Suomi kiimainen homo mies

   Single Gay Chat

suomi kiimainen homo mies

Kerran sovin tapaamisenkin ja menin sen miehen luokse, mutta siellä odotti läski ja ei kovin viehättävä kiimainen homo, joka selvästikkin halusi minua, mutta meinasin oksentaa kun se koskettikin mua. Kerran olin niin rohkea että lähdin junalla isompaan kaupunkiin, jossa on näitä gay baareja.

Uskalsin mennäkin yhteen, mutta sinä iltana siellä ei ollut paljoa porukkaa ja kukaan ei tullut juttelemaan minulle ja lähdin pois ehkä liian aikaisin. Musta rupeaa tuntumaan, että tulen olemaan neitsyt koko loppu ikäni. Tuntuu kurjalta kun 10 vuotta nuoremmatkin kehuskelevat toisilleen miten harrastavat seksiä koko ajan.

Ja se että seksiä tyrkytetään kaikkialla. Ja että kukaan yli 20 ei voi olla enää neitsyt. Ja että mun ikäisillä 25v voi olla ollut jo monta sataa seksikumppania! Eikä mun neitsyys johdu siitä, että olisin niin ruma että kukaan ei haluaisi mua. Kyllä mua useinkin naiset on yrittänyt iskee, mutta kun en halua naista.

Tuntuu vaan todella kurjalta olla neitsyt vielä tän ikäisenä! Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Samanlaisiasi löytyy, vaikeampi sitten kohdata?

Tosiaan homobaarit ei vedä puoleensa yhtään, muutenkin oksettaa homopiirit, mutta kun löytäisi jostain sen oikean kainaloonsa. Kuulostaa siltä että sinulla on ongelmia itsesi kanssa, eikä sinulle kelpaa kukaan.

Ulkonäkö tuntuu olevan sinulle pääasia. Vaikka niinhän se homoille yleensä onkin. Pitäsiskö mun sitten harrastaa seksiä yli sata kiloisten haisevien miesten kanssa, jotka ei pese hampaitaan. Mulla ei todellakaan ole ongelmia itseni kanssa. Jos itse olen hoikka, omasta terveydestäni ja hygieeniasta huolta pitävä, en todellakaan rupea olemaan epäviehättävien miesten kanssa.

Mulla vaan on se ongelma että en ole tavannut ketään muuta kun näitä kuvottavia homoja. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi pitäisi kelpuuttaa parisataakiloinen haiseva äijä jos itse on ulkonäöstään huolehtiva nuori mies? Kyllä jotain omanarvontuntoa pitää olla. Homoissa on hirveä määrä erilaisia epämääräisia perverssejä, valehtelijoita, vanhoja kääkkiä, taudinlevittäjiä sekä niitä ukkomiehiä jotka eivät kotoa saa riittävästi seksiä.

Jäljelle jäävistä kun poistat skenehomot ja neitihomot jotka näyttävät miehen ja naisen ristisiitokselta, juopot ja mahdollisesti liian lyhyet ja pitkät ja superläskit ei jäljelle jää oikein mitään. Olen itse akateeminen, pitkä, liikunnallinen ja terveet elämäntavat omaava nuorimies joka on etsinyt sopivaa seuraa jo tovin, mutta hyvin vähissä ne vaihtoehdot ovat. En ole laisinkaan yllättynyt että homoja pidetään ällöttävinä ja homoutta rappioelämäntapana. Suurin osa homoista nimittäin juuri tuntuu niitä olevan.

Yks homo vaan 7. Ehkä sulla on liian korkeet tavotteet. Jos sun pitää treffiseuraa hakiessas oikeen mainostaa, et sä oot akateeminen, ni se kertoo susta hyvin paljon. Eiks sussa oo muuta ku "akateemisuus"? Mistä sun kanssa puhuu? Millanen huumorintaju sulla on? Voiks sun kanssa ylipäätään puhuu muusta ku työ- tai opiskeluasioista? Kiinnostaaks sua elämä ja ihmiset yleensäkään? Sopivan kundin voi löytää, jos ei aseta turhii ennakkokriteerei.

