomaille ensin kolmeksi kuukaudeksi ja myöhemmin pysyvästi, hän sanoo. Matkakohdetta hän ei paljasta.

Mutta sanotaan nyt, että siellä on palmuja. Tukiainen tuomittiin tällä viikolla 60 päivän vankeuteen Vihdissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tapaus sattui juhannuksena Hän sai ehdottoman tuomion muun muassa siksi, koska hänellä oli alla kaksi ehdollista tuomiota. Tukiaisella on viikon ajan aikaa valittaa tuomiostaan. Johanna Tukiainen kertoo ruvenneensa seurustelemaan.

Julkisuuteen hän ei miestä ole tuonut, eikä aiokaan. Hauskaa, että myös ex-miehelläni on kukka-alan yritys. Hän on komea mies, joka näyttää ihan viikingille. Pari tutustui toisiinsa yhteisten ystävien kautta.

Hän tutustutti minut Amy Richiin, joka fanittaa meitä Julian kanssa. Amy esitteli minut poikaystävälleni. Kyseessä on mies, jota voi sanoa mieheksi, isolla M: Hän ihastui ensimmäisenä ulkonäkööni. Hän tykkää pitkätukkaisista vaaleista naisista. No ei todellakaan Tuksulla ole mitään miestä. Ei seurustelun aloittamiseen eikä varsinaiseen seurusteluun ole ollut mitään mahdollisuuksia menneen kevään aikajanalla. Kyse on Tuksun toiveesta ja haaveesta, mielikuvitusystävästä.

Siis mitä kukkaa se myy grammoittain? Taas näitä satuja ja tarinoita. Tuksu kertoi Dolls-päiväkirjassaan Minulla on uusi poikaystävä, hän on komea ja pitkä tanskalainen mies joka on yksityisyrittäjä. Menen häntä kohta tapaamaan, mutta voin silti ottaa keikkaa vastaan, koska matkani Ruotsiin tai Tanskaan kestävät yleensä maksimissaan viikon.

Ihanaa ja lämmintä kesää Tuksu faneille ei vihaajilleni ja kohta lisämatskua taas Seiska Livessä Seiskan pitäisi julkaista ensin se Skånen matka ja meidän studioäänitykset , olen antanut ne mm. Heli Karonen nimiselle toimittajalle ja lähetin niitä puhelimeni välityksellä myös Seiska läpi taitaa loppua Paksun osalta.

Kesämies on Hlinnan vankilan psykologi. Ja myös syksyllä, ehkä talvellakin. Nyt se rupee vihdoin loppumaan, Jailhouse Rock esitetään ihan pian. Tuksun uusi poikaystävä http: Tän tyypin oma esittelyteksti kertoo näin: Kriisistä kriisiin ilman pelkoa. Ihan kuin jonakin päivänä löytäisin hyvännäköisen vaimon ja rehellisen päivänvaloa kestävän työn!!!

Sama turjake - miespuolinen tuhveroinen - on tällä videolla. Hän käy Työvoimatoimistossa hoitamassa asioitaan. Polkkatukkaiset virkailijatädit eivät lämpene kaverin tekemälle eläke-ehdotukselle: Tuo tyyppihän on täysin epävakaa, rikollisuuteen ja yhteiskunnan varoilla elämään pyrkivä luuseri! Hän ja Tuksu tuntevat varmaan sielujen sympatiaa.

Kyyhkyläiset eivät siis ole tuossa kallion baarin terassilla vaan ovat Lönnrotinkadun terassilla. Alue on Tuksulle tuttua, ja siitä on vain lyhyt kävelymatka Albertinkadun asunnolle naimaan. Sergey Stulov, 38 v Sergey Stulov, Tuksukan vironvenäläinen poikaystävä 38 v. Ja mielestäni Jooseppi on juuri sopiva kumppani Tupsukalle. Sergeyn isä on kuulemma suomalainen ja äiti vironvenäläinen.

Sergey on ihan sopiva Kesämies: Tupsukka riemuitsi Dolls-päiväkirjassaan Mulla on nyt onneksi oma juhannusheila!

Niin siinä kävi Se siis ei ollut Sergey eikä tanskalainen kukkakauppias vaan oli kouvolalainen homo Jani Lampinen. Yöks, ja kaveri kehtaakin pyytää eläkettä itelleen??!! Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa.

Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi.

Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa. Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan. Urbani on mennyt, Huittisten miäs on mennyt, eikä tanskalaista ole tiedossakaan En osaa sanoa, koska emme ikinä rakastelleet.