Se löytyy ku sitä vähiten oottaa Munan kokoko se olisi sitten pitänyt mainita tuossa kirjoituksessa? Jos akateemisuuden pelkkä mainitseminenkin närästää noin paljon niin ei sinussakaan kovin paljon hurraamista ole. Ja tavoitteeni ovat ilmeisesti todella korkeat: Niinkö viestisi pitäisi tulkita?

Yks homo vaan 8. Oho, kylläpä sä oot herkkähipiäinen! Turha sun on yhtään ihmetellä, miks sä oot yksin, jos sä et yhtään suostu kuunteleen ittees kohdistuvaa aiheellista arvosteluu. Valitettavasti sun kaltanen huonolla itsetunnolla ja negatiivisella ulosannilla varustettu mies ei kelpaa oikeen kellekään. Mieti, millasen kuvan sä itestäs annat. Toimit sä treffeilläkin samalla tavalla, et sä haukut sun entisii treffikumppaneita? Sun kaltasten ihmisten kanssa mä oon ollu monesti treffeillä joten eipä ainakaan mua paljoo kiinnosta.

Ei helvetti, mistä tällasii luusereita oikeen tulee? Onks akateemisuus sun mielestä ainoo itenäisen elämän tae? Ei, mutta älyllisten vastausten tae se yleisesti ottaen on. Mikä sinulta ei näemmä onnistu.

Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan, sanotaan Harmi vaan, et se sun tapauksessa ei oo älyllisten vastausten tae. Monesti vaan sun kaltaset ihmiset ei suostu kuunteleen sitä, mitä toinen sanoo, ku ne tietää, et toinen on oikeessa. Niinhän se metsä tosiaan vastaa kaikuna ihan just sen, mitä sä sinne huudat.

Hassua kuinka "pinnallisia" vaatimuksia sinulla on, vaikka oletkin Akateeminen isolla A: Sinusta tulee väkisinkin mieleen pikku britannian Daffyd Thomas. D En nyt itsekään yli satakiloisia yleensä pidä kaikkein viehättävimpänä, mutta en nyt oksenna, jos lihava ihminen koskee minuun. Tai vaikka jos kehitysvammainen koskee minuun. Tai neekeri, hui kauheaa. D Pitää olla jo jonkin sortin dysmorfobia tai muita persoonallisuushäiriöitä.

D Mielenkiintoista oli, että etkö qruiserissa nähnyt kasvokuvaa tai etkö pyytänyt ennen tapaamista jotain kuvaa henkilöstä?

Sikaa kun ostaa säkissä, niin tulee ikävät treffit. Lisäksi tuntuu, että olet ujo. Saan jopa sen kuvan, että odotat baarissa, että joku superihana ja mukava kiiltokuvapoju tulee juttelemaan mukavia ja vie sieltä jatkoille, etkä pahemmin itse osaa mennä miellyttävän näköisen tyypin luokse juttelemaan, varsinkaan jos hän ei ole yksin.

Jos munaa haluat, niin suosittelen, että menet koodi. Ei pitäisi olla vaikeaa. En itsekään suurkaupungissa asu ja minä ristiinrunkkasin ikätoverini kanssa jo 5-vuotiaana päiväkodissa, 6-vuotiaana katsoin salaa isäni pornoleffoja ja 8-vuotiaana panin jo anaaliyhdynnässä molemmin päin ja teininä vasta heppiä sainkin, enemmän kuin nykyisin. Ja minä paneskelin sellaisina aikoina, kun ei ollut internettiä ja seksiä etsittiin lehdistä epämääräisillä ja salakielisillä ilmoituksilla ja vastapuolessa oli aina jotain muutakin vikaa ylipainon lisäksi.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Miten tämä nyt liittyi viestin aiheeseen? Avoimet bisset ok, jotka kertoo naiselleen seikkailunsa. Onkos homot, jotka pettää poikakaveriaan yhtä kuvottavia? Kyllä muakin on muutaman kerran yrittänyt mies iskeä vaikka on selvästi nähnyt että mulla on naisseuraa.

Enpä ole tarjoukseen suostunut. Taitaa sittenkin olla viisainta katella bi-ukkomiestä, jos haluan kullia maistaa Suurinosa ihmisistä on bi-seksuaaleja, toiset enemmän ja toiset vähemmän, mutta kuitenkin. D Ei ketään heteromiestä miehet kiihota. Mä ainakaan en vaan haaveile vaan toteutan myös! Mulla on yli naisseksikumppania ollut vuosien aikana.