Eikä Rourke ainakaan haukkunut mun suihinottotaitoja, pöh!!!!!!! Ja mä kyllä osaan kaikki asennot ja huohotukset, riippuu nyt vaan siitä kenen kanssa satun olemaan sängyssä!!!! Arto vaan takaisin sinne Pohjois-Lappiin tundralle itikoiden syötäväksi, et tee mitään täällä Helsingissä pelle! No se tanska nyt tuli vaan ensimmäisenä mieleen kun viineriä söin. Ajattelin että sieltäpä sulhon otan, niin ei heti tiedä näistä omanmaan kohuista mitään. Tuskin ne tanskassa kirjoittaa mitään suomalaista kohujulkkiksista?

Tosin en minä ihan vaan ketä ota, pitää olla rikas yritysjohtaja eikä mikään ravintolan ruusunmyyjä. Tansasta olis muutenkin helpompi livahtaa livohkaan jos linnan kutsu tulee? Sano että menen sulhasta katsomaan ja jatkankin matkaani siitä etelä-ranskaan.

Siellä onkin muutama tuttu jotka ovatkin hiukan minulle velkaa viime shamppanja bileistä. Viime vuonna oli pakko kivun takia hakeutua hoitoon. Sain seuraavan ajan tammikuulle. Ajatuksena oli proteesin hankkiminen. Olin kuitenkin vatsataudissa ja jouduin lähtemään pois vastaanotolta. Seuraava aika annettiin maaliskuun loppuun. Tehtiin juurihoito katkenneeseen hampaaseen etuhampaan vieressä.

Seurauksena tulehdus ja hirveä kipu ikenissä, kitalaessa ja kasvojen toisella puolella. Hammaslääkäri vähätteli turvotusta, mutta hoiti hyvin ongelman aihettaneen hampaantyngän tällä viikolla.

Mutta sitten ; " Terveyskeskuksella ei ole resusseja hoitaa teidän hammasongelmaanne. Moni ottaa lainan, että voi mennä yksityiselle. Minulla ei yksinkertaisesti ole varaa yksityiseen hammashoitoon, enkä saisi mistään lainaa sitä varten. Maksaisiko Euran kunta takaisin maksamani verot 16 vuoden ajalta, jos en ole oikeutettu kunnalliseen lailla määrättyyn hammashoitoon? Sossun tuilla en elä, vaan olen edelleen työelämässä. Valitettavasti työeläkekertymä on jäänyt pieneksi.

Avioeron jälkeen jäin ns. Jokaisella lapsella on ammatti ja työpaikka ja hyvät hampaat. Minulla ei ole ollut varaa huolehtia omistani. Kun lyödään kalut suuhun ja aletaan töihin niin selväähän on ettei sitä ilmaiseksi tehdä. Euran ahneet demarit eivät korvaa mitään. Sitä paitsi kunnan hammashoitolaan on kahden vuoden jonot.

Euran yksityiset taas eivät ota uusia asiakkaita. Ainoa keino on varata eri paikkakunnan yksityiseltä.

. Tuon kesämiehen kannattais olla hiukan varovainen kans, ettei joudun syytetyksi jostain osasyyllisyydestä ja uhkailusta? Löytyisikö sieltä vankilasta Tuksulle Kesämies? Ja ilmeisesti puolet suomen kansasta jo tietää kuka hän on niin kiinni jäänti on varmaa? Tuksu, Onnekas fani ja Punaviinilähetti: Miehet eivät tajua, että olen fiksu nainen.

HYVÄ PORNO SEKSITREFFIT OULU HOMOSEKSUAALISEEN

Demareilla homoseksuaalisuus kuuluu paikallisidentiteettiin. Mistä ja miten löytyisi? Median vääristävä voima on tehnyt Johannasta sitä mitä se nyt on. Jos Kesämiestä ei löydy näillä viimeisillä helteillä, Tuksun on siirryttävä Syysmiehen tai Joulupukin metsästykseen suoraan kesälennosta. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Suomi on täynnä kateellisia ihmisiä, muutan ulkomaille Kohujulkkis Johanna Tukiainen ei aio suunnata tänä kesänä vanhempiensa kesämökille Varkauteen. Enemmän kai sattumapano kuin suunniteltu, mutta tosi kiva.

Kuinka saada kalua satakunnan kansa homoseksuaaliseen mobiili