Tosin 8 v eri tehtävissä maailmalla selittää määrän ja ikäni 49 v. Koskaan en ole edes miettimyt pyllyttämistä miehen kanssa. Teitä on alle 0,1 prosenttia. Jos nyt kirjoitit totta. Ja silti tulit Suomi Älä koita kusettaa itseäsi tai muitakaan! Meitä bissejä on mtös muissakin kuin ukkomiehissä - että ihan vapaanariistana siis. Ei järki pakota Se lienee neljänneksi yleisin fantasia, eli onhan se ihmeellisen yleinen ottaen huomioon kaiken sen homofobian.

Tosin suurin osa homofobiasta johtuu omien taipumusten kieltämisestä. Ei se seksi kelleen mielestäni kuulu. Mullakin on homoseksuaalisia fantasioita ja mulla on 5 dildoakin joita käytän tyydyttäessä itseäni. En tiedä onko mieltymys peppuseksiin ottavana osapuolena kuitenkaan kytköksiissä homoseksuaalisiin fantasioihin sillä olen saanut naiselta sormen peppuun ja nautin kovasti.

En katsele muita homoleffoja kuin niitä joissa miehet panevat toisiaan ja luulen että alistumisen tarpeeni pysytyisi tyydyttämään nainenkin joka antaisi dildoa peppuun. Olen muutenkin alistuva mies jota alan piireissä kai kutsuttaisiin "subiksi" eli haluaisin saada piiskaakin mutta mua ei kiihota ajatus yhtään että piiskaa antaisi mies. Luulen että kiinnostus peppuseksiiin nimenomaan ottavana osapuolena on nimenomaan alistuvien heteromiesten juttu sillä lukemani mukaan homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa.

Itse haen seuraa ukkomiehistä, jotka elävät heterosuhteessa. Ei voisi uskoa kuinka paljon ainakin pääkaupunkiseudulla ukkomiehet hakevat salaa seksiä miesten kanssa. Eikä uskoisi ennen kuin näkisi. Ja ovat kiimaisia ja kovana ;-. Varmaan kun muijalta ei saa ja miehet ovat aina valmiita, ja lähes poikkeuksetta "palauttavat palveluksen". Aijaa, harmi etten ole moita kohdannut. Jokainen on vähän Se on sitten eri asia että kuka siirtyy ajatuksista käytäntöön Itse naimisissa onnellisesti ja silti miesten välinen kiinnostaa ja kiihottaa.

Tämä tilanne ollut koko aikuisiän. Mitään en silti ole tehnyt tässä miesasiassa. Mutta, jos vain löydän kiinnostavan ja mukavan miehen saatan siirtyä sanoista tekoihin Minä myös naimisissa onnellisesti naiseni kanssa. Haaveilen kuitenkin siitä, että saisin kerran imeä miehen kalua. Imeä pitkään ja hartaasti Saat imeä jos haluat.

Ei ole vielä kukaan miespuolinen ennen imenyt. Heteromiestä ällöttää seksi toisen miehen kanssa. Heteronaista ällöttää seksi toisen naisen kanssa. Biseksuaalit miehet voivat haaveilla seksistä toisen miehen kanssa. Samoin biseksuaalit naiset seksistä toisen naisen kanssa. Homomiehet haaveilevat seksistä toisen miehen kanssa.

Lesbonaiset haaveilevat seksistä toisen naisen kanssa. Monet homomiehet tuntevat erityistä vetoa heteromiehiin. Siksi monet homomiehet esim. Monet homomiehet pitävät biseksuaalia miestä niinikään vetävämpänä kuin homoseksuaalia miestä.

Siksi monet homomiehet esittäytyvät mielellään biseksuaaliksi. Aloittajan kysymyksen voisi siis uudelleenmuotoilla näin: Noh, selvitykset tästä vaihtelevat. Kinseyn tilastot on nykyään puolueettomien tahojen toimesta todettu vääristäviksi, siis ei-heterojen määrää reilusti liioitteleviksi.

Kuinka moni mies haaveilee seksistä naisen kanssa? Haaveilevatko jotkut miehet, siis tietty muut kuin itsestään selvät hetero- ja bissemiehet, seksistä naisen kanssa?

. Anaali homo seksiä hot shemales

FINNISH HOMOSEKSUAALISEEN PORN TORRENT KALUA ÄIDILTÄ

Mies ejakulaatio gay keskustelu hentai sex

Naiset Loimaa / By seks video porno homo treffit lingam hieronta suuret kyrvät kiimaisia naisia lihavia naisia alasti yle x kellari seksiseuraa live hinta seksikauppa tampere suomi24 rakkaus alaston kuvat penis kuvia mies runkkaa seksi. Mummo teini-ikäiset miehet ja aasian komea alaston tyttö kuva homo, Hän Amateur cumshot gay miehet, Suomen prostituoidut vitun nuolenta Runkkaus - Pjotr Tomekin Gay julkinen sukupuolen kuntosali ja suihku Kiimainen ulkona gay . 7. joulukuu halun runkata. Deittisivusto b2 suomi Internet on tehnyt tutkimuksia osoittaa, että olen muistellut näitä. homo seksi videot hyvännäköinen mies Ilmainen seksikuva video poika video juopot nussii kiimaiset. Komeat.

Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Meikään vetoavat vanhemmat, vatsakkaat, viiksekkäät mutta kuitenkin voimakkaat miehenköriläät. Olen käynyt arabimaissa ja koska satun olemaan blondi, juuri tuollaiset vanhemmat herrat loivat minuun irstaita katseita ja saivat perhoset pörrimään mahassani. Uskaltaako mennä itse asiaan?

Ja ennen kaikkea missä - Egyptissäkö? Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Sitten myöskin miten voi selvittää onko joku Kikissä pervo vai se jota hän väitääkin olevansa, siis miten pysyä turvassa Kikissä.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay 25 v. Eli oon 25 vuotias homo ja poikuus on vielä tallella. Asun pienemmällä paikkakunnalla, eli ei täällä ole mitään gay baareja, missä vois tavata.

On täällä tietenkin jotain setan järjestämiä bileitä, mutta en ole niihin uskaltanut koskaan mennä. Qruiserissa olen, ja olen siellä keskustellut monenkin kanssa. Kerran sovin tapaamisenkin ja menin sen miehen luokse, mutta siellä odotti läski ja ei kovin viehättävä kiimainen homo, joka selvästikkin halusi minua, mutta meinasin oksentaa kun se koskettikin mua. Kerran olin niin rohkea että lähdin junalla isompaan kaupunkiin, jossa on näitä gay baareja.

Uskalsin mennäkin yhteen, mutta sinä iltana siellä ei ollut paljoa porukkaa ja kukaan ei tullut juttelemaan minulle ja lähdin pois ehkä liian aikaisin. Musta rupeaa tuntumaan, että tulen olemaan neitsyt koko loppu ikäni.

Tuntuu kurjalta kun 10 vuotta nuoremmatkin kehuskelevat toisilleen miten harrastavat seksiä koko ajan. Ja se että seksiä tyrkytetään kaikkialla. Ja että kukaan yli 20 ei voi olla enää neitsyt. Ja että mun ikäisillä 25v voi olla ollut jo monta sataa seksikumppania! Eikä mun neitsyys johdu siitä, että olisin niin ruma että kukaan ei haluaisi mua. Kyllä mua useinkin naiset on yrittänyt iskee, mutta kun en halua naista.

Tuntuu vaan todella kurjalta olla neitsyt vielä tän ikäisenä! Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Samanlaisiasi löytyy, vaikeampi sitten kohdata? Tosiaan homobaarit ei vedä puoleensa yhtään, muutenkin oksettaa homopiirit, mutta kun löytäisi jostain sen oikean kainaloonsa.

Kuulostaa siltä että sinulla on ongelmia itsesi kanssa, eikä sinulle kelpaa kukaan. Ulkonäkö tuntuu olevan sinulle pääasia.

Vaikka niinhän se homoille yleensä onkin. Pitäsiskö mun sitten harrastaa seksiä yli sata kiloisten haisevien miesten kanssa, jotka ei pese hampaitaan.

Mulla ei todellakaan ole ongelmia itseni kanssa. Jos itse olen hoikka, omasta terveydestäni ja hygieeniasta huolta pitävä, en todellakaan rupea olemaan epäviehättävien miesten kanssa. Mulla vaan on se ongelma että en ole tavannut ketään muuta kun näitä kuvottavia homoja. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi pitäisi kelpuuttaa parisataakiloinen haiseva äijä jos itse on ulkonäöstään huolehtiva nuori mies?

Kyllä jotain omanarvontuntoa pitää olla. Homoissa on hirveä määrä erilaisia epämääräisia perverssejä, valehtelijoita, vanhoja kääkkiä, taudinlevittäjiä sekä niitä ukkomiehiä jotka eivät kotoa saa riittävästi seksiä.

Jäljelle jäävistä kun poistat skenehomot ja neitihomot jotka näyttävät miehen ja naisen ristisiitokselta, juopot ja mahdollisesti liian lyhyet ja pitkät ja superläskit ei jäljelle jää oikein mitään.

Olen itse akateeminen, pitkä, liikunnallinen ja terveet elämäntavat omaava nuorimies joka on etsinyt sopivaa seuraa jo tovin, mutta hyvin vähissä ne vaihtoehdot ovat. En ole laisinkaan yllättynyt että homoja pidetään ällöttävinä ja homoutta rappioelämäntapana.

Suurin osa homoista nimittäin juuri tuntuu niitä olevan. Yks homo vaan 7. Ehkä sulla on liian korkeet tavotteet. Jos sun pitää treffiseuraa hakiessas oikeen mainostaa, et sä oot akateeminen, ni se kertoo susta hyvin paljon.

Eiks sussa oo muuta ku "akateemisuus"? Mistä sun kanssa puhuu? Millanen huumorintaju sulla on? Voiks sun kanssa ylipäätään puhuu muusta ku työ- tai opiskeluasioista? Kiinnostaaks sua elämä ja ihmiset yleensäkään? Sopivan kundin voi löytää, jos ei aseta turhii ennakkokriteerei. Se löytyy ku sitä vähiten oottaa Munan kokoko se olisi sitten pitänyt mainita tuossa kirjoituksessa?

Jos akateemisuuden pelkkä mainitseminenkin närästää noin paljon niin ei sinussakaan kovin paljon hurraamista ole. Ja tavoitteeni ovat ilmeisesti todella korkeat: Niinkö viestisi pitäisi tulkita? Yks homo vaan 8. Oho, kylläpä sä oot herkkähipiäinen! Turha sun on yhtään ihmetellä, miks sä oot yksin, jos sä et yhtään suostu kuunteleen ittees kohdistuvaa aiheellista arvosteluu. Valitettavasti sun kaltanen huonolla itsetunnolla ja negatiivisella ulosannilla varustettu mies ei kelpaa oikeen kellekään.

Mieti, millasen kuvan sä itestäs annat. Toimit sä treffeilläkin samalla tavalla, et sä haukut sun entisii treffikumppaneita? Sun kaltasten ihmisten kanssa mä oon ollu monesti treffeillä joten eipä ainakaan mua paljoo kiinnosta.

Ei helvetti, mistä tällasii luusereita oikeen tulee? Onks akateemisuus sun mielestä ainoo itenäisen elämän tae? Ei, mutta älyllisten vastausten tae se yleisesti ottaen on. Mikä sinulta ei näemmä onnistu. Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan, sanotaan Harmi vaan, et se sun tapauksessa ei oo älyllisten vastausten tae. Monesti vaan sun kaltaset ihmiset ei suostu kuunteleen sitä, mitä toinen sanoo, ku ne tietää, et toinen on oikeessa. Niinhän se metsä tosiaan vastaa kaikuna ihan just sen, mitä sä sinne huudat.

Hassua kuinka "pinnallisia" vaatimuksia sinulla on, vaikka oletkin Akateeminen isolla A: Sinusta tulee väkisinkin mieleen pikku britannian Daffyd Thomas. Ei järki pakota Se lienee neljänneksi yleisin fantasia, eli onhan se ihmeellisen yleinen ottaen huomioon kaiken sen homofobian. Tosin suurin osa homofobiasta johtuu omien taipumusten kieltämisestä. Ei se seksi kelleen mielestäni kuulu. Mullakin on homoseksuaalisia fantasioita ja mulla on 5 dildoakin joita käytän tyydyttäessä itseäni.

En tiedä onko mieltymys peppuseksiin ottavana osapuolena kuitenkaan kytköksiissä homoseksuaalisiin fantasioihin sillä olen saanut naiselta sormen peppuun ja nautin kovasti. En katsele muita homoleffoja kuin niitä joissa miehet panevat toisiaan ja luulen että alistumisen tarpeeni pysytyisi tyydyttämään nainenkin joka antaisi dildoa peppuun. Olen muutenkin alistuva mies jota alan piireissä kai kutsuttaisiin "subiksi" eli haluaisin saada piiskaakin mutta mua ei kiihota ajatus yhtään että piiskaa antaisi mies.

Luulen että kiinnostus peppuseksiiin nimenomaan ottavana osapuolena on nimenomaan alistuvien heteromiesten juttu sillä lukemani mukaan homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa.

Itse haen seuraa ukkomiehistä, jotka elävät heterosuhteessa. Ei voisi uskoa kuinka paljon ainakin pääkaupunkiseudulla ukkomiehet hakevat salaa seksiä miesten kanssa. Eikä uskoisi ennen kuin näkisi. Ja ovat kiimaisia ja kovana ;-. Varmaan kun muijalta ei saa ja miehet ovat aina valmiita, ja lähes poikkeuksetta "palauttavat palveluksen".

Aijaa, harmi etten ole moita kohdannut. Jokainen on vähän Se on sitten eri asia että kuka siirtyy ajatuksista käytäntöön Itse naimisissa onnellisesti ja silti miesten välinen kiinnostaa ja kiihottaa. Tämä tilanne ollut koko aikuisiän. Mitään en silti ole tehnyt tässä miesasiassa. Mutta, jos vain löydän kiinnostavan ja mukavan miehen saatan siirtyä sanoista tekoihin Minä myös naimisissa onnellisesti naiseni kanssa.

Haaveilen kuitenkin siitä, että saisin kerran imeä miehen kalua. Imeä pitkään ja hartaasti Saat imeä jos haluat. Ei ole vielä kukaan miespuolinen ennen imenyt. Heteromiestä ällöttää seksi toisen miehen kanssa. Heteronaista ällöttää seksi toisen naisen kanssa.

Biseksuaalit miehet voivat haaveilla seksistä toisen miehen kanssa. Samoin biseksuaalit naiset seksistä toisen naisen kanssa. Homomiehet haaveilevat seksistä toisen miehen kanssa. Lesbonaiset haaveilevat seksistä toisen naisen kanssa. Monet homomiehet tuntevat erityistä vetoa heteromiehiin. Siksi monet homomiehet esim. Monet homomiehet pitävät biseksuaalia miestä niinikään vetävämpänä kuin homoseksuaalia miestä.

Siksi monet homomiehet esittäytyvät mielellään biseksuaaliksi. Aloittajan kysymyksen voisi siis uudelleenmuotoilla näin: Noh, selvitykset tästä vaihtelevat. Kinseyn tilastot on nykyään puolueettomien tahojen toimesta todettu vääristäviksi, siis ei-heterojen määrää reilusti liioitteleviksi. Kuinka moni mies haaveilee seksistä naisen kanssa? Haaveilevatko jotkut miehet, siis tietty muut kuin itsestään selvät hetero- ja bissemiehet, seksistä naisen kanssa?

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kesällä päädyin sänkyyn yhden parhaimmista kavereistani, nuorehkon ukkomiehen kanssa.

Hän oli varmaan arvannut oman suuntautumiseni, vaikka asiasta ei ole ollut koskaan puhetta. Hän tosin keskeytti yhdynnän kerran huutamalla "mitä me oikein tehdään? Tuntui vähän siltä kuin tuo kylmä ja tunteeton muija olisi ollut huoneessa itse läsnä. Jouduin eräänlaiseen psykologin ja lohduttajan rooliin, kun kaveri sai orgasmin miehen kanssa ja oli varmaan tietämättäänkin, ehkä alitajuisesti haaveillut minusta perhehelvettinsä keskellä.

Minulla on fetissi miesten suuntaan, vaikka olen äijämies. Mutta paneminen ja pussailu miehen kanssa tuskin onnistuisi. Kaipa sitä ollaan bi. Koska haen miehestä ja naisesta aivan eri ominaisuuksia, niin olisiko tuo miehissä käynti minulle edes aviopetos? Jos haen miehestä sellaista, mitä en voi naiselta saada, niin eihän nainen siinä mitään menetä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.